Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz xhege #153790 üzenetére
xhege, Tapsi75, TunerJoe
Köszi a válaszokat!Szűkítettem 3 telefonra és jelenleg így állok a virtuális dobogóval (dxomark csak irányadó, megnéztem más teszteket és kivételesen egyet értek velük):
1. Mate 20 Pro (azért első jelenleg, mert az ár-Qi charge-IP68-Amoled négyes többet jelent nekem, mint a 8gb ram/256 giga tárhely)
Pro:
- Dxomark 112 / Photo 120 /97 (kamerában sztem is ez a 2.)
- 3x telefoto
- amoled kijelző, felbontás és pixel density itt a legmorcibb
- akksi 4200 mAh
- használt ár hardveraprón 85-95k körül 6gb/128giga
- Qi charge
- IP68 (nagy plussz az IP68 miatt)
- kinézetre ez tetszik legjobban videok alapján, valahol meg kellene fogdosni
Kontra:
- Honor 20 Pro-hoz képest-2 giga ram, -128 giga tárhely
- talán az hogy ez a legidősebb készülék2. Honor 20 Pro
Pro:
- Dxomark 113 / Photo 121 / Video 97 (kamerában sztem egyértelműen az 1.)
- F/1,4-es apertúra, 3x telefoto
- 8 gb RAM
- 256 gb tárhely
- 4000 mAh
- Előlapi kamera elhelyezés miatt nagy pluszzpont
Kontra:
- használt ár hardveraprón 100k körül indul 8gb/256gb
- IPS kijelző
- Nincs IP683. Mi 9
Pro:
- Dxomark 110 / Photo 115 / Video 99 (szorosan Mate 20 mögött, de csak 2x zoomkamerával)
- Videoban egyértelműen jobb, mint a társai (viszont én sokkal többet fényképezek)
- Telepíthető GCAM (főleg esti képek miatt, ahol szerintem le van maradva a fentiekhez képest)
- Snapdragon 855
- amoled kijelző
- Qi töltés
- használt ár hardveraprón 85-95k 6b/128gb
Kontra:
- notcha ennek tetszik legkevésbé. Valamiért a pici pötty középen olyan meh, de élőben megfogom nézni
- 3300 mAh akksi, 5 óra körüli kijelzőidő (ez nekem nagy negatívum a felső kettőhöz képest)
- nincs IP68
- nincs Qi töltés
- Honor 20 Pro-hoz képest-2 giga ram, -128 giga tárhelyKérlek írjatok véleményt mit hagyhattam ki, esetleg alternatív további készülék?
P30-at lehúztam mert szerintem a Mate 20 Pro minden téren jobb, P30 Pro meg használtan is 130-nál kezd, azt a felárat meg nekem nem éri meg szerintem ezekhez képest. Mi Note 10 széria pedig ezekhez képest ár/érték arányban túlárazott, nagyobb és nehezebb, illetve hardveresen is jóval gyengébb a fentiektől, szóval azt is lehúztam a listámról.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
70-80e Ft környékén szeretnék új, lehetőleg nem phablet méretű telefont, hosszú távra (2-4 év) általános felhasználásra.
Mi ajánlott ebben a szegmensben?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
MODERÁTOR
-
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok, szerettet Xiaomi Mix 2S-em agyontörtem, közelség szenzor meg már régóta teljesen használhatatlan, így úgy döntettem meg se csináltatom, vészkészüléknek megtartom jelen állapotában és veszek helyette valami használt telefont, ami előrelépés lenne.
Árkategória. 100k használt, ha van bestbuy lehetőség picivel többért, ám legyen
- Használt vagy új? HASZNÁLT
- Hol vennéd meg? Hardverapró
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Általában 2 évente cserélek telót élmezőnyből, de idén érzem egyedül, hogy nincs olyan csúcsmobil, amit megvennék. POCO F2 lett volna befutó OIS-el meg telefotóval, de hát ugye........
- Mire használnád? Gyakorlatilag mindenre, de ami számomra nagyon fontos sorrendben:
alapkövetelmény: Dual Sim
1. Kamera, főleg fotós képességek + éjszakai képeket is előszeretettel lövöldözök
2. Akksi (Mix 2S nálam reggeltől lefekvésig pont egy 100->5%-ot hozott, ez a minimum elvárás, de cintányéros kismajom leszek ha ezt megtoldjuk)
3. Teljesítmény (Mix 2S után lekvárabb felhasználói élményt értelemszerűen nem szeretnék, szóval annál csak jobb lehet)
3. NEM IPS
4. NFC
+1 Ilyen árban elérhető 90 hz-s kijelző véletlen?Ami nem érdekel:
1. Jack
2. Qi töltés- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android, azon belül Samsung kilőve. Huawei, Xiaomi (főleg ez) telefonokat használtam az elmúlt sok évben. Egy ideig volt nálam Oneplus is, azt is szerettem.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Szerintem lassan mind batár úgyhogy ez kb mindegy. Mix 2s méretűt úgyse kapok...Amiket nézegettem hirtelen (de ha van egyéb, annak csak örülni tudok):
Mate 20
P30
Mi Note 10
Honor 20 Pro
Illetve jokernek Mix 3, mert ennek bődületesen beesett a használt ára, de nagy előrelépés nem lenne.Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
MODERÁTOR
-
Joker88
őstag
Tanácsot kérnék. A Xiaomi Redmi Note 7 utódját keresném..
Új telefonként, független, hazai beszerzés, fotózásban azért legyen vállalható mind első - mind hátsó kamerában , AMOLED kijelző , és ha lehetséges a belső memória 64 Gb legyen, 3-4 /vagy esetleg több/ RAM tárhellyel. Ár nagyjából 80.000 Ft-ra gondoltam..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Érdeklődnék, hogy LG V30+ DS ThinQ (amihez viszonyítva) egy Samsung Galaxy Note 10 Plus N975 256GB Dual Sim jó vétel lenne? (ebben is gondolkozom és jó darabig nem kéne újat vennem) a V30+ jelenleg a Váci úti LG szervizben van bevizsgálás/javítás alatt és ha nem úgy kapnám vissza ahogy elvárt, akkor lenne a Note 10 Plus mint opció.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
xhege
veterán
-
fecaga21
senior tag
Üzemidőben amúgy melyik birja tovább kb a Huawei Nove 5T vagy a Samsung Galaxy A51?
-
xhege
veterán
válasz TeeJay #153770 üzenetére
De nem azért viszik, mert annyira kényelmes és praktikus nekik, hanem mert náluk, minél nagyobb annál jobb minden. Voltam kinn és a mellém rendelt asszisztens csajszi is hatalmas tepsivel rohangált. Kérdeztem, hogy ez jó neki? Határozottan állította, hogy igazából nem, de mindenkinek ilyen van.
-
csaba1203
addikt
válasz Dark Archon #153732 üzenetére
Igen van AOD de ugye valahogy el kell különíteni a kategóriákat, ezért nincs az A40-ben többek között.
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg telefonokat nézegetek legfeljebb 200-ezer forintos ársáv körül behatárolva.
Jelenleg egy Mate 20-at nyűzök, de sajnos baleset következtében valószínű cserélnem kell.
Jelen pillanatban szűkíteni próbálom a kört, és úgy rémlik anno volt egy oldal, ahol pontozták a telefonok kamerás képességeit, működik még emlékszik rá valaki?Egyébként ami számomra lényeg lenne.
-Normális kamera minőség (nem kell a top minőség, ennyi pénzért nem is várom el), kisgyermek videózás fotózás főleg, szóval izeg-mozog
-Nagy telefon kell, mert sokat lenne használva, vegyesen játék, filmek, könyvek (vagyis általánosságban olvasás), szóval sok sok tartalomfogyasztás.Ezen felül előny, ha van benne:
-jack (munka közben csakis fülessel tudok bármit is csinálni)
-nagy akku (bár töltő közelében vagyok, így éppen ha úgy alakul rá tudok bármikor tölteni)
-oled/amoled (sosem volt ilyen kijelzőjű telóm, dicsérik, és inkább a kíváncsiság vezérel)
-android (nem vagyok sem márka se oprendszerhű, épp ha iphone lenne a nyerő sem zárkózom el)
-kijelző alá épített ujjlenyomatolvasó (csak kényelmi szempont, hogy ne kelljen a telót eltéve emelgetni, de ha más nem megoldom, meg hát manapság van rá más lehetőségem is)
-függetlenül venném (vodás vagyok, de ott általában épkézláb akció nincs)Segítségeket előre is köszönöm
-
EnderMauL
csendes tag
Sziasztok.
Redmi Note 4-em felett eljárt az idő és az új telefon kiválasztásában kérném segítségeteket.
- Árkategória. 50K
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel. Hosszúra, legalább 2 évre
- Mire használnád? Netezés, youtube. Játékra nem használnám. Viszont fontos a nagy aksi hogy a Bluetooth egész nap tudjon menni az MI Band 4hez
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5,5 colos a Redmi Note 4, ez ideális méret volt, de ahogy láttam ma már a nagyobb méretek a jellemzőek
Amit még a jelenlegi Note 4 ben megszerettem az infra, ujjlenyomat olvasó és értesítés jelző led.
Redmi Note 9s-el szemeztem, de 64k ami kicsit felette van az Ár kategóriámnak.
Nincs rossz tapasztalatom a Xiaomi telefonokkal és a MIUI-val, de nem csak Xiaomi jöhet szóba.
Előre is köszönöm a segítséget. -
trebrona
nagyúr
válasz xhege #153759 üzenetére
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4.§ (1) bekezdése alapján a jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Azaz a számla egyidejű bemutatása ilyen esetben nem követelhető meg.
Nyilván a vásárlás dátumának szerepelnie kell rajta.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
fecaga21
senior tag
Vettem egy új telefont Marketplaceről. Garancia jegy van hozzá, full bontatlan volt. Imei számok is egyeznek, de nincs rajta semmilyen dátum. Azt mondja azt azért nem adja mert rajta van minden adata rajta. Elég a garancia jegy. Tudni fogják hogy meddig éla garancia ha beviszem csak a garancia jegyet?
-
saca23
aktív tag
válasz snecizero #153754 üzenetére
Köszi a választ, csak érdekes ajánlatnak tartottam, prociba azért komolyabb mint a huawei 980-asa, kijelzőbe amoled, ramba a duplája, cserébe nem tudom mit bír a samsung glastic hátlapja meg nicsc sztereo hangszóró, viszont tánogatás szerintem tovább lesz pl mint a mte 20-ra szerintem. Nagyon gondolkozom rajta.
-
saca23
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek megéri lecserelné egy huawei mate20-at ( a simát) lecserélni egy samsung s10 litera? jó áron lenne a telekomnál előfizura ,mert kifutó . -
addikt
válasz Amerigo57 #153746 üzenetére
"Az utolsó valóban jó méretű okostelefon , az Apple IPhone SE (2016) 64Gb volt."
neked lehet, én 5" alatt nem vennék semmit viszont 6" felett sem igazán a mostani 6,1" szódával elmegy várom az új 5,4" iPhone-t de ott meg az akkura leszek kíváncsi iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
FraFer82
tag
válasz macimeister #153725 üzenetére
OnePlusból semmi nincs ennyiért, ami megfelelne neked, Huaweiből a P30, Xiaomiból meg az általad is említett Mi Note 10.
-
FraFer82
tag
válasz Stauffenberg #153702 üzenetére
Elvileg nem kell, nyugodtan megveheti.
-
FraFer82
tag
válasz almafa42 #153694 üzenetére
Ezzel a kérdéssel az a bajom, hogy nem tudok rá mást válaszolni, amíg 120 ezer forintért megvehető egy tavalyi flagship, amivel évekig el lehet vígan lenni: LG G8S. 150 ezer forint körül bejöhet hozzá a Huawei P30, de az Huawei vagy a Honor 20 Pro, de az Honor és nincs rajta jack, amik miatt nálad ezek ki is esnek rögtön.
-
-
Amerigo57
őstag
válasz Viktor0610 #153740 üzenetére
Köszi.
A méretek miatt egyre inkább gondolkodom egy Apple iPhone SE (2020) -n.
Az utolsó valóban jó méretű okostelefon , az Apple Iphone SE (2016) 64Gb volt.
-
addikt
Sziasztok!
Mi 9-ről váltanék, mert már kicsit eljárt felette az idő.
A keret max. 200k.
A szempontjaim:
- jack kimenet (ez Mi 9-en nem volt és nagyon zavart)
- 4500+ akku
- jó kamera
- 6+ GB RAM
- 128+ GB ROM
- NFCMit ajánlanátok? A Poco F2 Pro-t nézegetem, de azt nem tudom, hogy kamerában visszalépés lenne-e a Mi 9-hez képest. Van még valami alternatíva?
-
Köszönjük, pont ilyenre gondoltam. Amit szerettem volna az benne van.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sungoo
addikt
Köszi innen is!
-
MODERÁTOR
-
snecizero
senior tag
válasz Viktor0610 #153738 üzenetére
Köszönöm a választ. Még a xiaomi mi note 10 is gondolkodtam.
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #153739 üzenetére
phoneArena size compare: [link].
Sajnos, nincs benne minden teló.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Sziasztok, van olyan oldal ahol összevethető két készülék mérete?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
-
snecizero
senior tag
Sziasztok !
Redmi note 8 pro érdemes lecserélni egy redmi note 9 pro ra ? Vagy inkább tartsam meg ?
Kb 30000 ft a felár.Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
MODERÁTOR
válasz Dark Archon #153735 üzenetére
A NoLED-et ajánlottam egy kolléganőnek évekkel ezelőtt, azóta is használja az appot.
De persze, a legjobb valóban az, ha gyárilag tudja a készülék.Xiaomi 13T
-
addikt
válasz Viktor0610 #153733 üzenetére
Tudom, próbáltam, de egyik szarabb, mint a másik...
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
MODERÁTOR
válasz Dark Archon #153732 üzenetére
Ha OLED-kijelzős, akkor teljesen mindegy, van-e benne AOD gyárilag vagy sem, mert a Playen kismillió ilyen app van.
Xiaomi 13T
-
addikt
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Szerintetek 50k körül a legjobb vétel a Redmi Note 8T ? -
TeeJay
félisten
válasz macimeister #153725 üzenetére
Redmi Note 9 Pro akkubajnok és gyors is mellé
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Telefont keresek 150e pénz környékén
Amit szeretnék:
oneplus, huawei, xiaomi felhozatalból valamelyik
minnél nagyobb üzemidő
gyorstöltés
nfc
ne kifutó legyen
jack csatlakozó
pár évig telefon legyenXiaomi Mi Note 10 beleesik ebbe, de nem követem napi szinten a telefon témát.
Szerintetek?
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
Jól látom, hogy 100 körül újan, optikai képstabilizátoros telefon jobb képességekkel a Xiaomi Mi 8 128GB 6GB a legjobb?凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Peti78
őstag
Köszönöm a válaszokat. Meglett a telefon, de ettől függetlenül megválok tőle. Xiaomi Mi 9 SE lett volna a kiválasztott, viszont nincs rajta értesítési led, ami gyakorlatilag elfogadhatatlan számomra. Úgyhogy most végképp nem tudom mit vegyek.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
bibliator
aktív tag
-
csaba1203
addikt
válasz Dark Archon #153709 üzenetére
Jó választás és az akku üzemidővel sem lesz gond vele.
Hivatalos viszonteladónál venném mindenképp 2 év garival. -
monti0222w
addikt
válasz bibliator #153716 üzenetére
Szia nekem van tapasztalatom igaz nem a 5 Pro-val kapcsolatosan, hanem X2 Pro-m van de szoftver ugyanaz, szerintem egyszerübb stock droidhoz közel álló UI, nincs túl tolva semmivel, nincsenek bugok.
A kameráról nem tudok nyilatkozni mivel nem az 5 Pro-t használom, de kiindulva az enyémből, a mindenapokra jó, kiállításra jobb kell. -
bibliator
aktív tag
Sziasztok!
Van tapasztalatotok a Realme márkával?
A lányom szeretne egy telefont magának.
Ezt a kettőt nézte ki:
Realme 5 Pro 4/128
Redmi note 8T 4/128Kb egy árban vannak 69ezer. Tudom, hogy a Realme gyorsabb, meg több a Ram, de a kamerában meg kb egyforma, vagy legalábbis látszólag ugyanazt tudja. A Redmi meg egy kicsit olcsóbb.
Csak dzsunka indiai tesztek vannak összehasonlítással....Engem az érdekelne, hogy melyik szerintetek a jobb szoftveresen, és/vagy fotózásra. A xiaomik egy kicsit számomra idegesítők, meg bugosak alapból (azért lehet velük élni), de a realme-t meg nem ismerem.
Azért ha van szerintetek esetleg ebben az árban másik, ami jobb fényképezés terén, ne tartsátok vissza....
Köszi!
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
Orgi
addikt
válasz Peti78 #153712 üzenetére
Én Passport után most egy Honor 20-at használok és teljesen elégedett vagyok vele, a kívánalmaknak is megfelelne, viszont ez Huawei, igaz tiltás előtti, kapja a frissítéseket rendben. Viszont az amcsi sávokkal szerintem egyik EU-s teló sem fog maradéktalanul megbirkózni, legalábbis nekem pl kanadai ismerősöm telója nem működött nálunk rendben.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Elhagytam a Key2 csodatelefonomat. Még van egy hely ahol talán fellelhető, de ha mégsem, akkor másikat kell vennem. Viszont megválok a BB-től, ezt a telefont sem szerettem már. Mit érdemes venni (huawei nem kell). 100 ezer alatt szeretném megúszni. Használt telefon tökéletesen megfelel.
A következő igényeim vannak:
Az USA-ban is kompromisszumok nélkül használható legyen, ebből következik, hogy független készülékre tartok igényt.
legalább Key2
- teljesítmény, memória stb,
- fotóminőség .Az ajánlatokat köszönöm!
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Ájvé
veterán
Akkor szerencséd van, legtöbb EU-s készülék nem támogatja az USA frekvenciákat, 3G-be pedig egészen más hálózatot használnak. Lehet globális készüléked van, kínaiak szoktak ilyen telefonokat csinálni azon közül is kevésbé ismert kisebbek (mert a nagy cégek külön piacra készítik a telefonokat, akkor minek vele több frekvencia).
-
addikt
válasz Dark Archon #153709 üzenetére
Bocsi, az lemaradt, hogy Dual SIM-es kell legyen.
-
addikt
Hali!
Új telefont keresek, mivel a céges Samsung A40-et vissza kell adnom. Nem rossz egyébként, csak kicsit gyenge az akku ideje. Előtte egy Sony Z1 Compaktom volt, vagyis van. A billentyűzet meg egyéb apróságok miatt maradnék Sony vonalon, de már csak ezeket a 21:9-es ku**a drága csodákat gyártják? Létezik még 6" körüli, normál telefonjuk?
Egyébként a Samsung A51-et néztem, egyetlen 2D játékkal játszom, amúgy közösségi média, e-mailek, Strava, kisebb forrásigényű alkalmazások.
Költségkeret 100eFt, mindegy, hogy szolgáltatós (Telenor) vagy sem.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Stauffenberg #153707 üzenetére
erre kérdésre biztosat nem tudok mondani, általában függetlenül veszek telefont, de a jelenlegit a Telekomnál vettem listaáron, gyárilag függetlenül adták, és semmilyen T-s cucc nem volt rajta.
a telefon topikjában érdemes megkérdezned ezt, hátha van ott aktív vodás tulaj. -
mp54
senior tag
Tapasztalatom szerint nem olyan vészes a helyzet, de kétségtelenül utána kell nézni, mit tud a készülék és az adott helyen a szolgáltatók szolgáltatnak-e és milyen frekin.
Nekem (Seattle környékén) simán működött a Nokia C2 buta telefonom (persze nem használtam a Telekom előfizetéssel!), valamint elindult, de betegesen ment a Huawei Y3II... -
DS39
nagyúr
válasz Stauffenberg #153702 üzenetére
Azok a modellek, amik a trump hadművelet előttiek, azokkal nem lesz gond.
Kiadástól számítva 2 évig kapnak általában biztonsági frissítést. (+ 1 főverziót)Egyébként az újak (pl. P40 széria) is kapnak frissítést, hiszen az Android open source, a Huawei fejlesztheti ahogy akarja, de Google cuccok nincsenek ezeken.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Na közben a hölgyikének a P30 Lite tetszetősnek tűnik, de én nem is nagyon követtem a Huawei sorsát a Trump-féle összeveszés gyakorlati oldaláról. Azt mondod van ezen Google Services, de a későbbi modelleken már nincs? Érinti ez mondjuk a frissítések kiadását vagy dönthet úgy a Huawei, hogy egyszerűen lelövi az egészet mint egy sánta kutyát?
Arra akarok kilyukadni, hogy most ezt megvenné mondjuk a következő 1,5 - 2 évre és kell számolnia valami hátránnyal azért, mert ez Huawei?
-
Croft-21
őstag
válasz surgery #153638 üzenetére
Én is vacilàltam a Redmi Note 9 Pro és Mi 10 Lite között. Az előbbi akkuban, kamerákban és árban jobb, az utóbbi kijelzőben (amoled), processzorban jobb és 5G-s. De ésszerűbb szerintem a Note 9 Prot választani.
Az 5G még egy darabig nem lesz szempont, legalábbis nekem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok