- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tom120514 #154153 üzenetére
Szerintem annyiból jó lehet az összehasonlító, ha az A51 kamerája neked rossz, akkor egy szerintük jobb kamerás teló jobb képet készítene nálad is, tehát összehasonlításra jó lehet.
Nem tudom, érthető-e, amit írtam.Persze, nem szentírás, amit ott látunk. Pl. a Redmi Note 8 Pro botrány minőségű képeket készített náluk, annál azért biztosan jobb a fényképezője.
-
Ájvé
veterán
válasz
tom120514 #137201 üzenetére
Nem tudom miért pont ezek kerültek képbe. Nokia 7.1 DS a legdrágább, 90k körül kezdődik a legjobb esetben is az ára. Ezért megkapod a Pocophone F1-et már, ami bőven jobb ezeknél (meg sok másban is) kamerában. Este mondjuk elég sok minden elvérzik, de ezzel még van esélyed valami értékelhető képet lőni.
(#137199) NoOne1976:
Ezek közül Mi 8-ra szavaznék, szerintem a legjobb közölük. -
up
senior tag
válasz
tom120514 #105335 üzenetére
SIM+SD természetesen megy, de minden forrás szerint amit találtam, az SD kártya oda megy, ahova a második SIM menne dualsim módhoz. Magyarul 2 SIM + SD már nem menne. Értem, ez nem mindenkinek szempont, de nem is előny.
Sima Redmi3 teszt
Kép
"A Redmi 3 két SIM-et vagy 1 SIM-et és egy microSD-t fogad be [+]"GSMarena (ez már a prime): "Memory Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)"
Ismételten kösz a választ! Biztos, hogy egyébként nagyon jó telefon, még filózok kicsit
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
tom120514 #105098 üzenetére
Jogszabály biztosította kötelessége áfás számlát adni, jogszabály biztosított jogod a 14 nap, és az egyik nem függhet össze a másikkal. (nincs ilyen a mall.hu vásárlási feltételei közt sem, de ha lenne sem érne szart sem, mert nem szabhat jogszabállyal ellentétes feltételeket)
szerk: sehol nem írta, hogy cégként vásárol. Egyéni vállalkozó mondjuk? -
bekebazsi
csendes tag
válasz
tom120514 #105082 üzenetére
Szia. Bocsi lehet buta kérdés, de ez dual active-ban kezeli a 2 simet? 30-on van a netem 70-en beszélek. Az a lényeg ha a 30-on beszélek és a 70-en hívnak az is bejöjjön jelezzen...
Ja és a kamerája milyen? Lg G4ről váltanék csak a dual active miatt... Előre is köszi :-) -
hape60
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest