Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FraFer82
tag
válasz tundermacko #153957 üzenetére
Akkor mondjuk a Samsung A40/A41 a hölgynek, neked pedig Nokia 7.2, és éljetek boldogan!
-
nyisziati
veterán
válasz gabor9991 #153994 üzenetére
Na tessék, nem bírták a terhelést?!
Pedig milyen jó kis cucc volt ez. Most egy lehetőséggel szegényebbek lettünk.
Hát akkor marad az MM, E-digitál, Alza.
Illetve nekem még kedvező tapasztalatom van a Speedshop garival, egyszer egy beázott teló alaplapját cserélték szó nélkül. -
gabor9991
őstag
válasz nyisziati #153993 üzenetére
Nincs már ilyen opció, megszűnt de a weboldalon még ettől függetlenül kint van a lehetőség.
Leadtam egy hete ezzel a prémium opcióval a hibás telefonom az újat még megtippelni sem tudták mikorra tudnák szállítani 72 óráról szó sem volt.
Hancosydigital a másik ilyen kisebb ajánlott üzlet ott meg azt írja az aszf hogy a 14 napos elállás csak tévedésből rendelt bontatlan készülékre vonatkozik az is vicces egy cég lehet.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz hibavissza #153966 üzenetére
Ha ennyire fontos a gari, akkor nagyáruházból vegyél, pl. Media Markt.
De a kisebb boltok közül is van, ahol értékelhető a garancia. Pl. Turbadónál befizetsz még 10% biztosítást és 2 év cseregaranciát kapsz. 72 órán belül új készüléket kapsz, nem kell heteket várni a javításra.
Részleteket a boltban mondanak, hogy milyen esetekben érvényes ez a fajta garancia. -
fecaga21
senior tag
A Galaxy A51 miben jobb mint a Xiaomi mi 9T?
-
TunerJoe
senior tag
válasz xhege #153987 üzenetére
Valóban, a nagyobb képfrissítés jobban észrevehető, mint a nagyobb felbontás, igazad van.
BK87 Akkor nem tudom, szerintem csak akkor érdemes a samsungot venni, ha a OneUI jobban tetszik, és/vagy ha fontosabb a felbontás a képfrissítésnél. Persze ha ez a telefon tetszik, akkor ezzel sem nyúlsz mellé.instagram.com/albert__gyorgy
-
dj79
senior tag
válasz SubriJóska #153982 üzenetére
Tudom, itt van a kezemben
Android One, használható kamera, duál SIM, nagy akksi. Nincs teleokádva gyárilag felesleges dolgokkal. -
Y72
aktív tag
Sziasztok,
Kijelzőhibás Galaxy S6-ot érdemes lehet még javítani? (normál, nem edge).
Kb 55$-ért (17.500Ft) lehet kijelzőt kapni. Ér ennyit ez még?
Használtan már nem is árulnak ilyen készülékeket. -
SubriJóska
csendes tag
6.01"
"Kérem, ne jöjjenek 2 hónapja futó hirdetésekkel, hogy ezek a dolgok ennyiért mennek! Láthatóan nem mennek, hanem állnak. Ezeket nem adják el, csak hirdetik. Amennyiért mennek, azok jegelve vannak." - deigaz :O . . . A becsület, a gerinecesség magasabb rendű, mint bármely írott törvény.
-
FireFox1996
őstag
válasz SubriJóska #153974 üzenetére
Ez csak 129 usd [link]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
dj79
senior tag
válasz SubriJóska #153979 üzenetére
Használatban kb a Mi A3 az, amit érdemes lenne megnézned.
-
SubriJóska
csendes tag
válasz Sgr_A #153977 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Kérem, ne jöjjenek 2 hónapja futó hirdetésekkel, hogy ezek a dolgok ennyiért mennek! Láthatóan nem mennek, hanem állnak. Ezeket nem adják el, csak hirdetik. Amennyiért mennek, azok jegelve vannak." - deigaz :O . . . A becsület, a gerinecesség magasabb rendű, mint bármely írott törvény.
-
gabor9991
őstag
Ezek közül melyiket érdemes választani átlagos felhasználásra?
mi 9t 6/64
mi note 10 lite 6/128
huawei p 30 6/128 -
addikt
válasz SubriJóska #153974 üzenetére
A tízszereséért sincs
majd ősszel az i12 kb 280 körül
40-ért 6s-t vagy régi se-t tudsz venni dual sim nélkül iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
TunerJoe
senior tag
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Szeretném lecserélni a jelenlegi Mate 10 pro készülékemet. Amiket eddig néztem: Oneplus 7T 529 euro, Huawei P30 Pro 494 euro, Samsung Galaxy s10+ 569 euro. Ezek közül melyiket ajánlanátok? Esetleg volna valami jobb alternativa ebben az árkategóriában? (Az árakat euroban adtam meg, mivel Szlovákiából vagyok) Előre is köszönöm.
-
SubriJóska
csendes tag
Gondolom, nem egyedül van tele a tköm a kezelhetetlen méretű, zsebretehetetlen phabletekkel, ugyanakkor a kisképernyős, belépőkategóriás elektronikai hulladékokkal.
Megértem én azt is, hogy a fő vásárlóerő a semmittevő, szelfibajnok, instainfluencer réteg, akiknek minden dolguk, hogy egyik kezükben folyamatosan a legújabblegnagyobb agymosót tartsák, de talán valami tervezési és gyártási anomáliaként kerül a piacra kezelhető méretű, erős hardverrel, normális kamerával felvértezett, kiegyensúlyozott anti-phablet, egyszerű, okostelefont fbukon, és instán kívül is HASZNÁLÓ embereknek.
Szóval, ha valaki tud ilyenről, várom a tanácsokat
Képernyő ~5"
RAM >= 4GB
Korrekt kamera
DUAL SIM
ÁR <= 40000 (használt)
Nagy nevek nem jöttek be - Samsung S8-at a Vernee Thor-om leveri sebességben..."Kérem, ne jöjjenek 2 hónapja futó hirdetésekkel, hogy ezek a dolgok ennyiért mennek! Láthatóan nem mennek, hanem állnak. Ezeket nem adják el, csak hirdetik. Amennyiért mennek, azok jegelve vannak." - deigaz :O . . . A becsület, a gerinecesség magasabb rendű, mint bármely írott törvény.
-
válasz hroberto #153969 üzenetére
Az úgy mindjárt más
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
TeeJay
félisten
válasz nyisziati #153956 üzenetére
Azzal a tulajdonsággal hogy "tökéletes fekete" gyorsan elfeledtetnek 5 hátrányos tulajdonságot pikk pakk.
Ilyen ez a marketing. Aztán persze előre beépítik a telefon árába hogy egyszer ha panelt kell cserélni beégés miatt akkor sincs gond. De lehet ha 2x kell még akkor sem buknak rajta[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
hroberto
veterán
válasz MaxxDamage #153965 üzenetére
A honlapon annyi, de én 128-ast rendeltem, és felhívtak, hogy 5 ezerrel drágább csak a 256-os ha érdekel, mert akciós. Úgyhogy ezt választottam.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hibavissza
veterán
Üdv! Céges telefonnak keresnék megbízható, jól szervizelhető telefont. Tehát ha már elromlik benne valami akkor aznap megcsinálják Budapesten. Ne kelljen költözködni egy elromlott hangszóró, összetört kijelző miatt. Xiaomi a nehézkes szerviz miatt kiesett. Pontos árat nem írok. Szükség lenne egy olcsóbb, nettó 60 körüli modellre és egy 100-150 nettó értékűre. Ha nincs ennyiért akkor mennyiért van?
[ Szerkesztve ]
-
válasz hroberto #153963 üzenetére
Én 229.900 Ft -ért látom (Alkonyat szürke)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
sakal83
addikt
Sziasztok. Szerintetek a P20 vagy az A50-es jobb vetel. Felhasznalasa normal telefonalas netezes neha fotozas de akkor legyen korrekt. 2 evig hasznalnam.
Koszi
-
válasz hhgygy #153960 üzenetére
Nálam V30+ ThinQ a pulcsi zsebből esett ki és sarkára esve a sarok szilánkosra tört (be) //Nillkin tok + 9H üveg semmit nem ér(t) pfff..// és onnan kis félkör repedés lett a kijelzőn. Működést nem befolyásolja, nem is látszik ha nem direkt nézed/keresed és a szerviz (LG Váci út Bp.) is díjkötelesen (62.500 Ft) cserélte volna ki.
Most várom vissza a leadott MM-be. Ennyit az LG-ről és a V szériás "Amerikai Katonai Szabvány" szerinti törésállóságnak...kb.)Más:
Note9 mennyire jó vételnek számít? (1 év garral, patika állapot és full tartozékos + extrák) 125k - azt nem tudom melyik variáns (RAM/ROM) de rákérdeztem eladónál.V30+ -hoz képest mekkora előrelépés vagy vissza?
Amúgy ezt néztem ki (Note10+ 2 + 1 év teljes garival lenne ami + 10k) de sajnálok most kiadni ennyit egy telefonra és ha nincs más megoldás...akkor az lesz és hosszú távra terveznék.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dark Archon #153709 üzenetére
Nos, én végül egy Asus Zenfone Max M2-t vettem 50-ért. A gyári Android launcher Microsoft-osra cserélése után abszolút barátságos, és használható készülék lett. Megy az az 1-2 játék, amivel játszom, általános médiahasználat, Strava, Android Auto, Digi 4G. Szép nagy, és elég gyors is, meg vagyok vele elégedve eddig.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Asszonypajtásnak kellene egy telefon P10 lite után.
A legfontosabb tényezők a sebesség és az ár.
Minimum 4 GB RAM, normális processzor, 5-5,5" körüli méret, max 100.000 konvertibilis magyar forint.
Nekem P10em van, de úgy látom az annyira jól sikerült az összehasonlításaim alapján, hogy ebben a 80-100.000es kategóriában még nincs normális versenytársa jelenleg.
Valakinek valami k.jó ötlet? -
TeeJay
félisten
válasz demmer123 #153953 üzenetére
Akkor ég be inkább ha magas fényerőn megy statikus tartalommal
pl műszerfalon navizni nem biztos hogy jó vételSzerintem az egész OLED inkább kicsit túl van tolva és sokan nem is tudják hogy a PWM miatt villog ami sokakat nagyon zavar, mivel pixelenként nem 3 alpixelt tartalmaz hanem csak 2-t és a 3. subpixellel bohóckodnak pentile mátrix elrendezéssel így ugyanolyan fullHD IPS vs. OLED panel közül az IPS-nek lesz mindig is a jobb felbontása illetve mivel OLED-nél mindhárom subpixel eltérő méretű és eltérő mértékben öregszenek így idővel szépen mászni fog majd el a színegyensúly.
Tessék Redmi Note 9S RGB IPS panelja
Ez pedig Mi9T pentile PWM-es AMOLED panelja
tippelj melyiken szebb a megjelenített tartalom
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
koszi a gyors valaszt, hat tenyleg csak a kamera a fontos. Asszonynak kellene, P9 utodja lesz. P20 pro-t nem akar, az nekem van, ezert kertem itt segitseget. 32-64 GB tarhely boven eleg lenne, ha esetleg van memkartyanak hely az mar full extra lenne.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
demmer123
őstag
Egy Amoled kijelző készülék könnyen beégne nálam ha napi több óra messenger/élő adás nézésre használnám?
-
ezanickem
tag
Sziasztok!
Volt egy Mi 9 telefonom amit egy hónapos korában sikerült leejtenem, kevesebb mint derékmagasságból, teljesen kuka lett. Itt az ideje egy új telónak. Ami szempont az inkább a fényképek és dokumentumok, játszani nem játszanék.
Kiszemeltek:
-xiaomi mi note 10
-samsung galaxy s10Köszönöm
-
FraFer82
tag
Van még valami, ami fontos, mert így kicsit kevés a támpont, de vegyél mondjuk 100 alatt egy Nokia 7.2-t, 120 alatt meg egy LG V40-et. Mindkettőre igaz, amit írtál, de még sok más telefonra is. Ilyenkor csak nagyon szubjektíven lehet ajánlani, vagyis olyat, mait én vennék ekkora összegből.
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
új telefont szeretnék venni, max 100-120k a keret, új kellene, ami fontos hogy jó képeket és videókat csináljon.
Köszi előre is.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
FraFer82
tag
válasz Amerigo57 #153936 üzenetére
A Turbadónak akkor ér igazából többet a garanciája, ha befizeted a telefon árának 10%-át még, és a prémium garanciájukat kéred. Szerintem az, hogy így nem javítanak, hanem cserélnek, magyarán kapsz egy új telefont vagy levásárolhatod náluk egy másik készülékre a 2 év alatt, elég jó dolog.
-
FraFer82
tag
válasz FireFox1996 #153923 üzenetére
Van, még náluk is, ha még maradt belőle.
Ez ennyiért best buy, de a 128 GB-os változatért a közel 240 ezer forint mellé a 2 év hűségidővel, amikor a hasonló tudású LG G8S 125 ezer forint függetlenül, szerintem nem egy jó ajánlat.
-
MODERÁTOR
válasz tesz-vesz123 #153940 üzenetére
Nem tudom, mennyit beszél egyik-másik kártyán, vagy az megoldás-e neki, de nálam dual standby telefonnál keresztbe átirányítottam a két számot egymásra, így nem maradok le egy hívásról sem.
Xiaomi 13T
-
Ájvé
veterán
válasz tesz-vesz123 #153938 üzenetére
Nem törölték el csak már nem gyártanak ilyen készüléket, Huawei P9/Honor 8/Mate 8 voltak kb az utolsó szériák amik támogatták. Ami miatt megszűnt inkább az ára lehet, mint a sugárzás és lehet nem láttak rá nagy igényt (sokan nem is tudják mit jelent).
-
tesz-vesz123
senior tag
Sziasztok! Egy ismerősöm szeretne dual SIM dual active telefont. Én úgy tudom, hogy régóta eltörölték a technológiát (sugárzás veszély miatt talán), szeretnék megerősítést kérni. Ha mégsincs igazam, akkor pedig tippeket szeretnék, hogy mely telefonok képesek rá.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
trebrona
nagyúr
-
hroberto
veterán
válasz trebrona #153921 üzenetére
Én pl. azért fogom a Turbado - nál megvenni a Mi10-et, mert közel 100 ezerrel olcsóbb, mint a gyári garanciát adó hivatalos Xiaomi viszonteladónál.
Ha 10 ezer lenne a különbség akkor talán megvenném a gyári garisat. De ez a felár abszolút irreális.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Norbi.
őstag
válasz Amerigo57 #153928 üzenetére
Apple vilaggarit kapsz mindenhol, 1 ev, szinte mindegy.
Ha hivatalos viszonteladotol veszed(MediaMarkt, Edigital, Euronics, szolgaltatok) es maganszemely nevere akkor viheted az istylehoz szamlaval a masodik evben szavatossagban, kvazi gariba. Tehat ott azokra ket ev van.
-
Amerigo57
őstag
Az Apple iPhone SE 2020 64GB Mobiltelefont hol érdemes megvásárolni ,
ahol valóban normális garanciás feltételek vannak.
Link: -
Norbi.
őstag
-
FireFox1996
őstag
T-nél előfizus Samu S10+ 128GB (havi 9940 ft/2 évig), van ennél jobb ajánlat? (fontos a vízálló + aksi)
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
TeeJay
félisten
válasz trebrona #153919 üzenetére
a Turbado bőven jó garit ad és 2évet, de ha csak 1év lenne az se érdekelne
Anyumnak Smartshop-ban vettem Redmi Note 8T-t és bőségesen jó
párom anyjának meg banggood-on rendeltem Redmi Note 8-at így kvázi gari sincs rá de kit érdekel, jó áron jött és tökéletes telefonHa Mi Store-ban veszed Lurdy-ban jóval drágább
nekem 77ezer volt a 6/128GB-os Redmi Note 9S, Lurdy-ban ugyanez 90ezer és szintén csak 2év gari van rá.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
trebrona
nagyúr
válasz TeeJay #153917 üzenetére
Én értem, hogy neked megfelel, de itt most nem erről van szó.
Minden márkánál a hivatalos garancia mellett ágál a többség, Xiaomi valamiért kakukktojás. Ez jegyeztem meg érdekességként.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
Érdekes, hogy a huawei-eknél mindenki rá van feszülve a hivatalos garanciára, xiaomi-t meg nem a hivatalos két év garival ajánlgatjátok.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
nji
aktív tag
válasz xhege #153906 üzenetére
A 4a-t én is megvárom, de gondolom szokás szerint a magyar sufni GSM boltokban túl drága lesz a hivatalos árakhoz képest, tekintve a 27 % ÁFÁ-t és a rossz árfolyamot.
A 3a-kat külföldön már bőven leárazták a 4a érkezése miatt, természetesen ez nálunk nem jellemző. 64 GB tárhely nekem kevés, most is akkora van, de szeretnék nagyobbat.
Az XL nekem túl nagy, lehet, hogy a 3a lesz, de hol szerezzek be 128 GB-osat? Esetleg valamelyik EU webshopból lehetséges? -
xhege
veterán
A Pixel telefonok kompromisszumokkal járnak sajna, cserébe szerintem a legjobb Android élményt nyújtják, és piszok jó fotós képességeket. Nekem jelenleg 4 XL van, én baromira szeretem. Ebből van 128-as, de az enyém csak 64-es, és a tárhely fele még szabad. Szóval nekem bőven jó.
A sima 4-est nem venném, mert ott az akksi semmire nem elég. Inkább a 3a (esetleg ott is az XL), vagy 4 XL. Ha nem sürgős talán bejelentik hamarosan a 4a-t várj arra egy kicsit. -
tom120514
őstag
válasz TunerJoe #153899 üzenetére
Magamnak P20 Pro lett, tetszik és ajánlottam neki, megnézte de túl nagy a képernyő és túl nehéz. S7/S8 akksi miatt esett ki. P10 kamera tesztek alapján jó de volt már hogy nem jött be, hiába jó a teszt szerint, nekem gagyi volt, legutóbb az A50.
Never go full retard.
-
F_Zolee
veterán
Amúgy ez a Honor 20 Lite megállja a helyét manapság? Néztem futólag, hogy 2018ban tesztelte még a PH. Az már bő 2éve.
-
nji
aktív tag
Pixel 4 vagy 3a telefont nézegetek, de miért nincs 128 GB tárhellyel? Elfogadom, hogy szar az akku, nem dual sim, nem lehet sd kártyát tenni bele, de hogy még normális tárhellyel sem lehet beszerezni az már nekem nem felel meg. Hol vegyek 128 GB-osat? Ha megvárom a 4a-t az úgyis méregdrága lesz, az 5-ös meg csak ősszel jön. Ti mit tennétek? Oneplus nekem túl nagy, tiszta android telefont szeretnék, de nem tepsit.
-
TeeJay
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok