- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Koszi
Physx re fogja h nem indul de a legujjabb van fent.
Valaki tudja mitol van ez? -
tiv83us
veterán
Tulajdonkeppen a jatek mar 2007-ben ezer sebbol verzett, ha igy allsz neki.
Soha nem fogsz kapni egy air-tight scifi jatekot ahol minden plot-hole be van tomve es maga a tokej.
Ahogy feltunt Sovereign a ME1-ben, egy Deus Ex Machina nelkul tulajdonkeppen mar Eden Prime-on kiirhattak volna, hogy Critical Mission Failure, oszt' mind mehettunk volna haza.A journey jo volt, a party jo volt, az ending meg nem. Meglatjuk mit hoz a jovo holidays.
-
AAtt1la
aktív tag
Én megértem azokat akiknek nem tetszik,ettől sokkal jobb befejezése is lehetett volna.De nekem pl.tetszett a 3.rész és a befejezés sem rontott annyit rajta amiért rossz emlékeim lennének majd róla(EC-al játszottam először,szóval nem képzelem magam annak a helyébe aki a sima változattal találkozott először).
De ez most akkor azt jelenti,hogy én nem vagyok igazi rajongó? -
vitaro
senior tag
Nem vagy vele egyedül. Sokan mondták, hogy nem a befejezés számít hanem az addig tartó utazás, de én ettől az utazástól is vertem a fejem a falba. Sokat elmond, hogy míg az első részt több mint 20-szor, a másodikat pedig több mint 10-szer játszottam végig, a harmadikat mindössze egyszer. Kár érte.
-
Archanon
őstag
Egyszerűen csak bolyongok ezen az ezüstfény sétányon, de nem találom a csapattagok felét. Tudom, van akit meg kell hívni, de vannak akikkel interakcióba lehet lépni a sétány egyes helyein. Ez miért van? Később kapok levelet esetleg a hiányzó láncszemektől? Elvileg mindenkit begyűjtöttem, akit lehetett. Pl
Jacob, Cortez...?? -
alratar
addikt
-
Fkris
őstag
-
janos666
nagyúr
Annak idején én azzal kezdtem.
Kisgyerek voltam, mikor kaptam egy díszdobozos SW trilógiát VHS-en. Előbb megnéztem a 3. rész elejét, mint egy flash-forward, aztán 10-20 perc után ki, és kezdtem az első rész elejétől.Sőt, a Dreamfall-t is előbb játszottam végig, mint a The Longest Journey-t.
-
Micsurin
nagyúr
a csúcs pc-kel egy a gondom... nálunk porosodik egy.... 2-3 éve persze akkori "csúcs"(jó vegyünk mondjuk 4-5 évet bár az már sok) alatt avult el míg az xbox/ps ek 5-6 évig is mennek az új gamekal igaz nem olyan ultra high performance grafon de el ketyegnek velük
én a helyében egy one/ps4 be fektetnék be
de aki nem grafikai vér pistike annak jók a konzolok is...(nem mellesleg inkább döglök a 120cm plazma előtt)egyéni vélemény
de vga-ból ha veszel és komolyabbat pislogd meg az Asus nx55-öt
-
robyg
senior tag
Egyetértek Peti kollégával nem kell gamer pc az ME3 futtatásához.
Szerintem százból kijönne egy gép ha van egered,billentyűd meg monitorod.
Bár kinek mi a drága nekem például sok a száz.Plussz a gamet is meg kéne venned meg a multit is elölről kellenne kezdened.
Mert szerintem a boxos mentéseket nem lehet áthozni pcre.Én laptomon(145000Ftért) játszok legkisebb felbontáson minden lowra állítva,csak így birja sajna.
Viszont nem csak gamre használom a gépet netre film nézésre skypra internetes telefonra rokonok hivására konvertálásra.Én kihasználom rendesen igaz hogy majdnem 150 rúgóba került.
-
törölt tag
Akkor mondjuk lehet tényleg gond lehet belőle, ha a hostnak 60 FPS-en megy, az egyik játékosnak meg kevesebb, mondjuk 30-40.
Láttam én is azt a tesztet, de nem nagyon láttam különbséget (a 15 FPS-est nem tudtam mire vélni)
Eléggé "érdekes" megoldások vannak a játék MP részében. -
tiv83us
veterán
Semmi kulonbseg nincs, en jatszottam PC-n is, es semmi kulonbseget nem tapasztaltam, csak annyit, hogy eger-keyboard=gyerekjatek
A konzolos auto-aim meg inkabb pain in the ass, mint elony...
Nem vagy unnepronto, a Thunderdome-ot megcsinalni, akar PC-n, akar PS3/Xbox-on, eleg kemeny.
Varom a te screenshotodat is, ha annyival konnyeb PC-n -
-
-KP-
addikt
-
leviske
veterán
Nem írtad egy szóval sem, hogy nem saját kép, totál jogos volt a kérdés...
(#10234) cs1rk3: Igen, mostanság elég rendszeres. Még host lelépés sem kell. Gondolom nem küldi el időben a játék az adatokat a szerónak és ez a vége. Velem is csinálja elég gyakran mostanság, én már fel se veszem a dolgot.
-
tiv83us
veterán
Mar en sem jatszanek 6-7 honapot, mivel talan meg egy DLC-re szamithatunk a kovetkezo honapban, aztan ennyi lesz.
Mikor en kezdtem, akkor toltak az ujdonsagokat a jatekba minden 1-2 honapban, Resurgence, Rebellion, Earth...esatobbi, uj palyak, gear opcio, uj fegyverek, aztan jott a Retalliation, uj faction, hazard palyak, meg tobb fegyver, szoval volt miert jatszani, nem csak azert, hogy minden szart kinyitogassak, hanem magaert a fun-ert. Meg mindig a fun-ert jatszok, a fegyvereim 90%-at nem is hasznalom, altalaban a PPR, Hurricane, Acolyte, Wraith, Claymore es Javelin amiket hasznalok. Ja es a Collector SMG.
A Harrier fun volt, de tul unalmas es egyszeru hasznalni. Minden meccs utan karaktert valtok, szoval probalom valtozatosan jatszani a jatekot, mar csak remelem hamarosan kidobjak az uj DLC-t, aztan lehet megint felfedezni uj dolgokat, varialni character build-eket."Javelinnél egyébként jobban szeretem a sima Widow-t. De mindegyikkel az a bajom, hogy egylövetű. Rengeteg időt elvisz az újratöltés."
Hasznald a reload-canceling-et, sokszor majdnemhogy gyorsabban ellovok harmat a sima Widow-val, reload-cancellel, mint a BW-val. Foleg te PC-n vagy, minden karakternel gyerekjatok, boxon sokkal bonyolultabb.
-
tiv83us
veterán
En 11 honapja jatszom es kb egy honapja sikerult kimaxolnom mindent. Kiveve a hetvegi promocios fegyvereket...
ps: 2 karaktered nincs meg a hatvanakarmennyibol, (amibol az egyik total useless - a Saboteur) es megvan minden UR fegyvered, kiveve a BW. Nehogymar ez tartson vissza a jatektol (arrol mar nem is beszelve, hogy a Javelin 5x odaver a BW-nek
)
oric: Az az EA-nak sem erdeke, hogy drasztikusan lecsokkenjen a forgalom a ME3 szervereken, bukjanak jo sokat a mikrotranzakciokon, azzal, hogy lecsokkentik a mar amugy is eleg kicsi jatekosallomanyt egy fizetos DLC-vel.
-
Chabe89
addikt
Hát ez csak egy próba volt szerintem részükről, hogy az emberek mennyire harapnának rá egy ME multira. Na meg az EA is megmondta már, hogy nem fog kiadni olyan játékot amiben nincs multi. Reméljük a 4. résznél jobban odafigyelnek majd és kicsit tartósabb lesz a multi, mint itt volt.
-
Findzs
addikt
köszi, közben pont ezt próbáltam ki és szerencsére működik is
köszi
más:
eddig a magyarosítást vártam de nem igen lesz abból már semmi ahogy olvastam (eleve tavaly őszre ígérték)
kár mert az előző kettőt is úgy vittem végig nem valami jó az angolom, azt megértem mit kell csinálni hova kell menni de sok minden a sztoriból kimarad -
-
-
Zoli133
addikt
Az arrival is több mint 1 évvel a játék után jött igaz az tekinthető átvezetőnek a 3-hoz (valahol). Igaz előtt a shadow broker jóval hamarabb jött, viszont single DLC-k számában még elég rosszul állunk a 2-höz képest, csak jön még valami, amivel fel tudják dobni.
u.i.: Nagy a pénz a DLC bizniszben (Omega most majd annyi mint egyes helyeken a teljes játék), tehát egy új DLC-n megint sokat tudnak nyerni, ha kihozzák, nem feltétlen hagynák ki ezt az üzleti lehetőséget.
-
törölt tag
észrevettem, még egy pistollal is lehet osztani vele rendesen. a turretjét dobálom, mint a gránátot, így vagy mindig közelről szedi az enemyt, vagy éppen az én pajzsomat tölti, de támadásra van skillezve. a többi skillt inkább supportra, meg power damagere hegyeztem ki. itt meg tudod nézni a Geth Engimet.
-
törölt tag
-
leviske
veterán
Nem szabad azért túlzásba sem esni. Tény, hogy gusztustalan volt az Omega és a From Ashes kihagyása, mivel emiatt lettek a sztori szempontjából súlytalan részek.
De ettől függetlenül kaptunk vagy 20 órányi élvezhető, tényleg háborúsabb hangulatú játékidőt, amit csak a boss harc helyett bedobott végtelen reaperhullám-csatával (amiben ettől függetlenül van logika, de én inkább a Dragon Age: Origins-féle "Loghain>>végtelen darkspawn horda" tematikát látom megint megvalósulni) és a kissé elcsépelt utolsó 2-3 perccel árnyékoltak be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest