Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
"Nem annyira rossz az, csak ez az ábra nagyon megmutatja a határokat. Meg 12MP-esnek adják el, nem 48-ként. "
De pont erre utaltam a mobil-szenzorok kapcsán. Hogy ott az átlag sajtóközleményekbe be is dobták a nagyközönségnek hogy 48 mp, aminek első hallásra a parasztvakításon kívül olyan kicsike szenzorméretben (meg amúgy is amekkora optikák kerülhetnek oda) natívan mégis mi értelme, viszont aki meg kicsit is értette az pedig megkapta az infót hogy ez quad bayer, így effektív 12 mp (viszont nagy dinamikatartománnyal)
Nade itt csak egy szám volt, a 20, és ez így nagyon furcsa. Mert ha a mobilos analógiával élnék, akkor a szenzációhajhászás miatt bedobták volna hogy 80 mp (és csak a következő sorban hogy ez effektíve 20) Ha viszont a 20 a "nagy" szám ami elé a quad bayer filter kerül akkor ez effektíve 5 mp, ami meg hihetetlenül kevés. Ezért írtam hogy ez így önmagában így is úgy is furcsa. (azazhogy 80at nem olvastam sehol, ha meg csak 20 akkor amire Roboter is utal, az meg ehhez nagyon kevés)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HP omen 17-w131ng bontva
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest