Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    válasz Parci #20383 üzenetére

    Mondom van 100%os törőékes slrem is. Kevés fényben ( pláne mondjuk ha nem is egy 1.4es üveggel próbákozol ) kín és keserv. Míg a távmérő hatalmas nem eszik fényt, és a fókuszpatch meg ugye fényben is erősített.

    PD af elkalibrálódás? Ami mint súlyos indok a milcek meg a CD af mellett? ( tudom te szoktad volt mondani hogy soha nem volt gondod ezzel szóval ezt nem neked csak úgy )

    vagy csak úgy front backfocusos obik? kérjél ki 3-4et az obiból és teszteld le hogy melyik a legpontosabb a te vázaddal? ezt van aki megcsinálja. van akinek meg egyszerűen nem fókuszál pontosan.

    Nyilván nem kell mondnani hogy kevés idő alatt egy uj vázat nem szoksz meg nem válik természetessé a használata nyomkodása tekergetése. Ez a manuál fókuszra is igaz. Gond nélkül áll rá a kezed és ellentétben az affel te megtanulod és csökken a "hunting" egyre kevesebb oda vissza kell hogy egyre szűkítve biztos légy benne ITT pontos.

    De 3200as iso mellett kellett fél másodperc a helyes expóhoz F2n. És gond nélkül fókuszáltam. Pedig ez az expó ez sok fényt nem jelent ugyebár...

    OPiiPO: Nem az a bajom nem ért egyet. Hanem hogy tuskó stílben nem ért egyet. És onnantól hogy leírtam mi mindent használok AKTíVAN most is -nem csak volt 20 percre a kezemben és eldöntöttem szar- talán lehetne érveket ütköztetni és kommunikálni, nem adni a felsőbbrendűt.
    Amit viszont bocsánat de itt is szoktatok mondani a kályhacsöveseknek... Próbáld ki hosszan értelmesen és utána véleményezd. Addig hiteltelen a vélemény.

    Pici respect...

    [ Szerkesztve ]

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák