- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ghiottone
nagyúr
-
patyil
tag
válasz
cooi11 #170014 üzenetére
Hogyha maradnál a xiaominál, 80-100e körül akkor
ezek nagy telefonok vállalható kijelzővel nagy akkuval.Xiaomi redmi note 10s
Poco X3 proesetleg
Realme GT master is szép kijelzőkicsit feljebb
Redmi note 10 proaz összefoglalóban is találsz még modelleket ár szerint, nem tudom mi még ami fontos neked egy mobilban..
-
feloman
aktív tag
válasz
cooi11 #161710 üzenetére
Szia!
Nekem is ez a baj, édesanyámnak keresek ilyen olcsó de kicsi készüléket.
Amúgy a Xiaomi Redmi Note 10-et néztem hogy kisebb telefon - relatív - ha külföldről 50 eFt alatt el lehet hozni, lehet majd berendelem. Bízok benne hogy a sima Redmi 10 talán kisebb lesz az M3-nál, s arra vetődünk rá. Majd kiderül -
TeeJay
félisten
válasz
cooi11 #154880 üzenetére
A 720G elég jó lett, keveset is fogyaszt és gyors is. CPU-ban közel Snapdragon 845 teljesítmény, GPU-ban persze elmarad tőle de amit tud az is bőségesen elég mindenre.
Nálam még röccenés vagy akadás nem volt a telefonon és baromi sokáig bírja akkuval
Melegedést sem tapasztaltam soha, szóval ha gyors de sok üzemidőt szeretnél akkor 720G vagy 730/730G jó választás -
-
-
TunerJoe
senior tag
válasz
cooi11 #153686 üzenetére
Megbízhatóság szerint a felsorolt gyártókkal sem szokott igazán gond lenni. (ha a kisebb szoftveres bugok idegesítenek, akkor mondjuk ne a Xiaomit válaszd)
Hosszútávon frissítést leginkább iPhone-okkal kapsz, de ha az nem opció, akkor a legtöbb értelmes Androidos gyártó kb egy szinten van. Ha nincs különösebb preferencia, akkor igazából egyik készülékkel sem jársz rosszul, de ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor leginkább a Samsungot és a OnePlus-t ajánlanám. -
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
cooi11 #149351 üzenetére
Mivel a posztban OrangeFox-ról (is) szó esik, ez jelzi, hogy nyitott a készülék bootloadere.
Aki ilyen szinten nekiáll egy készülék hackelésének, az figyeljen oda.
Szerintem ez ne tartson vissza az adott készüléktől (úgy vélem, jelenleg ez nem a Te szinted).
(Offtopikra offtopik válasz)
-
TeeJay
félisten
válasz
cooi11 #149332 üzenetére
bootloader-t kell nyitni ami 168óra (1hét) aztán TWRP és mehet fel a xiaomi.eu ROM ami a kínai gyári ROM-ra alapszik csak a hosszú listát olvasd végig mikben sokkal jobb meg EU telefon hálózatra van állítva alapból így sok akkut megspórolsz hogy ne keresse a kínai telefonos hálózatokat folyamatosan
meg csomó minden jobban fut azonolyan mint ASUS routereknél a Merlin FW ami az ASUS WRT-re alapszik de sokkal többet tud és extra cuccokkal van tele
-
TeeJay
félisten
válasz
cooi11 #149325 üzenetére
inkább a Xiaomi.eu ROM tesz majd kíváncsivá ha látod mennyivel többet tud mint a gyári Xiaomi ROM
Én már indítottam a bootloader nyitást még 5nap és tudom rápattintani a Redmi Note 8-ra aztán máris sokkal jobb lesz minden
[link] Our ROMs features listában látod mi a különbség -
Ájvé
veterán
válasz
cooi11 #148049 üzenetére
Ilyen kis méretben már nem nagyon van készülék, Samsung A40 ahogy írtad.
elfelejtette:
Akku az örök probléma az okostelefonoknál, ez a technológia semmit nem változott érdemben az elmúlt 30 évben, mióta van egyáltalán mobiltelefon. Kisebb készülékbe is lehet nagyobb akku, de akkor a készülék lesz vastagabb (a Moto Razr óta ügye ez is szempont). Szóval ez csak fizika, a készülékbe mindennek kell hely, SoC, kamera, akku stb. Lehet spórolni csak vigyázni kell, mert rosszul is lehet járni lásd Samsung Note 7 ahol erre nem figyeltek és az akku túlhevült a készülékben és számos esetben kigyulladt. Pedig a Samsung piacvezető és mégis ekkorát tudott hibázni és a tetejében flagship készülékkel. -
Jenne
őstag
válasz
cooi11 #147434 üzenetére
Nem vagyok hozzáértő, és csak tippem, de ha független a telefon akkor próbáld ki egy másik szolgáltató kártyájával is. Ha azzal is eldobálja magát a telefon a sim kártyáról, akkor az telefon hiba. Csak hogy be lehessen határolni/ leszűkíteni a hiba forrását.
Közös képviselőnknek van ill. volt iPhone 7 telefonja hasonló hibával. 2 év használat után és persze hogy a garanciális idő lejárta után nem sokkal jött elő ez a hiba. Sajnos az a telefon hibája volt, és nem volt olcsó a megjavítása. Azt nem tudom, hogy mi volt a hibája, de utána hamarosan el is adta. -
-
-
Ájvé
veterán
válasz
cooi11 #135070 üzenetére
Az a felbontást jelenti csak. Oled a legjobb, mivel technikailag ez a legfejlettebb, végtelen kontrasztot nehéz felülmúlni (LCD jellemzően 800-3000 között mozog). Felbontása Olednek is lehet ilyen magas. S9 570 ppi-vel is elég jó, mellesleg 300 fölött már nem látja az emberi szem a különbséget. Szóval te egy jellemzőről beszélsz, én viszont a kijelző technológiájáról. Egyébként a gyártók felhagytak a ppi növeléssel, egyedül VR területén van értelme az általad is írt 759 ppi-nek, egyébként teljesen felesleges. Legtöbb gyártó még flagship készülékek esetén is megállt a FHD(+)-nál és szerintem sincs szükség többre (telefonom 2K kijelzős, 400 ppi vagy 515 ppi már oly mindegy, 759-nek sincs sok értelme, sokkal inkább hardver igényes, de minek is?).
Persze neked ez a fontos akkor hajrá, szerintem nincs sok értelme, de kinek mi a fontos ügye.(#135072) andrás47
Xiaomi Redmi Note 6 Pro vagy ha nem kell notch Redmi Note 5 ugyan innen (vagy máshonnan ha nem tetszik a bolt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest