- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #195557 üzenetére
Nyomógombosat a tizedéért!
Az ismerősöknek a tapasztalatok alapján az vált be.
@ Ogard #195555
Miért kellene félni??El kell menni egy nagyobb boltba és ott lesz pár db kirakva, megnézheted ...
Vagy nézd meg pár webshopban az értékeléseket ...
Az Edge 50 Neo / Edge 50 (jó forrásból) ár/értékben biztos, hogy veri a felsoroltakat és nagyon jó értékeléseik is vannak. -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #190728 üzenetére
Utóbbi nem is az 50 ezres kategória
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #190713 üzenetére
Hát igen,de azért volt már hogy igen, viszont a fólia nekem még soha.
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #190703 üzenetére
Attól mondjuk egy fólia nem véd meg, max a karcoktól.
-
válasz
MaxxDamage #190703 üzenetére
72k HUF-os készülékről beszélünk.
-
Pano
addikt
válasz
MaxxDamage #190549 üzenetére
Gondolkoztam rajta én is, főleg a snapdragon miatt. De annyit nem kívánok telefonra költeni.
Egy 4 évre be akarom lőni a dolgot, hogy ne kelljen mást venni.
Igazából teljesítményileg a telefonhasználatom nem igényel nagy dolgokat, de szeretem ha az eszközöm "smooth" és normális felhasználói élményt ad.Most nagyon gondolkozom a Pixel 8-on vagy 9-en, de nem tudom, mert közben az agyamban ott fészkel az s24 is, de ott meg az exynos nem nagyon tetszik.
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #190066 üzenetére
Nemrég vettél egy olcsóbb telefont. Annak mi lett/lesz a sorsa?
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #190048 üzenetére
Ez mindenkinek más és más, nem egyformán éljük a mindennapjainkat.
Én laptoppal megyek mindenhová, elég gyakran van telefonnal összekötve, azaz leszedem a dolgaimat róla, nekem a 128, vagy 256 gigás telefon sem telik meg. (én nem adnék pénzt 1 TB-os telefonért.)
Haveromnak iPhone 13 Pro Max 512GB telefonja van, ami fullon van, és vakarja a fejét hogy hogyan/mit takarítson. Ő nem szokta a laptopjára kötni (ne kérdezd, nem tudom miért, vagy nem is lehet?) mindegy, ő meg simán megvenné mostmár az 1TB-ot.
Nem vagyunk egyformák. -
Vtwo
senior tag
válasz
Hogy 512gb plusz tárhely megér-e 100e ft-ot ? Nem.
-
válasz
Szvsz nem
mire kell az 1 terra? -
F-ECT$
titán
válasz
Nekem nem érne annyit. 512-n el lehet férni és idővel úgyis kell találni helyet a rajta lévő adatoknak.
-
titi12
aktív tag
válasz
MaxxDamage #189979 üzenetére
Simán. Újat vagy használtat, az eladó minősítettségének függvényében.
Magánszemélytől gondolod? -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #189914 üzenetére
Én már egy ilyen telefonon gondolkodom.
Motorola EDGE 50 Fusion 12GB / 512GB Forest Blue
-
F-ECT$
titán
válasz
MaxxDamage #189880 üzenetére
S23U persze hogy ajánlott, 3-5 évig is el lehet majd lenni vele.
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #187260 üzenetére
Gyere át ide:
[bemutatkozott_a_moto_g32_4g] -
Jack72
aktív tag
válasz
MaxxDamage #187260 üzenetére
Nagyon szimpatikus és ár-érték arányban verhetetlen.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
MaxxDamage #187219 üzenetére
Szerintem csak az igazat írta, és tudása szerint segített.
Ne vedd így a szívedre. Aztán még az is lehet, hogy valamire jó lesz az a gyenge Motrolla, de annyi ideig nem húzza biztos, mint a csúcs LG telefonod.
-
vacs
veterán
válasz
MaxxDamage #187216 üzenetére
Már 2x elkezdtem írni neked, na most harmadikra le is írom!
Az elmúlt hetekben te már végtelen tippet, segítséget kértél és kaptál!
Kértél tippet több árkategóriában, erre kaptál választ, majd kérdezted, hogy a 2x drágább telefon jobb-e, írtuk, hogy igen jobb, erre írtad, hogy jó akkor már használt telefont is nézel, pár nappal később már jó volt a középkategória, majd a végén vettél egy belépő/alsó kategóriát és most csodálkozol ...
A V30-ad anno csúcs volt, a G32 most belépő/alsó kategória!
A V30 belső tárolója ufs 2.1 sebességű, a Moto-t nem is írják a hivatalos oldalon, ez csak egy adat amiben nem jobb az új telefonod, mint a régi! -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #187212 üzenetére
SnapDragon680-as Lenovo tabletünk van.
Tab M10+ 3.gen, 4/128GB, Wifi+4G, 10,61", 2000x1200 felbontás, 400nit fényerő, 72%NTSC/100%sRGB. 7700mAh akku.
Szép, tényleg.
Amire elsődlegesen véve lett (vonaton filmnézés, FB, Messenger), szerencsére arra tökéletesen alkalmas, de pl játékok futtatására full alkalmatlan. A gyönyörű kijelzővel élmény lenne a játék, de az a 680-as proci harmatgyenge. Ezt a tabletet 2-féle procival gyártják, és ez az erősebb!
Akkor milyen a másik ??
TB125FU MTK, only wifi
TB125XU MTK, wifi + 4G
TB128XU SD680, wifi + 4GA Motorola is ezzel olcsósít, nem csúcs szetteket rak a közepes telefonjaiba. Esetleg rokonok a Lenovoval??
G84-re majdnem elcsábultam, a külcsín nagyon tetszik nekem, de ott is a chipset/proci az, ami eltántorított.
Fényképezős vonalon meg nincs összehasonlítási alapom, így az is elbizonytalanított - közben simán lehet hogy jól nyomja. -
Vtwo
senior tag
válasz
MaxxDamage #187212 üzenetére
Aztán lehet annyira jól optimalizált a G32, hogy nem lesz sebesség gondod vele.
-
válasz
MaxxDamage #187210 üzenetére
Simán lehet, ennyire nem ismerem egyik telót sem.
Nem is értem, erre hogy nem gondoltál, mielőtt megrendelted. -
válasz
MaxxDamage #187207 üzenetére
Nem meglepő.
A 2017-es telód akkori majdnem csúcs teló volt, a Moto G32 meg alsó-, középkategória. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #187137 üzenetére
Most néztem csak utána.
2017-es mobilomba erősebb a cpu, mint a most rendelt Moto G32-be?
[link] 835 vs 680Na erre kíváncsi leszek majd...
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #187132 üzenetére
Megjött és megy vissza, vagy mi??
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #187121 üzenetére
Használd egészséggel !
1-2 hét után pro/kontrákat azért biggyessz ide lécci! -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #186882 üzenetére
Jah, hát elég széles a skála.
Anyukámnak A13 3/64GB van, az nekem sem tetszik,
a cégesem pedig egy A10, konkrétan az egy szar.
De az A54/A55 magasabban van, és valóban jobb is. -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #186880 üzenetére
Nekünk van a családban egy 1 éves A54, ami hellyel-közzel a nem-S tipusokból a legjobb (volt).
Tavaly megjelenésekor 173.000 Ft-ért hoztam ki a Telekomtól, nagyon jó, szereti a gyermek. Most ugye megjelent már az utód, az A55, érdemes lehet vetned rá egy pillantást.
Vízhatlan (IP67 max 1 méter max 30 perc), sok év támogatás, jó kamerák. -
válasz
MaxxDamage #186859 üzenetére
A sima meg az ultra közt S23 és S24 esetén is ott a plus
-
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #186849 üzenetére
A link nem működik, de gondolom az Alza-nál nézted ...
Az Ultra-t szerintem még kicsit korai nézegetni,
mert egyelőre az Edge 50 (Pro) -ból se tudnak rendesen szállítani.Nincs elfogadható kínálat, inkább emelkednek az árak, ill. csak későbbi szállításra jegyzik sok shop-ban.
Egyébként ebben a kategóriában már nem feltétlenül magyar shopban kellene gondolkodni, a szomszédban még az Alza is olcsóbban adja.
-
yanna
addikt
válasz
Csak nekem üres a link?
-
guftabi96
addikt
válasz
Hát ez számomra mindenképpen szimpatikusabb, mint a Pro. Kár volt azt így elbaltázni ezzel az árazással.
Mondjuk a kiindulástól elég rendesen felmentünk árban.
Itt már azért vannak alternatívák bőven.Ha esetleg szeretnél a korábban említett Edge 50 Pro ársávjában maradni, akkor én ránéznék az S23-ra is, Emagon most ~233.000 környékén van 10%-os kuponnal.
Lehet keresztre leszek feszítve, de lehet elgondolkoznék Almán is.
i14 Emagon most 15%-os kuponnal 250 körül van.
Az Edge Ultra árában pedig simán van hivatalos viszonteladóknál i15.
Nyilván mindegyiknél másban kell majd kompromisszumot kötni, de szerintem egyikkel sem lőnél mellé, az általad tervezett 3 évet bőven kiszolgálja bármelyik készülék.A többiek majd mondanak más márkát is, a OnePlus, Xiaomi szoftverét nem szeretem, azokról nem akarok nyilatkozni. Pont ezért tetszenének amúgy nekem is a Motorolák, mert szinte stock droidot kapsz, de ezt az edge kijelzőt már a Samsungoknál is a pokolba kívántam. És akkor látjuk, hogy az Edge Pronál azért van más gond is.
-
válasz
MaxxDamage #186839 üzenetére
Ha lenne még LG az is ütné a 4-500k-s árkategóriát
2017- ben 200 ezer volt a flagship -
guftabi96
addikt
válasz
MaxxDamage #186790 üzenetére
Hát én biztos nem venném egyiket sem jelenleg.
Az Edge ára egy vicc.
Persze tudjuk, hogy csak a Samsungtól gáz, ha a konkurenciához képest alulmarad teljesítményben egy adott ársávban. Ha Motoroláról van szó, akkor bőven elég az a teljesítmény, meg úgy sem kell több kakaó senkinek.
Szoftveres támogatásról ne is beszéljünk, Samsungéknál az is csak azért van, hogy belassítsák a készülékedet. -
válasz
Ez mit akar jelenteni?
"Gyógyfürdőbe végzek, azután kellene valami."Mint vendég, mint alkalmazott, mint masszőrtanonc, mint hidegburkoló?
mit lehet ott 3-4 hétig csinálni?
-
válasz
Már egyszer írtam, de ismét leírom.
Láttam már több, hosszabb ideje használt, hajlítható kijelzős telefont, és nem volt szép látvány a kijelző.
Én biztos, nem vennék ilyen készüléket, tehát Edge 50 Pro. -
válasz
MaxxDamage #186737 üzenetére
Érdemes megnézni a flottákat, vannak jó ajánlatok.
-
válasz
MaxxDamage #186737 üzenetére
Melyik szolgáltató? Mennyiről mennyire? Nem követtem.
Megéri? Jó? Asszonynak Redmi Note 10 Pro volt, most 12 Pro+, fiamnak 11 Pro de én nem vagyok elájulva tőlük, a 120Hz tetszik. -
válasz
MaxxDamage #186510 üzenetére
Biztos nem egyedi eset (sok helyen írták), de van már rá módszer, meg van garancia is.
-
válasz
MaxxDamage #186506 üzenetére
Nem találkoztunk ezzel a jelenséggel. Volt már több alkalommal rövid idő alatt 50 100 fotó készítve, a gyerekről, gyerekkel mindent meg kell örökíteni.
-
válasz
MaxxDamage #186482 üzenetére
Én a xiaomi 14-et venném, pláne részletre, aszzony most vett, nagyon jó akku idő és kamerák. Kicsit nagyobb mint az S23 telóm így nekem marad az.
-
DS39
nagyúr
válasz
MaxxDamage #186472 üzenetére
Te miről beszélsz?
Közép alja hogy lenne már a hajlítható (összecsukható) kijelző, és Snapi 8+? (Az ár különbség sem számít?) -
Milka 78
nagyúr
válasz
MaxxDamage #186472 üzenetére
Mint a fórum társ mondta kb 4x annyiba kerül az ultra. Az SD 8+ Gen 1 meg mióta is közép kategóriás
Ezen felül halítható vs hagyományos.
Edge 40-em van és a közelében sem járok a 8gb ram-nak pedig tucatnyi futó appom van és közben NFS-ezek. -
válasz
MaxxDamage #186450 üzenetére
Én biztos, nem vennék hajlítható kijelzős telefont.
Szóval Moto G54 Power. -
Milka 78
nagyúr
válasz
MaxxDamage #186450 üzenetére
Almát a körtével?
-
Reynaldo
junior tag
válasz
MaxxDamage #186391 üzenetére
Van még ott ilyen is: A Motorola leállítja a telefonok gyártását 2024-ben?
Nem, a Motorola egyáltalán nem hagyja abba a telefonok gyártását . Úgy döntöttek, hogy a mobiltelefonok gyártását csak az egyesült államokbeli gyártóegységekben állítják le.
Lehet, hogy már megtörtént a leállás? -
ggeleven
őstag
válasz
MaxxDamage #186389 üzenetére
Where Are Motorola Phones Made? Motorola Manufacturing Countries 2024
Blog, szóval nem a hivatalos oldal, de egész jól össze van szedve. USA-ban már nincs gyár, de van Kína, India, Brazília és Argentína.
Ilyen szépen le van írva a helyzetük: It is a Chinese-owned American technology brand
Nem annyira kínai, hanem ááámerikai! -
Ájvé
veterán
válasz
MaxxDamage #186385 üzenetére
Edge 40
-
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #186379 üzenetére
Van, amiben nem!
-
Reynaldo
junior tag
válasz
MaxxDamage #186375 üzenetére
Van aki nem szeret törölgetni, nekik való a stock droid ugye, mint egy egyszerű Motrolla. Most néztem meg egy anno legolcsóbb Xiaomit, most már ~3 éves Poco-t, és teljesen használható a miui rajta, semmi gondjuk nincs vele, nincs lassulás,
-
akos727
senior tag
válasz
MaxxDamage #186372 üzenetére
13T eggyel magasabb liga. Ram tekintetében az elmúlt 1 evben 12(s20u)-8(s21)-12gb (p7p) volt nálam a sorrendben, de egyelőre nem éreztem különbséget. Kérdes, mennyire fog jól öregedni az utóbbi mondatrész 2-3 éves távlaton belül.
-
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #186372 üzenetére
Ezeket én nem ismerem,
én a tiszta androidot kedvelem, mert azok a telók hosszabb ideig használhatók.
Nincs sok felesleges akadozó, lassító dolog rajtuk.
Ilyenek a motorolák.Igen, szerintem is jobb és érdekesebb telók voltak régebben.
-
tibbike01
őstag
válasz
MaxxDamage #186369 üzenetére
S24 5-600ezer?
Hol nézed ezeket az árakat? S24 kis kereséssel 250ezer körül lehet kapni Samungtól 3év garival.
-
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #186369 üzenetére
Ráadásul van pár probléma is vele/velük az ilyen árak mellett ...
Tegnap panaszkodott egy német az Edge 50 Pro fórumon ...
ha nem sürgős, érdemes kicsit várni erre, már láttam 500 € alatt is.
Remélem hamarosan lesz elérhető helyen is.Vagy, ha jó tele-kamera nélkül és kicsit kevésbé extrásabb változatban , akkor a Fusion (8 - 256GB-tal)
már rendelhető is 350 Euróért. [link]A német Amazon ide is szállítja ennyiért és még egy egyszerűbb autós tartót is ad hozzá ajándékba!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
MaxxDamage #186338 üzenetére
A Realme ha jól emlékszem Android 14-en megáll és lassan kifúj a támogatása.
A 14-es update-et elég sokan szidják, hogy belassult tőle a teló, meg talán eszegeti az aksit. -
Ájvé
veterán
válasz
MaxxDamage #186350 üzenetére
Vannak most is jó Motorolák, nagyon kevés Motorola app van szóval közel stock droid, stabil szoftver nincs túl sok panasz rá. Ezzel a vonallal most jól elkapták a fonalat, tényleg pixel szerű élmény csak sokkal olcsóbban, meg lehet kevesebb problémával (Pixel saját SoCja nem túl kiforrott mostanáig), nyilván fotó és felhasználói élmény téren nem tudja ugyan azt nyújtani ezért írtam, hogy Pixel szerű, de közel stock droid miatt a kevés készülékek közé sorolható amik nagyjából sallangmentesek.
Szóval jó az irány amit most képvisel, volt régen is Motorola Defym úgyhogy tudom milyen volt régen. -
Orgi
addikt
válasz
MaxxDamage #186350 üzenetére
A GT2 Pro az egy gyönyörű telefon szerintem és én a Realme rendszerét is szeretem, igaz már két éves, szóval A14 az utolsó gondolom, amit megkap tippre. Nemtom mennyiért vennéd használtan, de szerintem nem tévedhetsz nagyot vele... Mobilarénán is van tesztje.
-
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #186342 üzenetére
Nem ez az a melegedős, akadozó Snapi SoC ??
Lehet azért adogatják el ...
Volt már motorola /edge telód?
Az EMAG-nál egyébként 30 nap a visszaküldés és most ingyen is szállítanak ... -
vacs
veterán
válasz
MaxxDamage #186338 üzenetére
150 körüli árat írtál, erre kaptál tippeket, majd most írsz egy 2x drágább telefont!?
Ez esetben ajánlanék egy Pixel 8 Pro-t, remek telefon ... -
vacs
veterán
válasz
MaxxDamage #186302 üzenetére
Pl:
OnePlus Nord 3
Samsung A54
Nothing Phone 2a
Motorola Edge 40Sgr_A:
fél perc különbséggel írtuk szinte ugyan azt ... -
válasz
MaxxDamage #186332 üzenetére
Moto edge40
nothing phone 2A
samsung a54, a35 -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #186302 üzenetére
Esetleg erre valaki valamit?
-
válasz
MaxxDamage #181603 üzenetére
Én nem ajánlom.
Bemehet alá a por, ami karcolhat. Hallottam olyan visszajelzéseket, miszerint csökkentheti a készülék rádiós képességeit. Amennyiben leesik a teló, az esetlegesen gyenge mágnes miatt szétnyílik a tok, és pont nem véd semmit. -
akos727
senior tag
válasz
MaxxDamage #181565 üzenetére
150-ből inkább vegyél még egyet
Volt kb 1 évig (2 évesen vettem) s20 ultram, a már kicsit fáradtabb akkun kívül nem volt gondom vele, kijelző sem volt beégve ennyi idő után. Kamera, hangszórók, kijelző, stb.. a mai napig nagyon jól megállja a helyét.
-
válasz
MaxxDamage #181420 üzenetére
A két LG felsőkategóriás, a Mi A1 középkategória.
Persze, ettől még lehetne jobb a zajszűrés a Xiaomiban, csak jeleztem, hogy nem egy kategória a két készülék. -
válasz
MaxxDamage #181158 üzenetére
Április
-
rendesadam
tag
válasz
MaxxDamage #171501 üzenetére
Készülékbeszámítás szóba jöhet? Mert akkor lehet a samsung.hu-ról ki lehet hozni egy jó árat, a hónap végéig él a SAMAJUS10 kuponkód.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
MaxxDamage #171499 üzenetére
A52s 5G, ha tudtok kicsit emelni a kereten. A méretet felejtsétek el. 6,5 col alatt csak sokkal drágábbak vannak.
-
xhege
veterán
válasz
MaxxDamage #170603 üzenetére
A belépő Samsungoknál az ár/érték aránnyal van baj többnyire. Azonos áron a Xiaomi vagy a Realme többet ad általában.
-
elfelejtette
veterán
válasz
MaxxDamage #170598 üzenetére
Összefoglalóban van készülék ajánló ársávonként, Samsung belépő szinten abszolút felejtős.
-
porker
tag
válasz
MaxxDamage #158320 üzenetére
Ezen az áron én csak bolti garanciásat találtam
-
porker
tag
válasz
MaxxDamage #158313 üzenetére
Ja! Az más: azt hittem az Aliról. Mennyi volt?
-
Ciccuka
veterán
válasz
MaxxDamage #158297 üzenetére
Az attól függ, hogy mennyire lesz kihasználva a közeljövőben a +64GB (árban 11-12% a differencia).
-
porker
tag
válasz
MaxxDamage #158301 üzenetére
Közben már meg is rendeltem, 6/64GB verziós Note 9 Pro bőven elég.
Mennyire rizikós egy ilyen vásárlás? Lehet valahogy garit érvényesíteni ha bedöglik? -
válasz
MaxxDamage #158297 üzenetére
Aliexpress?
Spanyol raktárból 199 dollár a 6/64-es és 209 a 6/128-as kivitel.
Egyébként a Poco X3 NFC-re is ránézhetsz, vannak felhasználóélményt növelő képességei a Note 9-hez képest.
-
juuzer
addikt
válasz
MaxxDamage #158295 üzenetére
Szia!
Konkrét strapatelefont nem tudok mondani, de ennyiért általában a Redmi Note 9 Pro az ajánlott vétel, újonnan véve.
-
válasz
MaxxDamage #154622 üzenetére
Note 9s de az szerintem nem fér bele a keretbe viszont sokkal jobb mint a többi
ha olcsón akarod megúszni akkor redmi9 4/64 ugyan itt 52k
nagy akku elég jó soc igaz mtk cistom rom kérdéses -
válasz
MaxxDamage #154620 üzenetére
Redmi 8 4/64
redmi note 8t
redmi 9
redmi note 9s
redmi note 9
viszont méretben mind nagyobb -
Norbi.
őstag
válasz
MaxxDamage #154512 üzenetére
Premium elvileg megszunt, mar nincs egy ideje.
-
Rick3D
senior tag
válasz
MaxxDamage #154389 üzenetére
Igen , ezt pont néztem. Ezért is döntöttem új telefon vásárlása mellett első körben majd egy másodlagos projektként megjavítom mert a kijelzőnek horror ára van ebbe a telefonba ...
Akkor első kérdésem , nekem nincs heat gun - om. Egy mezei hajszárító is megteszi vagy azért ennél profibban kellene ? -
Bali27
addikt
válasz
MaxxDamage #154268 üzenetére
Néhány képet tudnál (tudnátok feltenni)Note 9-esek.
-
nyisziati
veterán
válasz
MaxxDamage #154171 üzenetére
Jobb az üveg. A folyadék pár hét, vagy max. 1-2 hónap után elkezd kopni (használattól függően persze). Plusz fizikai védelmet se biztosít.
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154096 üzenetére
Akkor viszont nem is értem, hogy miért gondolkodtál más telefonban.
1 napot bír ki ez a telefon is, ahogy a többi nálam. Kipróbáltam, tetszett, csak egy másik jobban.
-
nyisziati
veterán
válasz
MaxxDamage #154098 üzenetére
Ismerve a magyarosch trükközést, nem csodálom.
Jó tíz éve egy LG LCD tévét vettem és fizettem 2 év plusz garit (törésre, mindenre valami 12 ezer volt).
Kollégáim amikor megtudták, egyből kérdezték: "de egy héttel a gari lejárta előtt zuhan majd a polcról, ugye?" -
csaba1203
addikt
válasz
Üzemideje nem valami acélos ezt leszámítva korrekt telefon és ennyiért már jó vétel mert sok középkategóriás is beleesik ebbe az árkategóriába.
-
nyisziati
veterán
válasz
Most akkor megy a 2 év Turbado gari, vagy sem?
A napokban valaki azt írta, lekerült a honlapjukról a lehetőség és már nem kérhető. -
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154087 üzenetére
Szerintem megérte. Volt ez 120 is, csak sajnos a forint romlott és mind a V40, mind a G8S ezen az áron már best buy, keresett telefonok. Ettől függetlenül az LG sokat hibázik, ami ilyen áreséshez vezet náluk, pedig a telefonjaik jók (vagy vannak jók köztük).
Egy jó fülest majd dugj rá, fog szólni rendesen!
-
AttilaMvh
tag
válasz
MaxxDamage #154087 üzenetére
Majd írd meg, hogy a Snapi 845 és 6,4 colos kijelzőhöz hány óra nyaggatást, képernyő időt biztosít a 3300-as akku? Tudom, tudom, Oled, gyorstöltés, stb. de azért kíváncsi vagyok.
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154066 üzenetére
Egy barátom 285 ezer forintért vette kb. másfél éve, ezt neki nem mondom el, azt hiszem.
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154042 üzenetére
Szerintem leejtett telefon betört kijelzőjét más gyártó sem cserélni, hacsak nincs valami extra biztosításod rá.
A V60... LG.Bejelentik, sokaknak tetszik, megvenné, de nem jön. Aztán vesz valami mást a vásárló, mert nem bír hónapokat várni. Hihetetlen hiba ez náluk. Vannak nagyon jó készülékeik, de ez a hozzáállás...
Viszont kellemesen be is esik az áruk.
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154038 üzenetére
Persze (a V50 tuti, pont ma láttam egyet úgy használva), csak azok akkor érik meg, ha ki is használod, hogy van másodlagos kijelzője is. Egyébként felesleges mondjuk 70-80 ezer forinttal többet kiadni. Főleg, ha nem azért cseréled le a V30-adat, mert tudásban nem felel már meg neked.
A memória pedig bővíthető, ha egy kártyával használod. ha kettővel, akkor nyilván minél nagyobb legyen. -
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154025 üzenetére
A V-szériából ez az utolsó szimpla kijelzős modell. gyakorlatilag mindenben egy kicsit jobb, van rá Android 10 és 120-125 ezer forintból kijön, viszont valamivel nagyobb is (széltében és vastagságban kb. ugyanakkora, de hosszabb 5-6 mm-rel).
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154005 üzenetére
Érdekes készülék lehet az a TCL. LG V40 szóba se jöhet?
-
hroberto
veterán
válasz
MaxxDamage #153965 üzenetére
A honlapon annyi, de én 128-ast rendeltem, és felhívtak, hogy 5 ezerrel drágább csak a 256-os ha érdekel, mert akciós. Úgyhogy ezt választottam.
-
Remekelek28
őstag
válasz
MaxxDamage #153586 üzenetére
Az LG nek van a legkorrektebb szervize. A szürkeimportos telefonokat is javitják 1 évig és ha postán küldöd fel,ingyen visszapostázzák. És senkit nem hajtanak el,minden ügyet kivizsgálnak.
Amugy nekrm is zuhant a napokbsn a katonai szabványos G7 fitem,kb a létra 5. fokárol,pörgött forgott a parkettán,de semmi baja nem lett. Még csak egy karcolás se. -
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #153586 üzenetére
Meg persze kihagytam, hogy a Samsung S10+ is egy nagyon jó telefon, de azt újonnan 220 ezer forint körül láttam legolcsóbban és igen, 1 év a garancia rá, ha jól emlékszem (LG-re is).
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #153569 üzenetére
Nagyon jó árkategóriában gondolkozol, nekem is ez a kedvencem.
200 ezer fölött egyszerűen feleslegesnek érzem (hogy rögtön ellent is mondjak magamnak, a titkárnőm iPhone 11 Prót használ, de ő erre vágyott, hát megkapta
), viszont 100 ezer forint alatt meg nem igazán találok olyat, ami kielégíti az igényeimet.
Mivel olyan telefonról váltanál, aminek erőssége volt a tartalomfogyasztás, ezért olyat javaslok, ami szintén ebben jó. Az, hogy leejtetted és tört, az sajnos benne van, más gyártóknál is ugyanígy megtörténhet ez.
Ha mégis maradnál az LG-nél, akkor a G8X 190 ezer körül vagy a V50 210 ezer forint körül elég jó vételek, minden igényedet kielégítenék, akár dupla kijelzővel, akár simán használod.
Viszont ha más márkát szeretnél, akkor a gyakorlatilag mindenben jó Huawei P30 Pro 2020-as kiadása nagyon jó lehet számodra.
Azonban, ha sok filmet, videót néznél rajta, akkor Sony Xperia 1 (vagy kisebb méretben az 5) nagy barátod lehet évekig (200-220 ezer forint körül).
Remélem, hogy tudtam segíteni. -
TunerJoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #150605 üzenetére
Én a sima S20-ról beszéltem, nem az Ultráról. Persze, ha a tárhely fontosabb (amit meg tudok érteni), akkor választhatod a többit is, én csak ajánlottam.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #150602 üzenetére
Ha opció a Note10, akkor inkább az. De én még mindig az S20-at mondanám (nem drágább az 1TB-os S10+-nál)
-
válasz
MaxxDamage #150598 üzenetére
rosszul tudod az itthon hivatalos forgalmazású samsungok 2 év garisak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest