- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Azért a japánoktól elvárnám, h elrejtsék a kamerát, legalább a szelfit.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
roli543
őstag
Az R9 gyönyörű! Kedves más gyàrtók, ezt lehez utánozni🥺
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
doooo
veterán
Az Aquos-from-Wish verzió kuka, de a másik érdekes. Bár a zoom-kamera hiánya fájó.
-
Graphics
Jómunkásember
Perfekt , küllemre hibátlan cucc, belül pedig friss szett.
Az R9 szerintem kellően kompakt is.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
pusszycat
nagyúr
Igen aki szereti a szögletes dolgokat, meg szereti a telefonját élére állitani az boldog lesz vele, 2 dologba tudnék/akarnék belekötni a kamerasziget nem az esetem, a SoC lehetne Snapi 8s Gen 3. Pl. a Realme GT Neo6 is azzal jön ma.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
janeszgol
félisten
Azért az R9 kameraszigete elég rusnya. Sziget nélkül a két kamera jobban mutatna.
Hiába na, nálam a Samsung dizájn az etalon. -
pusszycat
nagyúr
Ott meg a minden telefonon úgy néz ki. Igy nem tudod, h alsó, közép vagy csúcs telefon van valakinek a kezében. Ez olyan mintha mindig csak kolbászt ennél.
-
K0vasz
aktív tag
úristen, de amorf annak az első telefonnak a kameraszigete
a második tényleg minimalista, de azt se mondanám szépnek
-
pusszycat
nagyúr
válasz tomboy0013 #13 üzenetére
Én szeretem a változatosságot, ezért sem vagyok iPhonos, ami évekig max. színben változik. Fasz@. A Samsung dettó. Persze értem én, így olcsóbb nekik. Náluk már a 25W is innováció. Tudom, tudom szilárdtest akku 9 perc töltés hamarosan. Én most akarom nem majd. Aki megadja nekem most azt választom. Majd ha kijönnek vele elgondolkodom.
-
pusszycat
nagyúr
válasz tomboy0013 #15 üzenetére
Úgy, h azon sem akarnak változtatni mint a kinézeten. El vannak kényelmesedve mióta a huawei, lg "lekoptak" ezek nyomultak az innovációval. A samsung uncsi. Ez a tetszik, na erre is tudok mit mondani, mindenkinek tetszik a barátnője ugye, mégis 99 % megcsalják miért??? Egy szó "változatosság"
-
nubreed
veterán
A Sharp mobil gyártó részlegét nem adták el? Tényleg nem tudom, ezért kérdezem. Mert ha jól tudom egy csomó mindent eladott magából a Sharp talán kínai befektetőknek, pl. a tv? üzletágat. A mobilt akkor nem? Amúgy nagyon tetszik az R9 nekem, de ezeket ugye nem nagyon lehet kapni az EU-ban?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
citkar
addikt
A szögletesebb sarkok tetszenek, de ez a kamera sziget "gagyi" benyomást kelt bennem, szinte csúnya.
-
Vtwo
senior tag
Az R9 jöhetne, kifejezetten bejön.
-
klaya86
senior tag
válasz pusszycat #14 üzenetére
Szerintem a Samsung egyáltalán nem a költség miatt gyárt hasonló külsejű telefonokat. Inkább az van, hogy próbálnak egy arculatot teremteni a készülékeknek, úgy mint az Apple. Messziről ránézel és tudod, hogy egy iPhone a hátuljáról. A Samsung ugyanezt próbálja szerintem. Letisztult hátlap, egymás alatti kamerák, vágod, hogy Samsung. Talán kevésbé egyelőre, mint egy iPhone esetében, de szerintem ezen az úton járnak.
-
pusszycat
nagyúr
És te helyesled ezt a gondolkodási módot? Mikor nem tudod, h ez az idei vagy tavalyi, vagy már 3 éves a telefon, főleg messziről. Az s9+ ami még megvan nekem van pulzus+spo2 szenzor ami hasznos, és szoktam is használni, na azt hamar elfelejtették. A telefonjai túlárazottak, köszönd meg nekik, h kivették a töltött mert nagyon környezetvédők. Van képük kiadni 8/128 GB a csúcs telefonjukat 2024-ben. A Poco-ban meg nem is lesz ilyen opció.
-
Ganzer
aktív tag
Az a kamerasziget a Mononoke hercegnőből a Kodamákra hasonlít.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Vicces képek
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák