- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomLion
tag
Én csütörtök reggel bontottam egy premium spectre pakkot, és figyelt benne két geth és egy Krogan Vanguard, meg egy III-as Carniflex. Kicsit örültem.
Azóta szinte semmi az új sniperen kívül, amit még nem próbáltam, mert az én fegyverem a shoti vagy a Carniflex.
Három premium és egy sima spectre pakkot nyitottam eddig, összességében nem panaszkodom.
A Justicart szívesen kipróbálnám, és hálás lennék némi Disciplie updateért, bár a Battlemaster kezében kissé furcsán áll az aszari shottgun szuronnyal -
L4mie
veterán
Oda adeptek vagy sentinelek kellenek,,,,de egy banshee, reaver kombó mindig ki tud készíteni.
Amúgy meg Black Widow-ot ide nekemamúgy tegnap silveren találkoztunk egy infiltratorral, shotival futkosott, de mint az őrült, szarrá alázott mindenkit...fura volt
Amúgy jó a Javelin...de azom sincs
I-es Widow amit eddig dobott.
-
G4ga
őstag
hat igen... majdnem egyedul irtottal ki mindenkit! szep volt nagyon!
ha lekozelebb veled jatszom, belovom a Frapsot
nem volt semmi amit azokkal az infekkel muveltettek- mi pedig csalinak voltunk szinte csak jok. fix celpontok voltunk a lathatosagunk miatt!
Goldra van ertelme Solderrel menni?
-
pohár
félisten
én is, de ha mind meg van "fagyva" a statis miatt, akkor bummafejbe a Mantisszal
az a baj a Widow meg a Claymore esetén, hogy jó esetben "one shot kill", de 200%-kal megnövelik a biotikus képességeim visszatöltődéseitTiv... tényleg, milyen volt a Haywire? holnap megnézem a játék megvétele előtt ha jó
-
Chabe89
addikt
Jah próbáltam, de a Mattock az Mattock. Am én most a 3. rész multijára gondoltam, hogy ott használom, de a 2. részt is a Matttockkal toltam végig.
Az első részben viszont sokat használtam ott is elérhető volt egy idő után a boltokban is.
csab991: Revenant nagyon nem jött be. Erős, de nagyon rángat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest