- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
marci1250 #2447 üzenetére
A magyaritasok.hu-n rosszul van besorolva.
Nem tudom a Steam-e változat miért nem működött neked, pedig 100%, hogy az is tartalmazza a javításokat.
A két magyar szó bekerülhetett úgy is, hogy a patch tartalmazhatott esetleg nyelvi fájlokat is, de ezt biztosan nem tudom.
És igen, csak a Magyarországon forgalmazott, dobozos játékok tartalmazzák a magyar feliratot.
Se az Origines, se a Steames nem tartalmaz magyar nyelvű lokalizációt.Az említett "orosz patch" elvileg magyarítja a játékot, de amikor erről régebben olvastam, volt olyan, akinél nem lett 100%-os, no meg ki tudja, hogy mi van benne.
Nekem megvan dobozosan is a játék, így én arról telepítem.
Volt, aki kereste a megoldást a nyelvi fájlok kinyerésére, de nem igazán jött össze neki. Mondjuk mi nem vagyunk profik ebben, ha valaki, aki jobban ért ehhez ránézne, talán sikerülne egy jól működő magyarítást összehozni a nem magyar verziókhoz is.
-
genndy
addikt
válasz
marci1250 #2447 üzenetére
Akkor az hülyén van írva az MP-n. De ha erre gondolsz akkor ez így teljesen korrekt: "Mass Effect 1.02 javítás a magyar nyelvû játékhoz" - tehát az alapjátéknak már magyarnak kell lennie, ahhoz jó a patch.
Azért működhet valamennyire mert a patch tartalmazta azt amitől a paraméterek helyesek lettek, de a Steames amúgy nincs fölkészítve a magyar nyelvre. Meg némi magyar szöveget is, amibe éppen belenyúlt, de ennyi. Ettől még nem fog lecserélődni a többszáz megás szövegállomány.
Igen, az itthon megjelent magyar dobozos verzió volt magyar, és semmi más. Neked az kellene a teljes magyar feliratokhoz. -
S1M0N
senior tag
válasz
marci1250 #2444 üzenetére
De amit a PC Guru oldaláról szedtél le, az a magyar nyelvű verzióhoz javítás (amiből kettő van), nem magyarítás!
Van valami orosz patch, amivel elvileg lehet magyarítani a nem magyar játékot, de amennyire tudom az sem 100%-os.
Mivel a magyarítást nem az EA/BioWare, hanem a CD Projekt készítette és adta ki itthon a játékkal együtt, így az Origin/Steam verziók nem tartalmazzák a magyar feliratot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest