- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #8046 üzenetére
Nem természetesen, de elmagyarázhatod, mert érdekes téma.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
FehérHolló #8032 üzenetére
De tudom, itt is pont így történt. A ME világának kitalálója már a közelében sem volt a 3. résznek. Viszont akkor a klisékkel és gyengülő írással megszületett művet ne hívjuk már "zseniális"-nak.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
FehérHolló #7776 üzenetére
Szerintem minden jó érzésű ember megpróbálta lelőni
SPOILER
Azért a destroy ending Normandyn felrakják a táblát Shepard nevével, kívnáncsi lennék az arcukra amikor meglátják, hogy mégis él -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #7323 üzenetére
Miért is? Semmi rosszat nem tettem, még a pénzemet is odaadtam ennek a köcsög brigádnak nem is egyszer inkább meg sem számolom hány EA játékom van mert rögtön rosszul leszek mennyit költöttem játékra
@JamesHun Már megvolt
és még mindig ugyan az a hiba van.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #7263 üzenetére
Miért ne indíthatnál pert a tulajdonos társad ellen? ami jelen esetben az EA mert nyilván az alapítók a fő részvényesek. És feltehetőleg bőven elég az ő szavazatuk ahhoz, hogy új vezért válasszanak a cég élére vagy megszavazzák a következő évi üzleti tervet, stb... Te mint kis befektető max javasolhatsz valamit amit ők úgy is leszarnak mert a te szavazatod úgy sem elég ellenük.
-
Ryder62
őstag
válasz
FehérHolló #7255 üzenetére
Na basszus, pedig pont ezért mentettem meg a legénységet hogy Kelly felbukkanjon a 3-ban erre tessék, nem hívtam fel a kabinba így nem láthatom viszont
Jól tudom hogy a két gépész, Gabby meg az a fickó (nem jut szembe a neve) is feltűnik a 3-ban?
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #7255 üzenetére
Ahham ez akkor kb úgy lehet megoldva mint Cortez, ha nem beszélgetsz vele akkor kipurcan a földön. Gondolom Kellyt akkor meg a kabinodban győzted meg arról, hogy a cerberus gonosz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #7217 üzenetére
Azt hozzá tenném, hogy maga rendszer nagyon gány. Mikor játszottam, 5 percenként dobált le, úgy hogy meguntam. Na meg a multi elvileg kellene a mittomén' milyen pontok növeléséhez single módban, de ez zsák utca, mert ha nem multizol, akkor ez a szám csökken, magyarán undorító hogyan akarják rávenni az embereket a multira.
-
vitaro
senior tag
válasz
FehérHolló #7172 üzenetére
Casperre gondoltam, de Hádzon sem rossz ötlet.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #7137 üzenetére
Teljesen igaz, túlárazták ahhoz képest amit kapsz, én most vettem meg a RE: ORC-t és annak a PC változata még az 576-nál is csak 8990Ft és lehet, hogy a legtöbb RE fan lehúzza azért mert menet közben is lehet lőni és az eddig megszokott RE-khez képest ez már már kezd RPG-s lenni, de eddig azt mondom árában van
A ME3 meg egy nagy szemfényvesztés volt mint amikor Copperfield eltüntette a Boeingetmindenki úgy nézte, hogy hú meg hű aztán szerintem 2 nappal később senki nem elékezett rá.
-
leviske
veterán
válasz
FehérHolló #7135 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokan lennének hasonló állásponton, mint Te. Azért ez nem egy sz*r, élvezhetetlen játék, sőt, megkockáztatom, hogy még a logikátlan végével is messze felülmúlja a '12-es átlag mezőnyt.
Ami a multis tábort morzsolhatja, az inkább a rengeteg bug és az egyhangúság.
-
JamesHun
addikt
válasz
FehérHolló #7119 üzenetére
az ár egy másik kérdés
bár tuti bio pontok kellenek majd megint, azt meg pár helyen lehet olcsóbban szerezni ami javítja a DLC árátremélem 10 eur fölé nem akarnak semmikép se menni egy normális tartalommal rendelkező DLC vel
bár lassan itt lenne az ideje egy kiegnek, mert a vége "javítás" még odébb van
remélem hamarabb jön valami, mert ezért nem kezdtem újra -
leviske
veterán
válasz
FehérHolló #7087 üzenetére
SPOILER VESZÉLY
És akkor is kapunk ezért salarian támogatást, vagy abban az esetben az egész salarian fajt le lehet húzni a TMS listájáról?
(#7088) Eli_Stone: Ja akkor Jeff nem képes felhúzni a hajóra a betegsége miatt?
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #7077 üzenetére
Na nehezen de megoldottam.
Elkezdtem minden billentyűt nyomkodni és sikerült végre. -
törölt tag
válasz
FehérHolló #7074 üzenetére
-
nanorambo
őstag
válasz
FehérHolló #7021 üzenetére
Igen, már én is ajánlottam itt. Év meglepetése. Nagyon jó játék!
-
hiroki
tag
válasz
Azoknak sem rossz, akik szeretik a ME3-at, mint én...
Én is ajánlom kipróbálásra...
-
JamesHun
addikt
válasz
én megelégednék egy fizetős upgrade -el a ME1 hez ami ME3 grafikát és irányítást adna az első részhez
Jaj de jó is lenne -
leviske
veterán
válasz
FehérHolló #6949 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy most már 2hetes periódusokra váltanak?
-
hiroki
tag
válasz
FehérHolló #6949 üzenetére
én most nem találkoztam ilyennel a fórumon...én is hiányolom...legalább egy emelt xp-s hátvégét csinálhattak volna akkor...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #6911 üzenetére
Vagy mindenki morcos kedvében van, vagy nem megy át a poén, vagy én vagyok rossz kedvemben.
Illetve az előzőekhez: elnézést, hogy kicsit nagy a fantáziám, csak szerintem nem éppen a legjobb megoldás egy minta szerint dolgozni. -
nanorambo
őstag
válasz
FehérHolló #6906 üzenetére
Még jó, hogy a németet is megértem
-
Ryder62
őstag
válasz
FehérHolló #6887 üzenetére
"Láttál már konyhát a játékban?"
A második rész tele van velük. Azért érdekes hogy minden fajnál ugyan úgy van gáztűzhely (ofkorsz akkor már villanytűzhely) vágó deszka, kés tartó stb. Tök mindegy hogy batarian kolónián vagy esetleg illiumon mászkálsz minden konyha egyforma
Szvsz a mass effect jó univerzumot hozott létre csak ugye az ilyen apróságokra nem ügyeltek. Minden angolul van kiírva, sztem létre hozhattak volna egy sajátos nyelvet és azzal kiírni a falakra a szöveget. Nem hiszem hogy egy asari kolónián angolt használnák
Ami még feltűnt hogy más fajra azt mondják hogy ember. Hát pont hogy nem az. Pl a 2. részben tali loyal küldijében az egyik quarian azt mondja hogy az embereknek reményt kell adni. Azt tudom hogy az angol, tehát az eredeti szöveg itt people-t használt, úgy tudom hogy az népet is jelent. Szóval lehet hogy a magyarítás az idióta. Ha viszont így van, a fordítók eláshatják magukat, mert egy ilyen műben mint a ME, ahol több faj van minél kevesebbet kéne használni az ember szót mert úgy is vakon dolgoznak, nem tudhatják hogy az kinek szól majd. És így születnek az ilyen idiótaságok mint hogy krogant leemberezni.
Akkor használtak volna szinonimát mint pl a nép. És így teljesen elfogadtató lett volna.
A népnek reményt kell adni - már nem hangzana hülyén egy quariantól vagy turiantól.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #6887 üzenetére
persze, hogy láttam!
Nem is egyet!Mondjuk a második részben pont egy pasi van a konyhában - szidják is a főztét rendesen...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #6783 üzenetére
Az is undorító, vagy én vagyok hozzá hülye, de ha nem játszok a multival, akkor folyamatosan csökken a Galactic Raidness. WTF?
(#6784) Polllen: Dettó. Én is elővettem az 1-et, de nincs sok időm most úgy semmire se.
(#6791) pohár : Oké. Valahogy mióta Németül tanulok, és kezd az anyanyelvem kitolódni a Német felé, kezdem felejteni az Angolt, bár még mindig jobban megy mint a Magyar.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #6785 üzenetére
Az ME1-et én is ötször vittem végig a ME2-őt viszont 14-szer
Nekem a 2 nagyon bejött és ki akartam próbálni mindent
A 3-ban más is észrevette már a szellemként repülő Turian C-Sec-est vagy csak én?ott van az Embassies alatt, ha odamész a korláthoz a folyosó végén ahol Udina irodája is van lenézel ott a papíremberek között sétál le föl egy és, ha vársz egy kicsit balról ahol van egy rajzolt ajtó egyszer csak belebeg egy másik és keresztül repül a téren majd eltűnik
-
Polllen
nagyúr
válasz
FehérHolló #6783 üzenetére
Én az egyet kezdtem el újra...
ME2-t csak azért nem, mert utána játszottam csak a shadow broker-rel meg egyéb dlc-vel, így megvolt a levezetés...
ME3-nál meg várható volt, hogy elül.. Majd ha jó lesz a vége valamit visszaszerez az elvesztett renoméból...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
FehérHolló #6658 üzenetére
BF3 nem DX11 only?
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #6658 üzenetére
Jah csak nézd meg a többi címet, szinte mindhez van DX11 update, vagy eleve azzal jön ki és választható.
Pl: amikkel én játszottam mostanában:
Batman AC DX11
COD:MW3 DX11
Alan Wake DX10
Red Faction Armageddon DX11
NFS The Run DX11
Dirt 3 DX11
Deus Ex:HR DX11
Ezzel szemben a ME3 meg DX9-es.
És a fent említett játékok mind hamarabb jelentek meg mint a ME és feltehetőleg legalább annyi fejlesztés áll mögöttük mint a ME mögött. Persze a ME3 mindnél nagyobb mert egyik sem hoz magával ennyi változót mint az ME de a grafikus motort igazán update-elhették volna amikor megjelent az UE3-ban a DX11 támogatás. -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
FehérHolló #6574 üzenetére
Pffff......
Mennyire tré. Az egy relé, amit aktiválni kell oszt jó.
Persze ki vagyok én, hogy ilyen primitív feladatnak állítom be egy relé aktiválását. Erre találna ki valami normális író egy megfelelő hátteret.
Pl: a keeperek összekapcsolódva egy gépezetet, fontos "alkatrészét" alkotják a Citadel relének, ami nélkül nem működik. Erre rájössz, mert megmondja neked Javik, aki valahonnan tudott erről ellentétben Vigillel (vagy találsz erre utalást a Marson). Mission one vagy inkább nulladik lépés (pl 2. 3. részt összekötő DLC amiből sokat ígértek): irány a Citadel és mindenki megbotránkozására és némi ellenállás mellet szétirtod az addig érinthetetlen keepereket.Pont.Vagy fórumokat olvasgat az ember és valaki benyögi a "hivatalos választ".
Inkább hagyjuk az egészet. Rajtam kívül itt már annyian elmondták a negatív véleményüket, hogy párszor teljesen elment a kedvem a fórum olvasásától és én ezért kerültem is a témát. Én nem voltam dühös a végén csak borzasztóan csalódott annak ellenére, hogy az említett spoilerek miatt (és a történetileg gyengébbre sikerült 2. rész miatt) már nem is vártam olyan sokat a játéktól (csodát nem, de azért sokkal jobb történetet). Most kezd a csalódottság dühbe átváltani, amin sokat segít a Bl meccs alatt elfogyasztott pár sör.
Annyit még hozzátennék, hogy nem a pénzemet sajnálom és nem is a játékkal eltöltött időt hanem azt hogy el lett baszva ez a jó kis történet.A Real viszont kikapott, ami jó
-
KubanitoS
veterán
válasz
FehérHolló #6548 üzenetére
Persze, hogy nem tökéletes, hiszen egy "mezei" rajongó csinálta! Az EA-nál ennél komolyabb programozók dolgoznak, akik meg tudták volna csinálni profin a dolgot, ha akarták volna...
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #6526 üzenetére
én is megkaptam mindkettőt ha jól rémlik, de a karaktereset ami a mostani event miatt járt volna, még nem
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #6522 üzenetére
En is ezt a fegyveres pakkot kaptam most a karakteres helyett, de a mult hetibol kettot kellett volna kapnunk, nemde?
-
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló #6522 üzenetére
N7 es Valiant II (BW re fapolnék már, de nem adja)
De a régiért nem 2 packot kéne kapni? O.o igazság szerint én úgy emlékszem -_- nem szőrszálhasogatni akarok, de azért na azért mégis....akkor azért a packért kőkeményen megdolgoztam -_-
mindenesetre azért örülök a Valiant II-nek mert szeretem ezt a fegyvert ^_^ -
sherlock1
tag
válasz
FehérHolló #6484 üzenetére
Teljesítettük. Nem quick join volt. Kapd be.
-
leviske
veterán
válasz
FehérHolló #6484 üzenetére
Mondjuk azért nem mindig számolja normálisan a játék a küldetést teljesítését. Nekem legutóbb egy feltöltős eksönben kb fél percig álltunk úgy, hogy a cucc már maxon volt, a célhelyen is voltunk hárman és mégis pörgött az óra. Meg egy krogannal belefutottam abba, hogy egyszerűen nem vett észre a játék. Szaladgáltam, de mégse érezték az ellenfelek, hogy lövök, banshee észre se vett, mikor ott álltam előtte. Mintha egyszerűen felrepültem volna, mint régebben, csak ez esetben ottmaradtam a pálya szintjén.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #6480 üzenetére
2048x2048
Ekkoráról hallottam még én. De biztos van nagyobb is.
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #6470 üzenetére
SPOILER
A Cerberus Base-en ott fog csungeni az Illusive Man plafonjan /mar ami maradt belole/.
-
Hajdi
senior tag
válasz
FehérHolló #6445 üzenetére
Fórumon belül nem néztem. Nagyon szépen köszönöm!!!
-
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló #6390 üzenetére
mi úgy szoktuk, hogy 1 adept meg egy sentinl vagy egy másik adept vagy fordítva aki throw ol
kabumm ja és mintha a warpok steckelnének. De ez nem igazolt, Banshee-k imádják. -
Hunork
veterán
válasz
FehérHolló #6374 üzenetére
Szerintem az alap gáz az az volt nálunk, hogy a ME és ME2-höz a Bioware/EA accot a kisfiam csinálta (elég önálló a kis lurkó...), míg a BF3 miatt az Origin fiókot meg én...
-
válasz
FehérHolló #6333 üzenetére
true
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #6144 üzenetére
hozzá van adva
(a patch 9-én jön, az holnap reggel legkorábban, a DLC 10-én jön, az meg itt 11. reggel)
bár ha automatizálva van, nem gombnyomásra aktiválják őket, akkor lehet ott 0:01-kor már elérhetőek a dolgok
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #6141 üzenetére
nem egyszerre jön majd a patch és a DLC? logikusabb lenne, mint 1 nap eltéréssel
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #6050 üzenetére
Lehet, hogy egész jól csinálja de ezzel amit most csinál csak az új játékosoknak illetve a csak a multi miatt játszónak lehet jó hír, viszont az igazi kezdetek óta kitartó rajongókat meg közben elveszítik mert ők nem a multi miatt, hanem a történet miatt játszanak és annak most adnak egy újabb pofont az Extended Cut-al. Nem akarom előre leszólni, de pl: ha összetöröd a szüleid kocsiját mert vagány voltál de vezetési tudásod meg semmi nem volt azt utána akárhogy adod elő otthon akárhogy ferdíted a sztorit az nem változtat azon, hogy a kocsi összetört, ami változtathatott volna, ha nem vagánykodsz, persze az időt ebben az esetben nem fordíthatod vissza, de BW még megtehette volna azzal, hogy változtat a végén.
Na mindegy kíváncsian várom az EC-t, hátha még is sikerül nekik olyan sztorit mögé tenniük, hogy értelme is legyen a végének.
De szerintem valami olyasmi lesz amit már említettem, hogy Joker hallotta végig a beszélgetést a Catalyst-al és azért húzott el gyorsan csak előbb szólt Corteznek, hogy szedjen össze mindenkit aki túlélte, a Catalyst talán kap még 2 mondatotés kapunk majd olyan képeket, hogy a Normandy legénysége létrehozott egy kolóniát "a paradicsomban" ahol lezuhantak, meg a SOL-ban ragadtak most ahogy a játék alatt a crucible-t, összefogva építik a mass relay-t hogy elhúzhassanak innen. Esetleg majd még olyanok lehetnek, hogy az itt ragadt hajók összeszedik a citadel túlélőit mert ugye Hudson elmondta, hogy vannak menekülő utak a citadel-en és, ha fel is robban azok olyan biztonságosak, hogy simán túl lehet élni benne.
Jah és Javik fejbe lövi magát mert végre vége a reaper harcnak és csatlakozik a többi Prothean-hoz.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #5771 üzenetére
Háát igen. Bár nyilván az Origin egy bankba utalja a pénzt és a banki transfer protokolok elég biztonságosak, csak akkor lehetnek gondok, ha eltároltatod vele a kártya vagy paypal, stb.. adataidat mert ki tudja, hogy ez a beta mennyire biztonságos.
Ezért jó pl az otp e-pay vagy mi nevű kártyája ami feltölthető és csak neten lehet vele fizetni. de alapból meg egy mastercard így nem esel ki olyan akciókból mint legutóbb a BW pontos az originen, hogy PayPal-al nem lehetett fizetni. -
G4ga
őstag
válasz
FehérHolló #5761 üzenetére
és ilyenkor mi van? beszoptam azt nem kapok semmit!
KAPJA BE AKKOR A BIOWARE! - bocsi a kiabalásért!
Origint persze lefrisitette!
a probléma! amivel nem vagyunk ketten!
Azért ez már egy picit gáz. meghirdetek valamit és a végén kiderül hogy gáz van!
Nagyon nagyon össze kellene szedniük magukat. különben mindenki rajtuk fog röhögni! -
janos666
nagyúr
válasz
FehérHolló #5740 üzenetére
A sötét kép az én hibám volt.
Véletlenül lehúztam a Brightness-t "-2" -re, ahogy még nem túl otthonosan mozogva bóklásztam a menüben. Visszatéve 0-ra már nem gáz. (Mondjuk még így sem túl fényes, de nem ég már be a fekete.)Ettől függetlenül lehet hogy kikapcsolom majd a DeF effektet is, mert eddig mindent max-ra tolva, kivéve blur-t kikapcsolva szaggat a gépemen (gyakran leesik 30-ra az fps).
Nem tudom, hogy én játszottam-e vele régen, vagy más lett, de az irányítás is fura egy kicsit. Valamiért át akartam állítani FPS nézetre, de nem sikerült.
A custom arcom pedig jó béna lett a játékon belül. Ha most ki tudom szedni a face code-ot, akkor lehet hogy megérné módosítani egy kicsit.
-
janos666
nagyúr
válasz
FehérHolló #5722 üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
FehérHolló #5685 üzenetére
"Ha ezt komolyan írod, érdemes lenne elmenni pszichológushoz. No offense, komolyan."
Azért kényszerzubbonyt nem fognak rám erőltetni és öngyilkos sem leszek, egyszerűen csak arról van szó, hogy jelenleg nincs kedvem semmivel játszani. Ettől még a szociális életem nem megy csődbe, pusztán arról van szó, hogy a szórakozást mostanában inkább az anime és filmnézés jelenti. Persze ez majd a Dio3 megjelenésekor változni fog.
De a Mass Effect (az egész trilógia) számomra ezzel a 10 perccel végleg elveszett. Pedig legalább egy tucatszor végigvittem az első két részt, és ha nem lenne ilyen - ide illeszd be a szódás kocsis szótár pár kifejezését - a harmadik rész vége, akkor már azt is legalább ennyiszer kijátszottam volna.
Amíg nem oldják meg, hogy VALÓBAN benne lesz a megígért számú befejezés, és VALÓBAN számítani fog minden korábban meghozott fontosabb döntésünk, és VALÓBAN láthatjuk, hogy a végén mit sikerült elérnünk, na akkor majd én is VALÓBAN újra előveszem.
MOD: Addig egyelőre sajnos marad a polcon, mert így nincs értelme vele játszani, ha mindig ugyanolyan lesz a vége, akármit is csinálok. Pont. A multi meg nem érdekel. Még egyszer pont.
-
Malachi
veterán
válasz
FehérHolló #5693 üzenetére
ha a játék a hobbija, nem érezheti szarul magát amíg nem tud élni neki? bár nem ismerem, de akkor sem az volt az első gondolatom, hogy "na ez egy beteg ember, orvoshoz kéne mennie."
-
Polllen
nagyúr
válasz
FehérHolló #5693 üzenetére
Nem tudom, hány kommentjét láttad, de hajlamos ilyeneket írni. És mivel szerintem még nem is felnőtt, túlteszi rajta magát.
-
Polllen
nagyúr
válasz
FehérHolló #5690 üzenetére
Miből gondolod, hogy nem tudja kezelni? Abból, hogy nincs kedve játszani?
-
Polllen
nagyúr
válasz
FehérHolló #5685 üzenetére
Sztem orvos nelkul is fel fogja tudni dolgozni&igazabol meg igaza is van.
Tobbszor le lett irva, h bizony a jatek kemenyen hat az erzelmekre&a vege kvazi sokkol. Az emberek zugolodasa is ebbol taplalkozik&mindenki mashogy eli meg.
Nem mellesleg a bio mindenben hazudott, meg a jatekon belul is.
Szoval egy rpg fannal ertheto, h hanyagolja. Ahogy latom, altalaban az action game kedvelok szeretik csak ezt a befejezest, nekik mindegy
A multival meg csak ovatosan, m ez a jatekmenet gyorsan felejtheto. A bio konnyen sulyesztobe kuldheti a legnagyobb cimet, ga nem teszi helyre a renomejat.
-
G4ga
őstag
válasz
FehérHolló #5588 üzenetére
4 szintu m-98 + 5 szintu tarkapacitas novelo igy most 20 loszerem van! ez eleg karcsu!
3 szinten volt 17! -
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló #5568 üzenetére
Én is fejre megyek, csak igen hülye fejük van na
N7-Valianttal lövök, ha infiltratorral megyek azzal nem annyira gáz mellélőni mint a nem automatákkal.
(ok se Widow-t, se Javelint nem dobott még..pedig 1 hete csak spectre packot veszünk és szerintem csak múlt héten 20 at simán vettem) -
válasz
FehérHolló #5566 üzenetére
Vanguardhoz: sajnos hiába rángatom az egeret, hogy vegye fel újra a targetet (többször is), sokszor ez sem oldja meg a problémát, abban a szükséges 0,3 másodpercben...
Geth: sima trooper, no shield, és nincs rajta effekt, ha lövöm. Ritka, de rendszeres jelenség. Mintha a hitboxa nem is ott lenne, ahogy Furkoo írja.
Azért lövünk mellkasra, mert 20as infiltratorral elkényelmesített disznók vagyunk, úgyis egylövés-halál, már lehet nagyvonalúan célozni
Sőt, volt videóra is felvett meccsünk, ahol egy geth hunter álldigált a csapat közepén, és megölt kb 4x, én meg ordítottam a többiekkel, hogy mi a rákér nem lövik már szarrá. Ők váltig állították, hogy nem volt ott semmi, néztem a videót (haver POVja), és tényleg nem volt ott semmi. Ismétlem, négyszer lőtt le... és csak az én kliensem látta. Ez csak egyszer volt. -
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló #5566 üzenetére
Nem a pajzzsal van a baj, mert nekem általában tropperrel van a gond...
Meg azért Window/javelin elég nagyot sebez, hogy hiába a pajzs látszik a HP-n ha meglövöd.
Cray is ahogy mondja belelőssz semmi...nem is lagg (én azt szoktam neki mondani, hogy Legionnak is likas a mellkasa ezeknek is átlővünk a vezetékek között)Amúgy legjobb amikor gugol a fedezék mögött és a nyakát lövöd meg és semmi...
hitbox fejénél nagyon fura, de nem is erről van szó, hanem mondjuk a tiszta test találatnál veszik el néha a töltény.(elején még a reaper cannibal oknál anyáztunk sokat...aztán rájöttünk, hogy a boostoltaknak van fejpáncéljuk)
-
válasz
FehérHolló #5558 üzenetére
Az egylövésből több kill egymás mögött megvolt itt is, bár sokszor csak a logban látom jobb alul. Javelinnel mindegy hova lőttem, ha két koporsó jött egymás mögött, átvitte mindet, mint a taknyot. 3 guardian még nem volt, de 3 trooper igen.
Javiszont érdekelne, volt-e másnak olyan tapasztalata, hogy:
- infiltrator: keresztüllövöm a geth-et, és (néha) nem történik semmi (Widow/Javelin)
- vanguard: CD lejárt, target megvan, és (néha) hiába nyomom a charge-ot, nem megy (emiatt sokszor meghaltunk már)
Plusz amit Furkoo is kérdezett, észrevette-e még valaki, hogy folyamatosan balance-olni próbálják a multit? -
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #5561 üzenetére
Nem objektív a vélemény ez biztos, de ismerem magam annyira, hogy azt merjem mondani, hogy azt a részt példéául, mikor Joker valahonnan valahova rohan a Normandyval, akkor sem érteném, ha nem játszottam volna az első két résszel. Max ráhagynám a jelenetre, hogy oké biztos valamit így terveztek meg.
Egyébként, én már belenyugodtam. Igaz keresem a logikát ebben a valamiben, de nem sokra mentem eddig. Deus Ex Machina.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #5553 üzenetére
basszus, nem esett le... én Katanát szoktam vinni magammal, annál olyan ~150%-os a recharge emlékeim szerint, de megnézem majd újra, mert bepromote-oltam őket
-
Hajdi
senior tag
válasz
FehérHolló #5509 üzenetére
"Ha felemel, akkor valakinek gyorsan knockback-elnie kell a ribancot, különben kivégez. (De ez gondolom nem volt újdonság.)"
De újdonság!
Még soha nem menekültem a karmai közül. Mindenesetre köszönöm a tippeket!! A Bio explosion-ra én is gondoltam, de nem tudom igazából, hogyan lehet előidézni. Általában inf-el vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #5498 üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló #5175 üzenetére
az hogy Bioware nyúlt az egyértelmű volt
Starchild....catalyst?
de a kép az hol található, mert ahova Joker-ék leesnek (ami amúgy az I ből Saren bázisának a bolygólyára emlékeztet a legjobban, ahol a salarikkal harcoltál vállvetve)
neeeem tényleg értetlen vagyok sorry.(vagy olvassam el amit kiírnak a zene alatt a színekhez? )
(mivel mostanában nem vagyok volkmetalos hangulatban nem hallgattam végig )
-
nanorambo
őstag
válasz
FehérHolló #5156 üzenetére
Nem is azzal van a fő probléma (pedig az sem szép dolog)...
DE egy Mass Effectbe ilyen témát brakni, ráadásul úgy, hogy teljesen újként hozzák be az utolsó 10 percben?
Most azt nem írom, le hogy miért baj, mert annak egy 10 oldalas cikk is kevés...
Eddig is értettem a nagy felháborodást meg a lelki panaszokat, de ezután.És akkor még csodálkoztam, hogy miért ilyen logikátlan és miért mond ellent az első két résznek...
Jó parasztosan: Háut a massz effekt nem erreül szóut. -
válasz
FehérHolló #5086 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #5084 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #5081 üzenetére
Hm, tudsz postolni egy screenshotot erről? Akár a mission előtt az equip menüben a powerupról, akár a kártyáról? Lefotóznám én is ami nekem esett, aztán csak kiderül, lehet tényleg kétféle kártya van. De fenntartom, hogy a medigel mennyiségének permanens növelése nagyon imba buff lenne. Értsd, károsan inbalanced.
-
válasz
FehérHolló #5078 üzenetére
Sajnos nem, mi is ezt hittük, amit Te mondasz, de biza oda van/volt írva a powerupra, hogy only 1 mission. Ha belegondolsz ez rendben is van, nagyon nagyon megkönnyítene egy gold runt, ha a playerek 2 helyett ilyen 4-5-6 medigellel jöhetnének.
-
Hajdi
senior tag
válasz
FehérHolló #5075 üzenetére
Viszont kaptam Power reset-et, ami meglepett!!!
-
Hajdi
senior tag
válasz
FehérHolló #5070 üzenetére
Köszönöm!!!
-
KillBorn
senior tag
válasz
FehérHolló #4948 üzenetére
SPOILER
"If the rachni queen was killed in the first Mass Effect, then in Mass Effect 3 the Reapers will construct an artificial queen so they can have a rachni army to turn into Ravagers. If Shepard chooses to free this queen then, unlike the queen from Noveria, this artificial queen eventually proves untrustworthy after a few missions, taking away the rachni workers war asset she gave at first and sharply reducing the Alliance Engineering Corps. "
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Igen, ahogy olvastam vannak ilyen hibák a játékban.
-
Воланд
titán
válasz
lol
-
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló #4795 üzenetére
ohh király és ez most miről szól? O.o
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #4795 üzenetére
nem is baj, nekik semmibe nem kerül
-
Воланд
titán
válasz
FehérHolló #4744 üzenetére
aha, ertem.
ettol meg tovabbra sem tetszik a vege.
-
válasz
FehérHolló #4691 üzenetére
Szerintem kifejezetten jó lett a Kingdoms of Amalur, meg is vettem. A végleges játékban szerencsére nincsenek meg azok a bugok, melyek a demóban benne maradtak.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #4618 üzenetére
hát ma szarok voltunk, nem vitás
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #4618 üzenetére
Jah látom, ezt nem is néztem mert értem az angolt is. Mondjuk a szerkesztőknek csak le kellett volna szednie a rendes wikipédiáról a szöveget és kész mert ott le van fordítva.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #4543 üzenetére
hehehe
az volt az első amit csekkoltam szombaton -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #4516 üzenetére
Hehe, nálam le volt/van tiltva az "upload gameplay feedback", így nem kapok csomagot..
-
nanorambo
őstag
válasz
FehérHolló #4470 üzenetére
Igen és hogy? Majd max a shepard VI -al.
Kedvenc pásztorunk
a. kaszás fejedelem lett
b. szétszórta magvait a galaxisban és úgy halt meg
c. egy orbitális robbanásba szakadt darabjaira.és itt a c-ponton van a hangsúly: nem elég, hogy milyen botrány a játék vége, és semmibe veszi az elöző Mass Effect-eket, de még utána magát is semmibe veszi mikor elénk tolja a "Shepard fellélegez" videót
-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #4470 üzenetére
Lol. Ebbeb azért van logika.
-
hiroki
tag
válasz
FehérHolló #4413 üzenetére
-
Malachi
veterán
válasz
FehérHolló #4413 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #4383 üzenetére
Tehát attól relevánsabb lesz az én szubjektív véleményem, mert elolvasom másokét. Ezt én valahogy nem bírom felfogni. Egy szubjektív vélemény esetében a relevanciát vizsgálni eleve nehéz ügy, különben nem lenne szubjektív. Készséggel elismerem, hogy önhatalmúlag általánosítok (például a következő két tagmondatban is), miképpen sokan mások is, akik vélményt fogalmaznak meg. Megalapozott vélemény írásához elegendő bőven (önhatalmúlag általánosító véleményem szerint
), ha annak tárgyát ismerem, ami perpillanat a Mass Effect 3.
A hozzászólásokat minálunk gépelni szokták, de minden tiszteletem azé, aki egy postot ki tud fosni. Nekem még a hóra sem mindig sikerült a nevemet végig kiírni sárgával, szóval tényleg respect.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #4331 üzenetére
á, hogy azok azok lennének? köszöntem
-
Televan74
nagyúr
válasz
FehérHolló #4268 üzenetére
Liara ott volt velem az utolsó csatában, és ki száll az űrhajóból. Hogyan?
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #4268 üzenetére
Nem is a robbanas miatt halnak ki, hanem mert a galaxis 3/4-e ott ragadt a Sol Systemben. Szep lassu, kinszenvedeses halal var rajuk...
-
válasz
FehérHolló #4263 üzenetére
A következő részek tippre korábban fognak játszódni, mint Shepard kalandjai.
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #4225 üzenetére
Vagom, csak ha mar a Deus Ex-nel tartunk, akkor gondoltam felhozom a Deus Ex Machina-t is, hogy ravilagitsak az inkompetens irokra a BW-nel. /Legalabbis azokra, akik ezt a befejezest megirtak.../.
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #4176 üzenetére
Maga a Deus Ex Machina, mint "jelenseg" a story iras mufajaban az, ami igazan ide tokeletesen illik.
"A deus ex machina ( /ˈdeɪ.əs ɛks ˈmɑːkiːnə/ or /ˈdiːəs ɛks ˈmækɨnə/ day-əs eks mah-kee-nə;[1] Latin: "god out of the machine"; plural: dei ex machina) is a plot device whereby a seemingly unsolvable problem is suddenly and abruptly solved with the contrived and unexpected intervention of some new event, character, ability, or object."
[...]
"A deus ex machina is generally undesirable in writing and often implies a lack of creativity on the part of the author. The reasons for this are that it does not pay due regard to the story's internal logic and is often so unlikely that it challenges suspension of disbelief, allowing the author to conclude the story with an unlikely, though perhaps more palatable, ending.[14]
The deus ex machina is often considered to be a poor storytelling technique by critics because it undermines the story's internal logic, although it is sometimes employed deliberately for this reason".forras: Wikipedia
Egyszeruen nem ertem. Drew Karpyshyn szerint mar a trilogia indulasakor kerek volt az egesz tortenet, befejezessel egyutt es megis bedobjak a vegere a Deus Ex Machina-t. Egyszeruen erthetetlen....
-
Televan74
nagyúr
válasz
FehérHolló #3733 üzenetére
Nem volt szörnyű,inkább csak kiábrándító.
-
-kdM-
senior tag
válasz
FehérHolló #3694 üzenetére
jogos, azzal már késő lenne hitegetni magunkat, hogy a DVD-n ott van egy tényleges befejezés ami csak aktiválásra vár, de akkor úgy fogalmazok, hogy a kárelhárítás egyetlen járható útja
egyébként ha még beszervezik a csapatba M Night Shyamalan-t akkor még bármit ki tudnak belőle hozni
-
Spectrum
aktív tag
válasz
FehérHolló #3687 üzenetére
Igaz, igaz, csak fenének volt kedve megkeresni az egy nap alatt majdnem 100 módosítás közül, hogy melyik az
-
Malachi
veterán
válasz
FehérHolló #3673 üzenetére
huh, volt néhány szerkesztési kísérlet...
Pohár - annyi volt ott, a carrier végén, a fotója alatt, hogy ő tette tönkre az ME sorozatot, meg egy mondat arról, hogy mostanában éppen szar helyzetben van az ME3 miatt, mert mindenki őt öli a befejezés miatt. kb.
különben olvastam most egy érdekes kommentet, azt írja - ha az írók ihlete elszállt, csak annyit kellett volna kérdezniük maguktól: "Mit tett volna Shepard?"
mekkora már nem? a Boiware azt hitte azt csinál a karakterével és a sztorijával, amit akar, de basszus, úgy tűnik a karakter életre kelt és a sztori önmagát írja tovább. erre ők sem számíthattak. nagyon komoly az egész, nagyon.
-
MichaelSD
őstag
válasz
FehérHolló #3662 üzenetére
Azért egy üzleti szempontból is gáz, hogy az amazonon csak 2 csillagon van a MS3.
-
MichaelSD
őstag
válasz
FehérHolló #3631 üzenetére
Számomra dejavu érzés volt. De jó film volt, de az egyetlen is.
Spectrum:
-
RockHaRD
addikt
válasz
FehérHolló #3631 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.