- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
Tegnap elindítottam az Origint mert nekem úgy van beállítva hogy én indítsam.
Feljött egy ablak amibe az origin megkérdezi hogy 0-10ig értékelve mennyire ajánlanám egy barátomnak a progaramot:
A NULLÁT csekkoltam be majd azt külddtem el.
Nekem most például olyan gondom van ha ME3zok hiába nyomon a Shift+F1et hogy bejöjjön az origin panel nem jön be.
Már megvátoztattam Ctrl+F1 re meg mindenre ami csak létezik de nem reagál gondolom reinstallálni kéne programot.Ui.: Ezek után mit várnak,Idióták. Nem tudják ezt nyamvadt programot megírni jól.Régen csinálta a Lost Connectiont most az megszünt (csak el ne kiabáljam) helyette meg van ez. ??????
-
Nindzsame
csendes tag
Hát, már elköltöttem belőle kb 1,5-öt...
De elég nehéz volt megállni, hogy ne az egészet. :S
Kicsit fosok a ban-tól, ezért épp azon vagyok, hogy visszahozzam.Meg most épp próbáltam rájönni, hogyan kérdezhetek a magyar supportnál, de valahogy nem igen találtam olyan felületet. Csak a keress választ a kérdésedre szart... Bár biztos én nézek be valamit már megint... egy évvel ezelőtt sikerült valahogy kérdeznek, de akkor is megszenvedtem... erre emlékszem egyedül belőle.
-
robyg
senior tag
Üdv.
Szerintem Nindzsa a mi platinánkról beszél.
Most nem tudom hogy az uncsim vagy én voltam-e host.
De semmi trainert nem alkalmaztunk.
Amióta olvason az ME3 fórumát nem hallottam ilyet hogy a pénze igy megugrik valakinek.
Full maxos karakterekről , bebuggolt drónokról , vásárlási buggokról már olvastam.
Lehet már megint valami új hiba keletkezik az originen.Nindzsaname(10559) : Mindenesetre szerintem örülj hogy ilyen buggod lett. Ha nekem lenne ennyi suskám én arsenal pakkra költeném mindet.
-
robyg
senior tag
A Reegar Carbine tényleg jó pikk-pakk le lehet szedni a Barriert meg a Shieldet.
Én régen a Cerberus Harriert használtam de áttértem az M-7 Lancerre.
A Geth Juggernautnál szoktam még használni a Particle Riflet meg a Reeger párost.
Platinán szinte csak ezt a három fegyót használom.
-
-
G4ga
őstag
N7 rangodon dob 10 pontot ha promotolsz.
Ill. +1 pontot kapsz minden sikeres tulelt jatek utan mindadig amig nem 20as a kari.Az itemeket pedig teljesen random dobalja.
Nem fugg semmitol, max attol h milyen kedve van a rendszernek es mennyire vagy Neki szimpatikus.
Ha vmiert pikkel rad szarul dob. Ez meg annyira se kiszamithato mint a jatekgepek.
Ott legalabb periodikus volt, de ez... Hagyjuk inkabb. -
törölt tag
Igazából nem tudom, hogy a DLC maitt van e, bár tényleg mintha azóta lenne.
Az EA szerver sokat dob engem is, de netem van, ez még talán a kisebbik gond ha a többit nézzük:
Legnagyobb bajom a laggal van:
- 1-2 mp-es késés néha olyan távolságokról ránt vissza hogy csak nézek
- dark sphere késik, nem tudom/rosszkor tudom detonálni
- Fury-nál az AF és a throw ritkában detonál a késés miatt
- Vanguardok nem charge-olnak (késés)De úgy összességében mindent befolyásol a kombókat, képességeket, találatot.
- gyakrabban van, hogy elvész a credit, xp - restart megoldja
- drón beakad/leesik, eltűnik.Amúgy nincs valami mod kikapcsolni az autocover-t ? Elegem van már belőle...
-
tiv83us
veterán
Azt irtad "a viragbolti jatek elonye, hogy minden free" (nem biztos hogy szorol szora pontos az idezet, de a lenyeg ez volt) es linkeltel egy kepet, amin minden pack free volt. Kovetkeztettem, hogy warez verzioval jatszol, de ha felreertettem valamit, akkor szorri.
Más: altalaban ezek a bugok akkor jonnek elo, ha nem te hostolsz. En mindig probalok hostolni, majd osszetoborozni egy csapatot, a kulonbseg eg es a fold, foleg a vanguardnal es a Geth Juggy-nal. Proball meg Siege Pulse-ot loni off-host majd on-host. 10 evig tart a harom SP-t elloni off-host, meg 2mp alatt kilovom mind a harmat, ha hosztolok.
-
GAbre
veterán
Igen mi van vele?
Más:
Annyira tele már a hócipőm a bugokkal... :S
Mióta kijött az új dlc,tele a hócipőm.
Most is folyamat meghalok a pályán a semmitől.(ghost map)
Vagy olyan mintha laggolna, a karaktereket tudom ölni,de pl a glacier pályán az áramgömb is 1 helyben áll azt látom,közben meg a pályán meglepetésszerűen lemegy magától az életem+ a pajzsom,tehát mégis mozog.(úgy a 6.ik pálya után lett normális.Az mondjuk nem zavar,h collector az út közepén ott marad fej nélkül,és megbotlok benne folyamat.
A múltkor említett bugokon kívül még ezek is... :SJut eszembe másnál is instabil az ea kapcsolat mostanság?
-
leviske
veterán
Egész egyszerűen tönkre vágták a játékot az új DLC-vel. (Bár örülj neki, míg a kísérendő drone-otok platinumon nem akad be, vagy esetleg az utolsó fél méteren nem esik be a pálya alá.) Visszajöttek a régi bugok és a betöltés is valami eszméletlen hosszú lett megint. Nevetséges.
Az már csak a ráadás hogy ezen hibák ellenére képesek voltak egy karakter nerf-el búcsúzni, ahelyett, hogy visszabuffolták volna az összeset.
(#10365) Chabe89:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged