- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nindzsame
csendes tag
Az angollal nem lenne gond, de már az is siker, hogy magyart megtaláltam végre! XD
Nomeg fentebb olvastam valamit, hogy amit a kintiek nem tudnak, azt a magyarok megoldják... na persze ki tudja.Maj meglássuk. Minden esetre, tavalyi problémám kapcsán gyors választ kaptam, meg vigaszdíjként a nemleges válaszra egy 10% kedvezményt adó kupont, bármilyen nem akciós origin game-re.
Loll!
-
Ryder62
őstag
Az AC1, AC2, és Brotherhood megvolt.
A 2 zseniális lett, de a Brotherhood eléggé rókabőr.
Revelationst még nem játszottam de ahogy néztem azt eléggé lehúzták.
A 3. részben látok még lehetőséget. Rögtön az AC3-ra ugrottam volna de a történet miatt muszáj előbb végigvinni a Revelationst.
-
Zoli133
addikt
Csak ha már szóba jött AC
1-2: Zseniális
Brotherhood: Hát jó, de kéne valami új.
Revelations: Jah ez nem a brotherhood
3: A játék jó, bár a történet szvsz jobban el lett szúrva mint az ME3.ME-ről nem nyilatkozok, valószínűnek tartom, hogy elfogult vagyok (Azaz 1-2-3 zseniális
)
-
tiv83us
veterán
Csak egy off kerdes, hogy a fenebe tudod kovetni, hogyha mondjuk Platinumon megolsz egy Brute-ot (asszem az kb 1300 pont), utana megnezed a Reaper Mastery-t es fejbol vagod, hogy mennyi Brute pontod volt elotte?
ps: Egyebkent nem vettem eszre semmi felezodest sehol, kb egy hete meglett a Collector Mastery-m masodjara es mar csak 50k husk pontra vagyok a masodik Reaper Mastery-tol, ugyhogy vagy felezodik es nagyon irtok, vagy nem felezodik es csak jatszok rendesen, ahogy szoktam
-
Nindzsame
csendes tag
Uhh! Nagy grat! Én csak a hecc kedvéért kipróbáltam a Volu Engieneer-t bronz szolón, de már a második körbern elseggeltem. Szerencsétlen labda srác csak áll a fedezék mögött és szánalmasan sok találatot kap, pisztán azért, mert nem tudom, hogy mi a módja, hogy ő is rálapuljon egy olyan fedezékre, ami mögött még egy krogan-t sem találnak el... :\
Arról nem beszélve, hogy talán rosszul választottam a karaktert is... bár a bronz chalange még neki sem kéne, hogy kihívás legyen. :\ Minden esetre, fura, és valamit tuti szarul csináltam, mert eddig egyig karakterrel sem tudok igazán stabilan talpon maradni már silverben sem. Gold-ot épp ezért meg sem próbáltam. -
Gabor777
aktív tag
Új DLC óta egyre több buggal találkozik az ember, és az originre is sokan panaszkodnak. Szellem dolog nálunk is előjött, illetve a banshee féle magnet hand még mindig elég gyakori. Ezzel nem is lenne baj, csak goldon 10ik körben ha egy valaki kidől, ott már nehéz végig csinálni. Akinek lenne kedve néha napján játszani, vegyen fel origninen: GaborIk_77
-
-KP-
addikt
-
vitaro
senior tag
Jó időt mentél, egyedül tényleg nagyobb kihívás. Mi négyen 14 perc (+áfa) alatt végeztünk egy silverrel. A commendation pack tartalmára leszek majd kíváncsi, ugyanis azok az n7 fegyverek amik eddig az ilyen feladatok teljesítéséért jártak, átkerültek a "sima" ultra rare kategóriába a manifesten. Nem tudom spectre packokkal fel lehet-e őket oldani, most kicsit gyűjtöm a pénzt a érkező dlc miatt.
-
-
vitaro
senior tag
Az eheti változtatások része.
September 25 Multiplayer Balance Changes
Battlefield 3 soldier kit now available as a new Rare card
Typhoon Assault Rifle
- Recoil no longer gets worse as the weapon levels up.Striker Assault Rifle
- Max spare ammo increased from [48-60] to [60-72]Eagle Pistol
- Damage increased from [74.9-93.7] to [86.1-107.7]
- Encumbrance decreased from [0.6-0.25] to [0.45-0.25]Paladin Pistol
- Encumbrance decreased from [1.25-0.7] to [1.0-0.7]Talon Pistol
- Encumbrance decreased from [1.1-0.6] to [0.9-0.6]Carnifex Pistol
- Encumbrance increased from [1.0-0.5] to [1.2-0.7]Piranha Shotgun
- Clip size decreased from 8 to 6Frag Grenade Power
- Base damage increased from 750 to 900
- Evolution 4 bleed duration reduced from 10 to 5 seconds. The total damage applied remains the same.Lift Grenade Power
- Base damage increased from 750 to 900
- Evolution 3 increase to max grenades increased from 1 to 2Sticky Grenade Power
- Base damage increased from 900 to 1100
- Evolution 3 increase to max grenades increased from 1 to 2Cluster Grenade Power
- Evolution 3 increase to max grenades increased from 1 to 2Inferno Grenade Power
- Base damage increased from 125 to 150 per second
- Evolution 6 impact radius bonus increased from 40% to 50%Hurrá, változtatgatják a fegyvereket össze-vissza, közben a játék meg egyre kiakasztóbb. Mai nap folyamán vagy ötször vesztette el a kapcsolatot a szerverrel, az előbb pedig gold meccs legvégén (már kiírta, hogy győztünk) omlott össze a program.
-
tiv83us
veterán
Penteken felmentem, sikerult elsore. Hostoltam, mint Asari Vanguard, aztan bejott egy Quarian Female Infiltrator. Mondom, "so be it" (
), atvaltottam egy Quarian Male Engineer-re, aztan jott egy harmadik, az vette az adast, o is QME lett, majd a negyedikre ra kellett szolnom parszor a mikin, hogy huzzon elo a szatyorbol egy Quarian-t es ne N7 Destroyerkedjen nekem itt, mert kib@szcsizom.
Aztan vegulis lerendeztuk gyorsan a Cerbit a Ghosr-on, utana meg futottam par jot nehany Batarian csapattal.
En orultem a challange-nek, egy csomo olyan karaktert elo "kellett" huznom a batyubol, amivel mar nagyon regen nem jatszottam. Pl belefutottam egy Krogan csapatba, mivel a Battlemaster nekem tul "Overpowered" (), igy kivalasztottam egy Krogan Sentinel-t. Rajottem, hogy eletemben nem voltam meg Krogan Sentinellel, es kifejezetten elveztem dobalni a granatokat es fejbecsapkodni az ellent. Szoval en elveztem
-
vitaro
senior tag
Készülőben van egy nagyobb méretű patch, mit ne mondjak, van mit javítani. Még nem tudni mikor jön de jön. Hacsak nem hazudtak erről is mint sok másról.
A hétvégéket illetően megfigyelhető egy szép minta: 3 sikeres után jön egy ami bukta. Eddig ez háromszor történt meg. Volt, hogy nagyon messze voltunk a kitűzött céltól az operation vége előtt egy nappal, mégis sikerült valami csoda folytán. A legutóbbi meg kimondottan bukásra volt tervezve, alig-alig adott R2D2 kísérgetős feladatot. Bezzeg azóta szinte más sincs.Omega: Sosem hittem volna, hogy ezt mondom de nem érdekel mert single...
-
Wizard of Oz
aktív tag
"op hetvegek rendszerint buknak"
Kemény 3 bukta volt eddig.
<rosszindulat>Az pedig nyilván nem bunda, hogy mindig minden 4. operation lesz csak failure.</rosszindulat>
-
tiv83us
veterán
-
Kidus
őstag
Probaljatok meg white vagy glacier, full biotic csapattal, sok explosion.
Megy mint a karikacsapas.
White-on hatso szoba, glacieren kozepen fent a kis office.
Kell kb egy asari justicar, egy uj vanguard biotic slash-el, egy ex-cerberus adept/vanguard, meg egy akarmi, legyen az human sentinel, sima asari adept, vagy turian sentinel.
Geth-ekkel a legkonnyebb, ja es ott van a geth infiltrator, cloak-proxy-piranha kombo, mindent leszed 3mp alatt.
Ilyen felallasban a platinum is 20 perc.
De mehettek mas kombokra is, tech burst vagy fire explosion, csak jol kell osszetenni a csapatot, meg eros fegyverek kellenek es jo recharge speed a powerekre.
Megeri, mert ha a hatodik korben megcsinaljatok a feladatot, annyi kreditet kaptok, mintha befejeznetek a goldot. -
Eli_Stone
aktív tag
Hát igen, jelenleg a BW vehetett volna példát egy másik EA fejlesztőtől mert ugye az új Dead Space ilyen lesz. Azt kíváncsian várom. Bár tuti, hogy nem fogom előrendelni majd megnézem mik a vélemények és, ha jó akkor majd megveszem.
Amúgy csak kíváncsiságból, volt már valaki akkora ME FAN, hogy megvette az új fegyver pack DLC-t 160BW pontért?
-
vitaro
senior tag
Szerverek nem voltak tegnap a helyzet magaslatán, rengetegen panaszkodtak a lag miatt. BW meg jobban tenné ha a folyamatos nerfelés helyett inkább az ilyen hétvégékre helyezné a hangsúlyt, egy semmit nem érő victory packért senki nem fog küzdeni. Egy új játékmód jelentősen meg tudná növelni a multi élettartamát.
-
Kidus
őstag
En is alairom, hogy teljesen mindegy. Mielott kijott az Earth, osszegyujtottem jo masfel millat, aztan meg jatszottam parat. 21 premium pakkbol egyetlen uj karaktert SEM dobott, aztan jatszottunk meg, a kovetkezo 3 meg csak azt.
Miutan mar majdnem minden fegyverem megvan, es az osszes karakter, leszoktam a premiumokrol, sima spectre pakk sokkal jobbakat ad. Nem tul jo erzes premiumra kidobalni a penzt es ammot kapni allandoanHetvegi challenge meg 33% korul volt par oraja, ha jol lattam, megint nem lesz victory pack, de ahogy lattam a reakciokat a gamerektol, senkit nem erdekel, nincs benne semmi ertekes.
Meg ugye nyar van, meg olimpia stb... senki nem jatszott, aki meg igen, az a commendation-re ment. -
vitaro
senior tag
1. Hétvégi feladat:
Squad goal: Bármilyen nehézségi szinten, bármilyen ellenfél ellen a Londoni pályán full extraction.
Allied goal: Bármelyik pályán, bármelyik ellenfél ellen kell teljesíteni a 10. kört (tehát ha 11. körben mindenki megfekszik már az is jó), úgy, hogy összesítésben legyen meg 200 000 bronze, 175 000 silver és 70 000 gold meccs.2. Leviathan
Nem lesz benne új csapattárs. Elvileg egy lázadó Reaperről fog szólni.
-
Vinyard#
aktív tag
Mondjuk elég csúnya dolgok mentek ott, szóval valamilyen szintű "megtorlásra" lehetett számítani. Egyébként szerintem az értelmes rajongók már régen otthagyták a fórumot, és mondjuk a HTL communitybe csatornázódtak(Én legalábbis ezt tettem volna...szal most magamból indultam ki
).
-
leviske
veterán
Igazából játékstílus kérdése. Mivel én leginkább adept karival nyomom, nekem a geth a legnehezebb, a cerberus meg még mindig röhögve vállalható és a reaper se jelent gondot, ha nem kis pályán toljuk.
MÁS: Leviathan-hoz annyit, hogy 800BWP-ért egyszerűen nevetséges. Főképp, hogy a kiszivárgott infók alapján csak egy újabb megerőszakolása a sztorinak. Majd youtube-on megnézem, de hogy az Omega DLC-n kívül eszem legmélyebb ágában sem áll dlc-t venni a 3-hoz, az egészen bizonyos.
-
G4ga
őstag
nem salari palya...
az uj modot viszont 3bol 2x bedobta. ugyhogy szamitani lehet ra hogy mostanaban sokxor dobja majd!500K bol elsö kanyarra:
- 4x Geth Inf
nagyon kellet.
- 1x Asari Justi
- az uj sniper
- az uj shooti 2 szintigCsak spectre packot vettem.
a egyenlore ennyi packot vettunk! -
Eli_Stone
aktív tag
BW féle NFS
Az szerintem valami ilyesmi lenne: NFS: Origins, vagy NFS: Overlord, vagy NFS: Drivers of the Old Republic
Blood Dragon festés, nitro helyett hiperhajtómű, az autókban alapfelszereltség egy EDI és amikor kiszállsz az autóból mint a The Run-ban akkor az ellent egy hatalmas kardal kell kaszabolni vagy egy M55 Argus-al lőni, ja és maga az ellen meg olyan lesz mint a DA-ban meg a ME-ben, a környezet meg váltakozik a versenyeknek megfelelően a DA meg a ME-es világ között a versenyzők meg szintén vegyesen a DA meg ME karakterei lennének és természetesen a BOSS Race meg a StarChild ellen lenne
Uff a Star Wars-ot teljesen elfelejtettem na akkor azt még átgondolom és jelentkezem valami fénykardos jedi-s változattal is -
JamesHun
addikt
az ME2 höz nem voltak vészes árban a jobb kiegek sem
azt az árat max megadom a 3-nak is ha igényes és nem 1 órányi vackot ad csak hozzá
multi kiegért remélem sose mernek pénzt kérni
így is néha sokat kell várni mire összejön egy 4 fős csapat hát ha még széttöredezne hogy ki vette meg és ki nem -
Eli_Stone
aktív tag
Hát igen, betarthatta volna az ígéretét. De a profit orientált világban sose lesz olyan, hogy valaki maradéktalanul betartja amit ígér és nem csinál megtévesztő reklámokat.
Mondjuk én a Batman AC végén is szomorú voltam miért pont a csajomat kellett kinyírni, miért nem mondjuk a macskanőt vagy akárki mást. jah, hogy akkor nem lehetett volna catwoman dlc-t kiadni az más, de így esélye se maradt Batmannek a boldog életre és Robin is elvesztette az Anyját.Egy RPG játéknál szerintem is legyen legalább két különböző eshetőség halál + happy end és aztán ezeket lehet cifrázni egy kis drámával, stb... de a ME3 vége szembe ment az eddigi ME filozófiával és most választhatod, hogy meghalsz vagy meghalsz és ezt extrázták úgy, hogy magaddal ránthatsz egy komplett fajt is csak, hogy még jobb legyen a helyzet. Ez nem RPG így ez csak egy zárt lineáris történet ahol néha mondhatsz valamit a többi karakternek de mindegy mit csinálsz minden út ugyan oda vezet. Speciel el lehetne adni COD: Space-nek
csak ki kell venni az RPG és Story Telling módot és csak az Action-t meghagyni.
-
Polllen
nagyúr
a filmeknél és könyveknél ez rendben van... én a játékoknál nem szoktam ezt meg és nem is akarom...
Extrém példa, de mondjuk f1 2013-ban hogy esne, ha az utolsó futam végén egy kicsúszásnál meghalna a pilóta és kezdhetnéd az egész szezont újra?
amúgy nálam kis szkafanderes krapekok lettek...(Tali tuti teherbeesett...
)
-
Polllen
nagyúr
Arra gondoltam, hogy a játékra ráírhatnák, hogy ez dráma, horror, sci-fi vagy mi csoda szeretne lenni, mert egyre népszerűbb a mindenki meghal típusú befejezés és én még a régi meséken nőttem fel, ahol a hős nyert...
A játék végén nem letaglózva akarok ülni, hanem örömködve. Az elsőhöz inkább választok egy jó könyvet vagy filmet. Bár ha bio kiad még 1-2 ilyen AKCIÓrpg-t, akkor pár év múlva ez is olyan lesz mint a cod... 3 óra film, 20 perc interakció.
-
Eli_Stone
aktív tag
Az első ME-ből lényegesen kevesebb van mint a többiből mert az elsőben nem volt annyi videós jelenet mint a többiben. Az első rész kb 80% gameplay 20% videó a második rész 60% gameplay 40% videó a harmadik rész 40% gameplay 60% videó aminek a felét nem lehet átugrani.
Egy kicsit vissza térve a filmekre én tegnap megnéztem ezt a Battleship-et és szerintem egész jó kis film lett. Persze tele van tipikus halivúdi húzásokkal meg Halo-ra hajazó űrlény páncéllal de ettől függetlenül jó. Csak, hogy legyen egy aktuális példa az agyon animált sci-fi és történet összefüggésre.
Meg a jövőbe tekintve így első ránézésre a Loopers és a Prometheus jó lesz vagy nemmeg talán a Total Recall remake is jó lesz.
-
Eli_Stone
aktív tag
-
leviske
veterán
Condoron meg sok esetben át tudnak lőni a falon, meg futás közben visszadob méterekkel és bevág fedezékbe.
Amúgy, hogy védjem a fajtámat, egy 20-as karakter semmit nem ér, ha még fejletlen cuccaid vannak. Egy 5-ös kari is szét tud alázni egy full 20-as bagázst, ha mondjuk egy 10-es Widow figyel a kezében.
-
Edem05
őstag
Na akkor még egyszer: Mass Effect 3: Multiplayer Strategy #3 - Resurgence
Bocsi az előző rossz linkért csak kapkodtam -
GeneraL_XTX
veterán
"game.co.uk-röl levették a játékot. náluk nem kapható már. helyette egy FAQ van!"
Persze h nem kapni náluk ha jól tudom az egész Game áruházlánc úgy ahogy van jelenleg csődeljárás alatt áll testvéroldalastul mindenestül.
Ettől függetlenül egészen elképesztő és példa nélküli ez a nagy leárazás, eddig ilyet AAA játéknál még nem láttam a megjelenés utáni egy hónapon belül. Itt is nem kevesebb mint nyolc! példány kerül szétosztásra nyereményjáték keretein belül, ez ugyancsak példa nélküli eddig.
-
L4mie
veterán
Az a baj, hogy napközben (melóhelyről nézem inkább a ph!-t (pang mint a fene)
este ME zés közben ránézek és látom 50+ hozzászólás, na fene se olvas annyit mikor lehet játszaniakkor szoktam elveszteni a fonalat.
ohh, na pl hollóét láttam tiedet nem
de remélem megoldják mert morcik leszünk.
-
L4mie
veterán
Hát nem tudom, nekem a falcon tegnap arra volt jó, hogy a spawn pontra lődöztem és mivel aoe ezért ott táncikáltak egy helyben amíg nem kellett töltenem, közben sniperrel szedegették őket a csapattársak.
Viszont néztem Atlasnál 4 lövés vitt le 1 kockát a pajzsából....az szerintem nevetséges egy ilyen low rof os fegyvernél.
Mellesleg egy sima tropper-nek is 4 lövés kell belőle, hogy meghalljon (Silveren)
Bronzon állat elismerem, de ha assault rife akkor én a Mattock-ra esküszöm. Pontos mint állat, Rof az az ujjad...csak könnyen elfáradsz
Mármint a könnyebben beszerezhetőek közül.Ja M-76 Revenant amit tegnap kiesett...hát no comment...inkább adjon medipack ot mint ilyen használhatatlan izéket
Multi DLC-k jöhetnek (persze ingyenesek) nem ártana néhány új játékmód, az hogy goldon nehéz az oké, de egy idő után már akkor is unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged