- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Nem tudom segítség e számodra, de szerintem a jelenleg egyértelműen a Lumix 14-140/3,5-5,6 a legjobb utazó zoom m43 vonalon.
Ha valahol nagyon nem szeretem a műszeres méréseket, akkor az az objektív. Ilyen téren én csak a saját szememnek hiszek, annak viszont jobban, mint bármilyen precíz mérésnek.

Ha kíváncsi vagyok egy obi teljesítményére akkor megnézek sok vele készült képet.Ezen belül is vannak jobb és kevésbé jobb teszt oldalak. Az ephotozone az a fajta, amit mindig megnézek, de ott is csak a saját szememnek hiszek. Az érdekel, hogy milyen képeket lőttek adott obival. Az amit meg előtte összehordanak az néha kifejezetten érdekes tud lenni..
Jelen esetben az mZuiko 14-150-est mérték jobbnak. Mindezt úgy, hogy az mFT teszteket újabban mindig G3-ason végzik, tehát ez a része rendben van. Amivel nekem gondom van az az, hogy ha megnézem a két obival készült képeket akkor nekem ehhez képest meg pont az ellenkezője jön le.

Míg az Olympusos képek a kép széle felé kezdenek szétcsúszni, addig a Pana a szélek felé is egész egyben van.-
-
Persze ezek nem egy időben, nem azonos körülmények között lőtt képek, különösen az utolsó kettő, de szerintem már ezekből is jól lejön, hogy a műszeres mérések ellenére miért gondolom azt, hogy itt is az új Pana obi volt a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest