- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark Archon #153709 üzenetére
Nos, én végül egy Asus Zenfone Max M2-t vettem 50-ért. A gyári Android launcher Microsoft-osra cserélése után abszolút barátságos, és használható készülék lett. Megy az az 1-2 játék, amivel játszom, általános médiahasználat, Strava, Android Auto, Digi 4G. Szép nagy, és elég gyors is, meg vagyok vele elégedve eddig.
-
csaba1203
addikt
válasz
Dark Archon #153732 üzenetére
Igen van AOD de ugye valahogy el kell különíteni a kategóriákat, ezért nincs az A40-ben többek között.
-
válasz
Dark Archon #153735 üzenetére
A NoLED-et ajánlottam egy kolléganőnek évekkel ezelőtt, azóta is használja az appot.
De persze, a legjobb valóban az, ha gyárilag tudja a készülék. -
válasz
Dark Archon #153732 üzenetére
Ha OLED-kijelzős, akkor teljesen mindegy, van-e benne AOD gyárilag vagy sem, mert a Playen kismillió ilyen app van.
-
csaba1203
addikt
válasz
Jó választás és az akku üzemidővel sem lesz gond vele.
Hivatalos viszonteladónál venném mindenképp 2 év garival. -
válasz
Bocsi, az lemaradt, hogy Dual SIM-es kell legyen.
-
monti0222w
addikt
válasz
Dark Archon #80321 üzenetére
Van de ez megoldott gond! Legalábbis amiknek van topicja, de a legtöbbnek van!
-
sch_a
addikt
válasz
Dark Archon #26073 üzenetére
Én partneronál vettem, nem volt vele gond, és már csak 52ezer. Ennél a típusnál meg nem tartottam a bolti garitól, mert nem nagyon hallani meghibásodott Atrix 2-ről.
Viszont szerintem csak akkor érdemes ilyen helyről vásárolni, ha személyesen tudod megvenni. Nekem sajnos nem volt lehetőségem felmenni Pestre, ezért futárral rendeltem a 4X-et, ugyancsak partnerotól. Első bekapcsoláskor rögtön a 4.1.2 fogadott, szóval valószínűleg nem én bontottam ki először a dobozt... De mivel más használatra utaló jelek nem voltak a készüléken (fóliák mindenhol rajta voltak, minden tartozék bontatlanul a helyén), nem nagyon idegesítem magam ezen.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Dark Archon #25982 üzenetére
Bringa is van a runtastic-ban.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Dark Archon #25979 üzenetére
nem rossza az.. de ha mégis akkor runtastic.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dark Archon #25850 üzenetére
AnTuTu az egyik legbiztosabb, az nem szó legalább, mint a Quadrant. Linpack a processzor számítási teljesítményét nézi elvileg. Kis eltérésben nem érnek ezek semmit, de ha az egyik 3x annyit dob, na akkor az biztos erősebb. (ha nem buherált bench program)
-
Deck
titán
válasz
Dark Archon #25854 üzenetére
Nejem Z-m van. Egymás után közvetlenül 3xor lefuttattam. Először 21000pont majd 17000 majd 15000. A pont nem mutatja az optimalizálást stb.. Felesleges benchmarkolni.
-
sch_a
addikt
válasz
Ilyentől nem kell tartanod.
Néha játék közben vettem csak észre, hogy pár pillanatra megakadt, mert közben marketről frissített a háttérben.
-
Deck
titán
válasz
Semmivel, semmi értelmük. 6-7 között van. Van 2P a családban.
-
sch_a
addikt
válasz
Dark Archon #25846 üzenetére
Nem tökéletes az Atrix 2, de magától újraindulást nálam nem produkált soha. Ahogy kiveszed a dobozból frissítheted ICS-re, és van már gyári kiszivárgott JB is rá. Akadozás alatt mit értesz? Nem az a kategória, ami mondjuk homescreenen megfekszik stb., de nyilván nem is egy 4 magos bivaly.
Egyetlenegy általános hibát tudok, ami kivétel nélkül az összes Atrix 2-t érinti. Még pedig hogy videó/hangfelvétel alatt sípolás hallatszik, ha a felvétel közben 50%+-on volt a fényerő. Valamiért gerjeszti a képernyő a mikrofont. Ezen kívül tényleg jó készülék.
-
Deck
titán
válasz
Dark Archon #25846 üzenetére
Az antutu pont semmire nem jó. Semmit sem mutat meg. Csak epénisz növelésre jó.. Mindig mást kapsz. 6-7ezer körül van a pont P-n ne írj kevesebbet szándékosan.
-
pit stop
addikt
válasz
Dark Archon #25842 üzenetére
Esetleg Xperia P? Használt garisan biztos van.
Ha vízállóság kell, akkor Samsung Galaxy Xcover 2 van még. Meg xperia Go, de az hardverbe visszalépés lenne szvsz.(#25831) Wa2x_ : +1 Muton ezekből nézz szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest