Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz brumi1024 #71443 üzenetére

    Köszönöm!
    Videó referenciák nálunk: Iphone 4, Xiaomi Mi3 Sony Exmor... Szóval, ha van benne stabilizátor, és dolgozik is, tudja a HD-t, bízom benne, h gond nem lehet.
    Csak tudjátok, ez sok helyen így működik: kérdez valamit a delikvens és a tapasztaltak rávágják, h "ez és ez" kell neked, de ugye a laikusok összekakálják magukat a fele olyan hardvertől is, 3-4 év napi használat mellett is :DDD 8tehát nem kizárt, hogyha egy alap tükröst megtanulnék 3 év alatt, még tetszene is a végére, amit alkottam)

    Az elektronikus keresőt mennyire nehéz megszokni? Egy Sony A58-ban próbáltam, elsőre elég fura volt. Ezekben van dioptria korrekció? Nekem -5.75-ös az egyik szemem, tehát távolra gyengén látok.
    Tudom, ezeknek köze nincs a dologhoz, de látom, vannak néhányan E-M10 tulajok, hát vesézzük ki a dolgokat, ha lehet, és nem haragszotok érte.

    De igazából olyan világmegváltó dolgokra már nem hiszem, h fény derülne, sok fotót megnéztem, elolvastam teszteket, és nem sok kétség van afelől, h a MFT rendszer elég szép "teljesítményre" képes, egy belépő DSLR ellenében, és egy kezdő úgysem tudja évekig kihasználni a gépét maximálisan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák