- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totálkezdő
tag
válasz
aginor
üzenetére
Persze, persze, igazad van, én is olvastam már ilyet, csak éppen itt ez érvényes: "Márkavédelmi okokból alkatrészt kiadni nem áll módunkban! Hibás vagy hiányzó alkatrészt kizárólag a márkaszerviz cserél fizetős szerviz szolgáltatás keretében." lásd:
Olympus általános szerviz információk
Egyébként ettől függetlenül az európai szerviz védelmében : annyi panaszt a különböző gyártók szervizére, ügyfélszolgáltatóira mint amennyit az Amazon oldalának amerikai felhasználói szóvá tesznek (elérhetetlenek, nincs alkatrészük, még a három éves gépekre sem stb.) szerintem egész Európában nem gyűjtenénk össze.
Ez persze nem változtat a monopol árak tényén.
Azt viszont saját tapasztalatból tudom, hogy nálunk ez valóban igaz: (az én estemben garanciális ügyről volt szó): "fedezi a teljes szerviz szolgáltatást, ami tartalmaz egy teljes átvizsgálást, a hibák kijavítását, külső-belső tisztítást..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Acer LED monitor (B247Y)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest