Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
markussandor
üzenetére
Várj, akkor jól értem, hogy van egy régi tükrös, van egy Z50 és ezek mellé jönne az MFT?
A Z50 APS-C szintén, mint a tükrösöd. Egy FF D750 mellett is jobb eredményt adott?
Nem lehet, hogy nálad valami zajszűrő hevesen dolgozott, míg a másik tolta a RAW-ot?
Egy FF nem szokott rosszabb lenni egy APS-C-nél, mégha az tükrös, nem pedig milc.Ha a dslr-ed is nikon, akkor adapterrel tudod használni az obikat a Z50-en. MFT-n új lencséket is kell venni a váz mellé. (kezdésnek a 14-140 teljesen jó).
Én nem vártam meg, míg a nikon elkezdte a milc vonalat (nikon 1-et most hagyjuk, az se volt) és tettem egy kitérőt ide. Annyira bejött - és a Z50 bizonyos szempontokból nem - hogy nem si foglalkoztam az adapterezhető nikon milcekkel (FF-el pláne nem)....
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hegesztés topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest