- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wizard of Oz #11271 üzenetére
Viszont ha van Krogan akkor pl. ki lehet következtetni hogy a Genophage-t eltörölték. Tippre még mindig azt mondom hogy a perfect endingnek lesz folytatása. Vagy párhuzamos univerzum ahol nem léteznek sem Reaperek, sem Shepard.
-
nanorambo
őstag
válasz
Ohh. Bár még mindig nem tudom, hogy honnan a "magabiztosság", hogy nem előzmény lesz, de attól tartok, hogy amíg maga a Bioware be nem jelenti, hogy mi is van, addig ezzel kell beérnünk.
Tudom mi lesz: Kapunk egy új főhőst, akit irányítva találkozunk az "ősi felvigyázókkal", akik elmondják, hogy Shepard nem halt meg. Arról fog szólni a játék, hogy keressük fel Shepardot. A játék felénél sikerül is és ő lesz a mentorunk.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Szép is lenne, ha ezek a fajok nem lennének benne. Mindent meg lehet magyarázni, de ezt nem nyelnék le a rajongók.
-
nanorambo
őstag
válasz
Wizard of Oz #11269 üzenetére
Bár azt sem mondták, hogy az utolsó ciklus után fog játszódni.
Lehet, hogy más ciklusban? Bár nagyon nagyon nagyon remélem, hogy a Mass Effect 3 után fog játszódni.Amúgy nem tudom mire alapozta a csávó, hogy nem előzmény lesz. Két új fajt említett. Egy világító szemű vékony redős nyakú valamit, meg egy kő-és acélgólemet. Ha tényleg utána fog játszódni, akkor lehet, hogy a szintézist veszik alapul?
-
leviske
veterán
válasz
Wizard of Oz #10851 üzenetére
És akkor a DA2-ért meg Montreal kreatív csapata felelt? Vagy 4 éve pihen a montreali csapat és csak multi volt a kezükben, míg Edmonton kipasszírozott magából egy DA2-t, egy ME3-at és részben egy TOR-t?
Meg mondjuk ez így azt sem magyarázza, hogy a 3 miért lett kísértetiesen hasonló vonalvezetésű, mint a Dragon Age Origins.
-
nanorambo
őstag
válasz
Wizard of Oz #10853 üzenetére
Én nem is akarok meggyőzni senkit semmiről. De nekem nagyon bejött a hangulata
Egyetértek, hogy a Mass Effect 3 lehetett volna sokkal jobb is, a befejezés is.Látom sikerült elírnom a Normandyt.
-
nanorambo
őstag
válasz
Wizard of Oz #10849 üzenetére
A Klónos főszál elég idétlen volt, de lerítt az egészről, hogy ezt "szeretetből" csinálták ilyenre. A Lényege is az volt, hogy a társakkal még mélyebb kapcsolatot alakíts ki. Nekem nagyon bejött a hangulata, persze szem előtt tartva, hogy ez csak DLC. Direkt csinálták ilyen idétlenre, ez már az elején látszott. Modnhatjuk, hogy egy paródia volt, egy "fell good" fejezet a Mass Effect 3-ba. A Shaodw Broker után a kedvenc DLC-m a mass Effect univerzumban.
Az egésznek az esszenciáját megmutatja, hogy egy fogkefével törnek be a Normanyra. Direkt lett ilyen és nagyon bejött
-
leviske
veterán
válasz
Wizard of Oz #10849 üzenetére
A ME3-at Montreal viszi, vagyis vitte. És pont az sugárzik az egész játékon, hogy nem tudtak a világgal sok mindent kezdeni. Rohadtul nagy hiba volt az Origins után a kezükbe nyomni egy trilógia utolsó részét, miközben Edmonton felépítette apránként a franchise-t. (Mondjuk nagyobb hiba volt utóbbi kezébe nyomni a DA2-t 1,5évnyi fejlesztési határidővel.) Mert pont az apróságok hiányoztak leginkább a 3-ból (meg a ME2-ben feldobott rengeteg lehetőség).
-
Hunork
veterán
válasz
Wizard of Oz #10248 üzenetére
Szia!
Win8+Win Defender EREDETI!
Még soha nem volt gond.
Ezért nem értem... -
tiv83us
veterán
válasz
Wizard of Oz #10210 üzenetére
Hat mondjuk inkabb jatszodjon a jovoben, megha kanonizalni is kell valmelyik endinget. A multat mar ismerjuk. Legalabbis a nagyobb esemenyeket. Egy piti mercenary-kent meg nem akarok jatszani. Csak kitalalnak valami jot, peldaul a Dark Energy terjedese meg mindig problema.
Meglassuk. Ma viszont inkabb ra vagyok izgulva a jatszhato Geth Prime-ra -
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz #10084 üzenetére
"második képen van egy Shepardnek és Wrexnek látszó tárgy. "
lol
Akkor gondolom a bővebb infók jönnek majd feb közepén. (sztori, karakterek, helyszínek)
Azért jó lenne egy csipetnyi Thessia mert talán az a legrövidebb pálya az alapjátékban.
A második kép lehet a Citadel csak ezúttal megint ME2 stílusban
escom55
Miféle leak lista?
-
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz #10081 üzenetére
Single? Nem úgy volt hogy feb közepén jönnek az infók?
Amúgy ha jól látom ez Thessia. Legalábbis az első. Ami nem rossz mert az roppant rövid pálya, keveset lehetett látni belőle.
A képek honnan vannak am?
-
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz #10035 üzenetére
Ha még egy omega/leviathan hosszúságú dlc jön akkor már elégedett leszek. De persze ha még jön majd sp dlc az csak jó
Így, nem kapkodva, mindent kimaxolva bőven 50 óra körül lesz.
Most kezdtem el a trilógiát ezúttal sorrendben. Most tartok a ME1 felénél. ME2 bőven egy hónap lesz mire végigmászok rajta, remélem mire elérek a 3-ig már jön vmi szaftos kis dlc.
-
Tnil
tag
válasz
Wizard of Oz #10035 üzenetére
Ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesz több ME3 DLC. Szerintem csak másik részleg fogja készíteni őket. Bár ki tudja...
-
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz #9942 üzenetére
Két modot próbáltam ki egyszerre: az Omega pakkot meg a Citadel pakkot. A játék indítás után a logók elött töltött vagy 3 percet. Ilyenkor sötét kép és csak a windows egér látszik az is pörög forog vagyis tölt. Utána szépen be jött minden ahogy kell. Pályákat is úgy töltötte mint bármikor. FPS droppot meg egyszer érzékeltem, mikor leesett 30-ra a Normandyn, a galaxy map elött. Nem tudom miért pont ott hiszen a Normandy pakkot nem töltöttem be.
Értelem szerűen minél több pakk van betöltve annál tovább tart a töltés.
Ezért is írták hogy csak akkor tölts be valamit mikor ott jársz történetben pl helyszín pakkokat.
-
tkesy
addikt
válasz
Wizard of Oz #9942 üzenetére
a helyzet az, hogy a gyári verzióval kb az első 5 percet játszottam csak végig, mert nem bírtam nézni... így nem tudom, mi a normális töltési idő a gépemen, de most, ha elkezdek egy küldetést, akkor 2-3 mp és megjelenig a csapatösszeállító rész, aztán megint 2-4 mp a fegyverzet/skill rész betöltése, utána kb 2 mp és már jön is az átvezető rész a landoláshoz...
a hajón, vagy városon belüli mozgás esetén szintén kb 2 mp a töltési idő...fps tekintetében 58-60 fps megvan, csak néha valami teljesen új és nagy eseménykor esik le 30-40 közé, pár mp-re...
Az oldalon található dolgokból a Zone A / B / C -ben található dolgokat pakoltam bele, ez kb 6x db fájl jelentett, de úgy, hogy a C-s részben található dolgok egy db,- közel 470 mb-os,- fájlban vannak...
-
törölt tag
válasz
Wizard of Oz #9886 üzenetére
Persze hogy a legbugosabb pályán kell megcsinálni, Bioware-nél kicsit furán értelmezik a "Challenge" fogalmát
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wizard of Oz #9886 üzenetére
Érdekes neveket tudnak összehozni...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Wizard of Oz #9850 üzenetére
Nah, ezasztán a kihívás...
-
törölt tag
válasz
Wizard of Oz #9817 üzenetére
A.k.a.: Fury Weekend
-
TomLion
tag
válasz
Wizard of Oz #9817 üzenetére
Ez mondjuk érdekesnek tűnik, lehet érdemesebb szólóban nekiállni
, hogy hamarabb meg legyen.
Meccs közben randomokkal nehéz lesz összehozni, mert mindig kilövik az "előkészített" áldozatot.
Eddig Aszari Adeptel próbálkoztam -
-KP-
addikt
válasz
Wizard of Oz #9765 üzenetére
Allied Goal: Complete 50,000 cumulative total extractions of Batarian, Vorcha, or Turian characters.
Ehhez elég saját magamnak Turian/Vorcha/Batarian karakterrel menni vagy mindenkinek azzal kell?
-
Chabe89
addikt
válasz
Wizard of Oz #9719 üzenetére
Persze, persze...
-
Chabe89
addikt
válasz
Wizard of Oz #9715 üzenetére
*Gearhead amúgy
-
Chabe89
addikt
válasz
Wizard of Oz #9712 üzenetére
Most már igazi pénzbe kell fizetni a packokért.
Egy PSP 99000 FT.
-
G4ga
őstag
válasz
Wizard of Oz #9687 üzenetére
Nevetsegesen konnyu ez is.
Pont azt beszeltuk a sracokkal mennyivel jobb lenne egy csapat alapu event.
Ezt megint megcsinalom egy bronz solon vorchaval
De szvsz meg a silver se kihivas... -
Chabe89
addikt
válasz
Wizard of Oz #9677 üzenetére
Már meg is halt.
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #9674 üzenetére
Most kezdődik az Omega livestream
-
vitaro
senior tag
válasz
Wizard of Oz #9647 üzenetére
Csinálj egy heavy melee-t, az néha megoldja ezt a problémát, vagy ölesd meg magad ha tudod. Minap pont ez történt velem is, semmit nem tudtam csinálni, csak mászkáltam fel-alá, mi több, a csapattársam azt látta, hogy a pályán kívül vagyok, pedig valójában ott voltam mellette.
-
törölt tag
válasz
hát, megpróbálni kinyiratni magad.
-
Hajdi
senior tag
válasz
Én egy ilyet találtam ma.
Kiléptem és vissza, de ugyanaz. Kár, hogy nem egy erős biotikus karival fordult elő
-
Nindzsame
csendes tag
válasz
Wizard of Oz #9627 üzenetére
Végre valami, amihez nem kell olyan fegyver, vagy karakter, ami nincs meg (nekem).
-
tiv83us
veterán
válasz
Wizard of Oz #9586 üzenetére
Nem helyett, hanem extra. A szokasos weekend challange meg lesz tartva ugyanugy, ahogy eddig.
-
Chabe89
addikt
válasz
Ez nem hétvégi volt szerintem. Ez külön event. A Weekend Challengesnél nincs ott.
Nindzsame: Pontosan az amit leírtál. Állíts be egy firebase ghostot+Repereket és ölj. 3-4 kör alatt megoldható.
-
Nindzsame
csendes tag
válasz
Nem igazán értem a célokat. 10k-t kell összegyűjteni brutes/scions/praetorians/banshees megölésével?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #9550 üzenetére
"Ha mondjuk a mezei user meg akarja venni csak az Overlordot, akkor is meg kell vennie 800 pontot"
Nem! BSN-en tudsz venni 1600, 800, 560, 200 pontot. -
TheSCRiN
csendes tag
válasz
Wizard of Oz #9547 üzenetére
A most megjelent Mass Effect Trilogy-n még a második részhez sem mellékelik a DLC-ket, úgyhogy üzleti szempontja van biztos elég sokan megvehetik őket.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Wizard of Oz #9541 üzenetére
De miért?
-
Chabe89
addikt
válasz
Wizard of Oz #9537 üzenetére
Áhh úgy is megint Eagle-t ad a Commendation Pack szokás szerint.
Tegnap 3 millióból nem kaptam meg az új karakter. Majdnem falra másztam.
-
TheSCRiN
csendes tag
válasz
Wizard of Oz #9537 üzenetére
Ezeket a fegyvereket melyik packkal a legesélyesebb unlockolni ?
Nekem egy sincs belőle. -
robyg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #9462 üzenetére
Csak bannereket kapsz az nem sok.
Legalább ha tényleg be lehetne váltani a pontokat creidtre akkor talán.
Például én az assult rifle challenget meg nem csinálom a Mattock meg az M-8 Avanger nekem nagyon szívás.
-
pohár
félisten
válasz
Wizard of Oz #9324 üzenetére
Mass Effect 3: Retaliation Trailer (Multiplayer DLC)
orichalcos... jaaa, akkor mindegy, annyira nem olvasgatok már itt úgyse, mióta 500 soros hsz-ek vannak írva
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Na bazz, a szokásos vadállat trailer. A végén az a Reaper!!!!
(#9327) pohár
Köszi, igazából az előző oldalon is ott van linkje.
-
Chabe89
addikt
válasz
Hmm. Nem rossz. Patchnak nem ma kellet volna jönnie? Mert nekem semmit sem töltött le az origin.
-
robyg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #9221 üzenetére
Erre emlékeztem én csak nem tudtam hogy melyik fájlnál kell átírni.
Köszöntem.KubanitoS: Nem dobozos digital verzió.
-
escom55
csendes tag
válasz
Wizard of Oz #9023 üzenetére
Ezt a választ kaptam a tuan fórumon:
"Üdvözletem!
A magyar nyelvre adaptált kiadás lektorált, szerkesztett verzió, azaz nem kell aggódni, az ammóniát lélegző lényeket nem kényszerítjük oxidáló légkörbe."
Nem igazán értem és a külföldi oldalakon továbbra se találok infot új kiadásról.
-
leviske
veterán
válasz
Wizard of Oz #9036 üzenetére
Ez a bejelentés felér ezer szóval a cég jövőjét tekintve.
(#9028): Azért nézegeted azt is, hogy mennyire nehéz feladatok vannak adva, meg azt is, hogy melyik esik DLC megjelenés-közelbe és melyik nem, igaz?
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #9036 üzenetére
Ja. És ügyesen az a Flynn csóka kvázi bejelentette hivatalosan, eldugva a megemlékezős írásában, hogy a következő SP DLC az Omega lesz.
Amúgy meglepett, hogy ez a két alapító doktor, valójában orvosdoktor. Nem tudom ezt hogy hozták össze. Kijönnek orvosként az egyetemről, erre alapítanak egy számítógépes játékfejlesztő céget...
Gondolom nem értettek orvosként sem a programozáshoz, sem a vállalat-menedzseléshez. Nagyon érdekes, hogy ilyen háttérrel mibe fogtak, és főleg, hogy milyen sikeresek lettek.
-
Zoli133
addikt
válasz
Wizard of Oz #9023 üzenetére
Máshol azt írják ez a javított, de én amúgy is megveszem, azután leírom az e, meg ha nem a javított és hamar visszavonják egyszer lehet még sokat fog érni
-
escom55
csendes tag
válasz
Wizard of Oz #8994 üzenetére
Én a bioware fórumon sehol nem találom, hogy már kiadták volna a javított változatot. Ezek szerint ez az eredeti ami tele van hibákkal?
-
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz #8994 üzenetére
Titokzatos Ember? Hát jobb mint a Rejtőzködő Fickó.
Minden esetre már el kéne kezdeni a 2. kötetet. Most ér véget a 2 hónapos ME maratonom, talán majd ha újra nekiállok valamelyik résznek, elkezdem a regényt is
-
robyg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8977 üzenetére
A fene.
Irtam most az EÁsoknak.Nekem hozzáadta az emailemhez a comm packot.
Online chattel.
-
robyg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8975 üzenetére
Mert a victory pakkal mi volt a gond?
Valamit elc.esztek az EÁ-sok? -
leviske
veterán
válasz
Wizard of Oz #8888 üzenetére
AZ EC betekintést enged a ME univerzum jövőjébe a választásaink következményében. Innentől nemigazán volna értelme belerakni egy csavart az indoktrinációval és emiatt nincs értelme a vége utáni DLC-nek sem, hiszen számottevő következménye ezek után nem várható.
Persze még mindig kérdés, hogy a pusztítós válasznál miért lélegez fel, meg miért nem nyilvánítják holtnak, de ennek szerintem nem az indoktrináció lesz az oka.
(#8909) deter A multinak nincs sztorija és nincsenek utalások sem benne. Egyszerűen annyit veszthetsz, hogy 1-2 pályát begyakorolsz, esetleg unni fogsz a single elkezdéséig.
-
G4ga
őstag
válasz
Wizard of Oz #8891 üzenetére
huuuu...
ezt egyedul fogom megcsinalnivagy legalabb is megprobalom. nem bizok masba hogy nem hasznalnak majd semmit!
-
JamesHun
addikt
válasz
inkább űrcsatát hoznának ki valami spéci hajófejlesztéssel amivel lelőhetjük kis szenvedés árán a mocskokat
unom, hogy menekülnöm kell scanneléskor előlük -
Ryder62
őstag
válasz
Jaj, istenem, még mindig itt tartanak?
-
nanorambo
őstag
válasz
Project X
Jó vicc...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Erre már igazából nem lehet mit mondani.
-
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz #8753 üzenetére
Ez jó kérdés. Én is kíváncsi lennék rá. Bár sokan a LotSB utánra teszik a Leviathant. Ergo sokaknak bejött.
Kíváncsi vagyok hogy a LotSB-t megtudják-e ugrani valaha. Elég magasra tette a lécet.
Szvsz egy Omega dlc-ből sok mindent ki lehetne hozni ha akarnák. Kérdés hogy akarják-e.Ott van kapásból az hogy ha omegát sikerülne felszabadítani visszatérhetne mint hub world. Illetve Aria mint átmeneti csapattárs.
Mekkora lenne Aria-Liara párossal szétrúgni a Cerberus seggét.Arról nem is beszélve hogy Aria is erős biotikus.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wizard of Oz #8714 üzenetére
Ez gondolom nem csak ennyi. Kicsit rövidnek tűnik. Bár csak belepörgettem mondjuk... Valaki spoiler alatt leírhatná egy összesítést hogy végül is mi volt a dlc-ben.
-
JamesHun
addikt
válasz
Wizard of Oz #8712 üzenetére
iceakos
Ha new game re megyek és a végigvitt karakteres mentésre megyek akkor sehogy se tudok karakterkasztot váltani ha jól láttam :S
Ez tényleg így van?
Nem szívesen kreálnék teljesen újat ME3 ba, de érdekelne egy új kaszt azért -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wizard of Oz #8707 üzenetére
EZ nagyon komoly.
-
vitaro
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8707 üzenetére
Hatalmas! (Csak kár, hogy minden szava igaz.) -
G4ga
őstag
válasz
Wizard of Oz #8680 üzenetére
eleg karcsu feladat.
mintha ugy tunne egyre kevesebben jatszananak a multival.
az elejen meg szemelyenkent 3 promot kellet es osszesen 1 millio.
ehhez kepest a szemelyenkénti 2 es az ossz 50000 eleg kevesnek tunik...
vagy ezzel csak en vagyok igy? -
pohár
félisten
válasz
Wizard of Oz #8680 üzenetére
változtattak a héten valami az N7 Shadow Electric Slash-én? 2. szintű Omni akármi gearral is baszott lassan tölt vissza
-
robyg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8676 üzenetére
Határidős.
-
robyg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8635 üzenetére
Értem köszi.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #8405 üzenetére
Ez ying-yang dolog annyira nem lenne rossz egyébként. Bár nekem amiatt nem tetszene, hogy ilyen hatalmas és erős lényekből elég egy hordányi, nemhogy kettő
Mert ugyanúgy felmerülne a kérdés, hogy mégis hogy jutottak ezek idáig...hogy fejlődött ki párhuzamosan két ilyen elképesztő hatalmú faj az univerzumban.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #8389 üzenetére
Természetesen.
(#8388) leviske: Ez jó kérdés. Lehetne mondjuk a 4-ben az, hogy rátalálnak valamiféle nagyon ősi fajra, és megpróbálják azt, hogy ne essen szét az univerzum a sötét energia miatt. Lehetne mondjuk az a cél, hogy az ősi fajra rátalálnak, akik alkották Harbingert, és el kell jutni minden Galaxisba, hogy egyesítsék az univerzumot. Elég elmebeteg lenne.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #8386 üzenetére
Dark energy is manipulated using the extremely rare material element zero.
Oké, ez hiányzott.
Viszont közvetlen kapcsolatban nem áll a sötét energia, és a tömegvonzás. (feltéve, ha még mindig jól tudom a Mass Effect kifejezés magyar megfelelőjét
)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wizard of Oz #8383 üzenetére
Sőt, az összes biotic képesség a sötét energiát használja.
-
icon
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8379 üzenetére
Pedig válaszoltam... nekem evidens, hogy bizonyos fejlettségi szint felett foglalkozik egy faj mesterséges intelligencia előállításával, és az is, hogy egyedi esetek nem fognak ide vezetni.
Mondjuk egy mesterségesen előállított világba csak belemagyarázás tud lenni bármilyen "érv-ellenérv", ezért van a fórumnak teljesen meddő vita jellege...
Shadow Brokernél épp elég volt az, hogy foglalkoztak vele jó sokat, és lett ami lett belőle... de a faj önmagában még nem képes arra, hogy AI-t alkosson.
Mondjuk ebben a játékban mindig nagy szerepe volt a beavatkozásnak, nem egy Star Trek
-
icon
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8377 üzenetére
Talán a reaperek ismerték a nagy számok törvényét... Okeer, a Shadow Broker egyedi eset, és ne felejtsük el, hogy nem voltak veszélyesek a reaperekre. emlékeim szerint ráadásul Okeer reaper technológiával kreálta Grunt-ot, illetve Shadow Broker is egy kisérlet eredménye...
De nem építettek AI-t, ezzel szemben a Kvárik, és még az ember is (ME1 a Holdon elszabadult, amit később EDI-ként üdvözölhettünk a fedélzetünkön) igen...
A Dark Energy felett elsiklottam a 2.résznél egy kicsit, nem tartottam annyira fontos momentumnak, hogy a végkifejletben számítsak rá.
-
icon
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8373 üzenetére
Minden bevethető eszközzel harcoltak ők eddig is... génállomány: az emberi faj génállománya a sztori szerint messze a legsokszínűbb a galaxisban. Gondolom az is egy módszer a legyőzésünkre, hogy a legkülönlegesebbeket összegyűjtik, reapert csinálnak belőle, csatába küldik a többi mellé, akár a génállomány mint információ is szerepelhet a gyenge pontunk meghatározásában, ami infót beteszik a kollektív tudatba, mint mondjuk a gethek csinálják kicsiben.
Ami meg a szintetikusok gyártását illeti... pl. egy Kroganból a büdös életben nem néznéd ki ugye? Az ember már a jelenlegi korban implantokon meg mesterséges intelligencián dolgozgat, azt hiszem ennek az útnak az állomásait nem kell különösen ecsetelgetnem...
De a reaper próbálkozásokat jobban meg fogod érteni, ha belegondolsz mi minden kisérletet rendelt el egy bizonyos TIM... ja ő is egy eszközük volt végsősoron.
-
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz #8367 üzenetére
Akinek megvan Javik az tudja:
Asari, human, salarian, turian fajok tuti léteztek már az előző ciklus idején.
Sőt a hanarok is. Valószínűleg akkor már voltak kroganok, volusok és elcorok is.
Csak mind primitívek voltak. Hackett meg meg is említi hogy a Yagh anyabolygót érintetlenül hagyták a reaperek.
Vajon hány primitív faj lehet még a mi ciklusunkban? Azt tudom hogy régen volt egy madár kinézetű faj akik a reaperek hallatán visszaköltöztek az anyabolygójukra, mindent eltakarítva maguk után hogy ne tűnjenek űrjáró fajnak. Szerintem azok még mindig éldegélnek, ha a reaperek nem jöttek rá a trükkre.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #8367 üzenetére
Lusta.
Értsd jól. Nem 50e évente, de akkor meg fenn áll az a probléma, hogy túl sok a fejlett civilizáció a Galaxisban, sőt lehet ennyit még a Drake formula sem jósol.
Mindenesetre érdekes felvetés. -
icon
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8362 üzenetére
"Maradjunk tehát a Catalystnál és a szintetikus vs. organikus felállásnál. A collectorok az elmúlt 50.000 évükben csak különleges genetikai állományú egyedeket gyűjtögettek. Minek? Mi köze van ennek a szintetikus vs. organikus elvhez? Semmi, mert ez is a dark energyvel a fejben íródott, ahogy Karpyshyn ezt el is mondta."
A válasz rémesen egyszerű:
Azért kellett gyűjtögetni a különleges génállományt, hogy a különleges génállományú egyedek ismeretében meg legyen a leghatásosabb mód a legyőzésükre... a szintetikusokhoz ennek annyi köze, hogy amelyik faj eléri azt a szintet, hogy szintetikust elő tud állítani, az hozza magával azt a problémát, hogy az bizony öntudatra fog ébredni, majd lesz olyan irányzat, amely gazdáikra támad... az pedig nem túl jó, ha farmolandó fajt kiírtja egy szintetikus, abból a reapereknek semmi hasznuk nincs
Sovereign infógyűjtése arra volt elég, hogy tudják ki hol tart, de azzal nem voltak kint a vízből...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #8364 üzenetére
Ez olyan, mint egy szerver. Mondjuk a Catalyst-ot a szerveren 150 CPU mag képviseli, míg magát a Citadellt 1000 CPU mag képviseli. A legegyszerűbben úgy lehetne ezt elképzelni, hogy az 1000 CPU mag (Citadell), folyamatosan dolgozik, irányítja a Relé hálózatot stb... míg a Catalyst eközben, csak vegetál, szóval a 150 CPU magból jó ha dolgozik 20 vagy 10, tehát adatokat tud feldolgozni, de nem vesz részt semmiben sem. Majd mikor jön a Crucible, aktiválódik minden, és elkezd beszélni a gyerek.
Az viszont engem jobban izgat, a játék alapján, hogy vajon létezhetnek a valóságban ilyen szuperlények, mint akik Harbingert, Reléket, Citadellt építtették, és vajon hány értelmes faj rejtőzhet a Galaxisunkban.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #8362 üzenetére
A Catalyst csak akkor lép "működésbe", avagy aktiválódik, ha a Crucible a Citadellhez csatlakozik, legalább is gondolom.
(#8352) v_tomy: Ez egy érdekes felvetés, hogy miért nem foglalják el először a Citadellt. Szerintem a leglogikusabb erre, hogy felesleges, illetve szerintem túl törékeny ahhoz, hogy megszállják a Reaperek. Szóval tök felesleges, mert ha megbénítják az egész galaxist, akkor a Citadellen lévők éhen halnak, a végső fázisban meg gondolom elkezdik a Relé hálózatot is kontrollálni, és élelem és hajó hiányában nem is tudnak hova menni a Citadellen lévők.
Ami a legfurcsább nekem az egész játékban, hogy a történet feltételezi azt, hogy 50.000 évente kialakulnak értelmes, kommunikálni képes fajok, ami szerintem túl gyors, és lehetetlen. Mondjuk lehet a játék alapját a Drake formula jelenti, de ez viszont nagyon a fikció kategóriában van.
-
icon
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8349 üzenetére
Vitatkozhatunk ezen még hosszú bejegyzéseken át, de...
A keeper-reaper-"rendszer" jó pár ciklust kiszolgált, a népek szépen pusztulgattak.
Jött Shep és csapata, Sovereign megfenyegette őket, mint régebbi próbálkozókat is előző ciklusokban... Hazavágta a flotta...Reaperek próbáltak információkat, esszenciát gyűjteni erről a sikeres fajról, bevetették a Collectorokat, meg minden általad említetteket... Erre Shep és csapata jó nagy csapást mér rájuk, meg a bázisukra. A human-reaper SOS-ben? Valamivel le kell győzni a galaxis legsikeresebb faját, a génállomány lehetett a titok nyitja...
Jön a Harmadik rész, reaperek mindenhol, Shep és csapata leszed 1-2-t közülük...
Ráadásul megépítik a szövetségbe lépő fajok a masinát, amivel a reapereket haza lehet vágni, illetve harcképtelenné válhatnak a tömegrelék is... törvényszerű valahol, ha van a reapereket irányító erő, akkor erre kell valamit lépnie, eddig nem kellett beleszólnia a dolgok menetébe.Én ebben nem látok semmi logikátlanságot...
-
janos666
nagyúr
válasz
Wizard of Oz #8135 üzenetére
Nem vagyok túlzottan oda az ötletért.
-
-KP-
addikt
válasz
újabb rókabőr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hát nem tudom, meglátjuk...
-
leviske
veterán
válasz
Wizard of Oz #8131 üzenetére
Bejelentették a CC-on? Csak mert a blogon nem láttam, szóval gondolon nem onnan az infó.
(#8132) mrhitoshi: Elméletileg Rio, Vancouver, London + a gondolom a cerberus ellenek Alliance megfelelői (annyi biztos, hogy csak emberek).
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #8131 üzenetére
Ezeknek a "hadművelet" hétvégéknek mi a lényegük ?
Szinte sose multizok, de meg akad a szemem előtt egy ilyen, és nem értem, mi a lényege.Illetve ebben az Earth DLC-ben mi lesz ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #7665 üzenetére
Hurrá. Remélhetőleg választ kapunk, de remélem a problémákat kijavították és nem pedig megkerülték.
(#7696) Vinyard#: Tényleg, a Reaper-ök miért nem támadták meg a Citadel-t ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wizard of Oz #7682 üzenetére
Hű tényleg, akkor ezzel nem kell problémázni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wizard of Oz #7679 üzenetére
Abba a naprendszerbe tesz be, de asszem már a Cerberuszos küldetés után.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
THX a hírt!
No, a Q&A alapján ez eléggé a bizonyítvány magyarázása lesz.
1.9 gigányi anyag, lesz mit megmagyaráznia.
Az én kérdéseim:-hogyan került a földhöz a citadella, mi lett a rajta lévőkkel, mi a helyzet az elvileg létező óvóhelyekkel
-mi lett a földi csapattal, hogy kerültek vissza a hajóra, a hajó miért lépett le a harcból és hová mentek, valamint mikor tették meg a több perces utat a sol reléig és miért csak ők
-miért pont a földhöz vitték a citadellát, mi is az a kis gnóm, miért ez a 3 hülye lehetőség, főleg Harbringer miért veti alá magát Shep irányításának a control endingben, mikor már párszor leírta, mint alacsonyabb rangú lényt...
-mi lett sheppel mikor robban a citadella, túlélés esetén miként kerül Londonba
-mi lett a csapattal a "Gaia" bolygónAz világos, hogy a relék nem nyírták ki a naprendszereket, meg az is elvileg el lett mondva, hogy sima FTL hajtóművel szép lassan hazaérnek elvileg, ha a hajók fel vannak készülve hosszú idejű űrutazásra. Egyébként kénytelenek lennének a naprendszerben túlélni...
Amit nagyon szeretnék látni, az egy olyan befejezés, ahol Shep meg Garrus egy adag Reaper roncs mellett strandol a romok közt, valami italt kortyolnak, és Garrus elsüt valami kegyetlen poént... Na az helyretenné az endingeket!
-
Televan74
nagyúr
válasz
Nézzétek meg a képeket. A 4. lehet hogy Shep temetése lesz a normandy fedélzetén.
Szerk,.: Most kezdtem egy új femshepet, az első résztől kezdve.
-
Malachi
veterán
válasz
nagyon kíváncsi leszek. úgy értem NAGYON kíváncsi.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #7619 üzenetére
Köszönöm.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #7616 üzenetére
Ehhh...hát ez csodálatos, ha valóban onnan származik.
Ugyanolyan értelmetlen, mint a jelenlegi verzió. Még egy forráslinket adnál esetleg?
Ezek szerint vagy rosszul emlékeztem, vagy a készítők magyaráztak valamit nagyon félre a befejezés módosításával kapcsolatban.....végülis, teljesen mindegy.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #7613 üzenetére
Nein, te írtad, hogy javítsunk ki ha tévedsz, de ezek voltak az eredeti döntési lehetőségek, amik végül bekerültek a játékba. Én erre írtam, hogy erről nem tudok...mert ez majdnem biztosan nem így volt. Elég egyértelműen mondták a készítők anno, hogy a szivárgás miatt december találták ki az új befejezést.
Vagy abban a ipad-os alkalmazásban volt szó róla, nem is tudom már....
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #7591 üzenetére
Én erről nem tudok. Ezt honnan veszed?
A dark energy-s befejezés gyakorlatilag tuti, hogy nem a szivárgott forgatókönyvben volt...ezt már jóval azelőtt elvetették. Eleve, csak a ME 1-ben foglalkoznak vele, de a Kaszások semmilyen utalás szintjén nincsenek összekapcsolva a dark energy-vel (legalábbis nekem nem rémlik), és Sovereign már ott azokat az "evolúció csúcsos" dumákat löki, mint Harbinger, max utóbbi némileg szofisztikáltabban.
Ráadásul a ME2-ben gyakorlatilag elfelejtődött a dark energy, pedig annak írásában is nyakig benne volt Drew, akitől végülis az egész koncepció származik. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Wizard of Oz #7587 üzenetére
Sokkal értelmesebb befejezés lett volna. Ezt így olvasva, értelmet nyer minden, nem úgy mint a 3. végén.
-
Воланд
titán
válasz
Wizard of Oz #7587 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Wizard of Oz #7465 üzenetére
és biztos fizetős is lesz, már meg merik húzni ezt
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #7397 üzenetére
Nem csak ez gáz
Az is, hogy rohadtul instabil a kapcsolat a kliens és a szerver között így időnként szimplán ledob ami olyankor jó amikor mondjuk egy gold vége felé jársz és ledob ez a szar és persze amiért ledobott pontot sem kapsz. Vagy mondjuk a meccs közben leállnak a szerverek. Én egész egyszerűen nem értem minek erőlteti az EA a multit, ha nem képes egy stabil szerves hátteret szolgáltatni. Vegyen meg egy bányavárost mint a Google és telepítsen bele szerverparkot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged