Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
Sziasztok!
Ez a két telefon közül szerintetek melyik jobb választás?
-Samsung Galaxy S10 Plus 512 GB
-Xiaomi MI Note 10 128 GBCsak ez a 2 telefon játszik mert ezeket korrekt áron tudom megvásárolni.
Hosszútávra tervezek vele (kb. 2-5év), egy Samsung Galaxy S8 Plus - t fog váltani.Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Chris0321
addikt
válasz FraFer82 #153379 üzenetére
Nagyon sokáig csak Nokia telefonjaim voltak, általában meg voltam velük elégedve és mivel újra él a márka és volt jó készülékük így azt vettem. Mivel a 7.2 lényegében ugyan az plusz jelenleg nem tudnám megvenni kp-ra, a kínai telefonok nem igazán jönnek be plusz a balhé közülöttük így a Samsung marad mint lehetőség. Az Android One-val elég jól kijöttem, nem tudom a Samsung-on milyen oprendszer van mert csak annyit írtak hozzá, hogy android.
-
TeeJay
félisten
válasz peestike #153396 üzenetére
ha nem kell NFC akkor Note 9S bőven elég
a 18 vs 30watt töltés az nem oszt nem szoroz
a 48 vs 64MP szenzor sem akkora nagy extra különbség
egyik 12 másik 16MP képet fog csinálni, a max felbontáson sosem fogod használni kb.77-ért vettem Turbado-n a 6/128GB Note 9S-t
Most kicsit megugrott az ára de várj 1-2hetet és újra normalizálódni fogMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
peestike
őstag
válasz FraFer82 #153395 üzenetére
Azért kellene a 9 pro, mert jó lenne, ami a különbség a 9s vs 9 pro között. Turbado-n már nincs, a smartshop lehet megbízható, de 1 év garanciát ír. A wayteq garanciát lekopogom nem ismerem, de 2 év még mindig jobb, mint egy.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Ha már szóbajött a note 9 pro, 6/64 beszerzésre tudnátok esetleg mondani eustock hivatalos viszonteladói boltot, ahonnét esetleges jövő héten meglenne?
A 83 khuf-nál már rezeg a léc, annyit kiadni egy telóért, a 128-ast meg sd kártya bővítés miatt nem használnám ki. Igazából most a note 5 pro 64 gigája is bőven elég.
Köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
osonte
őstag
válasz Galiba001 #153384 üzenetére
Szia!
Elől és hátul is Gorilla Glass 5 + alumínium váz, nem műanyag. Jár hozza tok is, azzal meg abszolút tartós, bármelyik színt is választod.
Itt egy teszt is (pl.: a fekete sem igazán fekete):
Illetve a fehér sem sima fehér, attól függ hogy esik rá a fény. Nekem például lila lett. A feketénél sokat lefog a gyári tok, tehát alig látszik a telefon. A színeseknél csak kicsit fog le, ott majdnem teljesen átlátszó a tok.
-
Croft-21
őstag
Ha webshopba veszek mobilt (pl turbado) akkor általában 2 év garival adják? És csak egyösszegben fizetés van. Ha meg a mobilszolgáltatónàl, akkor gondolom ott is 2 év gari, de ha szeretném megvehetem részletre is, ellentétben a webshopokkal. Csak kérdés, hogy pl egy Redmi Note 9 Pro, vagy Mi 10 Lite mikor kerül a mobilszolgáltatók kínálatába.
-
3.Aragorn
addikt
- Árkategória. 50-60
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Független vagy Vodafon
- Hosszú vagy rövid távra tervezel ? hosszú
- Mire használnád? Alap dolgok, 1. okostelefon lesz. Netezés, kis fotó, kevés multimédia
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Mind1
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? ne legyen tepsi, női kézbe lesz. -
FraFer82
tag
válasz Chris0321 #153378 üzenetére
Hogy őszinte legyek veled, jó telefonnak tartom, viszont a 4-ből a Honor 20 Pro és a Huawei P30 jobb, frissebb telefon, a Samsung A71 is frissebb, és lényegesen nagyobb a kijelzője, szóval annyira ne bánd, ha nem ragaszkodsz mindenképp a Nokiához. (Ha Nokia, akkor szerintem most a 7.2 jó vétel, 100 ezer forint alatt, de nem szolgáltatótól és nem részletre.)
Ha nagyobb telefont/kijelzőt szeretnél, mint a mostanid, akkor vagy Nokia 7.2-t válassz 90-100 ezer forintért függetlenül, vagy Samsung A71-et a szolgáltatódtól 120 ezer forint körül. -
félisten
Üdv!
e-Ink kijelzős okostelefonok között van amelyik ajánlott?
Vagy van egyáltalán tapasztalat ilyen telókkal?Hisense A5 Pro CC, A6 készülékeket nézegettem, és elég meggyőzőek, ráadásul Android 10-el jönnek, de a támogatással / szervizelhetőséggel kapcsolatban erős fenntartásaim vannak.
A5 Pro CC-nél: It does not have Google Play installed on the device, but you can sideload them or install 3rd party markets.
Nos, akkor ez ennyi volt.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
TeeJay
félisten
válasz TunerJoe #153356 üzenetére
mi az a sok szempont? jöhet privátban is mert valahogy én a feketén kívül több dolgot nem tudok amiben az OLED jobb
más
ma jött meg mind a kettő Redmi Note 9S 6/128GB teló Turbado-tól
Tökéletes telefon, röccenés mentesen villámgyorsan megy, arcalapú és ujjlenyomatos feloldás is villanás alatt megy
kijelző simán van olyan jó mint ami az LG G4-ben volt quantum HD LG IPS panel
még 6,5nap és nyithatom a bootloadert aztán megy fel mindkettőre a xiaomi.eu ROM
bestbuy ilyen áron
ja a gyári szilikon tokba tettem mivel nem jött meg a neoprén tok aliról és rövidnadrágban tökéletes a zsebemben[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
FraFer82
tag
válasz Chris0321 #153365 üzenetére
Semmi gond, csak így egyszerűbb.
Első kérdésem, hogy ha UPC-s ügyfél voltál, biztos, hogy a Telekom éri meg neked mobilban?Akinek van otthoni előfizetése, elég nagy kedvezményeket kap a jogutód Vodafone-tól mobiltarifára (teljesen korlátlan csomag 9 ezer forintért például). Ez csak egy kis kitérő, hátha érdemes számolgatnod, én mindig azt teszem.
Ha Nokiát szeretnél, akkor csak egy, méreteiben a mostanidhoz hasonló készülék, a Nokia Pureview jöhet szóba, ami ilyen csomag mellett kb. 120 ezer forint (a havi díjad pedig kb. 9500 forint, amihez jön hozzá az 5500 forintos részletfizetés, vagyis 15000 forint a vége havonta). Szerintem ez egy tök jó telefon, eléggé alulértékelve, de ha nem ragaszkodsz a Nokiához érzelmileg, akkor van más ajánlat is bőven.
A 100-150 ezer közötti kategória szerintem legjobb ajánlatai tőlük: Honor 20 Pro (kb. 120 ezer, ajándék okoskarkötővel), Huawei P30 (kb. 120 ezer, ajándék okoskarkötővel), Samsung A71 (kb. 120 ezer, ennek a legnagyobb a kijelzője). Van még egy kiemelkedően jó ajánlatuk, ami a Samsung S10+ (512 GB!), de az 160 ezer forint körül van és szétkapkodják. -
Chris0321
addikt
válasz FraFer82 #153363 üzenetére
Bocs, meló közben írtam és sajna lemaradt.
Méretben nincs megkötésem, a UPC Direct-et is szoktam nézni a mobilon így jobb ha nagyobb.
Most Mobil L + 3 Gb netes előfizetésem van és szerintem Mobil M + 3 vagy 10 Gb-ra fogok váltani. A UPC miatt jobb lenne a 10, mert több tartalmat tudnék nézni. -
FraFer82
tag
válasz Chris0321 #153360 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy mi nem ismerjük a te előfizetésedet, így nehéz megmondani, hogy mire mekkora készülékkedvezményt kapsz, mi fér bele 150 ezer forintig. Például egy teljesen korlátlan csomagnál, aminek a havi díja 17950 forint, elhozhatsz kb. 100 ezer forintért egy OnePlus 7T Prót részletre, ami még évekig egy erős telefon lesz. Ha ugyanezt egy közepes díjcsomaggal teszed, akkor 160-170 ezer forint ugyanez a telefon. Szóval baromi nehéz így megmondani. Illetve lényeges szempont lehet a méret, hogy valamilyen külső paraméter fontos-e számodra, mert egy csomó készüléket kizárhat mondjuk ez. Ha segítesz, segíthetünk!
-
martin555
aktív tag
Tisztelt Hölgyek és Urak.
bizalommal fordulok Hozzátok hogy segítetek a következő mobiltelefonomat kiválasztanom.
-androidost szeretnék
-dual simest
-víz, de minimum csepp állót
-NEM KELL brutálisan ütésálló is legyen, csak a víz a lényeg
-motorkerékpáron is használnám, cipzáros tokban ami "csepp álló"
-fel tud hevülni a GPS-től magas fényerőtől, nyári napsütéstől, vigyázok rá de jó lenne ha ezt kicsit bírná.
-átlagos normális fényképeket szeretnék vele csinálni, nem kell zoom csak "átlagos" normális fényképeket csináljon
NEM KELL TÚL KICSI, 5 coll minimum, "borzasztó nagy" phablet se legyen, de kb ez a mostani 5,5 től 6,xx coll-ig szeretném
-akku jó lenne "minél nagyobb", azokon a kereteken belül hogy nadrágzsebben is szeretném hordani ezért NEM KELL ütésálló nagy kiálló sarkok stb, csak a csepp/vízhatlanság a lényeg.nagyon szépen kérem, segítsetek, milyen márkájú kínai aliexpress/EBAY cuccot néznétek, a chipset nekem MINDEGY csak egy átlagos android jól elfusson rajta neadj Isten ROOT-olható legyen vagy legalább jó ROM-ja legyen.
ha "csavarhúzóval szétszerelhető" a hátlapja (nem felhasználó által hanem szerviz által) annak örülnék, mert az akkuk ugye 2-3 év alatt elromlanak.
forint? mit javasoltok, hány ft-ig menjek el, mondjuk 80.000 ft? hol van az "aranymetszés" most ezeknél a cseppálló cuccoknál, hol "nyílik az olló" hogy a hardver már "túl" prémium?
légyszíves bevált MÁRKÁT, TÍPUST, és ha lehet bevált nem átbaxós konkrét aliexpress/gearbest stb linket, eladót is küldjetek aki esetleg Európai raktárból normálisan kiküldené.
[ Szerkesztve ]
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
FraFer82
tag
válasz Anybody #153354 üzenetére
Igazából ez így nem teljesen "fair". A Samsung A71 és a Xiaomi Mi Note 10 Lite jobb telefonok, mint a Xiaomi Redmi Note 9 Pro, de kb. másfélszer annyiba is kerülnek. Ár-érték arányban így a Redmi a legjobb szerintem, de méretben is nagy különbség van: Mi Note 10 Lite < A71 < Redmi Note 9 Pro.
Ha jól gondolom, hogy hölgy vagy , akkor én a Note 10 Lite-ot ajánlom ezek közül, mert azt a legkönnyebb kisebb kézzel kezelni, ami általában fontos szempont lehet nőknél. -
Chris0321
addikt
Hello.
Mivel 2 éves lett a Nokia 7plus telefonom és így lejár a hűségidőm gondoltam érdeklődöm kicsit érdemes lenne-e lecserélnem. Teljesen jól működik anzelefon jelenleg, plusz most van szervízben mert a gyorstöltés néha vacakolt és megcsináltatom most míg ingyenes.
A Telekomnál vennék helyette másikat ha érdemes, előfizetéssel részletre.
Az ár kb. 100-150.000.
Felhasználás: telefonálás, sms, waze, messenger (remélem jól írtam), facebook, képek és videók készítése (családi összejövetelekről, stb.), online filmnézés, böngészés, online bankolás, néha játék.
Szeretném ha a legújabb android futna a telefonon.
Szóval nem mindenáron akarom lecserélni, tudtommal a Nokiánál jelenleg nincs is erre megfelelő készülék. -
osonte
őstag
válasz monti0222w #153358 üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz telefon az A71. Én is döntés előtt álltam és jó pár órát olvasgattam + tesztfotókat néztem. Nekem fontos volt a DC dimming és a Sony IMX686 szenzor, illetve a nagyobb akksi és erősebb váz. Szóval csak segíteni akartam, de úgy is fel lehet fogni, hogy minden telefon kb. egyforma és akkor nincs is értelme összehasonlítani a telefonokat.
-
osonte
őstag
Szia!
Nekem volt Redmi Note 9S (ez ugyanaz mint a Pro, csak NFC nélkül, 48Mp kamerával és lassabb töltéssel, de a többi ugyanaz), viszont ismerem a 9 Pro kameráját (a 8 Pro-ban ugyanaz van). Ennek nagyon jó volt a rezgőmotorja, sokféle rezgést tud.
Innen váltottam Mi Note 10 Lite-ra. Esélyes volt a Galaxy A71 is, de azt kizártam, mert PWM-s az Amoled panel és akinek érzékeny a szeme, az fejfájásra panaszkodik. Ezt inkább nem akartam kockáztatni. A Samsung-ban, illetve a 9 Pro-ban Samsung kamera van. Én a 8 Pro-nál szerettem, de a Galaxy A71-nél nem túl bizalomgerjesztők a tesztképek, amik az interneten vannak.
A Mi Note 10 Lite-ban Sony a főkamera, ennek jó képei vannak. Jó az Amoled is, szép a telefon a hajlított kijelző miatt (bár ez valakinek hátrány). Én nem bántam meg, egyedül a jobb rezgőmotor hiányzik a 9S-ből. Amúgy a Samsung tiszta műanyag, csak elől Gorilla Glass (könnyebb), a Mi Note 10 Lite alumínium váz és elől-hátul Gorilla Glass 5 üveg (nehezebb). Akksi is ebben a legnagyobb és a hozzá járó töltővel a teljes tőltés kb. 1 óra.
-
TunerJoe
senior tag
A Redmi Note 9 Pro és a Mi Note 10 Lite.
Az utóbbi talán kamerában kicsit jobb, építési minőségben sokkal, illetve a kijelzője is OLED IPS LCD helyett, ami sok szempontból jobb, illetve az aksi is kicsit nagyobb.
A Redmiben viszont van SD kártya olvasó, nagyobb és talán picit jobb az ár-érték aránya, illetve sík a kijelzője.
Az A71 max akkor éri meg ha nagyon bejön a OneUI.instagram.com/albert__gyorgy
-
NFLfan
kezdő
Sziasztok!
Snapis S20+ra fáj a fogam. Esetleg tudnátok segíteni honnan tudnám beszerezni megbízható helyről?
-
Anybody
csendes tag
Üdv!
Az alábbi készülékek közül melyik a legajánlottabb? Ezek közül nem tudok egyelőre választani. Ezért kérek segítséget.
Fontos, hogy nagyok és mindegyik 6/128.
Xiaomi Redmi Note 9pro
Samsung Galaxy A71
Xiaomi Mi Note 10 LiteKöszönöm!
-
mp54
senior tag
Létezik még a szolgáltatótól függő telefon? (én úgy tudom, hogy rendeletileg MÁR nem...)
Új előfizetés lenne a Telekomnál, vannak jelentős készülék kedvezmények (2 év ) hűség vállalása esetén. Dual SIM kell és a másik kártya nem az övék (pld. CitySIM).
Kösz! -
hroberto
veterán
Az XXLGSM-el kapcsolatban mik a tapasztalatok? Milyen a garanciájuk?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Bdanyy
addikt
válasz xhege #153341 üzenetére
Fotóban is jobb a 4xl, de biztos fluidabb 90hz miatt plusz majdnem 3x erősebb hardver, mint a 3a (az kb egy galaxy s7 szintje). Egyikben sem túl jó az üzemidő Ha Fotó+üzemidő+fluidság a legfontosabb, akkor elgondolkoznék iphone 11-en, az talán olcsóbb is a 4xlnél, meg hivatalos garival kapható. Ha számít a videózás is, akkor meg nem is kérdés.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
-
BoBbyCRO
csendes tag
válasz dragonfx #150394 üzenetére
Szia!
Mi vásároltunk tőlük 3 telefont. Covid kezdete előtt.
Megkaptuk úgy tűnt eléggé rendben vannak.
Az egyik telefonnal probléma akadt.
Nem küldtem vissza egészen mostanáig.A szervizre feladott telefont visszahozta a posta, a megadott telefonszámuk pedig ki se csörög.
A King Change Kft. van mögötte. A bejegyzett címeiket streetview-n megnézve erős a gyanúm hogy kamucégről van szó.
Ilyenkor hová érdemes fordulni, van valakinek tapasztalata? NAV, vagy fogyasztóvédelem?
-
xhege
veterán
Soeciális kérdés: Google Pixel 3a vagy 4XL? Nyilván a 4 XL mindenben jobb, de annyival jobb, mint amennyivel drágább? A fotók minősége lenne nagyon fontos illetve az üzemidő. Van olyan aki esetleg mindekettőt birtokolta? A menő dolgok nem hatnak meg különösebben, mint a soli radar, vezetéknélküli töltés stb. Legyen fluid, letisztult, penge kamera, jó üzemidő.
-
MODERÁTOR
-
Norbi.
őstag
válasz bendi806 #153336 üzenetére
Használtan inkább Xiaomi Mi 8, Poco F1, néha ki lehet fogni Oneplus 6-t is. Az MI 9 SE is ajánlható szerintem, a Samsung Note 8-at ennyiből nem hiszem, hogy megkapod és ha meg is, akkor jól át kell nézni.
A Redmi 8T-t megkapod újonnan ennyiből, a Note 8 Pro szintén jó választás, de az elején említettek azért minőségibb készülékek. -
bendi806
aktív tag
Sziasztok, lassan telefont vásárlás előtt állok újra, és megint használt készülékek között nézelodnek
Amire szükségem lenne, egy jobb kamera/kamerák, 4 vagy 6 giga RAM, 64 giga tárhely, esetleg több😄 szeretném ha dual simes lenne, a wifi, hogy 2.4 vagy 5 GHz egyenlőre nem lenyeg, de jobb lenne a kétsávos későbbiekben,
Használtan olyan 50-60 között nézelodnekPróbáltam szűkíteni a kört
Redmi 8t vagy pro
Samsung note 8
Mi 9seHát hirtelen ennyi, nektek valami ötlet?🙂
Köszi 🙂[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz Viktor0610 #153331 üzenetére
""Kompakt" készülék"
TunerJoe: A Note10 nagyon tetszik, viszont eléggé meg van vágva a +hoz képest (pl. a kijelző felbontása). Visszább pedig nem szívesen lépek semmiben sem úgy, hogy ráfizetek ~80-at a mostanira.
-
TunerJoe
senior tag
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #153331 üzenetére
Abból hogy azt írja a P30 előrelépés lenne méretben, arra következtetek, hogy kisebbet szeretne.
-
MODERÁTOR
-
Ádám16
addikt
Nagyjából képben vagyok az okostelefonkínálattal, de hátha tudtok "újat" mondani.
Jelenleg egy M20P-t használok, amivel a méretén kívül nagyjából mindennel elégedett vagyok.
Ami lehetne jobb/másabb az az EMUI, és főleg a mérete. Ha flat screen-je lenne az utódnak, az sem lenne hátrány.Amit keresek:
Használt vagy új
Független
Dual Sim only
Android (Telenor-os a céges és magánkártyám is, iOS-en nincs DS, ezért kiesik )
"Kompakt" készülék
Maximum 180e-ért.A sima P30 nem lenne a méretén kívül semmiben sem előrelépés a jelenlegihez képest, azt ejteném. A Honor 20 kijelzője nem jött be. No meg EMUI helyett használnék mást is.
Samsung vonalon van valami, ami jobb egy M20P-nél ezért a pénzért? Esetleg Xiaomi? Vagy fogjam be, és használjam tovább a mostanit, míg nem jön ki egy értelmes kompakt teló jó üzemidővel? -
TeeJay
félisten
-
FraFer82
tag
válasz Akos1994 #153320 üzenetére
Szia!
Ha 100 ezer a határ, akkor abból kijön egy Nokia 7.2 (128 GB) a nőiesebb, ciánzöld színben.
Xiaomit olcsóbb (80-90 ezer alatt) árkategóriában, Samsungot vagy Huaweit drágábban (150 ezer+) választanék inkább.
Azonban, ha lehet 120 ezer is, akkor én egy LG G8S-t vennék, amihez alapból jár a szokásos. töltő, töltőkábel tű mellett egy egész jó tok, használható, agybadugós headset, törlőkendő. Nagyjából minden igaz rá, amit leírtál,vagy még többet is (6/128 GB, jó kamerák, vezeték nélküli töltés, IP-védelem, SD-kártya bővíthetőség, jack-csatlakozó). Tavalyi LG flagship, mindent tud, amit 2019-ben tudnia kellett egy telefonnak, ezért még évekig jól használható lesz. Mivel az LG itthon alapból nem túl népszerű (szemben Olaszországgal mondjuk), így viszonylag ritka telefon, és most már féláron megvehető, ami miatt nagyon jó ár-érték arányt képvisel.
Tükörfehér színben elég elegáns egy hölgy kezében is:
https://turbado.hu/lg-g8s-thinq-dual-sim-128gb-mirror-white-de?zenid=ie5atiec5c4dsb8cfjmialjoj2
De létezik feketében is (ami inkább szürkéskék):
https://www.youtube.com/watch?v=YHwUEAkf440
-
TunerJoe
senior tag
válasz hroberto #153319 üzenetére
Poco F2 Pro, OnePlus 8, kb ennyi. (esetleg iPhone 11 is van ekörül, de én akkor már kivárnám a 12-t)
Amúgy szerintem én is a Mi 10-et választanám, ha jól emlékszem neked már Mi 8-ad is volt, szóval lehet megérné maradni a szériánál, főleg, hogy a Mi 10 ára ilyen szépen esett egy pár hónap alatt.instagram.com/albert__gyorgy
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek kellene telefont választanunk, eddig iphone 6s volt, most hajlik arra, hogy visszatérjen androidra, nem akar már ennyit kifizetni telefonra, a szoftveres oldal miatt ragaszkodott az iOS-hoz, viszont akkura az elérhető (2020 SE) gyatra. Idáig is töltőkábellel élt.
100k vagy nagyon max 120k a keret.
Szempontok, hogy
-mikrolaggok se legyenek (ez így már lehetséges 100-120k-s kategóriában?),
- lehetőségekhez képest legyen minnél kisebb fizikai mivoltában
- nagy akksi
- minőségi anyagok/összeszerelés
- micro sd slot vagy min. 128gb tárhely.
Min. 3-4 évre szeretné, szóval ár/érték arányban azért szeretnénk a legjobbat levadászni.
Jelöltek:
Xiaomi mi 9 lite
Xiaomi mi note 10 lite
Samsung A70/71
Nokia 7.2
Vagy bármi más ha lenne jobb ötletetek.
Xiaomi ebben a kategóriában úgy általánosan mennyire megbízható? Samsunggal annyira nincsenek jó tapasztalataim céges (saját+munkatársaké is) telefon által + régebben galaxy S sorozatnál is elég sok negatív tapasztalat volt. -
hroberto
veterán
Mostanában akarom lecserélni a Mi9 - et. Kézenfekvő lenne a Mi10, mert szeretem a MIUI - t, de azért érdekelnének, hasonló teljesítményű, árú alternatívák (ha vannak).
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
fecaga21
senior tag
Azt mondták ma nekem, akik elpártoltak a Samsungról Xiaomira, hogy az tette be a biztositékot, amikor lőnni akartak egy fotót nyaralásson, amolyan "nem mindig látni ilyen pillanatot" és a Galaxy A50 10 percen keresztül a fényképező megnyitására csak annyit irt ki, kérem várjon. Az azért elhiszem hogy ez is elveszi az ember kedvét, pláne ha tényleg olyan pillanat volt, ls nem birod lefotózni 10 perc alatt....
-
TeeJay
félisten
-
DrDobos
őstag
Mi indokolja a relatíve nagy árkülöbséget a Redmi Note 8t és a Mi 9T között? Szerintem nem erősebb annyival a 9T, mint amennyivel drágább.. talán a 4 helyett 6 giga ram..nem jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Norbi.
őstag
válasz HollyBoni #153306 üzenetére
5,8-6,0" alatt nem igazán gyártanak már telefont.
Igaz, a más képarány és a fizikai gombok eltünése miatt méretben ezek akkorák, vagy nem sokkal nagyobbak, mint a Redmi 5A, bár az sem 4" körüli. Szóval, nincs.
Használt 5s (SE) iPhone esetleg ebben a méretben a legjobb választás.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Gyárt ma valaki kisebb, 4-4,3" kijelzővel telefonokat, 30k körüli árkategóriában (újonnan)? Kéne valami navigáció a bringámra, és azon gondolkozok hogy feldobjak e inkább egy telefont egy túlárazott GPS computer helyett. Jó pár évvel ezelőtt Motorola Moto E telóm volt ekkora méretben, de nagyon gyengusz volt minden téren. (Emlékszem hogy mikor először bekapcsoltam, már jelzett hogy fogy a tárhely...) Most egy Xiaomi Redmi 5A van, aminek teljesen megfelel a teljesítménye. Ha valami ilyesmit hardvert kapnék 4" kijelzővel, annak már nagyon örülnék.
[ Szerkesztve ]
-
IOX
tag
válasz tangalele #153265 üzenetére
Szia! Redmi note 9s-hez használtam (de visszaküldtem a telefont). Sinte minden csatlakozáskor ismét fel kellett raknom a Honor-t a telcsire és úgy emlékszem elég sok dolgot kellett telepítenem ahhoz, hogy megtalálják egymást. Most Huawei-el használom, helyből ott van a helth app, semmi gond már.
-
TunerJoe
senior tag
válasz milkabrams #153303 üzenetére
Note10+ szinte mindenben, szoftverben és supportban főleg, talán processzorban nem.
instagram.com/albert__gyorgy
-
milkabrams
őstag
Üdv!
Szerintetek melyik a jobb telefon LG V50 vagy Samsung Galaxy Note 10+?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest