- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #8737 üzenetére
A leviathanokról hivatalosan rohadtul nem lehetett tudni semmit. Szóval aki nem követi a spoileres dolgokat, az EC DLC szövegfájljából kiszivárogtatott párbeszédeket, annak meglepetés volt ez az egész leviathan faj. Mellesleg ugyebár lázadó Kaszásként volt beharangozva, aztán kiderült, hogy hoppá...
Nekem sem adott sok újdonságot, de ez jó részben az én hibám, mert ami lehetett infót felszívtam, kispekuláltam(tunk) stb. (Bár még így is meglepett ugyebár abban, hogy még sincs semmilyen lázadó Kaszás).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #8737 üzenetére
Ha mondjuk úgy adják ki a játékot hogy az EC meg ez benne van az elejétől fogva, meg mondjuk Javik is, meg a jövőbeni Omega DLC akkor mondhatnám hogy szinte tökéletes a játék.(na azért nem persze)
De akkor meg ugye miből szedik meg magukat készítők.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #7996 üzenetére
Igen, haladnak vele. Lassan, de sok dolog nehezíti a fordítást. Többek között, hogy sok a szakszó, fogalom (amit persze általában nem helyesen használnak a készítők, hanem áltudományos magyarázatokba illeszti bele, de ez most mellékes), amit ha a fordítók nem ismernek, nem értik az adott tudományterület szaknyelvét, akkor egy-egy szövegrész értelme nagyon félremehet. És mivel több ember fordítja, más értelmet adnak ugyanannak a szónak, így meglehetősen diverz értelmezésű szövegek keletkeznek, amiket rendbe kell szendi, javítani, ilyesmi. Pl. aki koordinálja az egészet írta az oldalukon, hogy bele kellett mennie a részecskefizikába, hogy megértse az eredeti szakszó a játék világában mire is vonatkozik, és azok alapján kellett módosítani az összes olyan, különböző emberek által fordított szövegrészt, ahol az a szó szerepel.
Szóval van melójuk rendesen. -
WonderCSabo
félisten
válasz
GeneraL_XTX #7875 üzenetére
Az eddig oké, erre én is emlékszem. De kik voltak ezek a tintahal szuperlények?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #7840 üzenetére
Akkor téged nem érdekelnek a kérdéseimre a válaszok? Nem merültek fel ezek nálad?
-sp-
Pl. hogyan vitték oda a földhöz az univerzum legnagyobb építményét? Mert ez nem a "küld fény post! - reccs, betört az ablak" esete.orichalcos: az a kép a Quarianok bolygóján készülhetett, Tali mondja is, hogy idő kell, mire az immunrendszerük megszokja a helyet. Ergó ha más világra mennek, vagy hajóra, oda kell a ruha és a maszk.
-
vitaro
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #7842 üzenetére
Meg kell kínálni némi ólommal Caspert. Ahogy visszakaptam az irányítást, első dolgom volt "Elmész anyádba!" felkiáltással fejbedurrantanom a kisköcsögöt, nem számítottam rá, hogy ez lesz az utolsó cselekedetem...
-
leviske
veterán
válasz
GeneraL_XTX #7842 üzenetére
SPOILER
Rálősz a kiskölyökre és az begurul.(#7828) Vinyard#: Ezt a dolgot én se értettem a destroy végén, de felteszem van vele tervük, ha már ennyire beleerőltették. Nem vitatom, hogy azt illett volna megmagyarázni és elég dühítő lesz, ha a 4. részben pedig nulla utalás vagy következmény sem indokolja meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #7837 üzenetére
Tökéletes nem lett, ahhoz teljes újraírás kellett volna, de sok minden javult. Azért maradtak még kérdések:
-valakinek talán spoiler-
Pl. mi lett Bailyvel meg a citadella többi lakójával? Az legalább egyértelmű lett, hogy nem pusztul el a citadella (meg állítólag vannak rajta pajzsos óvóhelyek), de eléggé megsérül a szerkezet. Amúgy meg hogy vitték oda a citadellát?Mikor került vissza a legénység a hajóra? Elég kemény harc volt ott lent ahhoz, hogy csak úgy leszállni ne legyen annyira egyszerű, mindegy h. kis kodiakkal, vagy a fregattal mennek le, mindkettő nagy veszélyben lett volna.
Nem tudni biztosra a destroy végén, hogy mi lett az "egyéb" szintetikusokkal, mivel Shep levegőt vesz, de az elmondottak szerint neki is meg kellett volna halnia, végleg.
Majd ma lesz időm, akkor végigjátszom az utolsó mentéstől, hátha akkor bejön még valami válasz a kérdéseimre.
-
Televan74
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #7837 üzenetére
A multi mód vitte el az időt és némi pénzt a befejezéstől.EA fejlesztés közben szólt, hogy tegyétek már bele a multit.
És a játékosok cumizták meg a dolgot. Sajnos mi is a f@sz rossz végén vagyunk.Bár lehet ,hogy én tévedek.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #7787 üzenetére
öö A DLC-vel ?
Valakinek megjelent már a DLC PC-n ?
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #7787 üzenetére
SPOILER: ha nem mész a három meglévő opció felé, hanem megfordulsz és el kezded ólommal etetni a starchild-ot.
-
Polllen
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #5975 üzenetére
A fene, 1 hete rendeltem meg onnan 20-ért...
-
G4ga
őstag
válasz
GeneraL_XTX #5881 üzenetére
ezt nem tudtam. de a diot elö lehet náluk rendelni!
hogy hogy becsödölnek? -
nanorambo
őstag
válasz
GeneraL_XTX #5816 üzenetére
Hát nem tudom. Olyan mintha a Barátok Köztben az utolsó lezáró részben (ami soha nem lesz
) Hirtelen előkapna mindenki egy fénykardot lekaszabolnák egymást. Közben Berényi miki bejutna a Mátrixba az Építészhez. Utána a kedves rendező úr próbálná magyarázni, hogy miért volt logikus, csak nem fog menni. Mivel teljesen logikátlan és nem oda illő dolog...
Ha egymagában lebegne a befejezés és nem a Mass Effecthez tartozna akkor azt mondanám, hogy nem is akkora hülyeség. De így........
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #5475 üzenetére
Nagyon nagyon vicces.
Más:
Honosítás helyzete:
30,45%
-
Polllen
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #5475 üzenetére
Április elsején?
-
leviske
veterán
válasz
GeneraL_XTX #5388 üzenetére
Igen, Liara tiszta vérű, de az apja félig Korgan. (Tudod, az illiumi báros mátriárka.)
-
Malachi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #5379 üzenetére
aham, és tessenek mondani, hol kérhetem akkor vissza a pénzemet? ha jól tudom, ilyenkor ez a szokás, ha egy termék bukik és hirtelen elkezdik fél, kétharmad áron árulni, a teljes áron vásárlókat valahogy kompenzálják.
jó, persze, bilibe lóg a kezem, tudom.
-
Polllen
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #5379 üzenetére
Nem figyeltek elégé a vásárlókra...
-
Polllen
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #4336 üzenetére
Ha ez tuti, akkor durva... Amazonnak meg reklám.
-
Televan74
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #4160 üzenetére
Nem lehet tudni semmit.Szerintem háttérben mennek a tárgyalások és megbeszélések, hogy mit is csináljanak. Viszonylag nagy felháborodás lett a befejezésből, amire talán még a legvadabb álmaikban sem számítottak. Szeretnék kijavítani a hibát, de a vége annyira bele van írva a harmadik rész történetébe, hogy nagyon nehéz dolog megváltoztatni. Én szerintem csak a két befejező videót kellett volna jobban kialakítani, és akkor nem lehetett volna panasz a játékra.Mert a középső zöld választást nem tudom hova tegyem.
Személy szerint már azzal sem értettem egyet, hogy a best ending -hez , mi a ló túróért kell multizni. És nem a multival van bajom, de az lehetett volna később egy dlc formájában kiadni. Inkább egy érthetőbb befejésre kellet volna koncentrálni.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #4160 üzenetére
Ezt egy szóval sem mondják, de azt sem, hogy nincs. Időhúzásra megy ki a dolog, hátha a hangos réteg lassan elfogy és elbagatelizálhatják a problémát. Abból, hogy semmilyen konkrétumot nem mondtak két hét alatt, nyílvánvalóvá vált, hogy nem terveztek semmit. Abban egyetérthetünk, ha lett volna valamilyen "titkos" tartalom, azt mostanra már nyilvánosságra hozták volna. Azt meg nem engedhetik meg maguknak, hogy beismerik: "ennyi a vége, elszúrtuk, nincs tovább", mert ez futótűzként terjedne és alaposan megnyírbálná az eladásokat.
Más: Kíváncsi vagyok ki jelentkezik most Bioware-hoz Community Coordinatornak
-
nanorambo
őstag
válasz
GeneraL_XTX #4129 üzenetére
Nem videóban került ki, hanem szövegesen az egész script. És nagy eséllyel azért lett ilyen degenerált módon vége, mert hirtelen változtatták meg, az utolsó pillanatban.
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #4042 üzenetére
van róla kép, nem is lett belőle kis botrány
-
nanorambo
őstag
válasz
GeneraL_XTX #4016 üzenetére
Igen. Ezt bizony nem úgy tervezték, hogy csak hallucináció. Pedig nagyon sok logikátlanság van benne. A legoptimistábbak szerint még mindig csak kivárnak és tényleg csak egy hallucináció volt, de én sajnos már kétlem...
De mondom, ordít a befejezésről, hogy az utolsó percekben hányták össze. -
Spectrum
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #3941 üzenetére
Akkor ajánlom figyelmedbe ezt, a már többször linkelt összegzést. Nagyon jól leírja a problémákat, még mielőtt újra kitörne itt a filozofálgatás
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kicsit olyan mintha Indiana Jones meghal, a nácikból rendőrök lesznek, az "Utolsó Nagy Műkincset" meg senki nem találja.... Ez nem Indiana Jones film. Ha arra ülök be akkor azt szeretném látni.
Szerintem semmit nem tudunk meg. Misztikum? Igy is lehet nevezni az írót véna hiányát, a dramaturgia kihagyását. A "szétrúgom a reaperek seggét és Shep teazgát" meg jelenlegi idiotizmus között azért még sok minden van.
-
nanorambo
őstag
válasz
"Minden estre nagyon kíváncsi vagyok hogy ezek után milyen DLC-kkel fognak előállni BioWare-ék."
Na arra én is ezek után...
-
Valty
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #3510 üzenetére
Csehországban
-
negyven2
veterán
válasz
GeneraL_XTX #3244 üzenetére
Two Steps From Hell - Love&Loss
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #3179 üzenetére
Sajnos eddig egyértelműen kamunak tűnik.
Amúgy ahogy a játékmenet változott a 2 óta, határozottan nem tetszik. Sokkal, idegesítően gyorsabb lett a harc, a mozgások. A géppityú úgy darál, hogy az valami vicc.
-
vhunor
őstag
válasz
GeneraL_XTX #3148 üzenetére
Van olyan is, ami be se kerül a naplóba, csak a hajón olvasható a levelek között, aztán meg pl. a Citadellán bóklászva nem jutott eszembe, hogy ki írta, hogy vár rám és hol, futkoztam mint a hülyegyerek, hogy ráakadjak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #3080 üzenetére
Hát köszöntem szépen.
-
vhunor
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2998 üzenetére
Anno 3 nap alatt játszottam végig az Icewind Dale 2-t és írtam róla 10 oldalas végigjátszást printbe. Már lapzárta volt és gyakorlatilag be volt tördelve az újság amikor megérkezett a press példányunk. A főszerk mindenáron be akarta rakni mert akkor még fontos volt a lappiacon az exkluzivitás, én meg bevállaltam amennyi eszem volt. 3 napig nem alvás, a végére begyulladt ínhüvely, de megcsináltam. Szóval nem lehetetlen, de nem hiszem, hogy túl sok élvezet van benne.
ME3: kedd este kezdtem el (proxys aktiválás), 5 és fél óránál mentettem tegnap este, és nagyon tetszik, már eddig is sok helyen köszöntek vissza a régi döntéseim a beszélgetésekben.
sittes79: options-ben tudod állítani, a narrative pont alatt (full conversation / no conversation).
-
tiv83us
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2998 üzenetére
6.-an 10 perccel a megjelenes utan vettem at az en ME3-mamat, 25. oranal tartok es meg mindig dugig vagyok mellekkuldetesekkel. Nem tudom hogy csinaljak, biztos supermanek
Vagy nem alszanak. -
mrhitoshi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2948 üzenetére
hmm... Mikor regisztráltál milyen országot jelöltél be ? Szerintem itt lesz a problem.
Mikor regisztrálsz, meg kell adnod egy országot, és gondolom aszerint fogja kiírni a pénznemet. Viszont elég undorító, hogy ő szerintük a 10$ = 10 euro. -
Televan74
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #2941 üzenetére
Origin felületről.
-
Televan74
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #2939 üzenetére
2312 Ft volt (10$) a Paypal -t használva.
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2934 üzenetére
miért nem mentél el kártyát venni? már rég megjártad volna
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2868 üzenetére
battyogj el az überkonzolba, megkíméled magad minden stressztől, hidd el
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-
vhunor
őstag
válasz
A Bioware social oldalon, a profile menüpont alatt van olyan, hogy add bioware points.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #2865 üzenetére
Én a helyedben nem szórakoznék ezzel hanem elmennék ide és megvenném az 1600pontot piti pénzért.Úgyis kelleni fog majd még pont, mert később is lesz tuti dlc.szerk:
Ok most nézem hogy beszerzés alatt van. Akkor nem szóltam.
Sima bankkártyáddal nem tudsz vásárolni neten?
-
vhunor
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2865 üzenetére
Próbáld meg a Bioware oldalán megvenni, nekem ott simán ment.
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2809 üzenetére
10$ / 800BW pont (überkonzolnál 3000ft az 1600 pontos kártya)
-
Televan74
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #2809 üzenetére
Pénzért kapsz Bioware pontokat, pontokért meg kapsz DLC -t.
-
Malachi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2805 üzenetére
letölthető tartalmak között felajánlja.
-
FehérHolló
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2773 üzenetére
Kihúzta, átdugta közvetlen netre. Egyébként DMZ, vagy 80-as port forward segít.
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2733 üzenetére
lövésem sincs, szerintem küldenek egy dobozt, benne egy kártyával...
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2454 üzenetére
mehetsz, ott van náluk
Drizzt... ja, azt nem tudom, csak a simát
-
FehérHolló
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2202 üzenetére
Lelkem rajta, mert diplomás szakmabeli vagyok, és tudom, hogy mire képes a man-in-the-middle. Ezért mindenkit lebeszélnék az ingyenes VPN-eken való bizalmas információ (pl. termékkulcs) küldözgetéséről.
-
Vistaboy
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2178 üzenetére
A fémdobozt is számold bele, nekem az is megér 1-2K pluszt.
-
Edem05
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2179 üzenetére
Igen, de akkor is Origin beállítások/Általános fül alatt kell megadni hova települjön a játék.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX #2179 üzenetére
ha jól tévedek igen.
Legalábbis nekem decemberben sikerült még decemberben így telepíteni a Bulletproof-ot..
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2105 üzenetére
hm, akkor jó
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #2061 üzenetére
Szóval ez már eldöntött hogy 10dodo=10euró váltás lesz?
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2053 üzenetére
hát meglátjuk mi lesz, mert én elkezdtem összeszedni a lét a CDG-s verzióra, majd elválik
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2049 üzenetére
gondolom ők se jókedvükből csinálták így
megleszek nélkülük is szerintem, főleg ilyen áron -
sherlock1
tag
válasz
GeneraL_XTX #2049 üzenetére
Gondolom a dlc-k nélkül tudják olcsóbban adni. Én bevállaltam egy CE-t, bár szerintem már lekéstem róla.
-
Ilsyde
őstag
válasz
GeneraL_XTX #1961 üzenetére
Nem, mert minél tobbszor aktiválod (más-más kóddal) annyival erosebb lesz a fenya multiban
-
Hajdi
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #1958 üzenetére
Megrendeltem! Köszönöm az infót!!!!
Megyek is hentelni kicsit, ennek örömére!
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #1954 üzenetére
azért rákérdezek náluk még hogy nem-e elírás történt a DLC-knél, és ha nem akkor nyomom is a rendelés gombot
a CDG-s meg nem is előrendelés volt, hanem csak értesítést kértem, ha beérkezik a cucc, és ők küldenek egy mailt, és azt kell kitöltenem vagy mi, szóval ezt megúszom 1,5k-val olcsóbbanmár csak arra leszek kíváncsi, hogy mikorra szállítják ki a játékot
-
mrhitoshi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1949 üzenetére
Ez az infó nekem is jól jött.
-
pohár
félisten
válasz
és még ingyenes a házhozszállítás is, és 6. az érkezés ideje, mondom is le a CD Galaxisos "előrendelésem"
köszi hogy szóltál -
Hajdi
senior tag
válasz
Éppen azon filóztam, hogy megrendeljem-e?! És hogy honnan, melyik verziót! Most megint vakarhatom a fejem!
-
ZeroX92P
tag
válasz
GeneraL_XTX #1865 üzenetére
abból kiindulva hogy elmenekült a srác valószínű meghalsz, nem hiszem hogy túlbonyolították volna
-
Chabe89
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1856 üzenetére
Hát nem mostanában olvastam már nézd el nekem
Am meg az Invasionban fellelhető egy bizonyos cerberus létesítmény ahol ilyen reaper technológiával kísérleteznek az omega 4 relén túl. Szerintem ha felrobbantjuk ha nem a bázist akkor is ki fognak tudni még valamit szedni belőle.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1851 üzenetére
VÉgül is hja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1849 üzenetére
A 2. rész végén nem a kaszás techet szerezzük meg hanem a Collectors technológiát. Több mint valószínű hogy a cerberus már előtte is rendelkezett reaper technológiával.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1847 üzenetére
Bizony ám,
Tavaszi:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1843 üzenetére
Ennek az elején van:
Mass Effect 3: Ruthless and Intelligent Enemies
http://www.masseffect.hu/archives/5544
szerk:
Csabiiiiiii.
Ninját játszol látom.
-
Chabe89
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1843 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1841 üzenetére
Benne volt az egyik trailerben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1828 üzenetére
Privátban tudnál adni egy linket ahonnan be tudnám én is szerezni? (angolul vagy magyarul olvastad?)
Mai játék. Gold még nehéz kicsit, Silveren meg a 3. körben 4 atlas egymás után. Hát, az élet nem habostorta.
Ja és a Reaperek elleni legnagyobb fegyver:
Más:
Akinek van facebookja az megnézheti hogy hogy áll a Space Mass Effect project.
Az első ballon földet ért, illetve fát. Ugyanis fenntragadt a játék egy 150 láb magas fa tetején. -
Chabe89
addikt
válasz
Sanderst talán. Kai Leng benne lesz ezt már tudjuk. Én nem bánnám ha Gillian Greysont is belepakolnák kopasz ribi (Jack) helyett
-
Zolinho1026
tag
válasz
Január 31.-én jelent meg elvileg [link]
-
Vistaboy
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1678 üzenetére
Ne legyél abban olyan biztos, szerintem lesz még hozzá DLC bőven. Egyébként én nem szoktam semmit interneten keresztül venni, jó nekem a hagyományos utánvét is.
-
JamesHun
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1672 üzenetére
pont ezért változott az Origin, mert most már vehetsz DLC-t is direktbe
-
Chabe89
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1672 üzenetére
Remélem, hogy marad a pontos rendszer inkább.
Vistaboy: Remélem nem ilyen Zaeed hosszúságú DLC-je lesz ennek a karakternek, mert szerintem pont neki kéne lenni az egyik fő karakternek a 3. részben.
csab991: Jah hát nekem meg fehér páncélom volt és ahhoz ment a Mattock
Am meg multiban is simán megállja a helyét egy bővített tárral.
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #1595 üzenetére
lesz, csak nem official
én is a CDG-s verziót támogatnám igazából -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1521 üzenetére
A jatek originen van elorendelve. Ott ugye van preload, szal mar megjelenes elott le lehet tolteni. Az aktivalast proxyval csinalom ahogy bf3 eseteben is.(nem tiltott dolog)
Igy fogok tudni jatszani amcsi megjelenes napjan. De no para eu megjelenesig nem spoilerezek, igerem. -
sittes79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1542 üzenetére
Azt írja, hogy "Nyelv: orosz (feliratok)" ebből arra következtetek, hogy van angol és egyéb más nyelv is, de lehet, hogy tévedek.
-
tiv83us
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1526 üzenetére
Akkor azt hiszem 6-9 kozott hanyagolom a topikot az erdeketekben.
Max Warez-ra vadaszni jarok majd beAz EU megjelenes fenyeben at is neveztem a topikot.
-
tiv83us
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1521 üzenetére
Emlekszem mikor 2010 januar 25-en ejfelkor sorban alltam a ME2-ert, nehany PH-s mar javaban nyomta az eredetivel /is/, mert a magyar boltoknak mar le volt szallitva es ki is adtak a vasarloknak minden gond nelkul. Most nem keresem ki a tobb ezer hsz kozul a ME2 topikbol, de igy volt. Pedig akkor is elvileg 3 nappal kesobb jott volna ki EU-ban. Szerintem most sem lesz ez maskepp. 9.-e ide vagy oda.
-
Viper26
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #1355 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, hogy GPU és RAM kihasználtság kb 50%-on közben meg nem néz ki olyan hű de jól a játék.
Egyébként az irányítás elég fura, futás közben szinte lehetetlen fordulni. -
tiv83us
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1260 üzenetére
Aha. De ott ertheto volt az opcio, hiszen ujbol lettel "osszerakva". Azert tudtal arcot is valtoztatni, ra lehetett fogni a sztorira.
-
tiv83us
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1258 üzenetére
Ezt egyelore csak Edmontonban tudjak nehanyan
orichalcos: Ja, hogy olyan. Azt szeretem, nem vagyok egy kompetetiv tipus, hordazni jo. Mar alig varom, hogy kiprobalhassam en is
-
Sonja
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #1226 üzenetére
Az nem kifejezés.
A textúrák iszonyú kis felbontásúak.
Igaz, ez a demó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1214 üzenetére
A grafikai beállítás ugyanolyan mint a 2. részben. Van egy config exe fájl, ott tudjátok állítani. AA még mindig nincs, azt vga driverből lehet erőltetni. Nekem működik rendesen.
Minden maxra tolva multiban fix 60fps-em van.
Singlet majd később kipróbálom, a multi rohadt jó, 4en nagyon össze kell dolgozni.
-
tiv83us
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1129 üzenetére
Viszont ez szopatas, hogy nem elerheto a Multi.
Viszont most akkor holnaptol mar mindenkinek elerheto lesz, vagy csak annak, akinek van BF3? Mert en arrol mar lecsusztam...
-
Chabe89
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1123 üzenetére
Állítólag a Dark Horse ugatott érte (nem is csodálom) és el lett távolítva.
Oric: Gyűha ez jelentősen olcsóbb mint a CDG-ben
Vajon van még nekik?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1087 üzenetére
"felgyorsított vasdarabok ha jó tudom"
Nem nyert. Hűtőcellák. És szerintem ez a verzó jobb mint ami az első részben volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1084 üzenetére
"töltényes megoldás továbbra sem tetszik, jó lett volna ha visszahozzák az első rész szisztémáját."
Azok még mindig nem töltények.
Amúgy meg, ha kell még valakinek kód, itt még lehet nyerni:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1078 üzenetére
tivius előtted írja hogy ven egy felesleges kódja, beszélj vele szerintem odaadja majd neked.
A dekódolós játékot meg csak akkor tudod játszani ha van Xbox live azonosítód.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1058 üzenetére
Ahol én néztem ott kb 8050ft lesz a játék. (csak kulcs)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #1052 üzenetére
Az első nekem megvan eredetiben feleslegesen, max 500ft-ért ha érdekel írj rám pm-et.
A 2. rész meg egy két ezer ft itt ph-n az apróban. Érdemes megvenni.
-
Chabe89
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1052 üzenetére
Az egyet én is utólag vettem meg. Mikor a kettő kijött virágbolti mentéseket vittem át. Működött minden gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest