Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Nem előlegezném még, hogy teljesítményre milyen lesz az FF NEX. A Sok jó mellett van nem kevés negatív tapasztalat is a Sonyval kapcsolatban. Mindenesetre én szurkolok, hogy tényleg nagyon jó legyen, és szorongassa meg az E-M1 féle gépeket. Ha így lesz max. kiéleződik kicsit az árverseny, ez meg nekünk csak jó lehet.

Ha meg nem, akkor meg marad a megszokott állóvíz.Szerk.
A formáért kár. Nálam se elsődleges szempont a külső, egy semmilyen Panás (G3) formával is boldogan elvagyok. Az viszont nekem már sok, ha valami olyan ronda, hogy büntet akárhányszor csak ránézek és bizony most ezeknék az FF Sonyknál én ezt érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Panasonic Lumix G9II váz
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest