- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
3 telefon közt gondolkodom.Melyik lenne a jobb választás.Fontos a nagy kijelző.
Realme GT2 Pro
Oppo Find x3 Pro
Galaxy S20 Ultra(amennyiben van még rá támogatás)
Melyik lenne a jobb választás? -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Elég szokatlan kérdésem lenne,
Édesapámnak vennék telefont. 2 fontos dolog van számára.A facebook jól látható legyen és napsütésben is tudja használni.
Két kiválasztott a Poco x5 Pro és a Samsung Galaxy A34
Azt tudom saját tapasztalatból,hogy a pocón,xiaomin a face tényleg elég apró betűs.
Fényerőben melyik a jobb? -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek eg Redmi Note 11 Pro 5g-t érdemes lehet lecserélni egy Poco X5 Pro-ra? -
zolya1973
aktív tag
Két teló közt vacilálok. Galaxy A 72 és a Redmi Note 10 Pro. Átlagos felhasználásra lenne. Semmi extra. Van egy-két megszokott dolog amit szeretnék tovább használni. Kétkpppos ébresztés, goggle tárcsázó, jó nagy kijelző nagy ikonokkal.
Nem tudok dönteni a kettő között. -
zolya1973
aktív tag
válasz TeeJay #154216 üzenetére
Nos...én használtam mindkettőt.Csak azért cseréltem le a mi9 t-t mert nem bírtam megszokni az előlapi szenzort.Nekem ezt leszámítva jobban bejött mint a redmi 9s amit most használok.Szerintem gyorsabb,szebb képeket készít,az amoled napfényben jobban látszik,az aod se rossz találmány.És talán picit kompaktabb is.Azért a redmi nem hiába olcsóbb vonal.Viszont nekem tökéletesen elég,meg vagyok vele elégedve.Bár a hátlapi szenzor hiányzik.Lehet egy sima redmi 9 is elég lett volna.
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan telót ajánlani ami 6,4-es kijelzős(legalább) hátlapi ujjlenyomat szenzoros ami használható híváskezelésre is. -
zolya1973
aktív tag
Szerintetek érdemes még Redmi Note 6 Pro-t venni vagy inkább a Note 7-et? Átlagos felhasználásra kellene.Nekem kinézetre jobban bejön a 6.Egy Redmi 5 Plust váltana.
-
zolya1973
aktív tag
válasz Crystalheart #137724 üzenetére
Ott van az LG Q6 vagy Q7.De kamera terén a régebbi j5 Samu sem rossz.Vagy még a Smart v8 vagy a Smart X.
-
zolya1973
aktív tag
Tudom szokatlan kérdés,de nekem olyan telefonra lenne szükségem amin az ujjlenyomat szenzor beállítható hívásfogadásra(gyárilag,külső appok nélkül) Melyek ezek??
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Létezik még a Galaxy j szérián kívül olyan telefon amelyiknél a home gombot
hívásfogadásra tudom használni?? -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan mobilt ajánlani ami 5,5-ös és a középső home gombot be lehet állítani hívásfogadásra.(a samsungnál tudom,hogy van) -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Láttam egy telefon tesztet ami nagyon tetszett de sajnos elfelejtettem, hogy melyik készülék is volt. Szóval az a lényeg, hogy középen van egy ujlenyomatos home gomb ami kezelőgombként is szolgál mint a Meizunál de úgy is be lehet állítani, hogy a kijelzőn legyenek a gombok. Nem tudom, talán Lenovo vagy Moto lehetett. -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Három telefon közül kellene választanom.Sajnos nagyot hallok és a legfontosabb lenne a jó hangos kicsengés.Melyik lenne a leghangosabb a három közül? Nokia 5,Xiaomi Mi A1,Vodafone Smart V8.Vagy esetleg más ötlet??? -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Három teló közt nem tudok dönteni.
Samu j5-Meizu M5-Xiaomi Redmi 4x.
Egyszerű mindennapi használatra lenne. Fontos a megbízhatóság. -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
A Xiaomi Redmi 4 Note és a Samu j7 közt vívódok.Melyik lenne jobb választás egy átlagos felhasználónak?
A csengőhangerő az nagyban befolyásolná a döntésemet.Azt tudom,hogy a Samunak a Mobilarénás teszt alapján erős közepes,de a Redmit sajnos nem tudom. -
zolya1973
aktív tag
Tudnátok olyan telefont ajánlani ami fémházas 5,2-5.5 kijelzővel van szerelve. Legalább 4000 akuja van és 80 alatt megvan. Ja, és a csengőhangja is elég hangos és normálisan szól.
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan telefont ajánlani aminek nagyon hangos a csengő hangereje?
Eddig Lúmia volt,ami jó hangos.Most droidot keresnék ami megüti hangerőben ezt a szintet.
Lenovo és Meizu kizárva mert azt tudom,hogy halk. -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Elkellne egy kis segítség.3 telefon közül nem tudok választani.Samsung Galaxy j5 - Asus Zenfone 2 laser - Asus Zenfone 3 Max.
Melyiket ajánlanátok egy átlagos felhasználónak,olyan 60 ezer körül? -
zolya1973
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni!Telefonváltás előtt állok.Eddig Wp-és telefonjaim voltak de most szeretnék áttérni droidra.Három tipust néztem ki.
Lenovo A7000
Samsung Galaxy J5 2016
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16
Tehát max 70-et tudnék telóra költeni.
Leginkább a Xiaomi jön be de őszintén szólva kicsit félek a garanciától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Jövedelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- PlayStation 5
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó