- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eli_Stone #7241 üzenetére
Magyarítva játszom fájdalmas hallani hogy nem tudják a rendfokozatokat lefordítani .
Ashley ha jól emlékszem altisztként kezdte és hadnagy lett belőle na magyarba teljes katyvasz az első rész főleg mikor ott van mellette Kaidan. Később ashley alezredes lesz . Amit olvastam wikin ashley rendfokozatáről az számomra érthetetlen(mivel vagy 25 év szolgálati idő kellene hozzá) sima őrmesternek fordítottam volna.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Eli_Stone #8542 üzenetére
Nekem itt dollárban jelenik meg. EA oldalt meg origin-t kerülni kell a BW pontot akarsz. Ha meg el tudsz menni vmi normális játékboltba itthon, akkor még jobban jársz viszont "dobozosban" csak 1600-as van asszem. EA vagy akár másik kiadó boltjában, ha nincs akció, akkor ki vesz bármit is? Most 50€ az ME3 originen. 8e Ft-ért vettem megjelenés napján az EA meg bekaphatja.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Eli_Stone #8542 üzenetére
A napfényes Kaliforniában egy az egyben váltják a dollárt. Elég sok céggel találkozni a neten akiknél 1$=1€ (sajnos). Nem EA sajátosság. Még jobban lehúzzák az európai vásárlókat, mert ők még a váltáson is keresnek. Tényleg lehetne ezt az üzletpolitikát vizsgálni az európai bíróságon.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Eli_Stone #8494 üzenetére
Valószínű, hogy egy renegade Shepard nem dörgölte volna az orruk alá, mert "visszafogottabb annál", mi?
Amúgy nem elmélkedem, csak érdekességképpen jegyeztem meg, hátha valakinek még nem tűnt fel. Nekem most jutott eszembe a végigjátszás során...jelentősége nem igazán van nyilván.
Az off-os részt viszont nem tudom mire írtad. Egyébként szerintem tévedésben is vagy, én egyik Robinról sem tudom (mert ugye, minimum van 3 különböző Robin), hogy köze lenne Thaliához, nemhogy közös gyerkőc lenne Batmanussal.
-
Ryder62
őstag
válasz
Eli_Stone #8301 üzenetére
A coop-ot én is úgy képzeltem el hogy a sztoriba lesz illesztve. Hát nem. Pedig milyen jó lett volna.
A negatívumok közül a multit tényleg kihagytam, szerintem felesleges és látszik is sajna hogy egy csomó erőforrás, idő erre ment el. Bele sem merek gondolni mi lett volna ha nem lett volna multi benne. Lehet jobb lett volna a mozgás animáció pl.
Szerintem senki sem hiányolta az előző ME-kből a multit.
A citadeles mellékküldik tényleg vicc kategória. Akkor inkább már a ME1 féle ásvány, műtárgy, leletek utáni kutatás a bolygókon.
Meg ha már szóba hoztad az előző rész mellékküldetéseit ME1-ben citadelen ott volt egy nő és egy férfi, és azon vitatkoztak hogy kell-e génterápia a születés elött álló gyereknek vagy sem (pont tegnap jártam annál a résznél) És itt vagy a nőnek adsz igazat aki ellenzi, vagy a férfi mellett állsz ki és te is támogatod.
A ME2-ben is volt hasonló, mikor egy krogan énekelt egy asari-nak az Illiumon. És vagy meggyőzted az asarit hogy maradjon együtt a krogannal vagy rábeszélted hogy szakítson vele.
Vagy esetleg Samara küldijén, mikor megtaláltad a volus gyilkos asari-t (mint később kiderült) és vagy hagytad futni vagy lelőtted.Szóval voltak ám döntési lehetőségek dögivel még mellék küldikben is, pl ME1-ben Wrexet sem muszáj felvenni. Ezt még ki sem próbáltam.
Ezeket még nagyon hiányoltam a 3-ból. Volt egyáltalán olyan szituáció ahol dönteni kellett valamiről? Talán egy-kettő az egész játék alatt.
És mint kiderült a krogan-asari páros is feltűnik a 3-ban, ergo ha összehoztad a 2-ben őket, azért láttad a végeredményt a 3-ban.
Bár igaz hogy nagy részt mindig ugyan úgy döntök, viszont megvan rá a lehetőség hogy válasszak, és biztos hogy egyszer mindegyik variációt ki fogom próbálni. Átadom Legiont a Cerberusnak, nem nyitom ki Grunt tartályát, nem veszem föl Wrex-et stb.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Eli_Stone #8094 üzenetére
A Bioware fórumon van egy egész jó leírás arról, hogy hogy lehet átvariálni a gombokat.
Mondjuk ez azon nem segít, hogy egyes kasztoknak össze vissza vannak a powerek.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Eli_Stone #7992 üzenetére
A alkotók lehettek akár a minta (tintahal) is, meg eleve ők építetthették az első reapert, de valami teljesen más céllal, majd csávókám beletuszkolta őket ("They became the first true Reaper"). Csak az első reaper keletkezése kérdéses, a többit mind a Catalyst csinálta valamilyen eszközzel, mondjuk első reapert irányítva, indoktrinált rabszolgák stb.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Eli_Stone #7992 üzenetére
.Igazad van, így inkább történhetett (volt egy luk a logikámban tényleg) Sőt, így külön ironikus slusszpoén lenne a dologban: Az alkotott az alkotója ellen fordult -megint-, még ha "jó" szándékkal tette, akkor is.
No mindegy, akárhogy is, engem nagyon megnyugtatott, hogy a Kaszások a Starchild-dal együtt csak egy korlátolt értelmi képességű, önhibájából nem tanuló faj végtermékei (közvetve, vagy közvetlenül), nem valami mindenek fölött álló "szuperértelem" érthetetlen, értelmetlen "megoldása". Így el tudom képzelni, hogy legyenek bármilyen fejlettek is, nekik is vannak korlátaik, és hát hoztak egy rossz döntést, volt egy rossz tervük, ami sajnos évmilliók óta meghatározza a galaxis életét. (szóval az lett volna nagyon ciki, ha ezt a sz@r megoldást egy szuperértelem csinálja, nem egy ilyen korlátozott képességű faj)
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Eli_Stone #7987 üzenetére
"They became the first true Reaper, The did not approve, but it was the only solution."
Ezt mondja. Ebből nem következik egyértelműen, hogy ő csinált belőlük Kaszást. De tekintetbe véve, hogy egyértelműen kimondja, a Kaszásokat fizikailag nem ő csinálja, így elég nehéz elképzelni, hogy ő csinált volna belőlük "igazi Kaszást". És különben is hogy csinál gépeket egy testetlen AI? Vagy hogy nyírja ki a teljes fajt, és hogy rakja bele őket egy már előre legyártott Kaszás testbe?
-
leviske
veterán
válasz
Eli_Stone #7403 üzenetére
Azért vegyük figyelembe, hogy ez elméletileg egy RPG multi része volna. Nincs szükség fullos AI-ra ahhoz, hogy a multizni vágyók többségének komoly nehézségeket okozzanak. Akciójáték ide, vagy oda, sokaknak tuti kellemetlen pl az, hogy a multiban nincs lehetőségük stoppolgatni.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Eli_Stone #7393 üzenetére
Nah kipróbáltam a mai frissítéssel megjavult e a játék és szerencsére igen. De azért javíthattak volna néhány átvezetőt azon felül is, hogy most már amennyire én látom végre a normál fegyver van mindenki kezében és nem az alap Avenger. pl: javíthatták volna azt, hogy a puskatus ne olvadjon bele Ash jobb mellébe vagy amikor Shep ráteszi a kezét Liara arcára akkor tényleg rátegye a kezét és ne belenyúljon az arcába
Illetve azt még mindig nem javították, hogy néha beragad a Blackwidow és kilövi egyszerre a tárat. -
baluka26
veterán
válasz
Eli_Stone #7371 üzenetére
Ja. Tudnád hogy meglepődtem, amikor töltöttem volna le protean DLC-t bioware fórumról, ahonnan ME2 DLC-ket is kellett, aztán írja, hogy takarodjak originre
Persze, originen keresztül nem tudtam BW pontot venni, szóval azt megvettem a bioware fórumon, és originen a játékot....
-
Hajdi
senior tag
válasz
Eli_Stone #7328 üzenetére
Neked a DLC sem akart felmenni, míg nem frissült rendesen? Én tegnap este óta kínlódok vele. Már csináltam rendszergazdaként amit te is leírtál. Telepítés javítást... Mindig azt írja, hogy frissült, játékra kész, de a játék exe 9.-én módosult utoljára a Win szerint. Ha pedig a DLC letöltésre kattintok, akár játékon belül, akár az Originen belül, "Hiba történt kérésed feldolgozása során. Kérjük, próbálkozz újra később!" hibát kapok. Kezd bosszantó lenni
-
leviske
veterán
-
-
buzus
aktív tag
válasz
Eli_Stone #7291 üzenetére
Tapasztaltam, miután végigjátszottam találtam rá arra, hogy van egy harmadik befejezés is. De nekem az a 2 plusz perc, nem ér annyit, hogy újra nekimenjek. Mondom nekem a hangulat veszett el valahogy, és ezt sem 40 óra játékidő, sem a plusz 2 perc nem hozza vissza. Nem jött be és kész. Még a híres zene sem szólalt meg a játékban.
Ne győzködjetek
-
Ryder62
őstag
válasz
Eli_Stone #7199 üzenetére
Ne vedd sértésnek de szerintem írtó nagy hülyeség átugrani a párbeszédeket. Meg ahogy írtad hogy 18 óra alatt ledarálod a játékot, hát nem tudom. Mintha speed run lenne. Én most fejeztem be az 5. végigjátszásomat. Nekem nem az a lényeg hogy ledaráljam 20 óra alatt és húzzak egy új stigulát a falra a ME2 végigjátszások szöveg mellé. Mint haver írta múltkor hogy 25-ször végigjátszotta. Azt mondom hogy? Ilyet szól volt 2 éve. Jogos. De az annyit jelent hogy átlagban, havonta egyszer végig kellett játszania. És kérdeztem hogy minden kasztot kipróbáltál? Erre azt írta hogy mindig alap male shepel megy soilderként (ami leg k*rva unalmasabb kaszt)
o.O'
Valahogy nem tudom megérteni. Ha kedvet kapok a ME2-re start new game, létrehozok egy új egyedi shep-et, minden küldit megcsinálok, mindenkivel elbeszélgetek stb. Így a végére lesz 40-50 óra is, ami egy tartalmas végigjátszás, ha meg végeztem, félre teszem majd hónapok múlva ha megint lesz kedvem játszani, újra végigviszem.
Persze mindenki máshogy játszik de én inkább a tartalmas ám kevesebb végigjátszásokat szeretem.
ME3-ra: Ha elérsz addig a pontig, hogy kiüt a Harbinger, alt tab
Game over.
Egyébként ezt a töltő képernyős modot nem értem. Akkor mi lesz helyette? Hisz valahogy csak be kell töltenie a játéknak
Apropó, ha már itt tartunk, nem lehet valahogy iniben vagy tudom is én hol kicsit följebb venni a zenék hangerejét? A ME3-ban kicsit halk a csaták alatt, pályán hallható zenék. ME1 és 2-ben jó volt.
-
tiv83us
veterán
-
Televan74
nagyúr
válasz
Eli_Stone #7128 üzenetére
Addig tudom elképzelni a multis ingyen packokat, még jól fogy hozzá a bioware pont. Profit nélkül nincs játék.
Még erőlködnek egy kicsit, aztán magukba elkönyvelik, hogy R.I.P. a projekt.Nem lesz semmilyen 4 rész. Mi meg majd mondatjuk 10 év múlva. Hogy volt egyszer egy Mass Effect!
Talán még a filmből lesz valami.Nem válasz akart lenni. Sorry Félrekatt.
-
leviske
veterán
válasz
Eli_Stone #7083 üzenetére
SPOILER VESZÉLY
És gondolom, ha Thane nincs, akkor nem tud megmenteni senkit a játék során.
(#7081) AthlonXP: Ha már úgyis belenyúltál a mentésbe, át tudod firkászni az utolsó mentést úgy, mintha senki sem élte volna túl. (Már persze, ha az volt a kérdés apropója, hogy ilyen végkifejletet akaratból se sikerült produkálni.)
-
-kdM-
senior tag
válasz
Eli_Stone #6821 üzenetére
ezzel a fejleszthető konzollal az a gond, hogy a lényege veszne el
processzor, vga, memória ez mind integrálva van a lapra (ha nem lenne rögtön 2-3x akkora lenne a gép) ezért nem is cserélhető, de ha az is lenne nem lehetne beleerőszakolni a pc-s vga-kat, szóval gyárthatnák külön konzolhoz az alkatrészeket akkor meg ugyan ott vagy mint a pc-vel
a másik pedig, hogy azt a (most már) kevés teljesítményt amit kihoznak belőle úgy tudják megoldani, hogy fix hardverre optimalizálják a játékot ami pc-re lehetetlen...kíváncsi vagyok, hogy a next-gen konzolok milyen hardverrel jönnek ki, ütni fogják a pc-t pár évig,de aztán ugyan ott leszünk mint most
-
-
Ryder62
őstag
válasz
Eli_Stone #6786 üzenetére
Lol az szép na majd legközelebb megcsekkolom XD
Én csak teleport siklókat vettem észre az dokkoknál. Mikor mész a normandyhoz és kinézel az ablakon, néha néha balról jobbra elhúzz két piros légijármű. Miután végigmentek az útvonalon vissza dobja a gép a kiindulási pontra őket és kb itt fél percet ácsorognak majd mint akit rakétából lőttek ki megint elzúznak az ablak elött. De teljesen rálátni a bal sarokban hogy ott állnak egy helyben.
A ME2 shadow broker dlc-ben volt egy másik fatális bug. Van az a rész mikor azure-nál a parkolóban sorban jönnek az enemyk. A legvégén föl száll az egyik parkoló helyről egy nagy fehér civil jármű és össze ütközik a bróker embereinek járművével ami bele csattan a falba ezáltal megnyitva a tovább haladási útvonalat nekünk. Eközben a civil sikló pörög fordul majd lezuhan. Viszont ha odamész Vasir lezuhant járművéhez és elnézel a parkoló irányába lefelé láthatod hogy ott van a levegőben, mozdulatlanul fehér sikló. Elfelejtették úgymond eltüntetni
Kicsit komikus volt mikor megláttam.
-
-kdM-
senior tag
-
G4ga
őstag
válasz
Eli_Stone #6740 üzenetére
ez nem ingame videoból lett kivágva. szerintem nem is a játék trainere volt hanem a filmé.
szerintem ez is filmekböl összerakott volt.
élö szereplös. asszem szerepelt benne martin sheen is... vagy legalább is hasonlitott rá...
de kár hogy nem mentettem elBattleship : nekem a dead space jutott eszembe a páncélokról. ahhoz képest hogy elsö 5 perc után lehet tudni hogy mi lesz a film vége, ki lesz a jó fiu nagyon jó film volt. majd beh***ztam már de abszulutt lekötött a film. szerintem 2012 legjobb akció filmje eddig nálam!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Eli_Stone #6718 üzenetére
'Azért az ME-t is össze lehet rakni csilli villi cgi-s hatalmas robbanásosra úgy, hogy a történetet is beleszövöd csak egy ügyes forgatókönyv író és rendező kell hozzá."
Az elmúlt 1-2 év mozifilmjeit elnézve erre kevés esély van. Egy filmet mondj az elmúlt évekből ami durván látványos volt és nagyon jó története is volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged