- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Ryder62 #12717 üzenetére
Meg soha nem volt problemam talalni full lobby-t, megjelens ota. Mar nem jatszok vele annyit, mult heten toltam par roundot ejjel 2-kor es 2 perc alatt megtellt a lobby, szoval igen, jatszanak meg vele sokan. Legalabbis 360-on, PC-n nem tudom mi a helyzet (legalabbis gyakorlatban), de a Bioware Social Network forumat olvasva nincs hiany PC-n sem.
-
tiv83us
veterán
válasz
maajsz #12714 üzenetére
A multihoz le kell toltened (legalabbis nagyon erosen ajanlott) az osszes DLC-t, kulonben nem fogsz talalni lobby-t. Az osszes Multi DLC ingyenes viszont, csak bele fog tellni egy kis idobe, meg lehuzod mindet
Multi nagyon addiktiv, vigyazz vele (2200 orat toltam bele)
-
tiv83us
veterán
válasz
Apollyon #12702 üzenetére
Egy seggfej, aki ki akar mindenkit paterolni, aki nem feher es amerikai, falat akar huzni az orszag kore es massal megfizetettni, lebombazni a fel vilagot es betiltani alap emberi jogokat. Kb a sotet kozepkorba vinne vissza az orszagot ha nyerne (nem fog).
De ne politizaljunk itt -
tiv83us
veterán
válasz
GypsFulvus2 #12661 üzenetére
Spectre-kent azt csinalhatott volna amit akar, nem kellett volna atkuzdenie magat senkin.
Ezt magyarazzak fel oraig a prologue-ban, amig a Normandy fedelzeten vagy Nihlus-szal Eden Prime fele.
Hogy mindenki mennyire tart a Spectre-ektol, mert erinthetetlenek, azt csinalnak amit akarnak, oda mennek ahova akarnak, tulajdonkeppen siman besetalhatott volna a vezerlo kozpontba, hogy "Spectre business" azt' kuss.
Na mindegy, verzik ez mindenhonnan ME1 kezdetetol a ME3 vegeig, en elveztem ennek ellenere a trilogiat es beleszartam az ilyen aprosagokba, elveztem a csapattarsak tarsasagat, a baratsagokat, a missziokat, a party-kat, a sztorit, az akciot es persze alig varom az Andromedat is.Nem ismerem a konyveket, majd utana nezek, sajnos uszok a meloban.
-
tiv83us
veterán
válasz
GypsFulvus2 #12659 üzenetére
Oke, akkor kezdesnek:
Amig Saren Spectre volt es mindenhez volt hozzaferese, miert nem vette at egyszeruen az iranyitast, minek kellett ahhoz megtalalni a Mu Relay-t? Sovereign egyszeruen beugrik a Citadelbe total meglepetes-szeruen egy sereg Geth-tel, Saren bezarja a Citadelt, Sovereign kinyitja a kaput a Dark Space-be, Harbiek megjelennek, critical mission failure.A Reapereket kapasbol olyan OP-re csinaltak, hogy Deus Ex Machina nelkul a vilag legjobb Sci-Fi iroja sem irta volna ki ezt a helyzetet a szarbol.
-
tiv83us
veterán
Tulajdonkeppen a jatek mar 2007-ben ezer sebbol verzett, ha igy allsz neki.
Soha nem fogsz kapni egy air-tight scifi jatekot ahol minden plot-hole be van tomve es maga a tokej.
Ahogy feltunt Sovereign a ME1-ben, egy Deus Ex Machina nelkul tulajdonkeppen mar Eden Prime-on kiirhattak volna, hogy Critical Mission Failure, oszt' mind mehettunk volna haza.A journey jo volt, a party jo volt, az ending meg nem. Meglatjuk mit hoz a jovo holidays.
-
tiv83us
veterán
Lehetne mar egy evvel kesobb, hatha ha mar Andromedazunk, akkor lassan 5 ev utan mar befejozdne a butthurt az ending miatt.
-
-
-
tiv83us
veterán
válasz
BoneDragon #12480 üzenetére
Nemtom, nekem nem jon be... olyan szinten nem megy a kephez a hang, mintha Halasz Judit enekelne a Remalom az Elm utca ala.
-
tiv83us
veterán
Tvittejjé 'yes'-t, ha akarod, hogy megcsinalják a ME1-2-t nextgen konzolra!
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield #12431 üzenetére
-
tiv83us
veterán
válasz
Apollyon #12269 üzenetére
Nem tudom mihez hasonlitani az iranyitast, mert soha nem probaltam PC-n, de szamomra total elvezetes a kontrollerer, minen fegyvernek megvan a jellegzetes "feelingje", ahogy ropog a kezedben a kontroller, ahogy rohan feled egy Brute, ahogy felrobban egy posessed abomination.
En nem igazan favorizalom a fegyver-orientalt kiteket (pl a Destroyer), inkabb az Engineer/Adept karakterek jatszanak nalam, de igy is majdnem mindig megvan a 20 headshot mar a harmadik wave-re.
Mikor nagy ritkan sniperkedem, akkor sincs gond, neha elofordul, hogy mikor becelzom a Ravager-t, ami mar korbe van veve swarmerekkel, akkor az auto-aim a swarmert celozza be, ami idegesito tud lenni, de kibirhato.
Nem ternek vissza semmi peze' a PC-s gaminghez
ME4 is XOne-ra figyel majd be -
tiv83us
veterán
válasz
#58450688 #12243 üzenetére
Jah, a
ME2-3 tele van ilyen kincsekkel, ezt egyik hulye kanadai jatek-pajtas csinalta, mikozben volus-commandoztunk -
tiv83us
veterán
válasz
#58450688 #12241 üzenetére
Jah, Unreal engine rulz.
A ME2-ben Haestromon a kuldetes elejen ezt ugyan igy meglehet csinalni, mielott a nap elkezdi szetqrni a shieldedet, felmaszol a korlatra es atsetalsz a palya felett kb felutig, ugy, hogy az elso hullam geth-tel nem is kell megkuzdeni. Megcsinaltam mar parszor, jo idomegtakaritas -
tiv83us
veterán
Happy ME Holidays!
-
tiv83us
veterán
válasz
#58450688 #12195 üzenetére
Hat a ME4 meg legalabb ket ev...
Amugy most csinalok egy ME2 vegigjatszast, mar az Arrival DLC-nel vagyok, kb masfel ora es felteszek kepet a kulonbsegrol a ket fej kozott (ez most egy szoke rovidhaju, agyonruzsozott vagott szemu Shepard, kivancsi vagyok szerencsetlenbol mi sul ki masfel ora mulva...(marmint amikor importalom a 3-ba).
-
tiv83us
veterán
Itt az en csajom, Alex Shepard, a bivajeros Vanguard
ps: Meg ME1-es kep, a ME3 "kisse" atformalta az arcat...
-
tiv83us
veterán
válasz
#58450688 #12186 üzenetére
Nekem van olyan 10 karakterem, abbol 8 no
Altalaban Liaraval romancolok, de most Jack-kel akarok, azt meg nem probaltam, (Liaranak most megmondtam, hogy legyunk baratok), ha Jack-kel nem jon ossze, akkor majd a ME3-ban Traynor-rel
Ja es majd meg egyszer Samaraval is akarok, meg azt sem probaltam
Annyi lehetoseg van, hihetetlen, meg a Genophage-t sem szabotaltam soha, SPOILER nem kellett szegeny Wrex-et megolnom sem Virmire-on, sem a Citadelen, mikor rajott, hogy atb@sztam...stb. -
tiv83us
veterán
válasz
Findzs #12183 üzenetére
Az Extended Cut DLC-vel van egyedul valami megmagyarazhato (inkabb belemagyarazhato) ertelme a vegenek, plusz legalabb nem csak szineket latsz, hanem nehany slide-show-t, uj cutscene-t a "sugarhoz futasnal" es barhogy is dontesz, kapsz egy kis videot a konzekvenciakrol, de nem akarom elspoilerezni.
Az control pl kifejezetten erdekes... Ja es kapsz egy negyedik lehetoseget isps: Fogalmam sincs mi az a GYP...
-
tiv83us
veterán
válasz
Findzs #12181 üzenetére
Mind a ME2 es ME3 DLC-k megerik az utolso fillert is, a Citadel a ME3-ban egyenesen kotelezo, a Leviathan egyszeruen csak kotelezo, az Extended Cut ingyenes, az Omega meg olyan kozepes, de erdekes/nosztalgikus vegigjarni a Gozu Districtet, ahol anno az ME2-ben Mordin dolgozott a klinikaban
Meg hat megkapod Ariat es egy no Turian-t csapattarsnak, szoval nagyon jok. -
tiv83us
veterán
válasz
Findzs #12179 üzenetére
Az Omega DLC-n kivul szinte mind kotelezo, annyira qrva jok
Egyebkent biosphere szerintem ilyesmire gondolt, hogy masfajta karakterrel vidd ujra vegig (pl irtad, hogy fegyver-orientalt karaktered volt, mesterlovesz...stb), probaljd meg egy adept/vanguard/sentinel class-t, ugy, hogy mas tarsakat viszel kulonbozo kuldetesekre. Peldaul Javik hatalmas szam a "From Ashes" DLC-bol
Na meg persze ez az egesz trilogiara igaz, kit hagysz ott Virmire-on, Wrex-et megolod-e, vagy meggyozod, kivel romancolsz...stb. Szoval ezerfele lehetoseg es kb ezer ora jatekot lehet kihozni DLC-kkel az egesz trilogiabol. A Multirol meg nem is beszelve, nekem csak abban van benne tobb, mint 1400 oram -
tiv83us
veterán
válasz
Apollyon #12158 üzenetére
Regebben nagyon sokat FPS-eztem egerrel, foleg meg Quake-et anno. Most mar nem tartok PC-t, csak egy kis MacBook Pro laptopot.
Siman elvezheto vele a lovoldozes, sot en meg jobban is elvezem, ahogy rezeg a kezed a fegyverropogastol, robbanasoktol...stb.
A ME3-ban van celzas rasegito, de inkabb hatrany, mint elony es sajnos ki sem lehet kapcsolni.. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
#58450688 #12152 üzenetére
Nincs PC-m, egy Mac-em van, meg egy seXboxom
Mas: Az eleje eleg faraszto, de 4:30 korul mar konnyezem a rohogestol, aki szereti ezt a fajta poent
-
-
tiv83us
veterán
válasz
#58450688 #12135 üzenetére
Inkabb Traynor, mint "Steeeveeee!!!"
Valahol amugy olvastam errol a remastered kiadasrol is, valamelyik BW fejleszto azt mondta, hogy mocskos sok melo lenne vele, foleg a ME1-el, hisz szinte az egesz jatekot ujra kene irni.
Nem tartom valoszinunek egyebkent, tul sok idobe es penzbe kerulne es szerintem az egesz trilogia maig megallja a helyet, meg a csilli-villi uj CODok meg Destiny-k mellett is - beleertve a ME1-et is. (Csak vidd el a Makod egy orara turazni a galaxisban, tuti megcsodalod par percig a latvanyt, ami sok nextgenes jatekrol nem mondhato el...) -
tiv83us
veterán
Biosphere forumtarsunk munkaja, egy oranyi ME soundtrack+slide show. Meg nem ertem a vegere, de respect
-
tiv83us
veterán
Az Omega DLC-ben hol lehet megtalalni Aria szofajat?
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Mi az a Destiny?
Amugy ja tolom meg, csak most mas felhasznalo nevvel, mert ujra at akalom elni az izgalmakat, ahogy az RNG store trollol.
De mar van egy Asari Vanguardom, egy Turian Sentinelem, egy Geth PUGGernautom meg egy Hurrican V-osom, azzal mar siman platinum-viable vagyokGT: MuRelay, aki akar ME3-azni boxon.
-
tiv83us
veterán
Meg o csak az arcat adta, a voice actor az Mark Meer. Legalabb Mianda arcat/hangjat is beleadta, csak a hajszine lett fekete a jatekban
-
tiv83us
veterán
válasz
Ryder62 #11902 üzenetére
SPOILER
Legion nem lesz a csapattagod a ME3-ban, Tali pedig a jatek utolso 2/3-ban "szall be", szoval addig a Garrrus,(overload) Vega (carnage) es EDI az akiket erdemes vinni magaddal, hogy legyen aki detonalja a komboidat.
Pl Garrus es EDI nagyon jol osszejatszanak, EDI kilo egy area incinerate-et. Garrus meg berobbantja overloaddal, egy Atlas-t insanity fokozaton 5-6mp alatt a porra zuzol.Nekem ugy tunik az elozoekbol, hogy nem ismeri a jatekmenetet, ugyhogy betettem egy spoiler flaget ha nem baj, jobb a tuti.... - Kidus
[ Módosította: Kidus ]
-
tiv83us
veterán
válasz
Ryder62 #11898 üzenetére
A vanguard is biotic
Nekem a shotgun-inflitrator a masik nagy kedvencem, gyorsan megszerzem a Claymore-t oszt adjad neki.
Az engineer is fun, jokat lehet vele robbantgatni. Incinarate-chain overload combo, meg legyen nalad incendiary ammo, A drone meg jo figyelem eleterelokent.
A sentinel az meg ilyen fele-fele class, van neki techje, meg biotic kepessege is, az is fun.
Enjoy. -
tiv83us
veterán
válasz
bacsis #11880 üzenetére
Nekem csak a ME3 multi reszeben van 1220+ oram
-
tiv83us
veterán
válasz
Ryder62 #11876 üzenetére
En epp tegnap kezdtem el ujra a ME1-et, annyi variaco van, hogy szinte lehetetlen mindent megtapasztalni, ha csak ki nem youtube-olod. Meg pl sosem szabotaltam a genophage cure-t, sosem halt meg senki a ME2-ben a suicide missionon, (allitolag a Mordint helyettesito Padok Wiks is egy rohadt jo karakter, ha Mordin nincs a Me3-ban). Sosem romancoltam meg Talival, vagy Garrus-szal (ha femshep vagyok of course). Meg ilyesmi, szoval meg vannak lehetosegek
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Meg vannak adva a feltetelek az arenaban, hogy miket kell csinalni, hogy kinyisd. Bizonyos nehezsegi szint/ellenfel/pontszam...stb.
En kinyitottam az osszes karit, es jo volt ismet Mirandaval az oldalamon tolni
Sot szereztem magamnak egy franko Cerberus Phantom szerkot is -
tiv83us
veterán
válasz
bacsis #11811 üzenetére
Olyan DLC nincs. Ha eleg magas a keszultseged (ajanlott kicsit multizni is hozza, mivel nincsen DLC-d, hogy multi nelkul eleg War Asset-et gyujts), akkor ha a destroy endinget valasztod, akkor SPOILER az utolso jelenetben egy fel masodpercre mutatnak egy romok alatt hevero szenne egett felsotestet Shepard dogcedulajaval rajta es vesz egy lelegzetet, kb ennyi.
-
-
tiv83us
veterán
Mikor Liara "apja" mondja a 3-ban a Citadelen:
- Well you did threaten somebody to flay them alive
- Ohh come on, I had to make them take me seriously!Matriarch Aethyta nagy arc volt mar a 2-ben is, mikor Conrad Vernerrel szajkaratezott a barban
ps: Az egyben azert kellett medigelezni, mert nem volt shieldgate, es kb 20. szinttol kezdtel el olyan szinten lenni, hogy csigalassan generalodott vissza a healthed. De az sem am mindenkinek, csak akinek volt fitness-e, vagy olyan armorja.
ps2: Amugy Liara eleg kis ringyosztar a 2-ben, mikor talalkoztok.
"Oh, Shepard, visszatertel ket ev utan a halalbol! Te figyi ma, ha mar ugy is itt vagy, vissza a halalbol meg minden, nincs kedved par terminalt feltorni nekem, en epp busy vagyok, cheers!" -
tiv83us
veterán
"You don't know the privilege of being a mother"!
Shep stasiba kerul, kraterek repulnek, teammatek mar reg megpusztultak mire kijossz a stasis-bol, majd a geth sniper lekap a map tulsofelerol. Fission Mailed.
Ja es nem volt am ilyen unlimited medigel, lof@szt! Varni kellett vagy ket percet a cooldown time-ra, meg ujra gelezni tudtal! Na ott volt kihivas, baratom! -
tiv83us
veterán
válasz
bacsis #11800 üzenetére
A lenyeg nem a lovoldozes van, hanem a kepessegeidet kell az elonyodre hasznalni, peldaul ha adept vagy sentinel vagy, akkor Liara es Javik-kal fel masodperc alatt letarolom a harcteret Insanity-n, Dark Channel-Warp-Singularity-Throw es mar 5-en ki is repultek a palyarol. Egy atlast kb 3-4 masodperc alatt leteritek egy jo biotic csapattal.
Ha teches vagy, akkor meg are incinerate-chain overload es robban minden, mint a picsa, kozben eressz ki egy dronet, hogy lefoglalja a tobbieket. Fontos, hogy mindig hasznalj valamilyen specko loszert, peldaul incindiary, vagy warp a legjobb. Esetleg armor piercing.
Engem egyedul Marauder Shields izzasztott meg a vegen, amikor felholtan kuszok a conduit fele a CitadelreKidus: Jah, az egy az odabaszott Insanity-n, altalaban egy sima gyalogos ellenfel one-shot-killezte Shepet...
Vagy egy Krogan charge, aztan mar szalltal is mint a gyozelmi zaszlo, egy "fission mailed" kisereteben -
tiv83us
veterán
Tulajdonkeppen level 1-es karakterrel is gyerekjatek a ME2-hoz kepest.
En azert szeretek mindig vagy uj karit kezdeni, vagy ME2 importot, mert en elvezem a level-uppolast, meg a vasarolgatast, gyujtogetest.
Ha ugyanazzal a karakterrel kezdesz, mar fullig van a paragon/renegaded, a reputationod, es a fele boltok uresek a Citadelen, mert mar minden fejlesztesed megvan. Szal tul uncsi. -
tiv83us
veterán
válasz
bacsis #11780 üzenetére
Az Extended Cut az ingyenes es kotelezo.. Hidd el, tudom mirol beszelek
Ps: Szerintem a lanyaid imadnak a Citadel DLC-t, olyan kis "aranyos", levezetos, partizgatos, kaszinozos, estelyibe oltozos
Nekem a Leviathan DLC mellett talan a Citadel a kedvencem. Az Omega kicsit csalodas volt, egyedul a regi szep emlekek miatt jott be (ha jatszottal a ME2-vel, akkor tudod mirol beszelek).
-
tiv83us
veterán
válasz
bacsis #11766 üzenetére
Extended Cut-tal es DLC-kkel vittetek vegig? Ha jol veszem ki a szavaidbol a szintezist valasztottad, azaz a "kozepso utat".
Egyebkent nincsen jo, vagy rossz befejezes, en speciel a controlt valasztottam, hogy en iranyitsam a Reapereket, ujra epitsem veluk a Mass Relay halozatot es orsereget allitattsak veluk a Milky Way lakoi szamara.
Egyedul talan rossz befejezes az, ha beleeresztesz egy golyot a Csillamkolyokbe a vegen, es akkor berag es learatjak az egesz univerzumot es a cycle folytatodik. A destroy is elvileg "jo" befejezes, a Reaperek elpusztulnak, csakhat veluk egyutt a gethek es EDI is, de vegulis a cycle veget er. -
tiv83us
veterán
válasz
TWO40VIDEO #11715 üzenetére
Lattam nehany kepedet a FB Mass Effect oldalan, nem rosszak, foleg amikor bemountoltad az arcodat Shep testere
-
tiv83us
veterán
válasz
genndy #11759 üzenetére
De biza azok. Az osszes tobbi Reaper varians mashogyan nez ki es sem a Reaper Troop Transport, sem a Reaper Processor Ship nem ereszkedik le az atmoszferan belulre. (Az egyik nagyobb kepen, amit par napja linkeltem, (ott van valahol kozepen), lathatod hogy neznek ki, Hatalmas test, hangyanyi csapok".
-
tiv83us
veterán
Egyebkent ez a meretarany kerdes eleg erdekes, (ha mar a ME4 topikban is felhoztuk), hiszen a jatekban, peladul mikor megerkeznek a Foldre (foleg az introban, amikor elhagyjuk a Foldet, amikor latjuk leereszkedni a sok-sok Capital Shipet, nekem igencsak nem tunnek 2km magasnak a nagyfiuk, ami gen mocskosul magas, kb negyszerese a regi World Trade Centereknek (110 emelet+antenna), es azert ez pl igen illuzio rombolo...
-
tiv83us
veterán
válasz
genndy #11752 üzenetére
A Leviiathanok nem alkottak Reapereket. Ok csak egy super-advanced AI-t alkottak, hogy fenntartsa a rendet a szintetikusok egy az organikusok kozt. Csak a Leviathanok arra nem gondoltak, hogy ok is reszesuk a problemank, igy az AI osszehordalt egy szintetikus sereget (meg nem a Reaperek) es lemeszarolt nehany Leviathant, majd a harvest elkezdotott es a Leviathanok genetic strukturajabol megszuletett Harbinger, majd a cycle of destinction elindult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged