- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
válasz
bendi806 #174965 üzenetére
A fotós képességek miatt megérheti megfontolni a használtakat:
Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Redmi Note 10 Pro, itt pl gcammal sokat fejlődik a fotók minősége, de a topikjában bőven találsz segítséget -
Ujfelhasznal
tag
válasz
bendi806 #156200 üzenetére
Sziasztok! Páromnak kellene valami telefon, és bár én eléggé sokat bújom a sajtót és fórumokat, eddig a Galaxy A40/A41 kivételével mindent elutasított, de hátha van jobb ajánlat is. Nem könnyű eset, és nem is tudom, létezik-e egyáltalán a mai piacon minden szempontból megfelelő telefon.
Jelenleg egy Xperia XA1-et használ, ennek a teljesítménye a bőven elég neki, tehát egy alsó-középkategóriás kiszolgálhatja 2-3 évig is(lsd. lentebb). Itt vannak a részletes követelmények.-Árkategória: maximum 60 ezer, de inkább 50 környéke (olcsóbb is lehet).
- Használt vagy új? Használt
- Hol vennéd meg? Hardverapró, Jófogás, Marketplace
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Nincsenek nagy igényei, de legalább 2 évig használná.
- Mire használnád? Alap felhasználás (böngészés, YouTube, Insta, Fb böngészőből, kisebb hardverigényű játékok mint a Gardenscapes, Chess.com). Nem fényképez sokat, és ha nem durván olajfestmény a kép, már jó.
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? Feltétlen androidost szeretne, nyilván GMS legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 150 mm-nél ne legyen magasabb.
-Legyen Jack csatlakozó
-Kijelző technológia mindegy, felbontás is elég ha 720p minimumMutogattam neki Xiaomikat, Realmeket, régebbi Huawei/Honor telefonokat, és iPhone 6S-t a mérete miatt, ezektől a gyártóktól nem szeretne, így a jól használható, kicsi, Jackes telefonokból kifogytam. Ami leginkább bejön neki az a Sony, esetleg Samsung. Nem zárkózott el a Lenovotól, Motorolától stb-től sem.
-
Norbi.
őstag
válasz
bendi806 #153336 üzenetére
Használtan inkább Xiaomi Mi 8, Poco F1, néha ki lehet fogni Oneplus 6-t is. Az MI 9 SE is ajánlható szerintem, a Samsung Note 8-at ennyiből nem hiszem, hogy megkapod és ha meg is, akkor jól át kell nézni.
A Redmi 8T-t megkapod újonnan ennyiből, a Note 8 Pro szintén jó választás, de az elején említettek azért minőségibb készülékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest