Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Norbi. #163945 üzenetére
Nem vitát akartam indítani ezzel kapcsolatban, hanem másik telefont keresek. Tudom sokaknak ezt nehéz megérteni, hogy ezek az elvárásaim, ezért megnyugtatlak, a fenti kérdés nem neked szólt, nyugodtan átlapozhatod, esetleg ha fent van az ignore plugin, akkor beállíthatod a nevem rajta.
Buliban hasznos! =]
-
pearce1644
újonc
válasz Norbi. #163562 üzenetére
Az S20FE-nél a titokban átállunk az akksizabáló Exynos 990ről Snapdragonra kicsit visszataszító húzás volt, úgy hogy a vendorok nem akarták cserélni az Exys eszközöket Snapisra mert letagadtak mindent.
Az A02s pedig nem lenne rossz eszköz, max 30ezerért, nem 50ért amibe kerül... -
Namelesske
addikt
válasz Norbi. #163562 üzenetére
Csak azért se vennék S20FE-t amiért kicsesztek a korai vásárlókkal az Exynos 990 -> Snapdragonra váltással. Show must go on semmi se történt nincs itt semmi látnivaló. Szépen kussban, megoldották a hibákat lol. Csak 100 000 Ft-ot buktam vele. [link]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
mp54
senior tag
-
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Norbi. #163056 üzenetére
Akkor inkább a 7-est választom vagy a 8-ast. Egyébként iPhone 2G-től kezdve 5-ig volt minden típusom. 5-el megvoltam elégedve. Waze-t használom, más nagy alkalmazás igényem nincs.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
zzola
titán
válasz Norbi. #162561 üzenetére
Nem gond.
Én pl. nem az almát választanám. Normális garival 300k az ára, az S20 FE-nek 195k. Samsungnak kisebb felbontású a kijelzője, de nagyobb fényerővel és nagyobb képfrissítéssel, nagyobb tárhellyel rendelkezik. Az S21 330k-s árával abszolút túlárazott, S20-hoz képest nem éri meg a felárat. A Oneplus 8PRO 227k-s árával a kettő között van. Hatalmas QHD panel 120Hz-cel, szinte vegytiszta Android OS-sel, jó kamerával.
Viszont ott az alma, remek hardver, talán a leggyengébb kijelző, szokható OS, remek kamera, hosszú OS támogatás.
Na nem könnyű a választás.Persze van jobb fajta GSM boltból i12 250-ért, S21 is hasonló áron elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
gyépés
aktív tag
-
milu
aktív tag
válasz Norbi. #162536 üzenetére
A típus akár: Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB 6GB RAM
vagy
Samsung A72 -
Dilikutya
félisten
válasz Norbi. #162536 üzenetére
Idén (de szerintem tavalyiak is) megjelenő telefonok valószínűleg mind elbírnak az 512GB-1TB SD kártyákkal is. De a gyártó oldalán konkrétan le van írva, legalábbis a Samsung pl. nem spórolja le ezt az infót.
#162537: nem, az 128GB + 256GB lesz (128-as belső tár és 256-os SC esetén, többinél ugyanígy). Telefonfüggő, lehet-e az SD kártyára is telepíteni, szerintem nem jellemző ma már egyáltalán. De a belső tároló amúgy is gyorsabb, mint az SD, szóval nem sok értelme van a külső kártyára telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kutga
nagyúr
válasz Norbi. #162013 üzenetére
Mindent nem lehet egyszerre. Mondjuk őszinte leszek, sosem próbáltam még IOS telefonnal a kocsit, de hétvégén akár meg is nézhetem a 7-essel. A menüjében mindenesetre csak android auto és mirrorlink opció van.
Úgy 200k körül néznék valami újat.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
w.miki
veterán
válasz Norbi. #161368 üzenetére
S9 az tetszene, viszont elég drága 50000 Ft felettiek, és fura mód az S8 se annyival olcsóbb, mint amennyivel régebbi.
Néhány 50e Ft alatti alternatíva, esetleg valami jó kis xiaomi sok tárhellyel?
(G6+ volt 30e-ért jófogáson, de mire irtam neki, már elvitték)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Zoleee83
addikt
válasz Norbi. #161309 üzenetére
Köszi a tippet!
Nem volt még Poco készülékem soha, de kinézetre/tudásra nekem rendben lenne, a kamera sziget is kifejezetten tetszik (K40-re hasonlít talán?), és tényleg hosszú távra venném, minimum 3-4 év, ahogy a 4X is birta eddig. Egyedül a jack hiányán lepődtem meg, de az sem para, mert minőségi BT agybadugósakat' használok jó ideje.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Algieba
őstag
válasz Norbi. #160593 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat!
A méret nem gond, hiszen a Nokia 2.1 is phablet.
Dhampir: Ismerem a topikot. Bár engem a GMS hiánya nem zavarna, mert egy erős multimédiás eszközt keresek fotózásra és videózásra, ami mindig kéznél lehet. Ebben elég jónak néz ki a Galaxy S9+.[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Bdanyy
addikt
válasz Norbi. #160481 üzenetére
Symbiant bőven 7650 az első S60-as volt, az előtt már ott volt symbianen belül a 9210 (S80), azelőtt meg kb 4-5 évvel a 9000 (GEOS). Ezek jobban okostelefonok voltak akkoriban mint az első iPhone 2007-ben a webappjaival multitask, gps és 3rd party appok nélkül (persze később lett rá appstore)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Ájvé
veterán
válasz Norbi. #160342 üzenetére
4 év támogatás nálam rendszer szintű frissítést jelent. Persze el lehet lenni egy régebbi androiddal is, felhasználói igény kérdése csak.
döglöttcsiga:
Erősebb hardver jó eséllyel tovább kitart ezért írtam a Poco X3-at. Többit nem lehet megmondani, kb 2-3 év után akku csere viszont esélyes lesz.
Szerintem egyik cég se úgy rakja össze manapság készülékeit hogy ilyen sokáig húzza, de nem lehetetlen, Pixelt (pl 4a) néznék ilyen elvárásokkal inkább. -
ferni
őstag
válasz Norbi. #160321 üzenetére
Hát én maradok sztem a Redmi 9-nél, ha nincs más opció, a nagyobb akksi, amúgy is jobban tetszik rajta. Kedvem elment ettől a TCL-től bakker.
Volt fent egy TCL itt 50-ért 200+os értékelésű eladóval, megegyeztük mindenben, már a címemet meg mindent leírtam neki, majd megkérdeztem, hogy letilthatják-e a telefont, mert telekomból hozzák ki, pl nem fizetnek részletet, mondta, hogy kedvezménnyel veszik meg, ilyen baja nem lehet, de HA ez zavar, akkor ne vegyem meg (eddig teljesen normális és korrekt volt, ahogy ezt megkérdeztem átváltott bunkóba, szóval valami bibi biztos van ott)....
De nem érdekelt, mondom csak nem lesz semmi ilyen vele, majd írtam egy ilyen privátot neki
"Reggel 7:30ig elutalom az még jó neked?
7kor mennék be a városba."
Majd emiatt ő feloldotta a jeget meg majdhogynem el lettem küldve az anyámba, mert megmertem egy ilyet kérdezni Megbeszéltük ma elutalom a pénzt, de nem tudtam a kártyámra pénzt tetetni, mert úgy volt lesz rajta és nem volt kedvem most is 8 előtt beszaladni a városba csak emiatt, ha reggel 7kor megyek úgyis És erre az volt a válasza, hogy nem akar velem üzletelni, miközben csak feltettem egy eldöntendő kérdést, hogy ráér-e reggel... Vagy bemenjek most.
Hogy a jó isten kukijába cseszném át, ha előre elutalom a pénzt mondja már meg nekem valaki...
Szóval ne tegyetek fel kérdéseket, mert te leszel a fasz....Biztos komolytalan vevő vagyok, ha már elküldtem minden adatomat névvel/címmel/emaillel/telefonszámmal Ennyi hülyét.
Ennél már csak az volt jobb tegnap, mikor elment egy videókártyáért X helyre, tőlem fél óra autópályán, majd a gyerek bekérdezte nem-e hozom el magammal oda ahol lakom, mert pont arra fele jönne, de nincs kocsija....... Majd ma rámírt visszavenné a kártyátEddig semmi gondom nem volt hardveraprón, de ez a kettő az elmúlt 2 napban azért pótolta a hiányosságokat....
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Norbi. #160144 üzenetére
2-3 évre átlag felhasználónak elég lesz az A71 is.
Nem állítottam az ellenkezőjét. Szó szerint ezt írtam: kettő közül én biztosan azt venném
Mindenki az igényeinek és pénztárcájának megfelelően dönt.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Drughi
addikt
válasz Norbi. #160092 üzenetére
Csak új, garis jöhet szóba.
Note 8 nagyon elavult? Tudom, hogy nem kap android 11-et, de nem is elvárás.
LG-t sose szerettem, nem is tartom egy kifejezett telefon gyártónak, plusz az is 140 ezernél kezdődik.
Ami fontos, hogy a lehető legjobb képeket lője (ezért a pénzért), legalább közepes üzemidő és jó szoftver.
Most egy realme 6-ot használok, szoftveresen magasan ez az egyik legjobb telefonom, de lépnék egy szintet, ezért is gondolkodom házon belül (OP).Xiaomi 14T
-
juuzer
addikt
válasz Norbi. #159982 üzenetére
Köszi! Ránézek!
Megnézem azt is az otthoni előfizu mellé. Mert a Redmi 9-et úgy pl valami 28 ezerért tudnánk elhozni, a 9 AT-t meg 17 ezer valamennyiért. 38k-ért ajánlotta az A12-t. Az egyedül az akksi tetszett meg benne, hogy 5000 mAh.
Egyébként unokatesóm kapott tőlünk karácsonyra egy Poxo M3-at, annak a 6000-es akksija bírja neki úgy egy napot, hogy szerintem ő is csak Candy Crushozik rajta meg Tetrisezik. És azt se egész nap.
Bevallom nekem inkább előny. Tényleg nem használ Fater olyat, amihez kéne. Még Gmail fiókja sincs. Egyedül azért van okostelefonja, mert nagyobb a kijelző és jobban látható rajta a tartalom, vagy hogy ki hívja.
Meg ugye hozzájött a Youtube meg a hírolvasás. Esetleg max 1-2 játékra gondoltam, mint Pasziánsz vagy Mahjong de szerintem AppGalleryben vannak azért ilyen egyszerűbb játékok.
Egyébként a 9C-vel mi a gond? Specifikációk alapján jónak tűnik. Mondjuk nagyjából minden Xiaomi.[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
Gabesz87
veterán
válasz Norbi. #159902 üzenetére
Próbáltam most német Samsung oldalon keresgélni a garira vonatkozó feltételeket, és én úgy látom, mobilra 2 év van, de a feltételeknél találtam ezt:
Endkunden können damit Garantieleistungen in ganz Europa in Anspruch nehmen. Es gelten die Garantiebedingungen (Garantiezeit und Garantieleistungen) des Landes, in dem Garantieleistungen eingefordert werden.
Nem annyira vagyok németes, de fordítóval ez kb azt jelenti:
A végfelhasználók így Európa-szerte igénybe vehetik a garanciális szolgáltatásokat. Azon ország garanciális feltételei (garanciális időszak és garanciális szolgáltatások) érvényesek, amelyben a garanciális szolgáltatásokat igénylik.Lehet hogy félreértem, de akkor ez nem azt jelenti, hogy itthoni szabályok értelmében meglesz rá a 3 év garim?
-
Bdanyy
addikt
válasz Norbi. #159895 üzenetére
kamerában jobb főleg, mi10t-ben még ois sincs engem az jobban zavarna mint az ips. S20fe-ben meg az exynos mindenképp kompromisszumot kell kötni.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
nagyúr
válasz Norbi. #159787 üzenetére
Szia!
Köszönöm, én is a note 8Pro-t néztem ki neki.
Az alzánál kapható 2 év garancia hivatalos vagy bolti? Hátrány-e ha náluk vesszük meg?#159790Tesco Value: Köszönjük szépen!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Ájvé
veterán
válasz Norbi. #159783 üzenetére
Én se féltem az MM-et.
LG telefonos részleg folyamatosan veszteséges még más ágak (kijelző/TV stb elektronikai cikkek) nyereségesek ezzel ügye kompenzál, de pont ez a bajuk hogy a telefon meg viszi a pénzt. Ha meg is szűnik (vagy inkább eladják stb) biztos hogy garanciát biztosítani fogja az LG az eddig kiadott készülékekre.
Szóval valami kínai neve nincs cégekről van szó egyik esetben sem. -
Ájvé
veterán
válasz Norbi. #159776 üzenetére
Honort elvileg megvették, így már nincs köze a Huaweihez.
LG se túl jó példa mivel itt is felröppentek hírek kivonulás/eladásról.
De ne hogy csak ellened írják úgy tudom kötelesek a törvényben előírt szavatosságot ilyenkor is biztosítani, talán ha csődbe megy akkor lehet nem kell. -
kutga
nagyúr
válasz Norbi. #159770 üzenetére
Az túlzás, hogy félek tőle, de az ördög nem alszik, és most átszámolva kb. 120 ezer forintért nyugodtabban aludnék.
MOD
ghiottone
Szerencsére eddig egyetlen telefonomat sem kellett szervizbe vinni, pedig volt egy pár. Legutóbb az S7-et is csak azért vittem hogy még gari alatt cseréljék az akksit, de baja annak sem volt.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest