- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
JamesHun #7338 üzenetére
silverrel kivegeztuk mindket mappot!
a csomagos moka mondjuk reaper ellen eleg meredek kanyar lesz...
mikor a banshee ugral mogotted te meg vanszorogsz a csomaggal!szerk: alapvetoen nem rosszak a mapok, de nekem nem tetszenek. jobban szeretem a nyilt teruleteket mind a beltert... ezek pedig mind belteri mapok!
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #7327 üzenetére
Wáááá megoldottam megnéztem miket futtat az Origin amikor telepíteni próbál. Minden telepítés előtt elindította a OriginClientService.exe-t és annak kellett az admin jog így kigyilkoltam minden Origin folyamatot és már előre elindítottam manuálisan admin joggal a OriginClientService.exe-t és csodák csodájára sikerült neki telepítenie.
@FehérHolló: Igazad van.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #7146 üzenetére
Az alap renegate opciók a ME3-ban nálam: Vega elverése, Udina kinyírása, a quarian admirálisnak a gyomros, a salarian dalatrasnak a beszólás, és Kai kinyírása.
Amúgy a napokban láttam egy fan képet egy Elcor reaper-ről rohadt jól megrajzolta a srác, kár hogy nem raktak a játékba alapból Elcor reaper-t.
Az ok, hogy nincs Salairan, Quarian, Krogan, meg Drell és Hanar mert ők nem voltak reaper támadás alatt de az Elcor-ok meg igen.
Ha van Volus, Asari, Turian, Rachni, meg Ember akkor miért nincs Elcor?
Itt az Elcor reaper kép: [link] -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
JamesHun #7139 üzenetére
hát, én vagy másfél-két hete el sem indítottam az ME3-at sajnos...
A single-ben orbitálisat csalódtam, a multi hamar unalmassá válik, főleg ha nem tudom összehozni ismerősökkel a játékot (ugye, leviske, erről mesélhetnénk
)..
Diablo3 - hát, eddig fenomenális, igaz, hogy hack&slash, de biztosra veszem, hogy 5-10 év múlva is lesz támogatás. Mert ugye nemrég jött ki patch a második részhez.
Elmondhatja ezt az ME3 magáról? ME2-höz sincsen már frissítés (patch), háromhoz is mennyit kellett várni, hogy az egyéni arcos bugot kijavítsák! -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #7139 üzenetére
A Diablo-ról nem tudok nyilatkozni mert soha nem játszottam vele. De igazad van elég drágának tűnik, ha mondjuk összevetjük a Max Pain 3-al ami ugye júniusban jön.
Viszont ami tényleg masszívan túl van árazva az akkor is az EA konyhájából származik mégpedig a The Sims 3 és a kiegészítő lemezei. Csak úgy kíváncsiságból összeadtam a teljes pack árát és bizony 100k feletti összeg jött össze. És az alapjáték is a korához képest drága annak ellenére, hogy ez egy végtelen játék. -
leviske
veterán
válasz
JamesHun #7118 üzenetére
A játékidő és helyszín számomra bizony semmi. Az öregapós beszéd után pedig nehéz egy olyan lehetséges sztori DLC-t mondani, ami számottevően beleszólhatna a ME4 sztorijába. Esetleg az Omega DLC érdekes lehet, de más...
(#7117) G4ga: Ha most engedik a vásárlóikat elfordulni, tényleg bedarálja őket az EA, mint ahogy azt már sok stúdióval megtette. És azért valljuk be, ha hónapok alatt nem sikerül élvezhető formában megmagyarázni azt a pár dolgot, ami eddig felmerült problémaként, akkor már igazán nem is érdemelnek más sorsot. És mondom ezt úgy, hogy más cég RPG-it nem szeretem, mert hiányzik belőlük az a BW-es plusz.
(#7125) FehérHolló: Őszintén szólva én viszont nem vagyok képes elhinni, hogy multis DLC-ért akartak volna pénzt kérni. A megvalósított rendszer a patch politikájukra hajaz. A fizetős DLC-kkel csak szétbarmolnák a multis tábort is (már persze, ha volna olyan hülye ember, aki befizet egy multis DLC-re).
-
vitaro
senior tag
válasz
JamesHun #7122 üzenetére
Az ME2 legdrágább (és legjobb) dlc-je a Shadow Broker volt, aminek a megvételét nem is bántam meg. Igaz, ott az alapjáték is igényesebb volt. A From Ashes ugyanannyiba került, pedig nem kis különbségek vannak a kettő között. Mind hosszban, mind tartalomban. Ráadásul csak a vak nem látja, hogy úgy lett kivágva. Ebből kiindulva bele sem merek gondolni mennyit fognak kérni az Omegás küldetésért.
-
Ryder62
őstag
válasz
JamesHun #7019 üzenetére
Most már nem játszanék vele dlc-k nélkül. Viszont mikor megjelent akkor egy árva dlc sem volt fent mikor kijátszottam és nem éreztem hiányosnak. Sőt egy rakás helyszínt, küldit, karaktert stb belezsúfoltak a játékba. A dlc-k számomra csak hab a tortán, így aztán már tényleg finom a játék. Főleg az SB és Arrival.
Viszont a ME3-ból mintha direkt kivágtak volna dolgokat. Kezdve Aria-val.
Bioware fórumon valaki ezt írta:
"I remember reading in the files there's something called omega_hub. So, there's that."
Hah zsír lenne
Meg hát ugye a galaxy mapon is ott van omega csak nem lehet oda mass relay-ezni. -
MichaelSD
őstag
válasz
JamesHun #6916 üzenetére
A Kinetic SWt nem ismerem, de a NFS The Runnal jobban szórakoztam, mint az ME3mal. Már csak azért is, mert ha agyatlan, lövöldözős játékot akarok venni, van jobb és szebb is az ME3nál.
De nem akarlak meggyőzni, csak értsed meg, hogy sokaknak nem fekszik az ME3, akiknek az első két rész viszont tetszett. Szerintünk az M3 legalább annyira el lett rontva, mint az NFS.@levisek
Különben nem vettem meg, haveromét elkértem és végigjátszottam. Sőt, amazonra 2 példány refundját is elintéztem.
Nem én tehetek róla, hogy elcseszték... -
MichaelSD
őstag
válasz
JamesHun #6860 üzenetére
Nem érted a problémát. Neked jogod van játszani, megvenni és hőbörögni, hogy sírnak az emberek. Nekem meg jogom van nem játszani, nem megvenni és leírni a vélemányemet, hogy elrontották a játékot (és nem csak a végét, csak vissza kellene olvasni).
Nem lesz csúnya világ, hanem nem fognak művészkedni a kedves játékkiadók a jövőben, hanem rendesen megírják a játékot.
Crysis 2-őt senki nem a története miatt vette meg, ezt te is tudod.
Olvasd vissza, miért van felháborodva a nép. Ha téged nem zavar, akkor ok, de a felháborodás jogos és ne akard elmagyarázni, hogy nem így van. Rengeteg bakit követett el a Bioware az ME3-mal. Ez van, ennek ez a következménye.
A könyvet is azért adták ki, mert ki akadtak az olvasok.....
Jó játékot.
@janos666
Egyik se. Azt hogy sem a kalandjátékost, sem az akciófant nem elégítették ki, az egy dolog. De mint tartalmilag, mint történetileg, mint dramaturgiai szempontból pocsék vége. Ezt nem vették be a játékosok. A többi hab a tortán. -
Polllen
nagyúr
válasz
JamesHun #6864 üzenetére
csak nem az új mass effect könyvre gondolsz?
a filmeknél a rendezői változat valóban létezik, lemezen, kicsit javíthat a film megítélésén...Amúgy csak most esett le, h a kontrolnál a citadel nem pusztul el...A végén még kiegyezek magammal, h mindhárom elfogadható. Igazából a hibás alapgondolaton alapuló ciklust egyik sem szünteti meg, csak ideig óráig megtöri, hátha legközelebb jobban sikerül...
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
JamesHun #6860 üzenetére
Valószinuleg te csak a jatek akció oldalat nézted,akkor persze hogy elmegy a befejezés,de ha mind a 3részt 100+óra/résszel jatszottad akkor valszeg tudsz egy kicsikét a sztorirol... mert ezek utan erre az endingre azt mondani hogy jó,úgy hogy annak a 10percnek semmi értelme sincs hát fura egy szerzet lehetsz... De szerintem neked tetszett az outroban levő robbanások mivel téged az akció része vonzott..
-
Polllen
nagyúr
válasz
JamesHun #6860 üzenetére
nézd, ha szerinted a játék befejezésének minden momentuma megállja a helyét, logikus és jól megkomponált, maradj nyugodtan csendben és élvezd...
(vagy védd meg a bioware-t)
Én inkább felháborodok és ennek hangot is adok. Egy film vagy könyv esetén ugyanezt tenném és nem, nem különösebben követelem, hogy írják át a végét, már elkúrták, de egy játéknál a lehetőség adott, hogy korrigáljanak egy DLC formájában.
Egy filmnél vagy könyvnél ilyen opció nincs, ott bukják a vásárlókat végleg. A kiadó úgy döntött, itt él a lehetőséggel...Amúgy ha megnézed objektíven a harmadik részt az első két rész függvényében, lehetőségéiben, összeszedettségében, szerintem azért feltűnhet, hogy itt maszatoltak rendesen (az ígéreteket hagyjuk is). Rájuk fért a zakó. Nem először tolnak ki a célközönségükkel.
Itt legalább az emberek egy része a sarkára állt és azt mondta, hogy elég, nem csak magukban pufognak vagy beletörődnek, hogy hopp, már megint, ej-ej.
A feedback fontos, most kaptak belőle rendesen. No meg azt akarták, hagyjon mély nyomot a játék az emberekben... Ha mély a nyom, sokat beszélnek róla később... Megtörtént.
-
Televan74
nagyúr
válasz
JamesHun #6857 üzenetére
Divatból sírás az mi?
Szerintem, inkább kezd formálódni egy tudatos vásárlói réteg, aki nem hajlandó minden lenyelni, amit le akarnak a torkán nyomni. És ezektől a hőzöngőktől jogosan tartanak a kiadók/fejlesztők. Mert az interneten keresztül tömegeket képesek befolyásolni, és akár komplett játékokat tudnak a süllyesztőbe küldeni.
-
G4ga
őstag
válasz
JamesHun #6839 üzenetére
tudod mikor dühitö ez leginkább...
10. kör. a host kilép/kidobja/megszakad és wave restart.
Goldon elég dühitö. majdnem kész vagytok, és restart.
ott állsz mint f*** a lakodalomba medigél, rakéta és minden nélkül!de nálam még mindig a fedezék és akcio gomb visszi a pálmát. tegnap toltuk Zeroval és Edemmel! kétszer is elö fordult hogy nem tudtam feléleszteni öket. Velük még nem gáz mert Ts-en komunikálunk, de egy vadidegennel aki csak annyit lát hogy toporgok felette!
nálam kezdi elvesziteni a multi a feelingjét... nagyon várom már a magyaritást!
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #6820 üzenetére
"jobbnál jobb gamék" 10 éves tech-re???
Nem, ez azt eredményezte, hogy most már a PC-s játékok is nem kicsit butulnak mert a 10 éves tech nem képes fele annyival sem megbirkózni mint egy 3 éves PC.
Lásd csak a ME-t gyenge textúra, nincs DX10 vagy DX11 támogatás pedig ugye az UE3 tudja és azért nincs mert a konzolos játékot portolják és nem fejlesztenek külön PC-re.
Vannak persze kivételek mint a BF3, Batman AC, stb... De igazából a játékok fejlődését erősen visszatartja az öreg Konzol tech.
Ezen lehetne azzal változtatni, hogy fejleszthetővé teszed. Pl én egy új konzolt úgy dobnék ki, hogy a processzora kb a jelenlegi csúcs közeli Inteleknek felelne meg mondjuk 6maggal, hogy tényleg hosszútávra lehessen tervezni mondjuk 8GB rammal (bövíthető) és cserélhető VGA-val ami alapból hoz kb olyan teljesítményt mint pl egy HD6800-as szériás AMD de ezt cserélhetővé tenném.
Így minimum 5évet le tudna húzni anélkül, hogy hozzá kéne nyúlni de később is elég lenne csak a VGA-t lecserélni esetleg több ramot rakni bele és ezzel még legalább 2-3 évet lehetne toldani rajta.A 10éves konzol kb olyan mint amikor még valaki a mai napig IE6-al internetezik mert jó az. Én speciel már IE7-re sem optimalizálok és IE8-ra is csak annyira, hogy olvasható legyen és elkerülök minden olyan tárhelyet aki még PHP4-et meg MySQL4-et használ mert elavult nem képes megfelelni a mai elvárásoknak.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #6744 üzenetére
Jaja, épp elég és elég jó volt az FX benne, így elnéznék én is egy ME-t, bár egy nagyon eltúlzott rész azért volt benne, amikor a Missouri az oldalán slide-olt
egy 70-éves hajó kb akkor tört volna ketté amikor a horgony megfogta. De az biztos, hogy ilyen nem történne a valóságban mert a maximum sebessége 33 tengeri csomó azaz 60km/h ezt is újkorában futotta üres raktérrel és feltehetőleg az a néhány km a kikötőtől addig a pontig édes kevés neki, hogy elérje azt a sebességet
.
Amúgy teljesen elfelejtettem egy filmet ami szerintem pont kellő összhangot hozott az a 2009-es Star Trek persze ízlések és pofonok vannak akik egyenesen utálják a ST szériát én mindig is szerettem. -
janos666
nagyúr
válasz
JamesHun #6408 üzenetére
Mi az AC2
elevations konklúziója?
Tömör gyönyör, ahogy felfedik a semmit.
Hosszú utat kellett bejárnom ahhoz, hogy a szent küldetésnek hitt út végén öregségemre belássam, hogy csak egy kis bábu voltam a sakktáblán egy olyan játékban, amit tőlem hatalmasabb játékosok játszanak. Ontottam itt a vért a senki oltárán, de az én harcomnak soha sincs vége, a nagyobb problémákra pedig sem rálátásom, sem ráhatásom. De legalább valaki majd jót szórakozik ha visszanézi a mesémet egy aranyozott almát markolászva.
Ez most egy idézet meredeken máshonnan (kicsit sánta is a környezet és a hangsúlyozás nélkül...), de passzol ide:
I killed mothers with their babies. I've killed great philosophers, proud young warriors, and revolutionaries. I've killed the evil, the good, the intelligent, the weak, and the beautiful. I have done this in the service of His Divine Shadow and his predecessors, and apparently the fun never ends!
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #6337 üzenetére
Azért nem a szolgáltatót szidom mert ők küldtek hírlevelet arról, hogy karbantartás lesz és nem lesz kábel tv és kábel net.
Illetve talán még most is fent van az az FAQ a BW oldalán ami azt állítja, hogy az Origin csak a játék aktiválásához kell ezzel szemben a játék el sem indul Origin nélkül, és mint ahogy írtam Net nélkül meg kiírja, hogy nem érhetem el a DLC-ket amikért szintén fizettem, ha már a fizetésnél tartunk, ugyan is a FA DLC 800BW pontba került a fegyverek meg pajzsok pedig az előrendelés mellé jártak és azokat is DLC-ként kezeli.Amúgy én is megosztottam a mobil netem csak abban a pillanatban, hogy csatlakozott a gép a WIN update elkezdett tölteni és még rá se tudtam kattintani a ME3 ikonra mire kb 40MB-ot leszedett így kikapcsoltam mert csak 100MB-os csomagom van és nem akarok még több pénzt fizetni azért mert az EA ilyen pofátlan, hogy a pénzért vásárolt elvileg SP játékomat nem játszhatom net nélkül. És mielőtt még leszóltok, hogy de multi is van benne, a FA DLC-nek semmi köze a multihoz, a fegyver és páncél csomagnak semmi köze a multihoz.
-
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
JamesHun #6296 üzenetére
én főleg a 20k-s veteran packokat veszegetem, de mivel assult rifle-ra gyúrok...
Azért abból is jött már össze pár korrekt, tegnapi nyeremény: egy lvl3-as Phaeston. Sajna a Geth Pulse Rifle-ból még csak egy lvl1-es van; na meg upgrade is csak egy van, +40% tárkapacitás...Bár ha sikerül többet menni Silveren, akkor én is próbálok a Spectre packokra gyúrni..
-
Malachi
veterán
válasz
JamesHun #5841 üzenetére
hát figyelj, az úgy volt, hogy kb. pont egy hónapja írják azt, hogy "hallgatunk a rajongókra, írjátok le mit javasoltok, hogyan lehetne jobb, teljesebb az élmény." mindenki leírta, hogy kölyköt kivenni, ez így nem jó, nem passzol, értelmetlen, hiányos, ellentmondásos. voltak javaslatok is, indoct. theory, miazmás.
erre most VÉGRE egy hónap etetés után kinyögi a BW/EA, hogy oké, kösz az inputot, minden marad a régiben, csak kicsit kibővítjük a befejezést.
hát ezért háborognak.
én egyelőre nem török pálcát, kicsit csalódott vagyok, de azért csak kicsit, mert nem vártam tőlük mást. kb. erre lehetett számítani. megnézem majd az új DLC-t aztán annyi.
-
FehérHolló
veterán
válasz
JamesHun #5688 üzenetére
Úgy mellékesen, mennyi szokott lenni egy modern lövöldözős játék - például Dead Space (2), Rage, ilyesmik - (single) játékideje? 8-15 óra. Ehhez képest a 25-30 óra is egész sok. Mellékesen nekem multi nélkül ~50 órám van benne.
Polllen: Az a felnőtt férfi ember, aki nem tudja kezelni a lelki problémáit, igenis segítségre szorul. A pszichológus pedig nem orvos, direkt írtam azt.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #5424 üzenetére
Én írtam, hogy hasonló VGA-val tökéletesen megy, mert nekem tökéletesen megy, de én mindig felteszem az AMD Catalystot és mindig frissítem is, ha kéri, meg az összes többi drivert is a gyártóit szoktam feltenni, inkább nem bízom a Win-re, Pl a Realtek audio saját szoftvere sokkal több beállítást enged mint a win a sajátjával. Lehet, hogy segítene, ha a Win-ednek kiadnál egy CHKDSK /F parancsot. Vagy lehet, hogy a háttérben fut neked valami ami miatt akadhat.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #5394 üzenetére
Nem hiszem, hogy a VGA miatt lenne, nekem 6790-em van ami megközelítőleg ugyan az kivéve, hogy 256bites és már támogatja az OpenGL 4.1-et és max beállítással eddig egyszer sem akadt. Fraps-al néztem és szinte folyamatosan 60fps-el megy.
@nanorambo Na az lesz az amit nem veszek meg
de mondjuk egy ME1 HD-t megvennék amiben pl a célzást kicserélnék a hároméra, illetve a Biotic effecteket mert azok elég gyengék a 3-hoz hasonlítva és persze a textúrákat feljavítanák.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #5015 üzenetére
Én az NFS-t nem hasonlítanám a ME-hez de igen egy rakás sz** a The Run (amit szintén megvettem) viszont az sose volt listavezető főleg nem azonnal mint az ME.
Az NFS minden része egy különálló story, a ME meg egy story 3 részben.
A SW-ről nem tudok nyilatkozni a Crysis-al meg nem volt problémám. Olyan amilyen az egy lövöldözzünk ész nélkül FPS nincs mögötte döntésekre alapuló rendszer.
Annak meg örülj, hogy ennyiért tudtad megvenni, de, ha nem CE változatot vettél akkor azt az 1500/2000Ft-ot nem tudod megspórolni, ha akarsz a DLC-vel is játszani.
a felháborodásokra meg annyit, hogy egy "nagyszerű" politikusunk szavaival éljek, ha te körtét kérsz és almát kapsz helyette azt szó nélkül hagyod???A SPOILER-ekről meg annyit, hogy olvasd el a téma címét.
@Blyan: Nem emlékszem, hogy a Collector küldetéskor be volt e kapcsolva a lopakodó üzem ott a Reaper IFF volt a lényeg, hogy átjussanak az Omega 4 relén.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
JamesHun #3909 üzenetére
Arról a dlc-ről kiderült azért pár dolog. Eredetileg bele volt tervezve a történetbe, de egy évvel ezelőtt látták, hogy ha nem hanyagolják, akkor nemhogy év végére, hanem mostanra sem jelent volna meg a játék. (Volt egy 2011-es megjelenés is tervezve)
Így bennemaradt a karakter, a képességei, minden egyebet meg külön fejlesztették tovább, ezért lett belőle dlc. Tehát a dlc tartalma nincs a lemezen. Az már más kérdés, hogy ezért még elkértek 10$-t, ezt most nem kommentelném. -
Rossi
addikt
-
Chabe89
addikt
válasz
JamesHun #2073 üzenetére
"The Mass Effect 3 DLC will be available on the BioWare Store and you can purchase BioWare Points on Origin. "
Most akkor ezt nem értem. Akkor meg lehet venni az eddig ismert módszerrel a DLC-ket pöttyökért vagy Originen csak? Vagy az Originbe lesz/van beleépítve valami amivel aktiválhatod majd a pontokat?
Jobban örülnék a régi pontos rendszernek.
-
ZSOOLT2
tag
válasz
JamesHun #1990 üzenetére
Nem csak 1 DLC-vel több, a CE tartalma:
-Fém doboz Shepard-al a borítón
-70 oldalas Mass Effect 3 artbook
-Limitált kiadású Mass Effect képregény
-N7-es szövet jelvény
-Exkluzív 4x6-os méret? litográfia
-Hivatalos Mass Effect 3 soundtrack
-Bónusz ingame tartalom: N7 Arsenal Pack - fegyver csomag
-Bónusz ingame tartalom: Robotic Dog - egy h? társ
-Bónusz ingame tartalom: Csapattárs ruha csomag
-Bónusz ingame tartalom: N7 melegítő: hétköznapi viselet a Normandy fedélzetére ShepardnakMeg a From Ashes DLC
-
ZSOOLT2
tag
válasz
JamesHun #1974 üzenetére
CE-hez alapból jár a From Dust DLC. Ahol elő lehet rendelni, ott leírják a teljes tartalmat, bár sok ilyen listában nem tesznek említést az extra csapattagról, és a küldetéséről (amit a From Dust tartalmaz).
Ezenkívül néhány helyen adnak előrendelői extraként egy páncélt, és két fegyvert.
-
tiv83us
veterán
válasz
JamesHun #1967 üzenetére
Szerintem az elso resznek meg mindig kurvajo a grafikaja, az iranyitasa mar kevesbe... Egyebkent tuti lesznek meg Mass Effect reszek, de nem hinnem, hogy a Shepard tortenete elotti idoszakbol, hiszen az mar elore meg van irva, nem lenne meg a sulya a donteseinknek. Peldaul amikor felfedeztuk a Sol Relay-t es felfedeztuk a Citadelt...aztan jott a First Contact War a Turianokkal, az tartott egy pici ideig, de a Council rendet tett es utana beke honolt, egeszen 2012 Marcius 6.-ig (
). Aztan ott volt meg joval az emberek ideje elott a Rachni Wars, meg ilyen-olyan kisebb csete-patek, de akkor az emberek meg a Holdra sem jutottak el. Szoval inkabb a Reaper invazio utanira teszem a kepzeletbeli tortenetet a Mass Effect 4-nek, ha egyaltalan addigra veget er a Reaper invazio, vagy egyaltalan legyozzuk a Reapereket. Ezt egyelore csak a BioWare, meg ket szerencses $%@$^ tudja, aki megkapta a lemezt a ballonbol
-
-
Zolinho1026
tag
válasz
JamesHun #1625 üzenetére
Ide írtam.
What product is your question about? -> Kiikszeled az Origint és beírod hogy Mass Effect
What game are you playing? -> Kiválasztod hogy Mass Effect
Category -> Account/Registration
Platform -> PC
Katt az e-mail me-re.Subject: Registration
Description of the issue: Beírkálod angolul hogy ez meg ez van, legyenek szivesek beregizni
Sub Category: Product Registration
Product Code: beírod a játékod kódját
Csinálsz egy fotót a játékról, a Browse File-nál feltöltöd -> elküldöd -> 24 órán belül visszaírnakMagyarítani pedig még nem próbáltam lévén már 5-ször kitoltam, töviről hegyire vágom a sztorit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest