- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaci
senior tag
válasz
Simtu #163150 üzenetére
[120 ért újonnan ajándék fotó nyomtatóval] is kapsz már szerintem ennyiért megéri.
-
-
Norbi.
őstag
válasz
Simtu #151009 üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy kihasználná a Pro-t. A 7 Plus után a sima P30 is nagy előrelépés lesz kamerában, az tutibiztos.
Nyilván a Pronak azért jobb a kamera, meg nagyobb az akku, viszont ívelt a kijelzője és maga a telefon is nagyobb, azt neki kellene eldönteni, hogy belefér-e a méret. Az S10 meg szinte ugyan az, mint a sima P30, csak 8GB Rammal, meg One UI-val. -
-
-
szia,
a kettő közül inkább az 5c, sok típushiba javítha lett benne, ami a sima 5-nél még adott volt (szalagkábel/főkapcsoló, liluló kamera...stb.), amellett a csak 1800 MHz 4g/lte ellenében, a c-nél már a 800 és 2600 MHz is adott.
a sima 5-nél az a néha nem reagáló főkapcsoló, hamarosan muszájból szervizeltetős lehet, például a fent említett (típushibás) része lesz cserés. -
voyager4.4
senior tag
Annyiból már 930 is kijön. Én inkább azt venném. Fenti okokból.
De gondolj bele, ugyan úgy ahogy most nem vennél i4-et, egy év múlva ugyan arra a sorsra jut az i5.Az meg éppen mindegy, hogy a kijelző kukaérett, vagy a home gomb, ugyanúgy nem mondható a készülékre, hogy tökéletes.
-
voyager4.4
senior tag
Egyiket sem.
5 már kevés, vagy nagyon hamar az lesz. Majd jön rá egy jó kis frissítés, hogy vedd meg a 6s-t, azt nézhetsz.
5c meg biliacél, abszolut nem iphone."...hibátlan, bár az utóbbinak néha nem reagál a power gombja."
Azért azt érzed, hogy ez ellentmondás.
Kedvenceim az ilyen hirdetések egyébkéntTökéletes állapotban, csak a kijelzője van szarrátörve...
-
hitchins
őstag
Nekem volt lumia. Android után szerintem lehet hogy kicsit kötöttnek fogod érezni a rendszert de egyebkent rendben van. Here Maps teljesen ok. Mondjuk én soha a büdös életben nem veszek mégegyszer lumiat. Nem maga a telefon miatt hanem a szervize miatt. Soha nem találkoztam meg ilyen bandával. Hozzájuk képest a Cordon stb csoda szerviz....
-
MeGabee
senior tag
Akkor tegyél hozzá +5K-t,és nézd meg a Honor 4X-et.Ugyan csak 8Gb a tárhely,de mindent lehet sd-re telepíteni.Ezt leszámítva ugyanaz a hardver,mint a P8 Lite-omnak.GPS patent,kamera elég jó szintet hoz,de ez relatív,én meg vagyok elégedve vele.Kijelző szép,Emui nem laggol (2 giga RAM sokat ér).
Jah,és ennyiért újonnan 2 év garival ez E.D.-ból megvan. -
s4 kontra z1c kamera összehasonlítást is találni elég sokat a neten, jobb esetben minden módozatban összemérik, egyik módozatban az egyik jobb, másikban meg a másik, szóval valóban nem egyszerű dönteni, én is csak a saját véleményemet tudom leírni; kicsivel inkább az s4, ha csak a kameráról van szó, mondom ezt úgy, hogy leginkább auto módban kattintgatok.
az iphone 5s utódját keresve, a z3c is képbe került nálam - mert a jó akkumulátoros üzemidő az egyik fő szempont számomra és abban nagyon okés -, de leginkább a kamera miatt esett ki az is a kalapból, valahogy nem jött be, pedig a tesztek alapján nem rosszabb annyival.
még csak azt sem lehet mondani, hogy a sony kamerákkal lenne gond, mert a jelenlegi note 4-em is sony modullal rendelkezik és a legjobbak közé tartozik kamera tekintetében (is), de az xperia valahogy más tészta, talán az illesztés vagy a szoftver miatt - pedig még a sony telefonokkal sincs bajom általánosságban, volt z-m is.petipetya; pedig elég régóta van már az erősebb is, hivatalosan a telekom kezdte el forgalmazni anno.
-
szia,
nem lesz problémás az s4 kamerája az iphone 5 után, ráadásul ha már az újabb és hardveresen erősebb s4-et (i9506 a régebbi i9505 helyett) veszed, akkor más téren sem lesz annyira kompromisszumos.
nekem iphone 5s volt az s4 után, ahhoz képest sem mondható rossznak az s4 kamerája - az 5s kamerája kicsivel jobb, mint amit a sima 5 kapott korábban -, teszteket pedig olyanokat érdemes nézni, ahol minden felhasználási módban összemérik a készülékek kameráját, mivel valamiben az egyik jobb, másban meg a másik, de nem túl nagy eltérésekkel.
nem kamera ugyan, de ha valamelyik hazai t-s szolgáltatónál vagy, akkor az is nagy előny lesz, hogy az s4 minden szükséges hazai 4g/lte frekvenciát kezel, amíg az iphone 5 nem tudja a 800 MHz hálót (5c, 5s és a két 6-os már igen), pedig a vidék nagy része ilyennel lett lefedve, sok olyan helyen is, ahol 3g sincs, tehát a nem 800 MHz lte képes telefonon csak edge/gprs adatforgalom döcög, amíg a megfelelő, minden szükséges 4g/lte frekvenciát kezelő telefonokon gyors és jó válaszidejű 4g/lte.
igaz, 2600 MHz 4g/lte frekvenciát sem tud az iphone 5 (5c, 5s és a két 6-os szintén igen), de az egyelőre nem nagy érvágás. -
zeon.hu
nagyúr
G2F topik.
G2F teszt multimédia része.
(a linkelt topik nem a cikkhez tartozik, de ez a látogatottabb) -
freeknight
őstag
Sp-ből a sérült darabok kezdődnek 40-től. Egy normális, független, (GARANCIÁS!) SP 50 fölött van használtan. 4X HD szintén 45-től kezdődik használtan. Te 35-öt adtál meg árkategóriában, ott S2-nél nincs jobb. Ha újabbat akarsz, akkor sajnos áldozni kell rá minimum egy tizest.
-
norbert1998
nagyúr
az sp nem egy fotómasina, nem vészes, de azért nem l1020, a hajas mao által ajánlott 4x hd kameráját nem ismerem, de a hardverből kifolyólag gondok lehetnek bőven, ill az tényleg régi, ICS-nél ragadt cuccos.
régebbi csúcsmodelleket kéne nézni, pl. az írt s2, xperia s-et is mondanám talán, más nem jut most így eszembe...
-
-
-
minek?:S
őstag
Samu felé ne is kacsintgass, mert borzalmas a TW, és laggos is. LG-kkel nincs akkora baj, jó telókat gyártanak, de így, i4 után lassúnak éreznéd. Maradj csak a HTC-nél, mert a Sense egy tök jó felület és gyors is. Valamint a HTC nem ugyan azt a monoton külsőt adja a telóinak, mint a Samu.
(#54263) xtevo
ja szerintem is fura a G2-kön a lenti logo, de vicces és jól néz ki szerintem, de a hátlapi gombok is érdekesek. Az Idol S-ben egy MSM8930 van, egy G2 miniben MSM8926 ami +2 mag, meg ugye az akku egy "picivel" jobb.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest