- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
G4ga
őstag
sok esetben pl cerberus lesz az ellen mintha tudná a gép mit dob. én többször jártam már igy!
engem jobban idegesit amikor goldot állitok be azt bedob mondjuk bronzra. egyszer elöfordult hogy bedobot es elinditották... nem nagyon értettem miert halnak ilyen könnyen az enemyk -
Edem05
őstag
Még nem.
Más:
Gaga az Asari Guardian -
AthlonXP
őstag
Hát igen, nem véletlenül ilyen népszerűek a torrent oldalak, mert nem elég egyre lejjebb megy a játékok színvonala, ráadásul jó drágán is adják őket!
Senki ne mondja közülük, hogy a sok warezoló miatt van ez az egész, mert sztm ha mindenki megvenné a játékukat, akkor sem lenne sok változás az egészet illetően.
Az ún. "casual" réteget is hagyjuk, ne mondják, hogy miattuk kell "butítani" úm. a játékokat, hogy minél nagyobb célközönséget érjenek el a kiadók, ez hülyeség! -
bolondember
MODERÁTOR
ó, az én EA supportos kalandom megért egy misét..
"Javaslom, hogy használjon jogtiszta, 64bites Windowst. Sajnos a 32bites Windows nem tudja megcímezni az Ön számítógépében lévő 4Gb memóriát (csak 3Gb-ot tud) és sajnos ez közös tényező ennél a hibánál.
Javaslom, hogy a grafikai beállításokat vegye alacsonyra, így valószínűleg lassabban fog megjelenni a hibaüzenet, ugyanis a megcímezhető memóriatartomány lassabban "telik meg". Ideiglenes megoldás még, ha eltávolítja az egyik memóriamodult a számítógépből."Mondjuk ami miatt hozzájuk fordultam az az új patch-ben (új? vagy inkább azt mondjam, az egyetlen?
) javításra került...
szerk: na meg az 1 az meg nem is EA-cucc...
-
WonderCSabo
félisten
-
Misály
addikt
A memek tenyleg jopofak foleg a dlc-s parkocka
"Ha például úgy veszed, hogy a ME3 egy nagy egésznek a vége, akkor igencsak sokféle vége lehet és kb 30-40 órás vége van" - Pontosan igy fogtam fel en is, minden karakter sztorijat lezarod a jatek soran. Orulok hogy nem vagyok egyedul ezzel
-
G4ga
őstag
ezt nem olvastad! néha kezdem ugy érezni csak irok ide, de senki nem reagál!
nem vagyunk egyedül a problémával. a hiba a Bio-nál van!
Nöi karakterhez hozzászolva... eddig sose játszottam nöi karakterrel, de multiba most mindig Female a humanom... gondoltam erre is rakok egy pipát h probáltuk.
Daoba akartam elöször nöi karit inditani. egy jó kis szerencsevadászt, de itt sikerült!
Mondjuk elég béna a karakterek mozgása igy nem mondanám azt hogy beinditóak... -
-
Én megerősítem, de ez nem releváns
És a kanyarlövő rakétás geth tényleg nonszensz (pyro is csinálja néha).
FehérHolló: tudjuk, hogy knockbackre elenged (azt viszont nem tudjuk, hogy az atlas is elenged-e knockbackre), de ritkán jön össze, általában olyankor szokott elkapni, amikor elég nagy a forgalom (értsd: valamit nagyon elbaszcsiztunk és szétesik a csapat), azt olyankor van jobb dolga mindenkinek (menteni a saját seggét). Plusz cikifaktor, hogy az executeolt haversrácot nem lehet éleszteni, csak wave végén kel föl.
Az viszont új információ, hogy 200% felett is megy még a recharge bónusz, mindenképp örvendetes. Ja és igazad volt a madigel bónusszal kapcsolatban jópár oldallal korábban: permanens lett a +1 slot, ennek is örülünk (azóta lett még HP regenből is +1).
Más: ma olvastam Tip-ben, hogy a Widow/Black Widow/Javelin az mind átlő a gyengébb fedezéken és a koporsófedélen is. Javelin annyiban több, hogy az be is lát mögéjük, meg a füst mögé is, ami eszméletlen pöpec dolog. Van erre valami fegyver kieg is (ami füstön átnéz) de sosem próbáltam még. -
-
leviske
veterán
De azt vedd figyelembe, hogy anno még a WoW fejlesztése se került annyiba, mint a TOR. A ME3 gyakorlatilag az első nap a kasszáknál behozta az árát (mégha 50 milliót számolunk rá a fejlesztésre, akkor is, bár szerintem jó lesz az 30-40-nek is), ellenben a Republic 130milliós kezdő árral indult és ha jól emlékszem, 2011-ben 300milliós egyenleggel zárt ÉS emellé ha jól rémlik, nem vitték annyian, mint a ME3-at.
Szóval persze, hogy eltud tartani az MMO kedvelő réteg több játékot, de nem ilyen költségvetéssel. Az egy dolog, hogy a BW vezetősége nyugtatja a sajtót azzal, hogy piece of cake volt egy MMO-t összehozni, de ez a gyakorlatban abból állt, hogy a Dragon Age 2 alól el kellett hívni az embereket és nagyon jó esélye van annak, hogy Hudson felügyelet nélkül csinálhatta végig a Mass Effect 3 befejezését.
Engem meglepne, ha az alap stúdiókra (Montreal/Edmonton/Austin) be mernének vállalni az elkövetkező 5-10 évben egy újabb komoly MMO-t.
-
Klikodesh
senior tag
Az tul jo lenne es ilyen mar volt a kettoben.
A DLC majd tartalmaz 3 uj szint amiben megnezheted a robbanasokat, most azon megy a vita melyik 3 szin legyen az, mert egyebkent Muyzka mar megmondta hogy ez tokeletes es szemelyes sertes a Biowarenek ha nem tetszik hogy 2 perccel a vege elott bemutatnak egy uj karaktert es ha nem erted hogy miert is kellenek a reaperek es ezt szova teszi az ember.
-
Spectrum
aktív tag
Itt beszéltünk róla. Az érdekes az, hogy a cáfolat inkább a szerzőre vonatkozik, nem pedig az igazságtartalomra.
"So, I saw this and went and asked Patrick about it. Patrick didn't write this." Ha az egész kamu lenne, akkor miért kéne megkérdeznie a munkatársát? -
Eli_Stone
aktív tag
Nálam is mert akkor hagyod, hogy meggyógyítsa a kroganokat és ezzel feláldozza magát. De a renegade változatban ő meg akarja gyógyítani a kroganokat de te nem hagyod és hátba lövöd(lőheted) és akkor szegény pont az irányítópanel előtt hal meg. Én mindhárom részt full paragon-ban csináltam meg kivéve egy két dolgot pl az idegesítő riportert azt kiütöttem
-
nanorambo
őstag
Háát igen csak kár, hogy a korábbi döntéseinknek nem sok értelme van így.
Mind1 szerintem nem ilyen befejezést kellet volna berakni (függetlenül attól, hogy önmagában hogy fest az elmélet). Mert becsapták a játékosokat. Ez tény.Ha még valaki nem olvasta volna: (angol tudás nem árt) szerintem kiváló elemzés:
-
nanorambo
őstag
"amúgy nem azt mondja, hogy csak a fejlett fajokat irtják ki? a fejletleneket meghagyják."
Milyen rendes tőlük... De 50.000 év múlva azokat is bedarálják. Logikátlan szarkupac az egész. Sajnálom, a Mass Effect sorozat nem ezt érdemelte, úgy ahogy a rajongók sem.
Az a baj, hogy ezek után tényleg teljesen elmegy az ember kedve attól, hogy bármelyik részt újrajátssza.
Nem tudom,hogy mit várnak, de az biztos, hogy fele annyi DLC-t nem fognak eladni mint amennyit akartak. -
Sixkiller6
őstag
de, és éppen ez az, amiről alig beszéltek itt a fórumon:
a reaperek, azért vannak, hogy a fejlett fajokat egy magasabb szintre emeljék (->reaper lesz belőlük), és teret adjanak a fejletlenebb fajoknak. a másik eset az lenne, h az egyik fejlett faj által alkotott szintetikus faj egyszerűen mindenkit kiírt, senkit sem hagyva hátra.
szerintem ez zseniális gondolat és megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest