Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz t72killer #72860 üzenetére

    T72+Trlala, lol, a pár hsz alatti pálfordulás új rekordjára gyúrtok? ;]
    Az előbb még rajongtatok érte, most meg miután a többieknek nem tetszett, már egyből ti is szidjátok? ;]

    Továbbra is inkább EM5 formában kérném a beltartalmát, de ha egy feketét odaadnának (az talán egy fokkal kevésbé látszik bazárinak), én nem sértődnék meg :P Eddig se tetszett, ez most se változott, a gomb- és tárcsa-elrendezéssel se értek egyet, de külseje nálam nem a fő szempont, a technika és a fícsörök úgy tűnik rendben lesznek, és még bőven elég kezelhetőnek tűnik.

    Trlala: "Ezek a kilógó bisz-baszok, ha gagyi (mű)anyagból vannak (lásd e-m5 I tárcsái), akkor az kuka"

    Oh, tényleg? Várjál, szólok a sarkkört és trópust bármi gond nélkül megjárt, több bringás esést és egy csúnya motorbalesetet túlélt EM5-ömnek, hogy ő valójában kuka, bocs. Mert nem fémbű' van, valami fotel-fotós megmondta.
    Komolyan már, kabaré... Feladatát gond nélkül ellátja. Ezek az óriási bumszli tárcsának csúfolt hengerek meg nekem nem tetszenek, azt a kicsit is simán tudom kesztyűben használni, annál csak kicsit nagyobb is elég lett volna.

    T72: "Nem is estem tőle hasra, venni nem vennék. Csak m43-tól megszoktam, hogy olcsóbb a nagyobb formátumú rendszereknél."

    Ezelőtt pár hónappal még mintha az A7R2-re és A7m2-re lettél volna teljesen rágyógyulva... ;] Nem tudom, mit szedsz, de jó cucc lehet. Látom a félrebeszélés és bőbeszédűség (ezen az oldalon 22 hsz-ből 6 a tiéd) a mellékhatásai között van. Az APS-C nagyobb formátumú rendszer, mégis a top vázakat (pl. D7xxx, Dx00, 7D szériák) leszámítva (de néha akár azokat is beleértve) rendszerint olcsóbb volt. A m4/3 nem az olcsóság céljával jött létre.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák