Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit ki nem lehet hozni a játékból grafika terén, pedig elég koros már... És ezt mind külső textúra pack nélkül csináltam, csak config fájl módosítással, és post processz progival. Ez utóbbi a reshade volt, Technicolor2, FXAA és Sharpen effektekkel.
Érdekes adalék, hogy újabb AMD processzorokon is megpróbálja a játék használni a már nem létező 3DNOW! utasításkészletet, aminek az eredménye Noveria-n meg Ilos-on az, hogy a karakterek és a Mako totál sötét lesz.
Ezt megoldja ennek a a telepítése: https://www.nexusmods.com/masseffect/mods/71/?tab=description -az ő post process effektjeit viszont nem használtam. -
Secundus
tag
-
maajsz
senior tag
válasz
VágniValó
üzenetére
Nem igazán volt még problémám ilyennel. Főképp ha originesen vetted, ott meg a felhőbe menti és ha összeszakad a játék simán reinstall majd mehet tovább. Persze választhatod a local save funkciót, csak akkor neked kell a dokumentumokból backupolni. A modoknak meg semmi köze az importhoz, a karakterbe nem tud belenyúlni úgysem, szimplán csak a sztoriból adódó elemeket veszi át meg a face code-ot.
Az 1-hez a MEUTIM-ot mindenképp ajánlom, az ALOT meg a reshade opcionális, inkább az alot ad sokat még a textúrához. Ha bármilyen egyéb tweaket akarsz alkalmazni azokat általában a textúra pakkok előtt kell felrakni (pl javított Mako, épp most próbáltam ki nem lesz tőle nfs de valamivel jobb).
A többi tweaket meg konzolból is tudod tolni vagy a configok átírásával, pl az inventory limitet 100-ról 999-re mert megőrjít ha pont betelik és mission után kapsz fasza cuccokat és nem fér hova
-
Köszi! Holnap, vagy a héten ránézek mit lehet kaparni az első részhez. Nem szeretném, ha egy mod miatt valami gikszer lenne a játék működésével, vagy nem tudnám majd a második részbe importálni a karakterem stb stb, ennyi a félelmem csak
Látom Skyrim esetén is mennyien megszívják. -
maajsz
senior tag
válasz
VágniValó
üzenetére
Az igazat megvallva a 2-3 grafikája sem öregedett a legjobban. Ha csak nem muszáj a magyarítás mindenképp érdemes moddolni PC-n mindet. Az nexusmods.com-on fent van minden leírással, az első részhet az ALOT (sok hd textúra gyűjteménye) illetve a MEUITM pakk szvsz kötelező, esetleg előttük az Recalibrated modot beillesztheted kényelmi szempontból. A 2 de főleg a 3 már agyon moddolható, és sztem be is kérik. Illetve a 2-nél nekem nagyon "fakó" az alap színvilág mai szemmel, de a reshade nagyon jót tesz neki, illetve az ALOT itt is és a 3-nál is sokat javít az élményen.
-
Fújok egy pici levegőt a topikba. Hétvégén hirtelen felindulásból megvettem a trilogyt. Most tolom az első részt, igen a grafika picit foszília már, de a hangulat, a karakterek, a sztori (!) áh öregem, eszméletlen.
Első részt valahogy kibírom ilyen graffal, 2. és 3. rész már mai szemmel is rendben van, nem lesz ekkora a kontraszt.

-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Előszedtem újra a játékot, a régi dobozos magyar nyelvű verzióban. Most eszembe jutott, hogy be kéne vinni originbe. Azt tudom, hogy ez működik, ha mást nem akkor a supporton keresztül, csak angol lesz, ami nem gond, 2-3 úgy is angol. A kérdés az, hogy ha átvált angolra, akkor a jelenleg játszott kampányt, illetve a régi mentéseket más karakterekről fogom e tudni használni, illetve tovább vinni a későbbi játékokba, vagy a nyelv váltás miatt azok kukázhatóak?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki lenne oly kedves és megdobna a magyar nyelvi fájlokkal? Steam-en vettem meg a játékot és nincs benne magyar felirat sajnos.
Előre is köszönöm. -
zsoltee10
addikt
Újra elővettem a játékot, amíg az Andromeda-ra várunk ugye...
A grafikát, felbontást lehet egy kicsit tuningolni? 1280x800-nál nagyobb felbontás nincs a menüben, fullhd-t sose tudott a játék?
-
maajsz
senior tag
Holnapig a Steamen most 2,5 euroért meg lehet venni az első részt, ha még van olyan (vagy ismerőse) esetleg akit érdekel.
-
sz.atesz89
tag
Köszi! Sikerült, esetleg van arra megoldásotok hogy a hangot angolról átrakjam németre.
-
sz.atesz89
tag
Videós szemléltetés nincs véletlenül a telepítésről.
Nekem akkor igazából a 2. link az felejtős mert origines szóval elvileg a legfrissebb, utána mi a teendő ? Bemásolom a mappába a magyarítást, futtatom-felrakom és elvileg magyarnak kéne lennie? Lehet h régi magyarítással próbálkoztam , mert volt a leírásban valami olyan h orosz nyelvet kell leszedni, átnevezni stb....
Légyszi ha ez nem jó akkor küldjétek el nekem a linkjét a mass effect 1 magyarításnak. Ha ez az átnevező verzió van nektek originben hol tudok hozzá orosz nyelvet?Ezt találtam:
http://oprend.hu/infusions/forum/viewthread.php?thread_id=867 -
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag
üzenetére
És ennél a megoldásnál az Origin nem akarja frissíteni a játékot?
Mert az én módszeremmel (amit. ahogy olvasom, te is próbáltál) mindig update-elni akarja, ezért ki is kapcsoltam az Origin ezen funkcióját.
Bár nekem ez is tökéletesen megfelel, a frissítések meg úgy is tudnak települni, mert ha az adott játékot elindítom, az úgy is jelzi, ha van frissítés.Amúgy én ezt a módszert használom évek óta:
-
Mustármag
őstag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
-
genndy
addikt
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Ugyanúgy mint nem Originesre. Csak: #2451
-
sz.atesz89
tag
Helló! Nekem origin-es játékom van hogy tudom rárakni a magyar feliratot? Mert a telepítőt leszedtem felraktam ,de nem fordítja le.
-
genndy
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nem egyszerű. Mentésnél stimmelnie kell a játékverziónak, patchnek, nyelvnek, a DLC-knek, a DLC-k nyelvének, különben nem tudod betölteni. Achikat nem tudom, az lehet hogy könnyebben megy, az biztos hogy a mentések könyvtárában van valahol egy külön fájlban.
-
maajsz
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Én ilyet még nem eszközöltem de arra biztosan figyelj hogy a DLC-k (esetleg patch verzió) megegyezzenek, mert az odatehet neki. Ha viszont csinálsz biztonsági mentést minden mentésről, próbálgathatod nyugodtan, imho.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
a virágbolti verzióból a mentést/achievement -eket azt át tudom vinni az eredeti játékba?
-
Mika1227
őstag
Fut Win 10-en?
-
maajsz
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
A glitch nem cheat, persze veheted annak is ha lelkiismeretesen szeretnél játszani. De ha pl szeretnéd másodjára a teljes élményt megtapasztalni, hogy a legelejétől bármely dialógus opciót választhasd ahhoz nehéz összeszedni annyi renegade/paragon pontot, abban pl egy Lorik Quiin-es glitch segíthet (hacsak ezt nem javították ki). Ha viszont teljesen "legálba" akarod kitolni, akkor természetesen játszd tisztán.
-
maajsz
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Igen ugyan azt a karaktert kezded újra. De a 58-60 szintek eléggé húzósak normál játékkal, érdemes lesz keresni vmi XP glitchet vagy simán beírni XP-t, ha nem akarsz feleslegesen órákat klikkelni.
50 felett már jönnek a X-es a cuccok, nehezebb fokozatba akkor élvezetes igazán játszani. -
genndy
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
A döntésekkel nincs gond, a legutolsóban hozottakat viszed át, de a végigrohanás nem fog működni, mert a 2. végigjátszás 60. karakteréhez már az elsőnél is 53. szintet el kell érni, tehát már abban is szinte mindent meg kell csinálni.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
ha mindenképpen szeretnék egy level 60-as karaktert (azt tudom, hogy elöször végig kell vinni egyszer) akkor az első végig játszás lehet egy olyan, hogy gyorsan végig rohanok a játékon és csak a másodszorra csinálok meg mindent 100%-ra vagy, amikor majd a ME-2 be importálom a mentésemet akkor az első végigjátszásban hozott döntéseket/élrt eredményeket viszi át?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől ha rossz helyre írok.
A kérdésem az lenne, hogy megszeretném venni a Mass Effect teljes szériát (minden részhez az összes elérhető DLC-t), ezt honnan érdemes meg venni, illetve mennyibe kerül a teljes előbb említett "csomag"? -
maajsz
senior tag
Valóban érdemes használni a wikit, illetve goglizni kicsit, melyik küldit érdemes, illetve milyen sorrendben. Persze spoilerekbe belefuthatsz, de elsőre "vakon" nem lesz az igazi a karakter. De ha van kedved second playtrough-hoz akkor elég ha akkor elolvasgatod hogy s mit érdemes. Illetve van ez a cheates oldal, ahol vannak jó dolgok leírva. Csak azért mert van 1-2 igen csak idegesítő jellemzője a játéknak, amiken lehet finomítani illetve a teljes élményért szerintem érdemes ezt azt variálni a beállításokon.
-
zsoltee10
addikt
Nem tudok teljesíteni egy megbízást.

Amikor Nassana felbérel, hogy szabadítsam ki a húgát a zsoldosoktól, akkor elutazok az Artemisz Tau csillaghalmazba és bemegyek az erődbe, és rájövök, hogy itt már jártam korábban és kipucoltam a zsoldosokat. Ott van egy henger alakú tárgy egy helységben, térképen felkiáltó jel jelöli. Gondolom abban van a csaj, de nem tudok mit kezdeni vele.

-
zsoltee10
addikt
-
Mustármag
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Üdv.
Tölts le egy magyar dvd-rip-et. (ha lehet olyat amibe nem nyúlkáltak bele.)
Telepítsd fel, nevezd át a mappáját. Majd originen keresztül is telepítsd a játékot.
Majd töröld ki az origines Mass Effect játék mappáját és nevezd vissza a Magyar Mass Effect mappáját. És működik.Topikban írták hogy működik úgy is hogy telepíted a magyart és felismeri az origin, de nekem nem működött, nekem mindig felülírta az angol fájlokkal az origin.
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Nekem anno kimaradt a Mass Effect, de most játszanék vele. Originről vettem, utólag jöttem rá, hogy eredetileg magyar szöveg csak a dobozos verziókhoz volt. Szeretném az eredeti játékot használni, de magyarul. Nyilván sokan voltak így a múltban, olvasgattam is utána. Tudja valaki a végső legoptimálisabb megoldást?
Mit töltsek le, honnan, mit tegyek? -
mad1
veterán
Hogy lehet a tobbi karakterekkel lenni?Vagyis hogy tudok a kepessegekre pontot rakni?
-
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
ME Trilogyt sok helyen meg tudod venni itthon is, olyan 6-7 ropi, de a DLC-ket tudtommal csak Originen tudod beszerezni, és olyan 20-22k, ha minden kell.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Meg szeretném vásárolni a játékot, mind a három részt és a hozzájuk tartozó kiegészítőket (Mass Effect + DLC-k, Mass Effect 2 + DLC-k, Mass Effect 3 + DLC-k).
A kérdésem az lenne, hogy ezt hol tudnám megtenni illetve, hogy ez mennyibe is kerülne?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki lenne oly kedves és megszánna a teljes magyar nyelvi fájlokkal? Steam-es verzió van meg, amiben nincs magyar nyelv.
Köszönöm előre is kedvességét! -
genndy
addikt
Akit még érdekel: Mass Effect magyarításhoz infó:
Van ugye az az oldal, ahonnan a ME1 magyarítása letölthető (nem linkelem, könnyen megtalálható). Viszont rengetegen panaszkodnak, hogy a párbeszédek így nem lesznek magyarok. Utánabogarásztam kicsit, és a gond bizony az, hogy a srácok elfelejtették mellékelni a magyar Maps mappa tartalmát, amiben a párbeszédek szövegei is vannak (szerencsétlen módon összecsomagolva mindenféle textúrákkal). Lehet hogy a linkelt zip-ben benne lenne, de az meg nem elérhető már. Warezolni nem akarok, nem teszem föl sehová, de akinek kell az szerezzen be egy magyar változatot a játékból (megoldja), és a Mass Effect\BioGame\CookedPC\Maps tartalmát írja fölül kézzel, ahogy írják is az oldalon.Kiegészítő infó: mivel a párbeszédek össze vannak csomagolva textúrákkal is, ezért textúramodok használatával a magyar szövegeknek is nagy valószínűséggel annyi (MEUITM-nél biztosan). Biztos lehetne szórakozni mergeléssel, de én ennyire nem merültem bele.
-
törölt tag
Hello!
Hoztam nektek egy pazar remixet!
És van még egy csomó a gyűjteményemben, ambient, és electro is ha valaki szereti a soundtrack feldolgozásokat
-
S1M0N
senior tag
válasz
marci1250
üzenetére
A magyaritasok.hu-n rosszul van besorolva.
Nem tudom a Steam-e változat miért nem működött neked, pedig 100%, hogy az is tartalmazza a javításokat.
A két magyar szó bekerülhetett úgy is, hogy a patch tartalmazhatott esetleg nyelvi fájlokat is, de ezt biztosan nem tudom.
És igen, csak a Magyarországon forgalmazott, dobozos játékok tartalmazzák a magyar feliratot.
Se az Origines, se a Steames nem tartalmaz magyar nyelvű lokalizációt.Az említett "orosz patch" elvileg magyarítja a játékot, de amikor erről régebben olvastam, volt olyan, akinél nem lett 100%-os, no meg ki tudja, hogy mi van benne.
Nekem megvan dobozosan is a játék, így én arról telepítem.
Volt, aki kereste a megoldást a nyelvi fájlok kinyerésére, de nem igazán jött össze neki. Mondjuk mi nem vagyunk profik ebben, ha valaki, aki jobban ért ehhez ránézne, talán sikerülne egy jól működő magyarítást összehozni a nem magyar verziókhoz is.
-
genndy
addikt
válasz
marci1250
üzenetére
Akkor az hülyén van írva az MP-n. De ha erre gondolsz akkor ez így teljesen korrekt: "Mass Effect 1.02 javítás a magyar nyelvû játékhoz" - tehát az alapjátéknak már magyarnak kell lennie, ahhoz jó a patch.
Azért működhet valamennyire mert a patch tartalmazta azt amitől a paraméterek helyesek lettek, de a Steames amúgy nincs fölkészítve a magyar nyelvre. Meg némi magyar szöveget is, amibe éppen belenyúlt, de ennyi. Ettől még nem fog lecserélődni a többszáz megás szövegállomány.
Igen, az itthon megjelent magyar dobozos verzió volt magyar, és semmi más. Neked az kellene a teljes magyar feliratokhoz. -
marci1250
tag
A magyarítások oldalán is ez a "patch" magyarításként van megnevezve
Értem hogy nem magyar forgalmazótól van, ellenben akkor az hogyan lehetséges, hogy mielőtt telepítettem a patch-et hiába írtam át a paramétereket, nem változott meg, sőt hibával ki is dobott a játék, miután patcheltem a paraméterek helyesek lettek.
Ha jól értelmezem a magyar szövegek akkor abban a játékba voltak implementálva, amelyet Magyarországon fogalmaztak?
Ja és a dialógusokban is megjelentek a Bővebben és Vissza szavak
-
S1M0N
senior tag
válasz
marci1250
üzenetére
De amit a PC Guru oldaláról szedtél le, az a magyar nyelvű verzióhoz javítás (amiből kettő van), nem magyarítás!
Van valami orosz patch, amivel elvileg lehet magyarítani a nem magyar játékot, de amennyire tudom az sem 100%-os.
Mivel a magyarítást nem az EA/BioWare, hanem a CD Projekt készítette és adta ki itthon a játékkal együtt, így az Origin/Steam verziók nem tartalmazzák a magyar feliratot.
-
-
marci1250
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a magyarításban. Steames verziót vettem, fel tettem a magyar patch-t és átírtam 3 txt-ben a "language"-t hu-ra. A menü magyar, a beszélő megnevezése a felirat előtt magyar, de a lényeg, maga a szöveg, a tartalom nem magyar. Nem tudom mit kezdjek ezzel, próbáltam már szinte minden variációt amit a G kidobott olvastam és megpróbáltam, de nem akar sikerülni.
Előre is köszi!

-
Bad Pritt
félisten
Sztornó, értő fórumozás kell ide, pont fölöttem volt tárgyalva.

-
S1M0N
senior tag
-
Sziasztok!
Nemrég szereztem be a játék dobozos kiadását.
A kelet európai pecset honnan lehet levadászni?
-
KaLeun
senior tag
Tegnap rászántam magam és megvettem az Origin akcióban, nagyon kíváncsi voltam rá, hogy tényleg annyira szuper sci-fi. A sztori az tetszik, de a szánalmas harc és a grafikához képest indokolatlanul magas gépigény miatt már megbántam, hogy megvettem. Remélem, hogy a fejlődéssel javul ez 2-3 lövés után túlmelegedő fegyver szindróma és az, hogy elit katona létemre a célzott lövésem nem talál el egy háztömböt sem.
-
Ryder62
őstag
A mass effect magyarítás krekkeli az exe-t?
Ha fölrakom a Steames ME1-re akkor a steam overlay működni fog?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elszórakoztam ma az fxaa tool használatával, lehet vele jó dolgokat csinálni, érdemes használni, az ME széria minden tagjához.

A képek jobb oldala a módosított, bal oldali az eredeti, maximális beállítások mellett. Egy kis AA, Tone map és Post Sharpen van ráeresztve.Volt egy config resetem még korábban, így elvileg minden a gyárin értéken van. Lehet összedobok egy teljes ME cikket erről a témáról.
Iscariah: na jó, mindig is egy kicsit nagy szája volt.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem annyira nem tűnik úgy, ahogy nézem képeket [link]
Akinek a kinézete kissé túlzásba esett az inkább Miranda.. Az eredeti modell Yvonne Strahovski fényévekkel jobban néz ki

Egyébként a ME1 beugró szereplői (pl. Jenkins) sokban hasonlítanak egymásra, nem igazán van eltérés az arcok között. Az alacsony homlok, az egymástól távol álló, kicsi szemek jellemzőek a karaktereken, és ez pl Ashleyn is látszik. De csak az első részben a többiben már szépen kikupálták már szerintem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Régebben itt a topicba betettem cfg módosításokat, attól olyan lesz, mintha remastered verzió lenne. Tegyél egy próbát vele ha gondolod. [link]
Iscariah: uhh, pedig az a száj nagyon fel lett töltve, az ME1 alatt még jól nézett ki. Meg a 2-ben is.

-
ImpersonatoR
addikt
Nagyon bejon az egy is. Pedig nem mai darab. Amig meg nem jelent a harom addig nem foglalkoztam a sorozattal. Szoval a 3 al kezdtem aztan a kettot vittem ki most pedig megvettem az egyet is
De most mar vegig tudom vinni majd a menteseim legalabb. Gondolkoztam hogy megvarom a remastered verziot es csak akkor allok neki de nem nagyon van hir rola hogy keszulne igy nem vartam tovabb. -
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Akkor lehet valamit nem jól csináltam, de nekem csak akkor jött össze Sha'ira amikor épp renegade válaszokat nyomattam. Amúgy igen, ő az az asari úrnő.
Az ME3-as Ashley nekem határozottan bejön, főleg azzal nagy hajával
Valahogy el lett találva a karakter, pedig az emberi főszereplők közül talán ő az egyedüli aki nem igazi emberről lett mintázva, mármint a 3D modell. (Ebben a témában amúgy Zaeed viszi a pálmát, mármint hogy mennyire full ugyanaz az arc mint az IRL megfelelője.) -
S1M0N
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen, az első részhez a CD Projekt (azóta már PlayON) magyarországi "ága" készített magyarítást, eddig nem nagyon találkoztam olyan megoldással, amivel a digitális verziót is teljesen magyarrá lehetne tenni, így én a saját módszeremmel dolgozok, hibátlanul is működik.
A második részhez már az EA készítette a lokalizációt, így az Originen is tartalmazza a magyar nyelvet.
Igaz, pár DLC kivételével a legtöbb letölthető tartalom már nem kapott magyar nyelvű feliratozást.A 3. rész meg semmilyen hivatalos magyarítást nem kapott, viszont a masseffect.hu-n már jó ideje dolgozunk, hogy ezt a részt is magyar nyelven élvezhessük.
Pont tegnap töltöttem fel egy jókora adag szöveget, mondjuk a számláló szerintem még 1%-ot sem "ugrott"...
A Citadel kivételével a magyarítás "béta" változata már teljesen élvezhetővé teszi a játékot az angolul kevésbé tudók számára is, de miközben a magyarul Fellegvár néven futó DLC-n dolgozunk, rengeteg kisebb-nagyobb hiba is javításra került a már kiadott fordításokban is. -
S1M0N
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ha Originen keresztül töltötted le a játékot, akkor nincs szükséged a javítások külön telepítéséhez!
Én azért használom a javításokat, mert magyar nyelven akarok játszani az első résszel, ahhoz meg Originen nincs magyar felirat, így DVD-ről telepítem a magyar nyelvű játékot, ahhoz kellenek a javítások!
Anno beregisztráltattam a dobozos játékomat, így működésre tudom bírni a felhőbe mentést is, valamint a játék is magyar nyelvű lesz.
Évek óta így használom már, semmilyen gondom nem volt belőle, semmi illegális nincs benne (a Pinnacle Station-t mondjuk "manuálisan" telepítem a magyar verzióhoz, de elvileg a Trilogy Edition tartalmazza, az meg nekem be van regisztrálva), ami miatt bannolnának, vagy sírna az Origin.
-
-
ImpersonatoR
addikt
Linkelte vki a magyar patch et feljebb. Nekem origin en van meg a jatek nem fog besirni miatta ? Ne adj isten bannolni

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
Jah igen. De nekem még nem volt olyan ME1 végigjátszásom, amit Kaiden túlélt volna. Igaz ez azért is van így, mert akkoriban még nem tudtuk, hogy mekkora ajakfeltöltést kap Ashley az ME3-ban.

Amúgy Sha'ira-val egyszer én is összejöttem, de nem kellett hozzá eredendően renegade hozzáállás, csak egy döntés, azt hiszem. Már ha ő az az asari guru ott a presidium eldugott végében, kicsit régen volt és az első két végigjátszásban nem is találkoztam vele.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Spoiler
Kaidan-t annyira amúgy sosem bírtam, bár lehet csak azért mert Ash-t akartam mindig megmenteni a románc miatt. Viszont talán pont Ash akit elég nehéz megdönteni, egy csomót kell vele szövegelni és tökre vigyázni hogy mit nyomsz. Renegade-del már dateltem Ash-t de ott is a paragon válaszokra kellett rámenni.
A Virmire-os esetben meg Malesheppel ugye az van hogy Ash és Liara közül kell dönteni, szóval innen ismerős a téma
ME2-ben meg nem hogy Garrus-t de Jacobot, sőt még Thane-t is lehet datelni
ME3-ban meg gay téma is van, de ott szerintem ugyanazt mondják a Maleshepnek a srácok mint a Femshepnek, tehát igazából csak maga a 3D modell + hang ami be van helyettesítve. Ezt youtubeon láttam én is, vannak brutál videók 
Renegade opciót amúgy én is csak egyszer nyomtam, és van amikor tényleg nagy paraszt, viszont szakadni lehet a röhögéstől
Meg vannak opciók, amik csak Renegadedel mennek. Pl. az első részben ha renegade vagy, akkor Sha'ira-val le lehet feküdni a Citadelben.Na szóval azért tart még meglepetéseket a játék.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez valamennyire spoileres.

Femsheppel van egy hülye szitu. Tegyük fel, hogy beszélgetsz Kaidennel, így kezd alakulni a románc. De közben beszélgetsz Liarával is, így vele is. Aztán jön a Virmire-i küldetés előtt közvetlen, mikor mindketten rád rontanak és dönteni kell közöttük, ott választod Liarát. Aztán ezután a küldetésen meg hagyod meghalni Kaident, ha már nem őt választottad love interestnek, úgy is mindegy neki.

Ez esetleg akkor üt a legnagyobbat, ha renegade karit csinálsz. "renegade bitch" Nekem olyan még nem volt, én csak a paragon döntésekre tudom rávenni magam.
---
Amúgy igen, mások a dolgok. A femshep + Liara románcot mindenképp próbáld ki. Talán az adja leginkább át a játék lényegét.
Hmm, amúgy bár ilyesmire nem vetemednék, de az ME2-ben Garrust is el lehet csábítani. ME3-ban meg lehet folytatni, van róla pár igen vicces videó a neten.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
Egyetértek, az a rész nagyon ott van. A hangulatát is nagyon jól eltalálták, a dolgok kezdetével, mikor még minden új az emberiségnek. Fel kell pöckölni a grafikát a maximumra a config fájlokban, aztán ma is remek szórakozást nyújt. Meg érdemes elolvasni az első ME könyvet, benne Saren történetével. Aztán a többit is.

Esetleg egy vörös hajú 60-as infi femsheppel tudok segíteni, ebből nincs male karim. Az infiltrator amúgy a kedvenc karakter osztályom.
-
Apollyon
Korrektor
Már nem is tudom hányadszor újból elkezdtem az első részt. Azt kell hogy mondjam, hogy az összes rész közül ez van ott a legjobban hangulatban és sztori szempontjából is, egyszerűen fantasztikus, imádom.
Most nyomnám infivel, de megint 0-ról kéne kezdeni, mert nincs mentésem. Ami meg neten van mentés mind ilyen buggyant fejű én meg csak a defaulttal nyomom. Valakinek van esetleg mentése male infiltrator default arccal?
-
J.Hetfield
aktív tag
Én most fogok nekiállni a 2. résznek, le vagyok maradva kissé, de behozom(zsír a game)

-
bendi806
aktív tag
Köszönöm, mindeki válaszát és segítségét

-
S1M0N
senior tag
válasz
bendi806
üzenetére
64 bites Win7-en simán megy a játék.

(Ha dobozos játékról van szó, akkor a javításokat mindenképpen telepítsd fel, linkeket hozzájuk találsz, ha visszaolvasol.)
Én anno a trilógia mind a 3 részét egy Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz + ATI Radeon 2600 XT 512 MB RAM + 2 GB GEIL Ultra 800 Mhz RAM-os gépen játszottam végig 1650x1050-es felbontáson (monitor ennyit bírt), a Mass Effect 3 így beton stabil 30fps-sel ment (természetesen az előző részek sem kottyantak meg a gépnek, pedig anno féltem a 2. résznél, hogy kevés lesz a vas, de tévedtem).

Két éve vettem a mostani gépemet, ezen már 60fps-en mennek 1920x1080-as felbontáson, és érezhető a különbség mind látványban, mind pedig futásilag.
De ahogy írtam, a régi gépemen is élvezetesen futottak, szóval elvileg nem lesz gondod egyik Mass Effect-tel sem.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
bendi806
üzenetére
Win 7 enterprise alatt minden probléma nélkül futott nálam mindhárom rész. A hardverigényt nem tudnám megmondani, de az biztos, hogy jól optimalizált, relatíve kis hw igényű a játékmotor. Az első részt én még athlon x2 4800+ -al toltam végig, 8800 GTS-sel, szóval a tiédnek sem okozhat gondot. A 2. - 3. résznél már jóval erősebb gépem volt, arról nem tudok nyilatkozni.
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Én is most szeretném elkezdeni és érdeklődnék, hogy win7en 64 bites rendeszeren fog e menni!
aztán ha bejön, mind a 3 részt végigtolnám
AMD X2-es gép dual core 2*2,4 ghz, és 2 giga ram, illetve ati radeon r7 240 oc 2 giga rammal!
Futna szerintetek, mind a 3 rész?
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jobb kesobb elkezdeni, mint soha!

-
J.Hetfield
aktív tag
Szuper ez a játék, most nyomom először és ááá

-
S1M0N
senior tag
-
draco31
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A lemez a legkevesebb, ritkán van használva az olvasó. Torrenten direkt nem is néztem, a gyártó oldalán igazán fent lehetne minden, de nem találom ott, csak az angol nyelvűt. De mindegy, most egy darabig úgy sem foglalkozom vele, elment tőle a kedvem. Lehet el is adom, mennyit érhet most? Karcmentes lemez, kézikönyv is meg van, meg a papír tok is amit a DVD tokra kell ráhúzni. [link]
-
draco31
veterán
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
2 napja keresem, de sehol nem találom ezeket magyar változatban, az angolt nem teszi fel, mert nem egyezik a nyelv. Ha meg is van valahol, akkor vagy regisztráljak érte az adott oldalra, vagy elirányít még vagy 4 oldalon keresztül a semmire. Le is töröltem az egészet..
-
draco31
veterán
Hello!
Meg van nekem ez a játék, dobozos, eredeti. Az ajánlott rendszerkövetelmény is megvan, megnéztem a kis könyvében. Telepítettem, indításkor bejön a kis ablak, hogy mit akarok. A játék indításra kattintok. Kicsit pörgetni kezdi a DVD-t, aztán ennyi. Win7-et használok. Mi lehet a gond?
2Gb RAM
Ati HD 4850 512Mb
3Ghz Intel
Simán mennie kellene nem? Mindenből a legfrissebb driver van felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák

- Automata kávégépek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Alkoholista nevelde
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott van az Andromeda, ami csilli-villi Frostbite 3 engine, mégis a Mass Effect francishe meggyalázása.

De most mar vegig tudom vinni majd a menteseim legalabb. Gondolkoztam hogy megvarom a remastered verziot es csak akkor allok neki de nem nagyon van hir rola hogy keszulne igy nem vartam tovabb.
ME3-ban meg gay téma is van, de ott szerintem ugyanazt mondják a Maleshepnek a srácok mint a Femshepnek, tehát igazából csak maga a 3D modell + hang ami be van helyettesítve. Ezt youtubeon láttam én is, vannak brutál videók