- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Hát nem tudom, nekem a falcon tegnap arra volt jó, hogy a spawn pontra lődöztem és mivel aoe ezért ott táncikáltak egy helyben amíg nem kellett töltenem, közben sniperrel szedegették őket a csapattársak.
Viszont néztem Atlasnál 4 lövés vitt le 1 kockát a pajzsából....az szerintem nevetséges egy ilyen low rof os fegyvernél.
Mellesleg egy sima tropper-nek is 4 lövés kell belőle, hogy meghalljon (Silveren)
Bronzon állat elismerem, de ha assault rife akkor én a Mattock-ra esküszöm. Pontos mint állat, Rof az az ujjad...csak könnyen elfáradsz
Mármint a könnyebben beszerezhetőek közül.Ja M-76 Revenant amit tegnap kiesett...hát no comment...inkább adjon medipack ot mint ilyen használhatatlan izéket
Multi DLC-k jöhetnek (persze ingyenesek) nem ártana néhány új játékmód, az hogy goldon nehéz az oké, de egy idő után már akkor is unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged