Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem a második generációs 14-140 van, az első ha jól tudom, akkor nem Dual IS képes.
A fókuszmotor szerintem nem hallatszik bele, legalábbis eddig nem tűnt fel. A régi kiskompaktal készült videók esetében végig ott ciripel a fókuszmotor, ilyet a nagy géppel nem tapasztaltam. De ha nagyon csendes a környezet lehet, hogy belehallatszik, ha nem felejtem el, ma este megnézem, az esti csendben csináok egy rövid videót és meghallgatom.Mea culpa, nem gondoltam volna, hogy van olyan obi ahol nem működik az AF-C! Bár gondolom, hogy a 20 1.7 hírhedt lassúsága a ludas, működne az, csak tessék szíves lassan mozogni. :-)
Igazából a 20 1.7 koncepciója tetszik, kis méret, jó gyújtótáv, nagy fényerő, de bakker én is videózok, és hallottam már traktorként emlegetni, valamint hogy bazi lassú a fókusz keresése. Ez utóbbi fura, hiszen állati kis tömegű üveg tagot kell mozgatni, szóval lehetne gyors is, talán a holtjátékkal van a baj, hogy olyan kicsi elmozdulás kéne ami a holtjáték miatt nem jön össze? Nem tudom, csak ötletelek, mert egyébként minden másban tök jó obi, és a rajzolata is szép.
Tényleg el tudnék képzelni egy olyan utazós szettet, amiben a gépen van a 14-140, és "zsebben" a kis palacsinta. De így nem akarok olyanba beruházni ami behallatszik a videóba.
Nekem nincs ilyen objektívem, mennyire durva a hangja? Tényleg traktor, vagy csak azok köpködik aki mindent is köpködnek, és igazából nincs vele gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest