Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
HuMarc
veterán
válasz martin555 #237 üzenetére
1. Erre nem tudok válaszolni, mert nem látom a kérdést.
2. Ha jól tudom, Magyarországra csak az S4-es verzióból került. De egyébként a csomagoláson biztos fel van tüntetve, hogy ez melyik verzió, de ez a készüléken magán nem látszik. És igen, az S4-es változat erősebb, mint az S3-as.
3. Valóban, a One S-ben nem cserélhető az akku otthon. (Bár ifixit-en biztos van hozzá videó)
3/b Az One S hátránya, hogy nagyon vékonyra akarták csinálni (ez sikerült is) és ennek okán Amoled kijelzőt tettek bele, ami nem a legszebb. Egy másik hátránya, hogy a kis csíkszélesség és az Amoled jótékony hatása sem tudja ellensúlyozni, hogy kicsi akku van benne és így az akkuidő harmatos. Ja és sokan panaszkodnak a viszonylag kis felbontásra.
Ilyen árban Xperia S, abban ˝FASZA˝ a fényképező, mint ahogy kérted, bár abban ˝csak˝ Snapdragon S3-as processzor van.
-
korpicschess
veterán
válasz martin555 #237 üzenetére
Hát a fényképező nem egy akkora bajnok, lehet ,hogy megbízhatóságban és gari miatt egy Galaxy S II-vel jobban járnál, de egyébként nem olyan rossz készülék. Kijelzője nem a legjobb technológia.
z520e típust keress, az az S4-es procis, az S3 sokkalta gyengébb, azt nem vennék.
HuMarc:
Szerintem rosszul tudod, a legtöbb szolgáltatós One S S3-mas procival van.S3-mas procis változatnál szerintem bőven jobb választás egy SGS 2.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
agabe
addikt
válasz martin555 #118 üzenetére
Ha a galaxy s nagy (4 col), akkor az s advance is az lesz, mivel ugyanakkora a kijelzoje.
Kis meretben meg mindig nem csinalnak eros hardverrel telokat...4 col alatt most talan csak az xperia u (3,5 col), es xperia sola (3,7 col) van az ace 2-on kivul...az ace2-ben jobb a tobb ram, az xperia u-ban nem jo, hogy nem bovitheto a memoria, de a kjelzojuk az xperiaknak jobb valamivel. Fenykepezoben nagyjabol egy kategoria a harom.
Xperia p (bar nem bovitheto, de annak mar eleg a belso memoriaja szerintem) 1giga rammal jobb a fentieknel, csak az mar 4 colos...ami meg jobb az meg nagyobb (htc one s), a tobbirol nem is beszelve szoval ha 4col alatt akarsz maradni, akkor csak a harom fenti jut eszembe. -
axioma
veterán
válasz martin555 #81 üzenetére
qwertz/y android nem tul sok van... maga a qwertz szerintem csak nemet kiosztasubol volt, itthon ami jott, az qwerty-ban jelent meg (persze az android szintjen atvarialhatoak, de a billre ez van irva).
Amugy egyreszt http://mobilarena.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem/hsz_49862-49862.html , masreszt ez ujabb, es ebbol van par itthon a topikja alapjan: http://mobilarena.hu/teszt/samsung_captivate_glide_a_gepeles_mestere/bevezeto_tartozekok.html
Viszont a szolgaltatoknal csak xperia mini pro volt igazan, most nem tudom, van-e.
Megj: nalam csak a kihuzhatos qwerty ami qwerty, a candybar-ok nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Interactive Brokers társalgó
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest