-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Üdv!
Már nézegettem 1-2 helyen,de nem találtam választ az alábbi problémámra:
Amikor ismerőst meg akarom hívni,ezt írja ki kb:
"you must enable origin in game"Most telepítettem újra a win-t!
Kipróbáltam már pár megoldást angol oldalakról,de semmi!
Minden jól működik,de nincs origin panelom.
Shift+F1re se reagál semmit!
Amúgy megy a játék nincs vele baj,de nem tudok ismerősökkel játszani! :SValaki már futott bele ebbe,valami 5let?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Mostanában csak platinumon játszok,és rá kellett jönnöm,h alig van jó fegyver,ami hatásos azon a szinten.
A Reegar Carbine-nál nem is találtam jobb fegyvert,illetve,ahhoz hasonlót se.
Pedig az csak rare fegyver.És az ultra rare n7es fegyverek legtöbbje se jó.
Kíváncsi vagyok nektek mik a véleményetek,illetve ti melyik fegyvereket szeretitek. -
GAbre
veterán
Azta gyerekek milyen szerón voltam...
1 lövés mindenki,hallhatatlan voltam,és 12 perc alatt levittünk 1 platinum mapot
Mellesleg csak annyi gebasz volt,h nem tudtál töltényt szerezni(se thermal pack,se felszedni)Volt már vki ilyen szerón?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdezném,hogy promotal erősödik vmit a karakter?
Illetve,h helyezés alapján,vagy mi alapján dobál különböző módokat?
Gondolok itt a lőszerre,illetve akár bármelyikre. -
GAbre
veterán
Igen mi van vele?
Más:
Annyira tele már a hócipőm a bugokkal... :S
Mióta kijött az új dlc,tele a hócipőm.
Most is folyamat meghalok a pályán a semmitől.(ghost map)
Vagy olyan mintha laggolna, a karaktereket tudom ölni,de pl a glacier pályán az áramgömb is 1 helyben áll azt látom,közben meg a pályán meglepetésszerűen lemegy magától az életem+ a pajzsom,tehát mégis mozog.(úgy a 6.ik pálya után lett normális.Az mondjuk nem zavar,h collector az út közepén ott marad fej nélkül,és megbotlok benne folyamat.
A múltkor említett bugokon kívül még ezek is... :SJut eszembe másnál is instabil az ea kapcsolat mostanság?
-
GAbre
veterán
Topik cimet sikerult vegig olvasni?
[ Módosította: tiv83us ]
-
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdezném,h ér vmit,h updatelődik a fegyver,mert pl a geth shotgunom is 7es szintű,de semmivel nem erősebb,gyorsabb vagy vmi,mint az 1es szintű!? :S -
GAbre
veterán
Megkérdezhetem,h lehet képet berakni/megszerezni háttérnek a lobbyba?
-
GAbre
veterán
Annyira tetszenek a bugok mostanság!
Az még hagyja ám,hogy van pálya amin játszani se tudok,mert csak tölt,és tölt és tölt.
Az is,hogy van olyan pályarész amin át se tudok menni,mert a levegő blokkol!
Azt nem is említve,hogy gold szerót keresek,vagy adott pályát,és persze 1ik se stimmel!De ez a mai mindent vitt!
Sehol 1 ellenség!A levegő öl meg!
És csupán ~10x haltam meg így
Képek:A második képen látható,hogy még a feladatot,se mutatta
-
GAbre
veterán
Vki tud vmit erről az n7 raitingről?
Vmiért hetek óra stagnálok rajta 120aik helyen haverommal :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest