- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
Nem igaz. A recon mine és a proxy mine is fontos. Én így állítottam be az enyémet:
proxy mine: 5
recon mine: 6
shield boost: 6
Volus training: 5
Fitness:4Fontos, hogy minél közelebb legyen a power recharge a 200%-hoz, hogy minél sűrűbben lehessen pajzsot tölteni meg proxy mine-t lőni. de a prioritás a pajzstöltés
A proxy mine 4 radius, 5 damage taken. ez ugye +20% sebzést ad arra az ellenfélre, akire rárobban az akna. ez a recon mine +25%-t adó invasive scanjével összeadódik. Tehát ha egy szkennelt ellenre rádobsz egy aknát az +45% sebzést kap mindenből. az a plusz pár száz sebzés szerintem észrevehetetlen, ezért felesleges kimaxolni szvsz. a lényeg a 20% sebzésen van, nem azon a kevés sebzéstöbbleten. Az extra 6 pont meg jó a Volus Trainingnél a 30% pajzstöltésre.
A recon mine 4: radius, 6 Invasive scan
A recon mine-t arra használom elsősorban, hogy lássunk mindent ami a környezetünkben történik.
Ha Firebase Rio-n jó helyre teszed, akkor egy bazi nagy területet lefed. már a folyosó végéről jövő ellenfeleket lehet látni, nem mellesleg a láthatatlan egységeket is mutatja. hiába rejtőzködik a Phantom vagy a Hunter, szépen pirossal látod és folyamat tudod lőni. ez az egyik legfontosabb a 25% sebződés mellett. nem is szoktam robbantgatni, csak végszükség esetén, nálam a recon mine fő funkciója az, hogy mindent lássunk. Mivel falon keresztül is látni mindent a recon mine miatt, ezért AP vagy drill lőszert viszek és a fedezékből lövöm az ellenfeleket a falon keresztül még a cloakolt egységeket is. A hurrikán nagyon darál és nem mellesleg megvan vele a +200%.Shield boost nálam 4: shields, 6 protection. Ha 200% power recharge time akkor kb. 3 másodpercenként lehet pajzstölteni, ami így folyamatosan 40 vagy 50% sebzéscsökkentést ad, mivel annak az időtartama 8 másodperc.
Volus Training 4 Damage and Capacity, 5 Shield boost
Fitness: 4, értelemszerűen plusz pajzsra.Aztán ugye a kis volu tud cloakolni melee helyett, és a burok amivel védni tudja magát is elég szép sebzést be tud nyelni. Ráraktam még egy medigél transmittert is
igazi support karakterem lett így.
Eleinte nem örültem, hogy meglett, mondván minek. Mást akartam helyette. Aztán hamar rájöttem, hogy nagyon OP karakter. Egy baj van csak vele, unalmas Rio-n farmolni vele, de nagyon.
-
G4ga
őstag
Tegnap volt szerintem egy kisebb leallas az EA-nel szvsz.
Nalam nem hogy az Origin nem mukodot de Dragon age alatt se tudtam bejelentkezni a profilomba. Este 10 utan mar ment minden.Gyors par kerdes:
1. Mi is pontosan a hetvegi feladat... Mit kell csinalni a packokkal?
Nem teljesen ertem.2. Lehet volt mar, vagy lelehetne googlizni de
Levi DLC csak dialogus lesz meg par uj helyszin ha jol erzelmeztem.
Karakter lesz benne? ...Ha haza ertem linkelek majd egy videot. Erdekesen bugzik mostanaban a multi. En nem tudom mit csinalnak de szanalmas. lassan jatszhatatlan lesz.
olvastam hogy sokaknak a karakter hianyzik. szerintem tok mindegy mikor hogy vasarolsz. en altalaban 400-500k vasarolok le egybe ugy hogy a raket, medigel stb fullon vannak hogy azt ne dobja es siman csak karikat dobal.
Siralmas hogy 1es szintu cerberus mattockom van meg. de rengeteg ultra rare fegyom meg megsincs nyitva. a csucs hogy uncommon gearbol is szinte minden hianyzik. de meg ugyse adja be oket hogy vetaran es sima spectre pakokat veszek. sebaj majd jovore. -
leviske
veterán
Ha fel is járnál, hamarabb meglenne.
Ha ráfekszel a dologra, 1-2 nap alatt megvan, platinumon még hamarabb is.
MOD: Am elvileg a 9-es verzióval szöszölőknek kellene, hogy problémája legyen a barátlistával, de nekem ma reggelre már működött a dolog, érdekes hogy neked nem.
-
Eli_Stone
aktív tag
Tegnap én is gondoltam olyanokat, hogy jobb nem leírni
Nevetséges, én már egy ideje verem a fejem a falba, hogy ezért egyáltalán pénzt adtam. Le kellett volna warezolni egy collector editiont és jó napot. Nagyon gáz, hogy mennyire szar ez az Origin és, hogy mennyire gyenge a minősége a ME3-nak ahhoz képest, hogy ennek kéne a legjobbnak lennie.
Nem tudom miért nem lehet kiadni egy letölthető telepítő fájlt ezekhez miért kell szenvedni az Origin-el. Emlékszem amikor a BW a hivatalos fákjú-ban állította, hogy az origin csak a játék aktiválásához kell ehhez képest el sem lehet indítani nélküle. -
leviske
veterán
Most jut eszembe, hogy bolondembernek ugyanez volt a problémája áprilisban az előző DLC esetében. Egypárszor újraindította az origint és úgy végül sikerült. Bár, ha az újratelepítés nem oldotta meg, akkor gondolom ez se feltétlenül használna.
(#7361) baluka26: Mármint az originben?
-
TomLion
tag
Ne szíd melre,
Valószinüleg keveset látott, vagy kètbalkezes játékos lehetett, számukra akadnak èrdekes dolgok, mint pl Marci mindent átlövö X szintü Widowja.. A mùltkor silveren úgy megpusztult töle az Atlas, hogy azt hittem, Rocket Launcherrel szedte le
Amúgy biztos van feladat? Nem csak a Rebellion DLC jön majd? -
Eli_Stone
aktív tag
Az szar ügy, én írnék az EA-nek, hogy kapják be. Aztán szarnék a fejükre, és egy forintot se adnék nekik többet
Nem is adok
Én már a Resident Evil: ORC PC-s megjelenésére gyúrok bár láttam sok helyen lehúzzák meg erre is azt mondják, hogy el COD-osodott de mivel a RE is a kedvenc játékaim közé tartozik ezért megveszem. -
Zolee11
senior tag
Fújjjj fújjj.
Én még ki se mertem próbálni a Gold szintet, még a Silver is néha túl kemény, a légpuskáim nem sokat érnek az ellenség ellen.
Más még nem vette észre, hogy pl. ha mesterlövész puskával fegyverrel, lövök, olyan mintha csalna a program, elég sokszor pont akkor hajolnak el, bújnak vissza fedezékbe ahogy megnyomom a gombot, volt már olyan is, hogy 3-an voltak egy sorba, oldalról pont egy sorban álltak, na végre egy zsíros találat, és pont akkor guggolnak le mind hárman amikor pont tüzelek.... ááááá ilyen nincs -
Zolee11
senior tag
Nem úgy értettem, hogy a szinteket/szintlépést meg lehet vásárolni, hanem a credit gyűjtés miatt magas szintekre lehet eljutni.
Én nem játszottam még sokat multiban, talán 2-3 órát, és 19-es szintig jutottam el, meg vásároltam egy két dobozkát, amiben volt fegyver, meg 1-1 mérkőzésig használható apróságok, meg egy fejlesztést is kaptam fegyverhez, mondjuk nekem nem tetszik ez a zsákbamacskás vásárlási dolog, jobban tetszene a nyílt boltocska, kinézem mi kell és összegyilkolom rá a pontokat. Sajnos elég sokan nagyon nem játszanak csapatban/csapatként és akkor elég hamar ki lehet esni az 5-6 hullámban. Viszont ha jó a csapatmunka, akkor simán lehet nyerni a meccseket végig. Összességében azért el lehet vele pötyögni. -
Eli_Stone
aktív tag
Amúgy, ha nem akarsz telefonálni akkor itt az online https://help.ea.com/hu/ vagy még közvetlenebbül https://help.ea.com/tag/troubleshooting
Itt belépsz az Origin/BW accountoddal és már írhatsz is.
jah, ha a második linkre kattintasz és magyar a nyelv akkor a lapalján válaszd ki a magyart. -
Eli_Stone
aktív tag
Csak, hogy jól értsem? BW promo kódot akarsz kiváltani vagy konkrétan a pénzért vásárolt BW pontokat akarod elkölteni?
Amúgy az origin kissé bugos és sokszor, ha a játékból próbálsz DLC-t venni hibát dob. ezért a játék elindítása nélkül az origin kliensben kell az ilyen műveleteket csinálni, hogy menjen is.
A több fiók hiba meg esetleg azért lehet, mert mondjuk két különböző email címet használtál a vásárláshoz, és a játék regisztrálásához.De amúgy az EA Support-nál segítenek nekem anno a ME2 angol majd később a ME2 magyar változatánál is volt gondom a promo kódokkal és az EA help szinte azonnal megoldotta nekem csak kértek egy fényképet a lemezről meg a sorozatszámról.
-
FehérHolló
veterán
Biotic explosion. Én úgy tapasztaltam, hogy a Reave/Warp után a Throw/Shockwave elég pusztító mind a barrier, mint az armor ellen.
Más kasztokkal jó lehet még a sniper és a shoti (esetleg a kézipisztoly) disruptor/warp ammoval. Ezeket több kasztnál (soldier, infiltrator) meg lehet dobni még valami sebzésnöveléssel. Kroganoknál és vanguardoknál meg nekifut, aztán elfut gyorsan.
Ha felemel, akkor valakinek gyorsan knockback-elnie kell a ribancot, különben kivégez. (De ez gondolom nem volt újdonság.) -
FehérHolló
veterán
Ezt hatalmas DRM ötletnek tartottam volna, ha tényleg van egy olyan befejezés, ami csak az eredeti verzióval, multizással érhető el. Egy fellélegző mellkast nem sorolnék ide.
ollie: Körülbelül 2 óra multi elég volt ahhoz, hogy felhúzzam az effektív értéket 5000 pontra. Ez nem akkora érvágás szerintem. Pont arra elég, hogy megismerd a multit annyira, hogy eldöntsd, hogy tetszik-e és akarsz-e vele többet játszani.
Hajdi (#5071): Azt remélem érzed, hogy veterán csomagban nullához közeli eséllyel van N7 szintű fegyver (pl. Black Widow).
-
pohár
félisten
7-én megkapod ha futárral kéred, személyesen pedig 6-án átvehető már
valószínűleg én megrendelem innen, a CDG-s verzióhoz bár jár az előrendelői DLC, de 990ft a házhozszállítás, ha meg pick-packkal kérem, ahhoz Debrecenbe kell bemenjek, ami 1500ft oda-visszaitt meg kihozzák ingyen legalább, igaz DLC-k nélkül
-
Malachi
veterán
ha az anyagi részét nézném, nekem igazából nem érné meg a plusz 6-7 ezer a páncélt, a fegyvereket meg a dobozban lévő apróságokat. DLC úgy néz ki csak akkor derül ki, mikor elmész érte/kiviszi a futár.
a simát előrendelőknek jár 1 plusz fegyó, ha Originen rendeled, akkor még egy, ha GameShopban, akkor másik.
a CE-hez mindenképp jár a robotkutya, N7 fegyverpakk, új szerkó a csapattagoknak, meg valami kapucnis pulcsi Shepardnek. hogy ezek kívül ki milyen DLC-t ad hozzá, azt még nem tudni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged