- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Monya78
üzenetére
Hát azt neked kell eldöntened, hogy megéri-e velük javíttatnod. Ha úgy döntesz, hogy nem, akkor érdemes lehet külső szervizeknél is rákérdezni, hátha tudják javítani olcsóbban a hibát, vagy megrendeled a kábelt és megoldod a cserét magad. Ha nem kell forrasztani és nagyon bontani, akár még házilag is kivitelezhető, de független szerviz szerintem vállalja a beépítését.
Amúgy érdekes ez az általánydíjas árlista. Az árazást látva nem vagyok benne biztos, hogy nem a szerviz leterheltségét akarták -legalább részben- csökkenteni vele.
totálkezdő: az Usában már buktak bele ilyenbe gyártók, és én sem tartom korrektnek, hogy kérésre és saját felelősségre nem adnak alkatrészt. Ezzel lényegében korlátozzák a konkurenciát, már ami a javítószolgálatot illeti. A márkát nem az védi, ha nem ad alkatrészt és ezért a konkurenciához megyek, hanem ha hosszútávon elégedett vagyok a termékkel, a terméktámogatással (ebben mondjuk híresen gyenge az Oly) és a szolgáltatással is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest