- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzus
aktív tag
Mindenkinek más a játékstílusa, Attól még hogy nem derítettem ki, hogy az utolsó mariskának a fellegvárban kell-e a protondúsító vagy sem, attól még végigvittem, igyekeztem full haderőt gyűjteni a támadásra, és biztos vagyok benne, ha 40 órám lenne benne, akkor se lenne más a véleményem a játékról.
-
Eli_Stone
aktív tag
Pedig szerintem a BW/EA most nagyon szeretné, ha a Legendary elkezdené a forgatást mert azzal egy újabb hype alakulna ki a játék körül és egy rakás új játékost hozna nekik mert a régi fanbase nagy részét elveszítették és az biztos, hogy a régi ME fanok torkán nem nyomnak le egy darabig fizetős DLC-t így szükségük lenne új arcokra de a ME3 kezd elfelejtődni mert nem sikerült azt hoznia mint a ME2-nek, az 100%-hogy ez nem lesz egy gamer lapban sem az év játéka de az év csalódása címre nagyon jó eséllyel pályázik.
-
KubanitoS
veterán
Mondjuk én a kecskeméti MM-ben láttam Driver: San Francisco CE változatot 8 ezer forintért egy pár hete. Nagy volt a kísértés, de szerencsére az ésszerűség döntött.
-
G4ga
őstag
ne is mond... sokszor idegesit engem is amikor a tök simán hozható játékokat azert bukjuk el mert mindenki szana szét össze vissza! néha én is kommandozok ide oda, de az esetek 90% felismerem mikor van ideje feladni a pontvadászatott és másra koncentrálni!
Néha van azért rosszabb is annál amikor azért buksz el egy meccset mert mindenki önnálló.
Én pl kivagyok attól amikor azért megy el egy meccs, mert lelkesen éleszgetik egymást ujra, és persze az ellen összetömörül és esély sincs a kijutásra... -
Spectrum
aktív tag
Erre azért ne fogadj, nem működik mindenkinek. Sokszor csak szimplán nem ír hibaüzenetet, de megváltoztatja az arcot.
-
Edem05
őstag
Jó, nem azért írtam. Én is össze gyűjtöttem vagy 600ezer kreditet az új DLC-re, hogy majd abból biztos dob valami új karaktert, de nem dobott helyette vagy 3-4 fegyverem X-es lett. Aztán már úgy voltam vele, hogy nem is érdekel csak veszek Spectre packot és 3x egymás után dobott új karaktert. A két Geth-et meg az új Asárit.
-
-
Eli_Stone
aktív tag
Azért ez nem teljesen így van, mint ahogy az előbb említettem, ha nem tetszik a fanoknak, de egy húzó névről, brandről, franchiseról van szó az EA fogja magát és átadja egy másik fejlesztő brigádnak, hátha ők jobbat csinálnak tették ezt az NFS-el is csak, hát nem jött be nekik. tehát, ha a BW "bedől" fogják a DA-t és az ME-t és valaki más megkapja, pl a ME-t átadják a Visceral-nak a DA-t meg a 38 Studios-nak és gond letudva.
-
-
L4mie
veterán
jah..power resetnek kb. semmi értelme
főleg egy ilyen event után...
hát nem tudom nekem tegnap nem volt fun amikor a tauren soldierrel az 1 kockán lévő banshee nek nekifutottam, hogy jól lecsapom meleevel, erre meg se tudtam ütni inkább elkapta a torkom és míg haver tárazott a sniperrel jól megszorongatta....szomorú voltamaz mondjuk elég kemény, hogy néhány erősebb mob instant körvégéig öl :[ elég lenne az instant de feléleszthető.
-
G4ga
őstag
nem tudtam elkepzelni hogy lehet ennyi pontott osszeszedni. hat most mar tudom!
nekem sem szimpatikus, nem az en stilus. sokan semmi mast nem csinalnak vele csak gyaknak. nem szamit hogy elhullanak mellete, lejar az ido a feladatnal. ha jatszok en a kov jatekba automatikusan adom az ilyennek a kicket.
hal istennek tegnap egy egesz jo birgaddal jatszottam. 3an voltunk. szinte 3an toltunk minden palyat. sokan nem csipik amugy szvsz azokat akik vaungarddal jatszanak. melolunk allandoan kileptek. pedig nem jatszottam az ongyilkost. 3-4 korig nem szamit mit csinalsz. ha csak nem rongyolsz be egy nagyobb brigadba nem tudsz meghalni. utana mar esszel kell jatszani. ugy jatszottunk ok mentek elore en meg fedeztem oket. stazis nagyon op tulajdonsag. ellen respawn pontjat folyamatosan lehet vele fogni.
mindenesetre kprobaltam ezt is. amint meglett a 20szint mar ment is a promote! majd ha jatek nelkul osszeszedem a 20 szintet jatszok vele! -
Blyan
félisten
-
kisfer
aktív tag
Igen vettem észre, megcsináltam minden küldetést, felderítettem mindent amit lehetett, meggyógyítottam a genophage-et, megmentettem a salarian councilor-t is, geth-quarian-ok békét kötöttek asari-k, turian-ok is velem vannak mindenki aki sztem lehet a kisebb fajok is.
Így van vmi 3650 EMS pontom.
-
KubanitoS
veterán
Ha igaz, amit a cikkben leírtak, akkor ez tényleg nagyon gáz. Abba ne menjünk bele ki mit gondol a melegségről, erről mindenkinek megvan a véleménye, na de, hogy ez a hamburger-husi csaj erőltesse a dolgot, mondván, hogy ez egy jó dolog már mindennek a teteje. Ez a dolog egy űroperába ráadásul rohadtul nem is való, legalábbis nem emlékszem, hogy a Star Wars szériába lettek volna kancsók.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi.
Amúgy meg azoknak akik hiányolták az epilógust.
Joker-Edi kombónál meg az iChildren-nél hangosan felröhögtem.
-
pohár
félisten
én is, de lepattintott mint a szart
SPOILER
na újrakezdtem egy régebbi mentéstől a játékot (9 órányi játék a mostani 13 órámhoz képest), mert nem akarom hogy odavesszen a geth vagy a quarian flotta, most járok ott, hogy a doki lehívott magához, hogy a menekülteknek vinni kéne medi-gelt a Citadelre... 4 órám odaveszett, de megéri majd, úgy érzem
-
T0rnad0
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged