Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #153597 üzenetére
Dehogynem. Airplane mode on ,valami videó 10% fényerőn .
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Postas99 #153587 üzenetére
Akku bajnokot akarsz?
Akkor Redmi Note9S vagy 9Pro
brutál 14-16óra SOT minden alkalommal és 2!!! naponta töltöm csak
ebben wifi, mobilnet, facebook, messenger, viber, chrome fórumozás és még VLC-vel otthon DLNA-n filmnézés is van
eszméletlen mit tud ez a telefon, baromi jó lett a Snapdragon 720G meg az 5020mAh akkuval igazi bajnok. Holnap nyithatom a bootloadert akkor megy fel a xiaomi.eu ROM, utána kiderül az mennyivel tud még többetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz Remekelek28 #153591 üzenetére
Igen, korábban én is küldtem már, de most csak személyesen lehet beadni, ha postával fel is tudom küldeni akkor csak személyesen lehet átvenni, mert nem küldik le. Nem tudom miért. Holnap megírják biztos mik most a lehetőségek.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz FraFer82 #153588 üzenetére
V50 G5 jó is lenne, de kamera nem a legjobb meg a tömege is nem kevés
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #153586 üzenetére
Az LG nek van a legkorrektebb szervize. A szürkeimportos telefonokat is javitják 1 évig és ha postán küldöd fel,ingyen visszapostázzák. És senkit nem hajtanak el,minden ügyet kivizsgálnak.
Amugy nekrm is zuhant a napokbsn a katonai szabványos G7 fitem,kb a létra 5. fokárol,pörgött forgott a parkettán,de semmi baja nem lett. Még csak egy karcolás se.[ Szerkesztve ]
-
-
FraFer82
tag
válasz Postas99 #153587 üzenetére
Leszűkíteném a helyedben a Xiaomi Redmi Note 9 Próra és a Huawei Nova 5T-re. Előbbi 90 ezer, utóbbi 95 ezer forint függetlenül. Személy szerint a Nova nekem jobban tetszik, és jobban kedvelem az EMUI-t, mint a MIUI-t, de ez ízlésbeli kérdés. Mindkét készülék ajánlott, népszerű telefon, amivel nem igazán tudsz mellélőni, bármelyiket is választod.
-
FraFer82
tag
válasz MaxxDamage #153586 üzenetére
Meg persze kihagytam, hogy a Samsung S10+ is egy nagyon jó telefon, de azt újonnan 220 ezer forint körül láttam legolcsóbban és igen, 1 év a garancia rá, ha jól emlékszem (LG-re is).
-
Postas99
senior tag
Sziasztok!
Valószínűlrg készülék vásárlás előtt állok..
4 készüléket néztem ki.
Használati idő kb 2 év eddig nem akarom lecserélni.Új:
Redmi Note 8 Pro (vagyT az NFC miatt)
Redmi Note 9 Pro
Használt (újszerű jó állapotú)
Honor 20 (vagy Pro)
vagy Új (Nova 5T)Ami fontos, legyen akku bajnok.. A képek amiket készít lehetőség szerint jók legyenek, számít a selfie is..
Tárhely mindegyikben azonos.. A hosszú támogatottság talán egyedül a Honorról nem képzelhető el. Megfelelő hang..Használat: média fogyasztás. Insta, Pinterest, Fb, olvasás, tanulás,
A kijelző az új Redmi Note 9-ben kissé gyenge fényerejűnek tűnik.. élőben nem láttam még..Dilemma és azért kérem a véleményeteket.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FraFer82 #153578 üzenetére
Hmmm.. köszi!
Lehet átgondolom.
LG azt írta ma vissza, hogy vigyem be hozzájuk és bevizsgálják és ha "úgy" van akkor ingyen javítják/cserélik a kijelzőt.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
TeeJay
félisten
válasz Mauzes #153581 üzenetére
Millió helyen le van írva
Mindenben egyformák kivéve
Redmi Note 9S 18watt töltés nincs NFC és 48MP Samsung szenzor
Redmi Note 9Pro 30watt töltés van NFC és 64MP Samsung szenzor
Árban mikor én vettem 2hete 15ezer körüli különbség volt turbado-n a kettő között, most picit drágább a 9S de ha normalizálódik akkor mindenki döntse el megéri-e a felárat a Pro számáraAmit még kihagytam hogy a 9S-re sűrűbb támogatás lesz mivel Indiába is az megy millió számra és több a vissza jelzés jobban foglalkoznak vele. Persze a Pro is fog kapni csak ritkábban meg később
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Galiba001
csendes újonc
válasz FraFer82 #153579 üzenetére
Oké-oké ! Csak leírtam a saját tapasztalatom és véleményem ! Érdeklődtem egy másik boltnál is vasárnap a készletről és hogy mikor tudja postázni ? Ő csak hétfő de. válaszolt , mégpedig hogy ha dél-ig megrendelem , kedden feladja és szerdán megkapom ! Így is let ! Ráadásul egy ötezressel olcsóbban !
Mondok egy példát arra amit mondani akartam :
Mondjuk barátok vagyunk, nyaralunk és találkozunk Siófokon az Aranyparton . Megbeszéljük hogy este meglátogatsz hogy dumálgassunk . Te kérdezed hogy van-e söröm ! Én mondom hogy persze , gyere nyugodtan. Majd mikor átjössz kiderül hogy pesten van a hűtőben. :-) -
-
FraFer82
tag
válasz Shadowduet #153575 üzenetére
Nekem nem ugrik be, de az iPhone 11 Pro is ide sorolható bátran, remek telefon.
-
FraFer82
tag
válasz Galiba001 #153572 üzenetére
A Turbado nem magyar cég, de itt is van irodájuk, ahová személyesen is be tudsz menni átvenni a készüléket vagy intézkedni. Nem egy kicsi, zúg GSM, de külföldön van a központi raktáruk. A jogi hátterüket nem tudom és nem is szeretném elemezni, de mindenképp a megbízhatóbb boltok között tartjuk őket számon, egy érdekes extra garanciával, ami fizetős.
-
FraFer82
tag
válasz MaxxDamage #153569 üzenetére
Nagyon jó árkategóriában gondolkozol, nekem is ez a kedvencem. 200 ezer fölött egyszerűen feleslegesnek érzem (hogy rögtön ellent is mondjak magamnak, a titkárnőm iPhone 11 Prót használ, de ő erre vágyott, hát megkapta ), viszont 100 ezer forint alatt meg nem igazán találok olyat, ami kielégíti az igényeimet.
Mivel olyan telefonról váltanál, aminek erőssége volt a tartalomfogyasztás, ezért olyat javaslok, ami szintén ebben jó. Az, hogy leejtetted és tört, az sajnos benne van, más gyártóknál is ugyanígy megtörténhet ez.
Ha mégis maradnál az LG-nél, akkor a G8X 190 ezer körül vagy a V50 210 ezer forint körül elég jó vételek, minden igényedet kielégítenék, akár dupla kijelzővel, akár simán használod.
Viszont ha más márkát szeretnél, akkor a gyakorlatilag mindenben jó Huawei P30 Pro 2020-as kiadása nagyon jó lehet számodra.
Azonban, ha sok filmet, videót néznél rajta, akkor Sony Xperia 1 (vagy kisebb méretben az 5) nagy barátod lehet évekig (200-220 ezer forint körül).
Remélem, hogy tudtam segíteni. -
TunerJoe
senior tag
válasz Shadowduet #153575 üzenetére
Google Pixel 4a, ami még elég bizonytalan, hogy mikor lesz, de valószínűleg lesz, vagy esetleg az idén megjelenő iPhone 12, ha ez az árkategória is játszik.
Az elfogadható telep alatt nem tudom, hogy pontosan mit értesz, de semmiképp ne várd el ekkora telefonoktól pl egy Redmi Note szériás telefon üzemidejét.instagram.com/albert__gyorgy
-
FraFer82
tag
válasz peeat #153566 üzenetére
Ha Android One és 100 ezer alatt, akkor Nokia 7.2:
https://turbado.hu/nokia-72-dual-sim-128gb-black-eu?zenid=s4bv2forgcn8ov57cduakou5u5 -
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Várható manapság valamilyen kis méretű okostelefon (mint az új SE, vagy az MI 9 SE, vagy a S10E), aminek jó kamerái lesznek és elfogadható telepe?
-
Galiba001
csendes újonc
válasz TeeJay #153573 üzenetére
Nem mondtam hogy kamu, csak ha azt mondja hogy van raktáron akkor abból számomra az következik hogy azonnal fel tudja adni ! Mondjuk ha munkaeszköz, nem mindegy hogy másnapra vagy 9 munkanap ami majdnem két hét ..... Mondjuk írhatta volna egyből hogy külső raktáron és rögtön felfogom a 3-9 munkanapot !
[ Szerkesztve ]
-
-
Galiba001
csendes újonc
válasz csimmasz #153542 üzenetére
Én is vaciláltam honnan rendeljek ! A Vaterán leveleztem egy Turbado1 nevű felhasználóval , gondolom ez is a bolthoz tartozik ! Elég szar értékelései vannak ezért gondoltam hogy lefixálok mindent levélben ! Szóval vasárnap kérdeztem tőle hogy van-e az adott telefon raktáron és ha igen ,mikor tudja postára adni . Turbado1 válasza még vasárnap az volt hogy van raktáron és a szállítási idő 3-9 munkanap ! ??? Kérdezem tőle hogy ha van raktáron , hétfőn feladja , kedden megkapom, mi ez a 3-9 munkanap ? Hát azért mert külföldi raktáron van ! :-))) Muhaha, rafinált, nagyon rafinált ! :-)))
-
Sziasztok,
LG V30+ ThinQ telefon lassan cserére érett lesz, külső állapotra van kis gondja (leesett 1.5m magasból és törésálló amerikai szabványnak megfelelő, de sarka megtört és kijelző 1 szálon megrepedt...vicc - használhatóságát nem befolyásolja) végig tokban volt + 9H üveg a kijelzőn a doboz kibontása óta, így LG már lehet kizárt. Audió képessége kimagasló, de talán tudok nélküle élni. Battery még a gyári és 2 napot simán bír. Szerintetek vegyek újat, vagy még várjak vele?
Árkategória. ilyen 200k max. (+-10-20 ezer)
- Használt vagy új? mindenképp új/bontatlan sok gyártói garival
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, Esetleg az aprón.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra
- Mire használnád? főként netre (Chrome) és zene fülessel.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5-6" már jó (eddig G2, G4, V10, V20, V30+ LG-im voltak, előtte Sony Ericsson)
Gondolkodtam a Samsung S10+ vagy Note 10+ jó lehet, de ha találok is ilyen 210k körül bontatlan/újat, akkor csak 1 év garancia van hozzá. Samsungom nem mostanában volt (G800 még anno)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nyisziati
veterán
válasz Mauzes #153567 üzenetére
Ez tényleg érdekes.
Én most a Kimovilon utánanéztem, ott a két telefont szinte teljesen azonos adattáblával hozzák le, mely szerint mindkettő tudja a B20-at.
Tehát a Note 9 pro és a Note 9S is.Viszont a Note 9 pro-nak van indiai verziója is ("+view 2 more versions"), ami nem B20-as. A Note 9S-ből nincs ilyen, az globál, B20-as.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Valaki segítsen pls, mert teljesen elvesztem a Xiaomi teljesen szerteágazó palettájában. A Prohardveren is egyszer azt írják, hogy a Redmi Note 9 Pro a globális piacra szánt modell, de aztán olyan cikk is van, hogy az indiai Redmi Note 9 Pro-nak a globális piacra szánt verziója a Redmi Note 9S.
Akkor most honnan tudjam, hogy itt ez melyik modell, B20-at tudó global verzió-e?
-
peeat
tag
Sziasztok
A xiaomi mi a1 telefonomat lekell cserelnem.
- Árkategória. 100k alatt
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra
- Mire használnád?
Net , es munkara szoval root es hasonlók kizárva.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Android one jó lenne.Mi ajánlotok?
-
nyisziati
veterán
válasz Isual #153564 üzenetére
Használt Xiaomi Hardverapróról.
Vagy újonnan Redmi 8A. Ez már kicsit több 30-tól, és a mérete se kicsi.
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Unokaöcsémnek - 13 éves vennék valami épkézláb telefont, használt is jöhet, most valami régi Navon teelfomja van.
Olyan 30k-ig, használt vagy új, ne legyen nagy tepsi és legyen rendes akksi, ennyi az elképzelés.
Mit ajánlotok?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
MacEdm
tag
Üdv!
Édesanyám Redmi 4x-ét szeretném lecserélni. Mivel már megszokta a MIUI felületét, ezért maradnánk Xiaomi vonalon. Maximum 65 ezret szánnék a telefonra. ( A redmi 4x funkciói bőven megfeleltek neki, csak mára már belassult a teló.)
Ezeket néztük eddig:
Xiaomi Redmi 9
Xiaomi Redmi Note 9
Xiaomi Redmi Note 8TElőre is köszi a segítséget
-
MODERÁTOR
-
FraFer82
tag
válasz Stauffenberg #153541 üzenetére
P30 Lite, ahogy DS39 kolléga ajánlotta.
-
TeeJay
félisten
válasz ata007 #153551 üzenetére
Redmi Note 8Pro már nem éri meg mióta van Note 9S és Note 9Pro
utóbbi kettő jobb prociban meg nagyobb akku és brutál akkuüzemidő
15-16óra SOT-ot hozok össze szinte minden töltés után wifivel mobilnettel videózással böngészéssel autó fényerőn bent
a telefon meg úgy pörög mint a villámMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz kovipetiii #153552 üzenetére
Xiaomiból nincs kisebb.
Max. a Mi 9 SE, de az már "régi" és akkuban is elmarad a jelenlegi készülékedtől.Xiaomi 13T
-
kovipetiii
csendes tag
Sziasztok . Most egy redmi Note 4 4/64 xiaomi t használok . Szerettem volna váltani egy Redmi Note 9 PRO -ra ,de ahogy ma megfogtam elbizonytalanodtam . Valahogy hosszúnak tűnt a készülék a kezembe . Mit tudnátok javasolni ami tudja a PRO előnyeit , de méretbe kisebb . ( infra, nfc és a fotóra gondolok ) Xiaomi kedvenc nálam
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
ata007
tag
Sziasztok!
A felesegemnek aktualis lessz a telefoncsere.
A fontosa tulajdonsagok:
- birja jol a sok facebookozast (azaz ne meruljon le napkozepen);
- kozepes vagy jobb fotos kepessegek;
- USB-C toltes;
- legalabb 64 GB tarhely, de ez nem telefonfuggo ...
- halozatfuggetlen;Eddig 3 telefonra sikerult szukiteni a kort (termeszetesen meghalgatok mas otleteket is!), a sajat sorrendem ez:
- Huawei P30 Lite 2019
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro
- Motorola Moto G8 PowerJelenleg egy Xiaomi Redmi 5 plus-t hasznal, nem fontos a markahuseg, habar semmi gondja nem volt eddig vele, de mar kezd faradni az aksija ...
Koszonom a segitseget!
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Ha az usabeli sprint szolgáltatótól veszek független telefont,annak van valami hátránya,vagy ami miatt nem tudom itthon használni? Elvileg cdma és gsm unlocked.
Az angol nyelv nem gond. -
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #153547 üzenetére
Igen igen :)
Viccet félre téve 9 pro szerintem . Olcsóbb is szebb is a camera hole mint a notch . Hw se rosszabb. -
Sungoo
addikt
válasz Viktor0610 #153547 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
Croft-21
őstag
Szerintetek melyik a jobb telefon? Mi 10 Lite vagy Redmi Note 9 Pro?
-
DS39
nagyúr
MM-ben Huawei P30 Lite 80k. (ezen még van Google services)
-
nyisziati
veterán
Samsung Galaxy A40 a Media Markt-ból.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok,
hölgynek keresünk új mobilt, mert a mostani Xiaomi Mi A2 (Dual-SIM) kezd végleg egy kupac szarrá olvadni (anno benyalta vele a híres bootloopos OTA frissítést és most már a SIM kártyákat is rendszeresen eldobálja, szóval sok bizalom már nincs irányába).
Az ideális utód valami ilyesmi lenne:
- Keret 80.000 Ft
- Nem kell erőmű, csak legyen megbízható, mókolásmentes, Antutu pontszám nem számít
- Főleg telefonálás, netezés, instagram, munkával kapcsolatos levelezés, mellékletek megnyitogatása lenne a fő cél, szóval ilyen alap dolgok
- Hivatalos, magyarországi garancia, normális szervizháttérrel
- Nem kell csillió megapixeles kamera, csak korrekt legyenA normális magyar garancia, normális magyar szervizben azért is lenne fontos, mert a mostani telefont a Laptopszalonnál vette, de mint kiderült, ők ezt szürkeimportban hozták be, hiába volt ott a Wayteq szerviz pár háztömbbel odébb, ők Németországba akarták volna kiküldeni és mondtak rá 30 napot. Szóval a 80 ezret úgy értelmezzétek, hogy a számlával/garipapírral be lehessen sétálni a hivatalos magyar szervizbe.
Köszi!
-
FraFer82
tag
válasz csimmasz #153539 üzenetére
Szerintem az, hogy frissebb modell, várhatóan egy évvel tovább fog frissítéseket kapni, felülír mindent, de egyébként is jobb telefon. Ha mondjuk 200 ezer forint lenne az S10+, azt javasolnám, de így nem, ezen a szinten ez az árkülönbség nem számít szerintem.
(Turbadón például 250 ezer az S20,, 220 ezer forint az S10+.)[ Szerkesztve ]
-
csimmasz
aktív tag
válasz FraFer82 #153533 üzenetére
Szia!
20 000 különbség van most a két készülékeken, az Euronics-ben.
245/265000.Láttam sokkal olcsóbban is de nem szeretnék olyan garival venni telót, ahol valami sufni műhelyben mókolják, mert nincs rá hivatalos Magyar garancia.
Persze ha van jobb áron megbízható boltból hivatalos gyári garival, vevő vagyok az ötletekre.
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Édesapámnak segítenék telefon vásárlásban.
Az ár ami kb. ideális lenne: 60-90 ezer forint.
Amire neki szüksége van az egy olyan telefon aminek jó az üzemideje, nem akad és jó kamera téren (ultraszéles látószögű kamera fontos lenne), esetleg vízállóság (de ez egyáltalán nem fontos, csak plusz pont)Az árkategória alja és teteje körül is szívesen fogadnék ajánlásokat és akkor eltudom dönteni, hogy érdemes e a drágábbat vásárolni neki.
Előre is köszi!
-
MODERÁTOR
-
@tco@
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék ismerős számára tanácsot kérni az alábbiak alapján.
- Árkategória. <65k
- Használt vagy új? Új. Xiaomi Redmi vonal preferált.
- Hol vennéd meg? Hazai, független, lehetőleg 2 év gari hivatalos szervizben.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 2-3 évre kéne.
- Mire használnád? Általános felhasználás, kis fotózás, kis játék, zene stb.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android, Xiaomi, MIUI, ezek a kívánt kulcsszavak, de rugalmas.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mostani átlag, Redmi Note 8 méret körül.
Jelenleg egy Xiaomi Mi5x van ami kezd szétesni. Fotózás terén saját Redmi Note 8-al gcam-al nekem megfelel pl, de ha a fentiek alapján van jobb most, akkor azt vennénk meg az illetőnek. Kamerát tekintve nem mennyiségre, inkább minőségre lőnénk.
Nagyon köszönöm -
FraFer82
tag
válasz kiss_tomi #153531 üzenetére
Szia!
Érdekes ez az árkategória, mert sok minden belefér, de van elég sok minden, ami már nem (inkább 200 ezer forint körül). 3-4 év helyett szerintem inkább 2-3 évre tervezz, mert az, ami reális.
A teljesség igénye nélkül néhány jó telefon ebben a ársávban: Honor 20 Pro, Huawei P30, LG G8X, OnePlus7T, Samsung S10 Lite, Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Pocophone F2 Pro stb., de én egy Huawei P30 Prót vennék, esetleg G8X-t, ha érdekel a duplaképernyős tartalomfogyasztás. -
kiss_tomi
csendes tag
Sziasztok,
Kérlek ajánlatok valamit az alábbiak alapján. Kösz.
Most még egy LG G4-et használok de már nem húzza sokáig, ezután bármi nagy ugrás lesz.
- Árkategória. 150-180
- Használt vagy új? Új (3-4 évre tervezem, szeretném ha lenne 2-3 évig legalább biztonsági frissítés)
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, olyat keresek ami 3 év múlva is használható
- Mire használnád? Telefonálás, fényképezés + videó (gyerekek miatt), tartalom fogyasztás (youtube, szörfölés), zenehallgatás, navigáció
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Andoridot használtam eddig (céges authentikáció miatt csak official google telefon jöhet szóba) iOS-re nem gondoltam
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Inkább a nagyobb méretet preferálom Samsung S9+ még elmegy
Ha dual sim-es vagy bővíthető memóriás az egy plusz pont.
Az akku idő még fontos számomra.
Jack port nem szükséges. -
TeeJay
félisten
-
csimmasz
aktív tag
-
csimmasz
aktív tag
válasz Viktor0610 #153524 üzenetére
köszi!
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
TeeJay
félisten
válasz TunerJoe #153520 üzenetére
Nem érted. A Note 9S curtana ment Indiába meg Globalba is de pl Indiában eladnak belőle 10-20 millió darabot és ott nem kell kutyának se NFC akkor minek adjanak olyan telefont amibe van? Majd akinek kell az NFC az fizet a Pro-ért ami meg inkább a világ többi részén lesz népszerű
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nyisziati
veterán
válasz csimmasz #153523 üzenetére
Nagy különbség nincs.
Az S20 6 mm-rel kisebb, kb. 20%-kal erősebb, 120 Hz-es a kijelző, külön SD slottal rendelkezik, van benne hűtési rendszer és a kamerája jobb (nagyobb az érzékelője is).Az S10-ben viszont van jack, jobb a kijelzőaránya, van véroxigénszint és pulzusmérő, és erősebb a SAR értéke (tehát jobb a térereje).
-
MODERÁTOR
-
csimmasz
aktív tag
Sziasztok!
Bocs ha volt már róla szó, vagy sokaknak triviális lenne.
S10+ vagy S20 között vacillálok, melyik az ajánlottabb készülék szerintetek munkára kell.főleg
Most szinte egy árban láttam őket, nagy különbséget nem látok közöttük.
Ui.
A webshopokban ha 200 000 körül látok S10+ készüléket, az tuti nem magyar hivatalos garanciás, még ha 2 év teljes garit hazudnak is az oldalon, jól gondolom?Köszi!
-
TunerJoe
senior tag
-
MODERÁTOR
-
TunerJoe
senior tag
válasz TeeJay #153518 üzenetére
De mégis mennyibe kerül a Xiaominak egy NFC modul? 10 dollár? A telefonért meg fizetsz mondjuk 25 dollárral többet, és tartalmaz egy olyan funkciót, ami sokaknak dealbreaker lehet, ha nincs. Ha meg nekem csak az NFC kell, akkor minek fizessek többet a jobb proceszorért stb. a Pro-ban? Egyet tudok érteni batai15 kollégával, ez egy idióta ötlet volt a Xiaomitól.
instagram.com/albert__gyorgy
-
TeeJay
félisten
válasz TunerJoe #153515 üzenetére
nem akarták belerakni
sokaknak nem kell NFC így nekik miért kellene a 10-15ezerrel drágább Note 9Pro-t venni ha van Note9S olcsóbban ami mindent tud?
A gyártónak is jobb üzlet mert amibe nincs NFC azt olcsóbban tudja gyártani és akinek nincs rá szükség megveszi azt a kedvezőbb ár miatt is
Na ezért gyártanak 2-3verziót mostanában minden olcsóbb telefonbólMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
FraFer82
tag
Nem tudom már szerkeszteni, de ugyanott 55 ezer forint most a 2019-es Huawei P Smart (szintén háromféle színben kapható), ha a kisebb méret fontos:
https://edigital.hu/okostelefon/huawei-p-smart-2019-dual-sim-kartyafuggetlen-okostelefon-midnight-black-android-p612553 -
FraFer82
tag
válasz Chesterfield #153504 üzenetére
Várj csak, pont most láttam egy még jobb ajánlatot (Edigital): akciósan 88 helyett 64 ezer forint náluk most a Huawei P Smart Z (fekete, zöld és kék színben), bár megjegyzem, hogy máshol is van ilyesmi áron, de ők hivatalos partnerei a Huaweinek, ami garanciánál számít(hat).
https://edigital.hu/okostelefon/huawei-p-smart-z-dual-sim-kartyafuggetlen-okostelefon-ejfekete-android-p652077#
Ennyiért ez nem egy rossz utódja a volt telefonodnak, ha egy kicsit lehet nagyobb, mint az eddigi volt.[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
válasz Viktor0610 #153514 üzenetére
Oh, tényleg ezt el is felejtettem. (Vajon mennyivel lett volna drágább belerakni? )
[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
MODERÁTOR
Chesterfield:
Redmi Note 9 Pro. Abban van NFC.
Nem jó. Túllóg a kereteden.
Plusz 1 a Huawei P Smart 2019- re vagy a Redmi Note 8T.TunerJoe:
A Redmi Note 9S nem NFC-képes.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
xhege
veterán
válasz FraFer82 #153512 üzenetére
Hát hogy 24 hó a gari vagy 21 az szerintem nem annyra nagy különbség. Én is szoktam olyat ajánlani, amit magamnak sosem vennék meg (Xiaomi telók), mert sok embernek teljesen jó lehet. Egyébként szerintem a szinte új használt a legjobb vétel, mert azért ott azért van 10-20% esés az árban. Persze ezt mindenki másként ítéli meg.
-
FraFer82
tag
válasz xhege #153511 üzenetére
Meg nem biztos, hogy kihasználná azt az extra tudást a kérdező, viszont többet fizetne érte, mint amennyit tervezett. Egyébként én sokszor ajánlok olyan telefont, amit jól ismerek, bár magamnak sosem venném meg, de a kérdező igényeihez az passzol leginkább. Szerintem nagy hiba itt, hogy a legtöbb segítségnyújtó válaszoló, bár jó szándékkal, de mégis csak a sajátját vagy a saját ízlését ajánlgatja, viszont ez amúgy tök emberi dolog.
A másik meg tényleg az, hogy pár hónapos, használt 110-ért vagy egy teljesen új 130-ért, az szerintem nem az za árkülönbség, ami mellett a használtat éri meg választani, több okokból sem (például pont a garancia lehet az egyik). -
xhege
veterán
válasz FraFer82 #153508 üzenetére
Elfogadom én ezt az érvelést, de egy 1-2 hónapos patika készülék majd 2 év garival simán vállalható használtan is, és akkor nem lóg ki nagyon a keretből, viszont többet nyújt sokkal, mint a többi. Nem mondom, hogy a kérdezőnek ez az optimális megoldás, de egy lehetséges opció (mivel nem olvastam, hogy csak úúj lehet, vagy csak nem figyeltem)..
-
FraFer82
tag
válasz Iginotus #153500 üzenetére
A tesztek nagyon csalókák lehetnek. Rengeteget fejlődhetnek utána még a friss telefonok. Ráadásul sokszor elég szubjektív alapból egy teszt. Személyesen jobb meggyőződni róla.
Egyébként 100 ezer forintot 1-2 ezerrel átlépve, már tudtok venni egy Samsung A51-et is, de az tény, hogy az A41 20 ezer forinttal olcsóbb. -
FraFer82
tag
A P Smart 2019-es változata jelenleg pont 60 ezer forint a Huawei márkaboltban/szervizben (de máshol talán 50 ezerből is kijön). Redmi Note 9S (64 GB) inkább 65-70 ezer forint.
-
Jazz
veterán
Mi a különbség a xiaomi note 10 pro, és az mi cc9 pro között? Milyen érv szól az egyik illetve a másik mellett? Én nem nagyon láttam különbséget.
free your mind
-
TunerJoe
senior tag
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Leejtettem a P smart 2018 telefonomat, és összetört a kijelző, így keresném az utódját.
Az a tudás, amivel rendelkezett, igazából nekem megfelelő, lényeges, hogy google alkalmazások futhassanak rajta, a kamerája nem baj, ha jobb, mint a P smart-é volt, illetve tudjon NFC-t, és egy kicsit combosabb akksinak is örülnék.
Üveg hátlap kizárt.Árban 60e köré lőném be.
Mit ajánlanátok helyette?köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Sancoo
csendes tag
Halohalo!
Melyik lenne ertelmesebb dontes : A71 vagy Xiaomi Mi note 10 lite?
Meretben A71 preferalt, de Xiaomival is megbekelek. Sot, az minosegibbnek is tunik szamomra...fontos lenne a minel jobb uzemido, illetve a kamera minosege.
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest