Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Szerintem a szenzor felülete csak egy másodlagos vagy akár sokadlagos tényező, a felbontást előbbre sorolnám, amiben kicsi a különbség (14 vs 16 Mpx). S ha úgy nézzük, a felület is csak fele, tehát az 1/80 vs 1/20 még mindig sokkal nagyobb lemaradás, mintha csak a felület alapján lineárisan arányosítanánk. Szenzor felépítése, jelszintek / erősítés, jelfeldolgozó processzor, rengeteg tényező lehet még ott.
Dolphin: nekem márpedig ez a személyes tapasztalatom. A normál és szélesebb csodálatosan megy, 9-18 szélesebbik oldalán a 0.5-1s trükközés nélkül is megy; a 20-assal 1/15-1/10 alatt átváltok 2s késleltetésre és úgy akár 1s is sikerül; a 45-össel viszont 1/30 után már váltanom kell a késleltetésre, és úgy is csak 1/25 az, ami még jó eséllyel sikerül, 1/20 és 1/15 már rosszabb arányban vagy csak ritkán. Nincs olyan biztos, remegésmentes kezem (meg szabolcsi pálinkám), mint Mazsinak, de nem csak ennyi. Mástól, máshol is azt hallottam / olvastam, hogy az eredeti EM5 a szélesebbik oldalon remekel, hosszabbnál annyira nem fényes; ellenben az EM5m2-nek már jobb a telés teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Arc Raiders
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Viccrovat
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest