- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
ntraxxx #3139 üzenetére
TN paneles monitorok nem igazán jók munkára, DE színhű lehet egy kis kalibrálással ami olyan 8-10 ezer Ft.
Ezt a hozzászólást ajánlom figyelmedbe! -
front3r
őstag
válasz
Tikakukac #3136 üzenetére
Nekem 2494HS-em van, nagyon jó benne hogy alig van bevilágítás, vagyis szinte nincs is.
Amúgy meg teljesen rendben van a monitor. Egy hátránya van, igaz kezdem megszokni: Érintőgombos vezérlése van és az hagyjá hogy nem látod sötétben hogy mi melyik, de van hogy az se tetszik neki, hogy hogyan nyomod meg. -
front3r
őstag
válasz
gologolo #2831 üzenetére
Nem 2 méterről, netezéshez közelre ülök. Lehetne mondjuk állítani a betűméretet és akkor távolról is látnám, de az nem fest olyan jól a monitoron.
Ahogy szeretnéd használni az tökéletes lesz, a filmnézés az úgyis csak távolról jó, közelről kicsit olyan mintha a moziban az első sorba ülnél.Majd el kell szórakoznod a monitor beállításaival, mert jobb színeket kapsz ha beállítod természetesen, illetve ha teheted akkor szokj le az avi-ról, és ezentúl HD-t nézz, mert ezen a monitoron a HD az ami kihasználja a monitort valamennyire.
Most viszont gondban vagyok, vagy csak én értettem múltkor félre. Nincs olyan progi amivel az OSD-t vezérelhetném? Mert én abban a hitben éltem hogy a cd-n lesz ilyen program.
-
front3r
őstag
válasz
gologolo #2828 üzenetére
Szia!
Most csak egy ilyen filmem van, és nem ad rosszabb képet mint a régi 19"-os CRT-m.
Természetesen tisztességes távolságot kell tartani a monitortól a 24" miatt.
Ajánlatos minimum 2 méterrel hátrébb ülni ha valaki iylen monitort vesz, internetezéshez viszont vagy közel ülsz vagy kinagyítod a betűket, szokás és körülmény kérdése.Ajánlatos feltenni azért codec packot filmnézéshez, és jól beállítani azt, mert először én is néztem hogy miért iylen ronda a HD film ,azt hittem hogy ez "ilyen", de feltettem hozzá egy codec packot, illetve állítgattam a MPHC-ben és máris szép HD minőséget kaptam.
Eddig nem csalódtam a TN panelben, mármint ennél a típusnál, bevilágítás szinte nincs is. A fekete szín elfogadható, pedig eddig csak CRT monitorom volt. A 24(23,6)" pedig otthonra bőven elég, legalábbis nekem, mintha egy kiváló, új tv-t vetem volna.
Remélem sokáig szolgálatomra lesz eme remek monitor, nagyon eltalálta ezt a Samsung és igen jó árban van.(Vagyis már felment az ára 4-5 ezerrel időközben) -
front3r
őstag
válasz
bobababa #2820 üzenetére
Szia!
Most éppen 720p-ben használom és picit homályosak a betűk(tehát a film,kép,játék alatt nem észrevehető látványosan az elmosódás, csak a szövegnél, de ott se idegesítő
), de nem zavaróan, szerintem tök jó ez a monitor. 1080p-ben egyáltalán nem kicsik a betűk, sőt nagyon is jó méretben vannak.
Amúgy a Windows 7-ben ha visszább veszem a felbontást kiírja hogy 1024x768 alatt már nem lesz láthatóak a gombok az alacsony felbontás miatt.Viszont ha HD filmet nézel 1080p mellett akkor erősen ajánlott jó távol ülni, mert nem látod be a monitort és sokat ugrál a szemed.
Update: 1680x1050-ben homályosabb mint 720p-ben, DE még ez sem szemromboló szerintem. Játék és film alatt meg tuti nem.
Ha szöveget olvasol akkor meg úgyis natívban használod...
Update2: Ha megnézed a gép konfigomat akkor ezzel a mostani játékokkal simán eljátszogatsz a natív felbontásban is.
-
front3r
őstag
Sikerült megvennem egy Samsung 2494HS-t, még az üzletben megnézettem a pixelhibát, és nem is volt természetesen. Iponban vásároltam még 64 000 Ft-os áron, de már láttam hogy olyan 67-69 körül mozog az ára.
A monitor nagyon jó természetesen, de még csak ma este üzemeltem be és nem volt időm tesztelni, majd úgyis leírom a bővebb tapasztalataim vele. Bevilágítás szinte nuku.
Kérdezzetek róla bátran, ha akartok!
-
front3r
őstag
válasz
Cyberpunk #2735 üzenetére
Teszt
Illetve még nézd meg a végén az összefoglalót! Remélem nem baj ha egy bolt oldalát linkelgetem. Amúgy itt elég barátiak az árak....A másik: 2333SW kifogyóban van? :S Na ne már..... még a végén nekem is 2494HS-t kell vennem mert nem lesz értelmes 23-24 colos monitor ebben az árkategóriában.
-
front3r
őstag
Samsung 2494HS illetve a Samsung 2333SW között a különbség 0,6"
Ennyit nem ér meg +15k. Szerintetek sem? Most hogy a dinamikus kontraszt hogy mennyi az meg úgyis mindegy, mert ahogy mondtátok egy nagy kalap kakit sem ér. -
front3r
őstag
Az egyik bolt honlapján már érkezett visszajelzés a termékről:
Samsung 2333SW
"Amúgy nagyon faint kis cucc! Én e2200hd ről váltottam erre, és bizony nem bántam meg!! Eddig az volt az etalon, most már EZ.Ja és ehm..sehol nem írják,hogy mekkora a gyakorlati különbésg egy 21,5 es és egy 23" os monitor között..Nos nagyon sok..Jobban érzem a méretnövekedést mint a 20 21,5 váltáskor"
-
front3r
őstag
A következő körkérdésem lenne itt a fórumon, és remélem tudtok segíteni ebben.
Márciusban monitort fogok venni, de nem tudok dönteni, mert nem is egy választási lehetőségem van.
Feltételek:
- FullHD
- 22"=<
- filmezésre, kevés játékra és böngészésre használnám.
- 50-60k közötti árkategória a megfizethető számomra, de ha van pár ezerrel sokkal jobb monitor, az is érdekelne.Köszönöm a segítséget!
-
front3r
őstag
Nem tudom hogy mik a tapasztalatok a Samsung 2333SW-ről, de nem látom hogy mi a buktató az árában. 51-ért már meg lehet venni, fullHD, DVI, és 23"-os. Kell ennél jobb?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest