- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem-e? Akkor nezd meg a build-upomat es nezd meg a score-okat, amiket csinalok vele
Elmondok egy titkos receptet: Banshee/Atlas/Prime jon:
Tactical Cloak-->Proxy Mine az arcba-->Claymore az arcba = Shield/Barrier szevasz tavasz.
Ugyanezt megcsinalod haromszor, barmilyen nagyfiut leteritesz Goldon. -
Kidus
őstag
Jah lassan mar csak 4 quariannal lehet gethek ellen, annyira feltunkoltak oket, rohadjanak meg.
Fury tenyleg reaper ellen a legjobb, cerberus ellen meg egy geth infi, kis biotic tamogatassal aki egy helyben tartja azt a hulladek fantomot
Harrier egesz jo, de tenyleg sok extra ammo kell, egy pylon meg gear bonus mellett siman turheto, de megmondom oszinten, ha van hurricane, en arra mennek inkabb, nekem jobban bejott soldieren is. -
leviske
veterán
Az, hogy ha nem a host játékos formájában megyünk vele, akkor a páncélja gyakorlatilag nem létezik és bármitől pillanatok alatt meghal. Mondjuk gyanús, hogy a Slyer kapcsán is valami hasonló lehet, mert folyton egy lövéssel leviszik a pajzsát, miközben pajzsra gyúrtam, a shield boostert is beszoktam pakolni, ami 5-ös, meg a másik pajzsot equipmentet, ami meg 4-es.
MÁS: A gethetkre rengeteg volt a panasz játékosok részéről, hogy túl könnyű. Nem a BW cuppantotta elő az ujjából, hogy legyen élvezhetetlenül nehéz. Megfelelő csapatfelállással a reaper és cerberus még mindig nevetségesen könnyű és a platinum is vihető egy összeszedett csapattal.
-
vitaro
senior tag
Sz@rrá nerfelnek mindent ami jó. BW szerintem elhatározta, hogy végképp élvezhetetlenné teszik a multit is.
Lui04: Nem hiszem, sokat kell rá várnunk. Komolyan nem értem őket. Ez egy co-op multi, nem PvP. Az ellenfelek folyamatosan erősödnek, a fegyverek/képességek meg egyre használhatatlanabbak. Gethektől már silveren agyérgörcsöt kapok, hát még goldon.
-
-
Vinyard#
aktív tag
spoiler!
Szerintem tud ő szólni. A túléléséről/haláláról bármelyik véget is választjuk (nah jó, kivétel a 4.) egyértelmű infójuk nincs a túlélőknek. A Citadelen nem találnak ugyebár senkit (Andersonon, meg TIM-en kívül), és egy ME univerzumban meg azért nem kell egy ilyen eltűnés után egyből a halálra gondolni...szóval ebből szerintem nem indulhattak ki (akkor már pont a Citadel felrobbanásával járó Destroy endingnél kéne valószínűsíteni a halálát szerintem). A Control endingnél, meg a Synthesis endingnél is igazából a Kaszásoktól nyert infók alapján következtethetnek csak a halálára...előbbi esetben meg ugyebár tudjuk, kivel egyenlő az összes Kaszás.
Máskülönben ha jól figyelitek, van egy olyan "festmény", amin geth-ek vannak, a háttérben kék fény, egy Kaszás, előtte meg a fény miatt egy sziluett látható....pont ugyanúgy, mint amikor Shepard becammogott a képbe, miközben első Kaszás szavait dörmögte. Szóval az az alak akár Shepard is lehet, ami azt jelenti, hogy ha teljesen fizikai alakot nem is tud ölteni, talán valami "mást" igen.Amúgy egy kis baki: A sérült csapattársad jó hamar meggyógyult, akiért az evakuálást kérted Jokertől.
Csupa vér, alig áll a lábán, nem sokkal később meg már épen-egészségesen blattyog ki a Normandy zsilipajtaján.
-
magitor
csendes tag
-
Eli_Stone
aktív tag
És ez most mit is jelent pontosan? "redeemed an Online Pass" Csak azért mert, ha jól emlékszem PC-n semmit nem kellett beváltani, azaz csak az előrendeléshez kapott kódokat. A multi meg simán elérhető, ha rányomsz a főmenüben a multi-ra és egyből üdvözölt a multiplayer-ben. Vagy ez egyenlő a BW-nél azzal, hogy aktiváltad a játékot?
Na nem mintha különösebben érdekelne ez a multi DLC csak nekem ez nem egyértelmű, és, ha meg már ingyé van nyilván letöltöm sose lehet tudni mikor kapok kedvet a ME multijához.Amúgy ebbe a redvás Origin-be bele lehet tenni valahogy a régi EA-s játékokat is amikhez még nem kellett ez a fos. Csak azért kérdem mert gondoltam minden játékomat átrakom egy helyre mert most össze vissza vannak és ez a Windows olyan primitív, hogy azokat a játékokat aminek töröltem az asztalról az ikonját eltüntette a Windows Játékok menüből is. Pl a minap vettem észre, hogy nincs letörölve a gépemről a MW3, az Alan Wake és a Batman AC sem.
Ok az gondolom, hogy ezeket nem lehet betenni az origin-be de pl nekem az NFS: HP és a The Run sincs benne valamiért talán azért mert másik meghajtóra vannak telepítve nem tudom, de ha lehet betenném őket az originbe.
-
leviske
veterán
Jaja. Főképp reaper ellen nem ér semmit, mert mire rátudnék egyet lőni egy banshee-re vagy brute-ra, már meg is ölelt.
(#7071) KvardAlien: Elképzelhető, hogy bug. Volt már, hogy a játék újraindítása után próbáltad? (Azaz most találkoztál vele, vagy már egy ideje küzdesz a problémával?)
-
Eli_Stone
aktív tag
Nem feltétlenül, gondolj bele az alap hardver (processzor, alaplap, memória) ugyan az maradna csak max a memóriát lehetne bővíteni, csak azt is egy gyártótól egy fajta sebességgel, a VGA is csak egy gyártótól csak nagyobb teljesítménnyel és több memóriával.
Pl egy Apple gépet/laptopot is megvehetsz 4GB rammal és 32GB rammal is vagy alap VGA-val agy éppen az aktuális csúcsmodell AMD-vel a processzortól most tekintsünk el és az OS ugyan úgy fut rajta, minden Apple program ugyan úgy fut rajta. csak mondjuk a jobb kártyával tudsz két monitort használni és mindkettőt HD-ben azaz ugye a csúcs Apple monitorok jóval a Full HD feletti felbontást tudnak vagy a videó szerkesztő fele annyi idő alatt végzi el ugyan azt a feladatot, stb... -
Eli_Stone
aktív tag
Ezért írtam, hogy ösztönözni kéne a fejlesztőket, hogy ne 8évig futtassanak egy platformot és akkor ők is játszhatnának jobb minőségben, persze a konzol sose fog úgy fejlődni mint a PC mert akkor minek a konzol, vegyél egy PC-t és dugd rá a TV-re meg vegyél egy GamePad-et és kész is.
De én konzolnál is eltudnám képzelni a PC-hez hasonló fejleszthetőséget csak nem 100féle gyártótól, pl ha XBOX-od van akkor adjon ki az MS egy olyan VGA upgradet amivel már jobb játékok is elfutnak jobb minőségben. Valami olyan egyszerű cserélhetőséggel mint egy Laptop-ban a PCMCI kártya. -
Zolee11
senior tag
Na akkor belesek majd oda is, mennyi idő alatt füstölnek ki. Hát a jó hely és jó emberek, még Bronze szinten sem árt. Az nem tetszik, hogy csak két fegyvert lehet cipelni, és túl kevés lőszert.
(#6777) Hajdi: Ezek szerint nem csak én érzékeltem ezeket a hibákat, a fedezékes lövöldözésről nem is beszélve, de azt más játékokban is tapasztaltam már, de ezt a tudjuk úgyis mikor lősz effektust még nem. De ha ez mégsem így van, akkor tudom már miért nem nyerem meg a lottót.
-
Lui04
aktív tag
Valamelyik nap nekem is volt egy bogaram hydrán. A kezdőponttól jobbra lévő bunkerben támasztottam a falat az utolsó körben. Lent atlasok voltak, mondom rakétával adok nekik, de ahelyett, hogy eltaláltam volna őket, egyszerűen felrobbant előttem. Megpróbáltam még egyszer, de az is. Olyan volt mintha fal lenne a bejárat helyett.
-
janos666
nagyúr
Pedig erről rengeteget beszélnek a játékban: Azért, hogy ők csinálják a piszkos munkát. Okos szerszámok, házi rabszolgák, gyári munkások, feláldozható katonák, rengeteg lehetőség. Ők pedig hátradőlve élvezik a gépek munkájának gyümölcsét.
Eredetileg nem intelligensek, az csak „üzemi baleset”. -
G4ga
őstag
nemhogy azt hidd hogy csak ugy meghekkeled.
en 13-14 szintig sziktam bronzon, 18-19 ig silveren utana goldon.
mar silveren se jellemzo a gethek atvetele. inkabb az overloadot hasznaljak.
az a baj a sabotage-el hogy miutan sebzodott az ellen hatastalan. ugyan ugy teged tamad. maximum a fegyo overheatelo tulajdonsoggal tudod kikapcsolni oket egy kicsit.
Atlas es a turretek ellen hatasosabb inkabb a sabotage.
tegnap ismet promotoltam 3 kasztot. tegnap elott este volt egy jo brigad akivel random goldoztunk. a palya volt mindig fix. 6-bol 5 van mar meg az achibol. 6ig pont reaper volt. eselytelen. 3 banya + 2 brute + az a rakates genyo a hekelos korben.
egyre tobszor fordul amugy elo ( mar bronzon is ) hogy a respawn pont ott van a heck mellet. silveren mar komoly nehezsegek adodnak es nagyon idegesito. eddig ez nem volt.
a rakates geth pedig nagyon lol.falcon kiraly fegyo... lehet vele csapatni. az fordult mar elo massal is hogy li a fegyoval de nem jon tolteny ki belole? falconnal nalam rendszeresen csinalja. ezert dobtam.
Vistaboy: a multi amugy nem rossz. a single-vel meg nem jatszottam ugyan ( megvarom aa magyaritast. ) de egy biztos penzt biztos nem adok majd erte az hot ziher. single dlcket megveszem , de h multi dlct vegyek... eleg a battleforgera kolteni.
azt pedig egyszer mar irtam h pofatlansag meg csak a lehetoseg is h bio ponter vehess csomagokat. plane ugy hogy dobhat teljesen felesleges dolgokat.
remelem mellozni fogjak a multis dlcket, vagy legalabb is nem rogton avval inditanak. -
Lui04
aktív tag
Én most azzal tolom, charge meg lift grenade elég jó páros. Cerberus guardiant jól meg lehet vele szívatni, neki chargeolsz, picit meglökődik, neki csapod a gránátot, szevasz
Stasisra raktam egyet még az elején, meg is bántam azóta.
Viszont a gránáttal az a baj, hogy alig lehet szerezni. Van olyan pálya, ahol egy lőszeres ládában csak egy van, közben meg akár három is lehetne a karakternél. Ezt eléggé elmérték.
-
hiroki
tag
Egészen pontosan ezt írták:
Operation Beachhead is scheduled to deploy next weekend, April 6th- 8th and will require expert trained soldiers to complete. Stay tuned for more information on Operation Beachhead later this week.
A multi nekem alapvetően bejön, de lehetne több pálya, illetve a pakkokban lehetnének néha jobb cuccok is......ha már az ember összegyűjti a 60K-t akkor kaphatna egy normális pityut, nem power reset-et...
-
GypsFulvus2
őstag
A "legjobb" befejezéshez 5000-nél több effektív pont kell, ha jól tudom. Javíts ki, ha tévedek. Ezt 50%-os készültségen nem lehet elérni. A multit nem próbáltam ki, és nem is szeretném. Soha nem szerettem az fps játékokat, sem a COD-ot, sem a CS-t, sem semmi hasonlót. Utóbbit barátom kérésére kipróbáltam, de hidegen hagy, idegesít, untat. Semmi kifogásom az ellen ha mások szeretik az ilyesmit, ízlések és pofonok. Én viszont kihagynám. A lövöldözős játékokban amúgy sem vagyok túl jó, a ME sorozatot is többek között azért szerettem meg, mert single player RPG jellegű (legalábbis arra hasonlító) játéknak indult, még az első részben legalábbis. Ezért érdekel, hogy van-e olyan módszer amivel a galactic readiness értéke felhúzható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest