Aktív témák
-
NwL
tag
válasz
old_artist #1880 üzenetére
Mindenesetre a fényerőt lentebb vettem, mert már zavaróan világos volt. Egyébként meg vagyok vele elégedve. Szépek a színek. Az assistantot töröltem. Mégegyszer THX!
-
NwL
tag
válasz
mindfreak #1875 üzenetére
Én a leírtak szerint cselekedtem.
A monitor osdjében beállítottam ezeket:
Fényerő: 30%
Kontraszt: 80%
R: 247%
G: 241%
B: 255%Majd bemásoltam ide az icc profilt: C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color\
Ezután a színkezelésnél aktiváltam a profilt, és újraindítottam a gépet.
Ezután vettem észre indításnál, hogy változik a színhőmérséklet.Program a HP Display assistant van fent, itt az Adjustnál más értékek voltak, ezeket is beállítottam arra mint az osd menüben.
Itt nem találtam olyan opciót, hogy be lehessen ide is tölteni az icc-t.Nekem már kezd kicsit kusza lenni. Felül írja az egyik a másik beállításait? Töröljem le az assistantot?
-
NwL
tag
válasz
old_artist #1868 üzenetére
Üdv!
Köszi szépen az eredményt, tegnap be is állítottam hajnal kettőkor, de már nem nagyon volt energiám nézegetni.
Szemmel láthatóan, a fehér fehérebb lett, bár a színek mintha fakóbbak lennének. (Lehet a magas fényerő miatt. Ezt valószínűleg lentebb fogom venni.)
Bár még az sem biztos hogy mindent 100%-osan jól csináltam...
Mikor a Zikszpé elindult, észre vettem, hogy 2x-3x változott a színhőmérséklet az asztal betöltése után.
Majd este meló után neki esek, bár nem tudom hogyan tudnám letesztelni, hogy mennyire lett színhelyesebb. -
NwL
tag
Üdv!
Én a Hp shopból vásároltam a 2475-öt és teljesen korrektek voltak. A monitoron nincs pixel hiba, de ahogy eddig visszaolvasgattam, és ahogy mondják, ennél a típusnál még nem volt senkinek. Én ajánlom őket, de persze ha 100%-ra akarsz menni akkor ott van Hexaa.
A monitorról pedig csak jót tudok elmondani. Nekem 100%-osan megérte a kiadott pénzt.
Care Pack-et én nem vásároltam hozzá. -
NwL
tag
válasz
old_artist #1669 üzenetére
Üdv!
Serial ment pmben.
Inno 8800GT-re tudsz nekem ICC profilt küldeni? -
NwL
tag
Köszi mindenkinek a segítséget.
Már két napja boldog tulajdonosa vagyok egy HP LP2475w monitornak. Tökéletesen megérte számomra az árát. (Végülis a HP Shop-ból. 145 500-ft ért) Nincs pixelhiba, nincs búgás, nagyon szép képe van. GIG 034 -es firmware-s. a 8800Gt vel eddig minden játék natív felbontásban 1920x1200-ban maximum grafikán tökéletesen játszható, persze élsimítás nélkül. (Bár szerintem felesleges bekapcsolni...) Gyönyörőek a HD filmek, a divixes filmekkel sincs semmi baj. A feketéje is nagyon jó. Bár fényerőt szinte nullára kellett vennem mert kiégette a retinám a fehér.Nappali világosság volt a szobában. A fényképek szebbek mint a volt 19es crt-men. Szóval, akinek van rá 150 000 forintja, válassza ezt a típust. Bátran ajánlom!
-
NwL
tag
Köszi a segítségeteket!
Ő lesz a kiválasztott! -
NwL
tag
Üdv!
Innen jöttem át, és most már a 24" -os monitorok irányába kacsintgatok.
Használat: Döntően film(HD)+internet, kicsi játék. Vga: 8800GT
Amit kinéztem:
HPQ LCD Monitor 2475w 24"
Durván 140 000 Ft a határ.
Ha valakinek valamilyen tapasztalata, legyen szíves írja meg.
Eléggé félek a pixelhibától, és az input lagtól.
A bajom még az vele, hogy a hp oldala irodába ajánlja.Miért?
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest