- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Ez alapján:
4g 120hz 5 óra, 60hz 6.5-7 óra
5g 120hz 6-6.5 óra, 60hz 8.5 óra -
-
elfelejtette
veterán
"A sok 5 colos telefon kereső ember meg keres, de nem vesz. Ha benne, akkor lennének ilyen telefonok, de végül inkabb megveszi a 6 colost, mert
alig drágább. NINCS KISEBB"
"Ha jól értem, egyszerre legyen kicsi, olcsó, és mindenre jó, és akkor vennéd."
Nekem a Poco X3 tudása is bőven elég lenne az i12 Mini, vagy akár a Pixel 5 méretében. -
elfelejtette
veterán
"Van, akinek elég, igen, de túl kevesen vannak."
Elég csak ezt a topicot végig olvasnod, minden második ember 5-5,5" közötti méretű kijelzős telefont keres...
Asztali gépet én is alig kapcsolom be itthon, szinte mindent mobilon intézek, amit meg nem, azt a munkahelyen megoldom, ott 8 órát bámulom a képernyőt. Játszani nem szoktam, filmet meg tv-n nézek. Amire használom a telefont, arra a mostani Redmi 3s is elég 5"-os kijelzővel, és használható 4000-es aksival.
Ha lenne az i12 Mininek androidos alternatívája, akkor azt venném, persze értelmes aksival, és értelmes áron. Ha rám szakadna az otp, akkor talán vennék egy Pixel 5-öt a kamera miatt, de egyébként van tükrös gépem, és 100e fölötti árat nem adnék meg egy telefonért. Jelenleg ott tartok, hogy ha a Redmi 3s megpurcan, és addig nem lesz értelmes ajánlat, akkor Poco M3-ra váltok. Bár a Honor 7A-t is csak 6 hónapig bírtam használni, a 152*73mm-es méretét nem bírtam tovább, lecseréltem egy LG Q6-ra, azt meg a mostani Redmire.
Sajnos a fogyasztói társadalom arra épül, hogy a "nem olyan vészes a méret, és alig drágább" természetes, én ennél intelligesebbnek érzem magam, hogy ilyennek bedőljek, és még tapsikoljak is hozzá. Vagy a végén még tényleg veszek telefon-telefont.
Ájvé, diegho: Elég nehéz kijelenteni, hogy nincs igény a kisméretű modellekre, mikor szinte nincs is ilyen. Ami van, az vagy gagyi, vagy drága (nekem). 2019-20-ban max. 150*70-es méretű, min. 3gb rammal szerelt telefonra a gsmarena keresője 8(!) találatot ad, 2db iphone és pixel, meg 4db samsung, ennyi. -
Nem szükséges senkinek sem hinned, de ne tégy egy szakmai topikban olyan kijelentést, amit nem tudsz alátámasztani, mert nincsenek meg a konkrét információk a birtokodban. E módon csak félrevezeted az embereket.
A probléma valós, érdemes róla beszélni, de a Samsung kivételével senki sem tudja mennyi készüléket érint a hiba, találgatni meg úgy gondolom fölösleges.
-
-
csaba1203
addikt
Azért írtam, mert kiemelted a fotós képességeket. Azért ebben a telefonban van még tartalék és a verzió frissítések is 3 évig garantáltak hozzá.
Nézz meg olcsóbbakat milyen a támogatottságuk ezen a téren és ott erős kompromisszumokat kell azért kötnöd...
S20 Fe egy nagy fiaskója a Samsungnak én a helyükbe garanciában cserélném az összeset! -
siege5
aktív tag
Lehetséges, a külföldit én is hallottam bár ez jelenthet több mindent is. A topikjaban azért nem tudnak róla az én olvasatom szerint mert akinél jó az nem panaszkodik a többiektől meg nem tudni vagy nem reagálnak. Mindenesetre ott nagyon új panasz nem volt erről az utóbbi időben ezért következtettem erre. Nos meg mindig azt mondanám ha van türelmed próbáld ki újra legfeljebb ugyanott vagy mint most.
-
xhege
veterán
Ebből a hármasból S10 Lite + gcam. A sima Note 10 a gyári kamerával jobban fotóz, de akksiban nagyon gyenge (max 4 óra kijelzőidő volt nálam). Az S10 Lite Snapdragon processzorral bír, arra vannak jó gcam portok, és azzal egyértelműen jobb lesz fotózásban, mint a másik kettő.
-
-
-
sagesz93
addikt
-
thomson7575
tag
Félreértés ne essen én nem fogok senkit elítélni amiatt mert olyan telefont vesz ami nekem nem jön be, vagy esetleg én nem ajánlanék. Én csak elmondtam a személyes véleményemet, majd egy olyan kommentre reagáltam amiben kvázi lehülyéztek csupán azért mert más állásponton vagyok.
Én ide nem veszekedés miatt járok, hanem hogy segítsek ( vagyis próbáljak sagíteni) embereknek személyes tapasztalataimmal.
Nincs azzal semmi baj, hogy ha valaki megmondja, hogy nincs igazam, az egyetlen baj csupán azzal van ahogy megmondják. Ha valaki lekezelően beszél az ne várja el, viszonzásul a seggnyalást.De mégeszer leírom, ez csak véleménykifejtés nem szentírás. Aki mégis 70 ezer forintért A5-öt választ a konkurenciákkal szemben hasonló áron, használja egészséggel
-
knoxhu
senior tag
Ez a legszimpatikusabb készülék a 4 közül viszont a kamerájáról írnak olyat hogy elég rossz minőségű képeket készít. Erre tudsz esetleg valamit?
(#44132) edem96
Kösznöm a választ neked is, igazából az a furcsa, hogy a Sony telefonoknál többen is sérelmezik a kamerával készített képek minőségét. -
-
mtcob
senior tag
Véleményem szerint jobb a Moto G az SP-nél, hardveresen nem olyan nagy a különbség, kijelzőben nagyon alázza az SP-t, és ott van a remek szoftveres támogatás is, ami majdnem Nexus szintű: az aktuális legfrissebb android verzió 1 hónap csúszással érkezik....Moto G-re legfrissebb szoftver a 4.4.2, SP-re jön a 4.3 és nem is kap több frissítést (és akkor azt sem árt megemlíteni hogy a sony-s szoftver jóval lassabb, és többet is akad mint a stock droid)
Kamerában viszont az SP a nyerő
Összességében a Moto G jobb szerintem, erősebb wifi, jobb szoftver, és szebb kijelző....szerintem megéri
Magyar nyelvre megoldás a morelocale2 nevű program, olyan ~90%-os hatékonysággal tudja lefordítani a szoftvert -
mtcob
senior tag
Expansys esetén él a garanciális ügyintézés, email-ben felveszed velük a kapcsolatot, elküldöd nekik postán a készüléket, ők pedig intézik a többit a legközelebbi külföldi partnerüknél, szerintem ez még egész emészthető, és kárpótol érte a telefon remek ár/érték aránya
(#43544) istnag Samsungok hajlamosabbak beégni, nekem Nokia C7 másfél év alatt nem égett be, szerintem a 820 sem fog belátható időn belül
Samsungból viszont rengeteg beégett kijelzőset látok ismeretségi körömben (S Advance, S3 mini, S3, S4)
G2-nél ez szériahiba volt, elvileg az újabb modellek esetén már javítva van, és cserélik gariban (egyébként megőrülnék ha ropogna nekem a telefon, egyszerűen elveszi a prémium érzést)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest