- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bolondember #7431 üzenetére
Nekem eddig 5-ből 5-ször összejött a játék összehozása.
Szerintem klassz a multi, így fórumtársakkal tolva meg főleg élvezetes
A sztorinak az utolsó 30 perce tényleg gagyi, olyan KotOR2 érzésem támadt.
-
leviske
veterán
válasz
bolondember #7141 üzenetére
"ugye, leviske, erről mesélhetnénk"
No igen, az érdekes volt. És kérdés, hogy még hány embernél áll ez fent...
(#7142) looser: Meglepne, ha a magyarítás számottevően dobna a létszámon, az meg még inkább, ha ősz előtt elkészülnének. Viszont az EXC szerintem még vissza fog hozni pár embert a nyáron.
MÁS: SPOILER!
Udina végül is akkor hogy menthető meg? Sokat kell vele beszélgetni és ennyi? Vagy eleve olyan mentés kell, ahol Őt választottam Anderson helyett? -
leviske
veterán
válasz
bolondember #6924 üzenetére
Mondjuk számomra a Tor esete egy hatalmas kérdőjel, mert eredetileg azt ígérték, hogy negyedévente lesz egy kisebb sztoribővítés és fél évente jön egy expansion méretű adag, erre fel tényleg semmi mozgás azóta.
Bár mondjuk eleve 2 millió fix emberrel számoltak és ennek jóindulattal a fele lett meg, így már nem biztos, hogy az EA szívesen önti bele a pénzt.(#6925) mrhitoshi: Ez nem véresen komoly, csak már kissé unalmas, hogy a topikban kizárólag fika megy és már el lett kezdve kencézve az előző részek milyensége is. Nemigazán értem, hogy akkor minek adtatok ki a játékra 30-40k-t.
Egyébként a konkrét kijelentés a ME3-ban hangzik el, az egyik mellékküldetés után a kórházban. De a második és első részben is rendszeresen volt utalás arra, hogy nem véletlenül kaptak az asarik azonos modelt az emberekkel és nem véletlenül tudtak csak ők hordani emberi armorokat a többi faj közül.
-
leviske
veterán
válasz
bolondember #6922 üzenetére
pedig a válasz egy szimpla nem
a ME2-vel ellentétben a DA2 DLC-i még mindig teljesen sztoriidegenek, nem adnak hozzá számottevő pluszt a játékhoz, nem is véletlen, hogy elkaszálták a készülő többit.
-
leviske
veterán
válasz
bolondember #6919 üzenetére
Kettőt találhatsz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember #6888 üzenetére
Te pont ott szeretnél fantomot látni?
Az első részben meg Kaidan volt ott.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember #6886 üzenetére
Láttál már konyhát a játékban? Lehet, hogy teljesen kiment a divatból, és máshova kellett fészkelniük.
-
L4mie
veterán
válasz
bolondember #6884 üzenetére
Így-így
Mindenesetre mutliban elég hatékonyak tudnak lenni a phantomok, kis késükkel meg mini kame-hame vel
Belegondolunk Kane meg pusztakézzel csapkodott. -
L4mie
veterán
válasz
bolondember #6882 üzenetére
Kai Leng, mint az összes phantom tenyeréből lövöldöz gazember módon
szval nem állandóan csak kardoskodik.
méreg már 4000 éve is volt a fegyvereken az nem modern dolog, az viszont lehet hogy olyan ötvözet ami viszi a hiperszuper ultramodern páncélokat, lásd multiban amikor a phantom egy szúrásssal kivégez bárkit aki figyelmetlen. -
Televan74
nagyúr
válasz
bolondember #6762 üzenetére
Én a második rész kétszer vettem meg(a hozzátartozó dlc -ket is). Mert először a szolgáltatóm email címéhez rendeltem hozzá a regisztrációt.Mivel szolgáltatót váltottam közben nem tudtam új jelszavat kérni. Ezért nem engedte használni a jogosan fent lévő dlc -ket.
Kéne egy No Net patch.
-
Polllen
félisten
válasz
bolondember #6762 üzenetére
Eddig nem tűnt fel, de akkor meg elvből nem veszek többet bioware játékot.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
bolondember #6649 üzenetére
Nem teljesen igaz. Bárhogy végig lehet vinni ugye
, de még a "no one left behind"-hoz sem kell túl szigorú beosztás. Tali azért halhatott meg, mert ahogy látom Zaeed és Garrus nem volt ott, ők pedig sok pluszpontot adnának a hátul hagyott csapat védelméhez. Bővebben itt.
-
MichaelSD
őstag
válasz
bolondember #6618 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. DA2, ME3 és a közepes SW:TOR után, nekem sincs nagy kedvem kisérletezni.
Igen, a terminator a végén nagyon gagyi volt. Ehehz képest Saren az ME1-ben egy innovatív, soha nem látott megoldás volt.
-
MichaelSD
őstag
válasz
bolondember #6590 üzenetére
Most pénzt keresnek, de érdemes megnézni az eladásokat. Az első hét kaszált, előrendelések bejöttek. De a 2. és 3. héten már épphogy csak az ME2 felett volt az eladások száma. Gondolod a következő Bioware játéknál hányan fognak előrendelni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #6511 üzenetére
"szerk: na meg az 1 az meg nem is EA-cucc... "
Vagyis magyar verziós játékod van? Azt nem teszi be a support, de helyette kapsz új kulcsot amit beraknak originbe, csak az angol lesz. Nekem is így csinálták. Most van egy lemezes magyar verziós ME1 játékom, meg egy originben ami angol.
És nem hazudoztam nekik, csak azt mondtam hogy újságmelléklet volt a játék(Pcguru) és hogy nem tudom használni mert nincs optikai meghajtóm.
(Bf2142-t is így tetettem bele originbe)
-
L4mie
veterán
válasz
bolondember #6511 üzenetére
Azz szép
JAAAAH
akkor felejtős sztem hogy bele kerüljön, pedig jó lett volna.
-
L4mie
veterán
válasz
bolondember #6506 üzenetére
Nyilván lehet valahogy, max EA support, úgyis rendesek. (legalább a helpdeskesek jó arcok)
De szeritnem se nagyon lehet STEAM-es kódot Originbe -_- esetleg ha valakinek sikerült, leírhatná hogyan -
JamesHun
addikt
válasz
bolondember #6506 üzenetére
nekem meg ott az ME1,2,3 az originbe
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bolondember #6383 üzenetére
Ez tetszett.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
bolondember #6383 üzenetére
én leráztam mert ott volt az avatáros törpcsaj... El is bőgte magát.
???
-
WonderCSabo
félisten
válasz
bolondember #6380 üzenetére
Mirandával is lehet, legalábbis ha ME2-ben összejöttél vele, akkor biztosan.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bolondember #6327 üzenetére
Ahj. Ezért nem szeretem a magyar nyelvet.
Vissza térve a fajokra, akkor lényegi külöbség nincsen. Pedig azt hittem, ezen a ponton merészebbek a készítők, de így legalább hihetőbb.
-
janos666
nagyúr
válasz
bolondember #6327 üzenetére
Ezért jobb úgy, hogy: egy zsák cementet.
-
vhunor
őstag
válasz
bolondember #5776 üzenetére
Ez magyarul lehetne a majdnem a kutya se szarik
.
-
Chabe89
addikt
válasz
bolondember #3183 üzenetére
Egyedi probléma és van is rá megoldás. Ide is be lett linkelve. Nekem minden gond nélkül első nekifutásra ment a DLC nem crashelt sehol sem. Mormogj el egy imát hátha.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #3183 üzenetére
Hja. Vicces mert gondoltam megveszem bioware social-on keresztül, de onnan is origin-be irányít. Cash van kártyámon az sem gond.
-
deicide
veterán
válasz
bolondember #2655 üzenetére
pl #2611
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #2488 üzenetére
Ja, errol tudok, de a boxom kb 3 eves, nincs meg felhos balhe benne, ugyhogy ME1-2 mentesek a hard drive-on, meg flashdrive-on back-upolva
orichalcos: ezen a joemberen, tudsz segiteni? En utolara PC-n a Doom 2-es idoszakban jatszottam
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #2466 üzenetére
Az en valaszom ennel szalonkeptelenebb lett volna. (tartalmazta volna az "erre" iranyszot es a "verik" iget.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged