- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaplar55
csendes tag
válasz
Cyborg #194706 üzenetére
Szia !
Szerintem nézd meg ezt a videót: [link] , hátha segít eldönteni...
Én hónapok óta nézegetem a fórumokat, teszteket, stb. Nálam is szinte ugyanez a két készülék maradt a rostán - én a 14T mellett döntöttem.(nem baj, hogy csak 256 Mega, de a kamerája egyértelműen jobb) -
-
dokee78
félisten
válasz
Cyborg #194505 üzenetére
Kezeltél már Xiaomi telefont?
Vagy a sok telefon tesztben hallod a blotware dolgot?Mert igen van benne,pár perc kikapcsolni,van róla magyar videó is.
Most Xiaomi 14T-m van.
Ezelőtt Galaxy A53 5G volt,az előtt pedig Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Mindkét Xiaomin kigyomláltam a reklámokat.
Hiába nincs blotware a Samsungon,mégegyszer nem veszek Samsungot.
Ugyanannyi pénzért blotware nélküli telefont ad gyengébb hardverrel. -
Honda567
tag
válasz
Cyborg #194443 üzenetére
Van egy Xiaomi 13C egy ismerösömnek rengeteg reklámot dobál felfele valahogy állitólag le lehet tiltani, meg ha hivás van nehéz felvenni én nekem nem lenne türelmem hozzá.
A Note 14-en gondolkozom de attól tartok az is hasonló a 13C-hez, vagy Samsung A16 8/256Gb vagy A34 6/128gb ezek közül fogok választani. -
ggeleven
őstag
válasz
Cyborg #194436 üzenetére
Hogy egy kicsit még pontosabbak legyünk:
Samu A15-25-35-55 4+1 év frissítéssel jött ki tavaly, de a mostani szériából az A16-26-36 6 év, az A56 pedig 7 év droid és biztonsági frissítést fog kapni. S23 széria 4+1, S24 és S25 széria 7 év teljes körű támogatást fog kapni. -
-
AttilaMvh
tag
válasz
Cyborg #193642 üzenetére
Szia, a Poco X7 Pro egy szuper jó és gyors vas, de éppen emiatt nem üzemidő-bajnok, hiába 6000-es az akkuja. Ugyanolyan használat mellett ( napi 3-4 óra képernyőidő, youtube, zenehallgatás, szociális média-chat, 1-2 óra telefonálás, némi fényképezés, nuku játék) a Poco X3 Pro többet bírja 4 éves korában. Egy napot simán elmegy, de estére elég jól elfárad. A nejemé, ezért ennél több részletet nem tudok, de naponta tölti.
-
-
válasz
Cyborg #193528 üzenetére
Na ez meg a másik, az elmúlt 4 évre tökéletesen igaz. Mit is tud az "új" A55 a HÁROM generációval korábbi a52s-hez képest?? Mábocs, de +20-30% pötty valami random bencsmarkon és 6bit reszelés a kameraSZOFTVEREN engem nem fog beterelni a boltba... Viszont a személyes adataim, bankos appjaim szeretném biztonságban tudni.
-
Jack72
aktív tag
válasz
Cyborg #193528 üzenetére
Én is megtartanám a telókat de 3-4 év alatt elavul és belassul, újrahúztam megint ment egy pár hónapig aztán kakukk. Ja, nem rakom tele mindenféle vacak app-al, nem nyitok meg baromságokat. A másik az akksi élettartama.
És igen, a tervezett elavulási idő nagyban lecsökkent, nemcsak a telóknál, hanem mindenhol. Mosógép, kocsi stb... -
-
cs.zs.
veterán
válasz
Cyborg #192061 üzenetére
Szia,
nekem Samsung A25 8/256 GB van, májusban vettem emagon, 103.400.- Ft volt.
[kép]
Jó kamera, szuper hang, 120 Hz super amoled kijelző, android 14-ről 4+1 év beígért support. Töltőt külön venni kell, PD / PD+PPS kell neki, max 25 wattot vesz fel.
Én nagyon szeretem. Simán megvenném újra.
Az A34, A54 8/256 is jó választás lehet (ha még találsz), azokban android 13-ról 4+1 év, és nem mellékesen a 34-35-54-55 - IP67 vízállóak. -
hugi0
őstag
válasz
Cyborg #189391 üzenetére
Maceras ?
Labotrap CC CV krokodilcsipesz.Egy ismerosommel egyutt vettunk annakidejen redmi note 5pro-t
O "elkapkodta" (most) a vasarlast es vett egy 13-ast.En pedig ugy dontotem amig ez 1 napos uzemido alá nem esik addig marad.
szs85
Mivel nincs ido kijelolve nem hajtja vegre a feladatott.
En pedig sosem nyomok ujrainditast.titi12
Ket kulonbozo fejlesztes ?
- nem vagyok jartas egyik eszkoz memoriagyartasaban sem, de ugy gondolom fizikailag ugyan az.
Egy mikroSD ben levo kicsiny memoria egyseg siman megfelelne a telefonban is.
- nagyabol egy idoszakban jelentek meg a "tarhelynovekedes"-ek mindket eszkozon.
(Csak egy laikus gondolata.)cs.zs.
Koszonom az infot az A25-rol.
Ha jol tudom alapbol 60Hz a legtobb keszulek (még) - es beallitast igenyel ha magasabb frekit kivan az ember."Frissítsd azt a nyavalyás windowst !!"
Nem zavar ha nem friss.
90-es evek ota netezem, meg a legelejen volt virusirto, de a rendszereroforasokat zabalta, szoval menneie kellet.
Azota meg a tuzfalat is kikapcsolom.
Egyszeruen nincs mit ellopni - csak kárt lehet okozni azzal meg bosszusagot.
De "igazi" veszteseg nem érne.
- akor minek faradozzak es pazaroljam az energiat arra, hogy vedekezzek ! ? -
olcsoleves
csendes tag
válasz
Cyborg #189393 üzenetére
Az órát mindenképp cserélni fogom Garminra, így amiatt nem szeretnék a Samsungnál maradni. Az S24 hozza azt a kompakt méretet, ami a legkényelmesebb lenne nekem, de számomra a gyorstöltés hiánya nem elfogadható, így inkább más márkák felé nézelődnék és csak akkor vennék Samsungot, ha más nem felel meg az igényeimnek.
-
ljungberg
tag
válasz
Cyborg #171181 üzenetére
Ahhh, dehogy.
2 éve adtak a40 samut. Kölcsön is adtam haveromnak, használja, ameddig le nem jár a 3 ameddig újat nem adnak.Ezen kívül béren kívüli juttatásbol kerhetunk 60.000 Ft-ot (ezt az éves keretunkbol vonják le), de csak 30at kapunk meg belőle adózás és egyéb költségek levonasa után.... 😂 (adatnák szép kártyára, egyből jobb lenne a helyzet)
-
Noukoum
veterán
válasz
Cyborg #155938 üzenetére
Mint mondtam nagyon jó képeket lő a mobil, de egy pixel 4, i11 pro, p40 pro azért látványosan szebb képeket lő nappal is. Gondolom ez a flagship szint. Instára meg mindegyik jó
A felhasználót meg nem igen érdekli hogy hardveresen vagy szoftveresen lesz olyan amilyen, a lényeg a végeredmény.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Cyborg #154490 üzenetére
Fizetésre biztosan nem használnám az NFC-t, mondom a fórum előtt nem is tudtam, hogy mi az.
Szóval nem az NFC, de azon túl minden más lehet szempont.
Ahogy nézem a 9S-ből a 6gb-os verzió kb ugyanannyi, mint a 6/64-es Pro. Ezért is a dilemma. Persze lehetne 4gb-os is a 9S-ből, az úgy tényleg olcsóbb.Mindenki másnak is köszönöm a választ.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Cyborg #152867 üzenetére
Asszony vagy 6 éve kapott tőlem egy LG G2 mini-t azóta is azt nyüstöli, és teljesen jó állapotban van, persze a korához képest. Szerintem nem lesz gond, de most feljebb láttam a Xiaomi Redmi Note 9S-t is. Bár nem akartam se notch-t, se kameralyukat, de sokkal olcsóbb. Tudom, hogy elszálltak az árak már nagyon régen, de nehezemre esik kiadni egy telefonra 100 rugót.
-
-
Kvg
senior tag
válasz
Cyborg #150023 üzenetére
Én ismerem a mi 9 lájtot.
Pro nagyon jó minőségű amoled, barmelyik hasonlo samsungot veri. Jo aksi 1.5 nap, nert "csak" sp"710" van bene. 710 el gyors. Kontra: keskeny hosszukás, sarkokon legorbitett kijelző nem jön be legalabbis nekem.
Aoropo gorila glass 5 best. Nem gyüjti a ujnomokat. Kemeny nagyon mindenemű szar foliat nem szabad ra tenni, mert nem karcokodik.
Mi 10 lite rő nincs infom. -
RoBos
senior tag
válasz
Cyborg #150023 üzenetére
Sztem most már várd meg a Mi 10 Lite-tot...
-
-
zsuzzzs_
tag
válasz
Cyborg #22363 üzenetére
Én ennél tovább mentem. Megírtam mennyire szeretem a döfit, és ugyanez, hogy 2,5 éve nagyot alkottak, de hogy nincs mire lecserélni. és hogy csináljanak defy2-t, ami nem lapát, hanem ideális méret, nem gagyi, de nincs is felcsicsázva minden fölösleges csillivilli sz*rral, szóval hogy egy igazán jó telefont. És hogy valszleg lenne rá kereslet.
Samunak is feldobtam ugyanezt az ötletet, úgyhogy ha valamikor a jövőben láttok Samsung Galaxy Adventure néven kijönni készüléket, akkor felkeresem őket a jogdíjért -
zsuzzzs_
tag
válasz
Cyborg #22360 üzenetére
Én Gerrit-tel beszéltem, azt mondta, továbbítja az illetékesnek. Ő is nagyon kedves volt. Kedvesnek lenni könnyű. Jó telefont kihozni nehéz.
Amúgy még ezen forgott a fejem egy darabig, csak aztán kiderült, hogy nem alkalmas az EU hálózatokra, meg ennek is gyér az akksija, szóval ez az ötlet is kuka...
Nekem nem kell 4 mag, sőt, előlapi kamera se, csak a hátlapi legyen bitangjó.
Motorola RAZR MAXX -ban van 3300 mAh akksi. Igaz, az is péklapát, és nem is vízálló, de legalább nem kell naponta tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest