- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
Azért a parancsolgatást mellőzzük már! Nem vagy te a felettesem, hogy megmond, mit csináljak...
Különben meg nem követelőztem, csak felvetettem a dolgot, hátha mást is zavar, és akkor nem hal meg a kezdeményezésem....De ha mindenki szívesen olvassa a multis csipogásokat, akkor nyilván ez van, így jártam.
-
leviske
veterán
Én már nem is próbálok... És a folyamatos bugoktól nekem el is ment az egész kedvem a játéktól. Ha a DA3 is ilyen minőséggel kerül ki, egészen bizonyos, hogy többet nem veszek BW játékot. Pedig a párbeszédek megrendezése miatt az ő fejlesztéseiket szerettem a legjobban.
-
robyg
senior tag
Don't worry nálam volt olyan,hogy 11nél dobott ki. Szerinted
Ja nem a tűzfallal lesz a gond.Most például játszanék de megint sza..akodik a szerver.Lehet alvás lesz belőle.
Már kétszer csinálta ezt velem a kidobásokat meg nem is számolom a mai nap.Nem értem miért nem tudják megcsinálni normálisan.
Kapnak annyi pénzt érte.Játék megvétel,bioware pontok.
-
Dzsosy
senior tag
Nekem ma délelőtt volt ugyanez. 10. hullámnál kidobott.. :S
Egyébként üdvözlök mindenkit a fórumon. Mass Effect rajongónak tartom magam, de a multinak csak most estem neki és ennek kapcsán "keveredtem" ide tanácsokért. De eddig minden kérdésemre megtaláltam itt a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Oneplus Nord 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest