- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Ferdzsoo #9180 üzenetére
Ez hol van kobe vesve, hogy egyet nullan kell hagyni?
Amugy meg a te jatek stilusodtol fugg, mire raksz. En a proxy mine-t es a tactical cloak-ot altalaban mindig kimaxolom, a tobbihez ahogy kedved van.En altalaban igy hasznalom, Claymore-ral.
Csunya dolgokra kepes, Goldon nem ritkak az ilyen irtasok vele. Jo kezekben mar szinte unalmasan "overpowered" -
C4mp3r
addikt
válasz
Ferdzsoo #9020 üzenetére
"It can be interrupted (and the victim saved) if the Banshee is staggered by incoming damage (especially strong attacks like a sniper rifle shot from Tactical Cloak, a Biotic Explosion, or Sticky Grenades), or killed. Powers that have extremely high force ratings, like Throw, Biotic Charge, or Concussive Shot are also good at interrupting the attack."
-
vitaro
senior tag
válasz
Ferdzsoo #9014 üzenetére
Hát akkor kezdj el egyet szólózni!
Nagy valószínűséggel az első körben kifektetnek, de legalább kapsz belőle egy kis ízelítőt. Amúgy én a mai napig nem teljesítettem egy platinumot sem, egyszer ismerősökkel eljutottunk a 10. körig, de ennyi. Szerintem túl kaotikus, a gold szórakoztatóbb.
-
G4ga
őstag
válasz
Ferdzsoo #8966 üzenetére
ohhhh...
en mar kivagyok ha nem fullos mindegyik ( 255 )
emléxem a nerf elötti idökre. asszem olyan 500 rakétám lehet mikor visszavették 255re.jumbo packkal viszonylag gyorsan fellehet tornaszni. Ám ha nem hajtasz a loszerre, en ugy szoktam hogy sima 5k pacckal toltom vissza inkább
igy egy -5 medigelt vissza lehet tolni 3 packkal és kis szerencsével még karakter fejlesztés is esik.amugy én ugy vagyok hogy az elsö felben sose használok semmit.
ha arra képtelen a csapat hogy 5-6 körig eljusson mondjuk rakéta nélkül ott már gondok vannak. imádom amikor mindenki meghal a kör elején és tulajdonképpen lekell szolozni a kört -
Kidus
őstag
válasz
Ferdzsoo #8935 üzenetére
En a claymore upgradek felet sima spectre packekbol nyitogattam ki, egy gold meccsbol, ami ugy husz perc- fel ora, siman kinyitod es meg marad is
Premium semmire nem jo, max ha mar minden alap uncommon meg par rare ki van nyitva.
Aztan ha eljutsz oda, hogy megvan a legtobb fegyver meg upgrade amiket szivesen hasznalsz, szerintem siman vissza lehet allni alap spectre packre, penzkidobas a premium.
Legtobbszor azt csinalom, hogy egy jatek utan veszek egy spectre-t, meg egy jumbot, igy nyitogattam ki szinte mindent, miutan az uj karakterek megvoltak a dragabbol.En mondjuk orulnek neki, ha lehetne uzletelgetni mas jatekosokkal, vagy ha lenne csak fegyver pack teszem azt 2 hetig, legyen dragabb de akkor csak fegyvert adjon.
Ket fegyvert szerettem volna nagyon, black widowt es typhoon-t. Jol latszik, hogy egyik sincs meg -
tiv83us
veterán
válasz
Ferdzsoo #8937 üzenetére
Eloszor inkabb veteran es sima spectre packokat vettem, hogy a kevesbe ritka fegyvereimet feltunkoljam X-ig, aztan rahajtottam az Ultra Rare cuccokra es csak PSP-t vettem. Mar most is csak azt veszem, a Gear-jeim meg eleg szarok, mivel a fo karakterem az Asari Vanguard, igy nagyon jo lenne a Grenade Capacity Gear-t kicsit felfejleszteni es a tobbi gear is eleg alacsony szintu meg, nem nagyon akarja oket adni sajnos.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #8922 üzenetére
LaCiz85 írta a magyaritas.masseffect.hu oldalom.
"Nos ez valóban hiba, de nem a miénk. Ha elolvastad volna a telepítéskor pirossal írt szöveget akkor tudnád, néhány szöveg technikai okokból nem fordítható.
Ott nincs részletezve, de most megteszem.
A Victory, Recommendation és Jumbo Equipment csomagok neve és leírása nem fordítható mivel az követlenül az Origin szerverekről töltődik le, méghozzá azon a nyelven ami a játékban ki van választva.
A alap Fantom és a Prémium Fantom csomagok leírása le van fordítva, de mivel az utolsó sora mindig a legutolsó multis dlc-hez kapcsolódik, ezért a játék készítői itt is azt a megoldást alkalmazták, hogy a webről töltik le az aktuális csomag leírást, ami ahogy fentebb is írtam, az aktuálisan kiválasztott nyelven jelenit meg a játék.
Ez utóbbi tényt azért emelem ki, mivel a magyarítás telepítőjében lehetőség van megválasztani, hogy melyik nyelvet cserélje le azért előállhat az a szituáció, hogy az ilyen nem magyarul megjelenő szöveg azon a nyelven jelenik meg amit telepítéskor kiválasztottál ami mondjuk általad nem beszélt nyelv kiválasztásakor okozhat kellemetlenséget.
Ezenkívül van három kifejezés (Gear Equipment Bonus, Drop-Off Loaction, Defend), ami valamilyen furcsa hiba miatt annak ellenére, hogy létező szövegek a nyelvi fájlban nem jelennek meg a játékban lefordítva." -
Vinyard#
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #8912 üzenetére
Mit befolyásol? Multi nélkül is elérhető volt a legmagasabb EMS-t igénylő befejezés, amióta meg levitték a határt, ez duplán igaz. Szóval a multi nem befolyásol semmit, ha akarod játszol, ha nem, akkor nem.
Televan: Értem én, de mi lenne abban a rossz, ha külön topicja lenne? Nem azt mondtam, hogy ne lehessen beszélni a multiról...azt vetettem fel, hogy nem-e lehetne neki külön topicja, ennyi. Ez szerintem mindenkinek jobb lenne...a multisoknak is, nekik sem kéne keresgetni a kérdéseimre a választ a nem multis jellegű hozzászólások között.
-
vitaro
senior tag
válasz
Ferdzsoo #8839 üzenetére
A karakterek, fegyverek és a fejlesztések is gyakorisági osztályokba vannak sorolva. Ezek az osztályok a common, uncommon, rare és ultra rare. A commonba (gyakori, kék kártyák) tartoznak az alap fegyverek és az alap emberi karakterek. Ha ezeket akarod gyorsan feloldani akkor az 5k-s packot érdemes venni. A 20k-s veteran packban garantáltan van egy uncommon kártya (ezüst), a spectre packban egy garantált rare (arany), a premiumban 2 rare. Mindegyik esetben van lehetőség arra, hogy jobb cuccot is tartalmaz, ha az n7-es ultra rare (fekete) fegyverekre hajtasz, akkor valamelyik spectre packot kell venned. BSN-en a multiplayer manifested ha megnézed, látni fogod, hogy mi melyik osztályba tartozik, az alapján el tudod dönteni melyik packot érdemes venned.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #7493 üzenetére
Ha külön válaszolok 2 külön hozzászólásra, az már FLOOD-nak minősül itt? (alapból persze, csak megzavar, hogy van ilyen válaszra-válasz funkciója a fórumnak. mindenesetre elnézést a moderátoroktól, ha flood)
Úgy futtasd a gondolatmenetet, hogy nem pottyan vissza a Földre, mert ha nem igaz az indoktrináció, akkor a Citadelen ébred fel. A Föld légkörébe zuhanás biztosan megölné, a 2. részben is meghalt egy ilyen incidens után, szóval ez a játékokból kiindulva is kizárt.
Persze ettől még ugyanolyan hihetetlen, hogy abban az állapotban túlélje, hogy a pofájába robban az a cucc, még akkor is, ha a Citadel komplett felrobbanásától védte valami szintén deus ex machina odateremtődő energia mező (a készítők mondták, hogy emiatt élte túl, és majd elmagyarázzák az EC-ban). Szóval okés, hogy a Citadel komplett felrobbanásától védve volt, de a Decision chamberben keletkezett robbanástól akkor is meg kellett volna halnia, majdnem biztosan. Ezért nem értem, hogy igazából ezen is mit akarnak megmagyarázni...Kitalálják, hogy Shepard körül közvetlen volt egy molekuláris pajzs? Vagy micsoda bullshit-e lehet majd számítani, de komolyan?
-
nanorambo
őstag
válasz
Ferdzsoo #7493 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy A csillagfiúcska
azt mondja, hogy a destroy-al a mi szintetikus részeink (amik nélkül már nem tudnánk élni) is megsemmisülnek. És a végén mégis fellélegzik? Csak annál a befejezésnél lélegzik fel ahol teljesen megsemmisül a szintetikus beültetései amik pont azért vannak, hogy ne haljon meg... Vagy a csillaggyerek hazudott (ha hazudott az egész szövegét meg lehet kérdőjelezni és akkor édeskevés ez a befejezés) vagy tényleg álmodott.
Hát vagy csak a bioware is elveszett a saját maguk által létrehozott sztoriban...
ELÉG GÁZ LENNE -
mrhitoshi
veterán
válasz
Ferdzsoo #7488 üzenetére
Na jó, de mi van azzal, hogy aktiválni kell valamit a Citadellen, manuálisan (ha jól emlékszek), és ha azt vesszük, hogy Shepard nem mozog, akkor hogyan menekül meg mindenki, és mi értelme van akkor a választási lehetőségeknek a végén ?
Én tőlem egy 70%-ot simán kap, mert nagyon jó, de sok a kérdés még így is. -
Lui04
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #7485 üzenetére
Az utolsó 10 perc azért ilyen más mert röptében ütötték össze a tavaly kiszivárgott forgatókönyv miatt. Itt a vidi amiről beszéltem, 3:36-tól mutatja, hogy a fellélegzős vidiben lévő törmelék megegyezik a starchild "lakhelyével".
mrhitoshi: Ha elhisszük, hogy az indoctrination theory igaz, akkor az is lehet, hogy Shepard arra vágyakozik, hogy a társai megmenekülnek és békét lelnek.
baluka26: Ilyenekkel ne foglalkozzál
Ugyanúgy, mint mikor Shepard avengert vesz elő átvezetőkben, mikor nem is volt nála, vagy alappáncélban rohangál a víziókban.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ferdzsoo #7485 üzenetére
Még mindig értelmetlen sajnos a befejezés akárhogyan nézem. Ha álom az egész, akkor a Normandy miért menekül a végén az energia nyaláb elől, és hogy a fenébe kerül az űrbe hirtelen egyáltalán maga a hajó, és a legénység ?
Szóval nem tiszta a kép még mindig, de tényleg van fantázia legalább ebben az elméletben. -
Lui04
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #7481 üzenetére
Kizárt dolognak tartom, hogy a BioWarenél így írták meg a sztorit, mert ez sokkal magasabb szinten van agyilag mint a 3. rész egész története. Ezt csak a rajongók vizionálják bele a dologba, megpróbálva valami értelmet keresni az egészre. Bizonyítja ezt, hogy cáfolták már a dolgot, aztán ugye szerepel az is a videóban, hogy shepard nem is a citadelen van, közben meg egy másik videóban megmutatták, hogy a romok azok ottani anyagok. Bár nem tartom valószínűtlennek, hogy az extended cut dlcvel erre az útra terelik majd a dolgot, lévén, hogy saját maguk nyitottak egy fórumtémát azzal, hogy hiszünk-e az elméletben.
-
Ryder62
őstag
válasz
Ferdzsoo #7477 üzenetére
Hát jah, a galaxis elpusztítása ily módon, amit három játékon és jópár könyvön keresztül fölépítettek... congrat, nice work Bioware.
Sokaknál ez csapta ki a biztosítékot. (nálam is)
Hogy egy olyan világot pusztítottak el amit szerettem, kedveltem.Ugyan emiatt nem dobom a tűzbe a sorozatot, viszont pl ME2 közben többször végigfutott rajtam, hogy amit teszek tul. kép tök felesleges.
-
baluka26
veterán
válasz
Ferdzsoo #7477 üzenetére
Nekem a játék Priority: Palaven-ig hozta a háborús hangulatot. Onnantól kezdve már annyira gagyi, hogy csak azért kell valamit megcsinálni, hogy meggyőzd ezt meg azt.
Cerberus szál is gagyi valóban. Előző részben az egész seregük állt egy Normandy SR2-ből, most meg van milliárd sok állig felfegyverzett katonája TIM-nek
Ja, meg a geth konszenzusos misszió is hangulatos volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest